Перейти до змісту

Збочинці наступають!

jack74

Рекомендовані повідомлення

Подивися відео. Хлопці були в центрі, якби відійшли кудись далі, експеремент закінчився б плачевніше. Звісно стадом нападати і бити людей це дуже по мужски. Якщо це нормальні люди по вашому, які дозволяють собі рукоприкладство то мабуть в нас різні представлення про світле майбутнє.

виділю спеціально для вас червоними буквами, ВКОТРЕ ЗАЗНАЧУЮ, ТУТ МАЙЖЕ НІХТО НЕ ПРОТИ ГЕЇВ ЯК ЛЮДЕЙ, НІХТО НЕ ЗАКЛИКАЄ ЇХ БИТИ ЧИ ВИСЕЛЯТИ, тут просто ПРОТИ ПОПУЛЯРИЗАЦІЇЇ ГОМОСЕКСУАЛІЗМУ ЯК ЯВИЩА. Якщо й так ви не зсможете це прочитати та осознати, то мабуть в нас різні уявлення про світле минуле, коли вчили українську мову й читання

Справді? Бо мені здалося зовсім протилежне. Ті хто найбільше проти, дай їм волю застосовувалиб насильля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 411
  • Створено
  • Остання відповідь

коли здаєтся, треба хреститись, в народі кажуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли здаєтся, треба хреститись, в народі кажуть

я агностик, тому сорі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я агностик, тому сорі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я агностик, тому сорі.

Ну і, полегшало?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НІХТО НЕ ЗАКЛИКАЄ ЇХ БИТИ ЧИ ВИСЕЛЯТИ

Ну да, ніхто не закликає бити чи виселяти, просто закликають вбивати. Навіть якщо геєм виявиться рідний син.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну да, ніхто не закликає бити чи виселяти, просто закликають вбивати. Навіть якщо геєм виявиться рідний син.

та кожен бачить те що хоче бачити. Хочете бачити, що ВСІ тут призивають вбивати, ну то бачте. Боротьбу з вітряками припиняю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коментар там сподобався

Нет доказательств, что они имеют на это право. Вот когда родится хоть у кого нить первый ребенок...

Есть еще вопросы на которые лгбт никак не хотят отвечать:

почему пары, а не ТРОЙКИ, ЧЕТВЕРКИ...? Традиция? ВЫ ОПИРАЕТЕСЬ НА ТРАДИЦИЮ (Карл...)

Почему "это" нужно назвать "браком", почему не особым словом? Если "Брак" (от "брать"), то кто кого берет, если они ОДИНАКОВЫЕ? Оба берут? Но слово-то образовалось когда ОДИН другого берет!!!! Связь слова «брак» с этим глаголом подтверждается выражением «брать замуж». Но их это не колышит, они никого не будут убеждать. Они просто навяжут чертовы ЗАКОНЫ, и обсуждать это будет невозможно!

Почему НИ У ОДНОГО гомосексуализма НИКОГДА не было ГОМОСЕКСУАЛЬНЫХ ИНСТИНКТОВ и РЕФЛЕКСОВ, как мы наблюдаем у обычных людей с возраста созревания? (Извините доведут: представьте парня, которому во снах грезится, как ему вставляют в задний проход - такого НЕ БЫВАЛО НИКОГДА)

Наконец почему ОНИ сами о себе пишут, что они с отклонениями мозга, а остальные, особенно законодатели им не верят:

Одна из идеологов ЛГБТ-движения в Украине Лайма Гейдар в книге "Социальная работа с людьми, практикующими однополые сексуальные отношения..." пишет: "...в основе патологии, приводящей к транссексуальности, лежит грубое нарушение дифференциации структур мозга (гипоталамуса и др.), ответственных

за половое поведение. Такое отклонение приводит к искажению самоидентификации и ощущению принадлежности к другому полу, несмотря на биологический пол и соответствующее ролевое воспитание ребенка.

На данный момент единственным методом лечения (!) транссексуальности, который дает удовлетворительные результаты, является хирургическая и гормональная коррекция..."

Они сами о себе пишут, что живут меньше чутли не в половину, что склонны к алкоголю и другим наркотикам (стресс снимают).

Я не нашел ни одного гомосексуалиста, который мне бы ответил. Они все надменно молчат. То "слишком снобистски говорите", то "вы..." и - ярлык. Никакой у них науки, одни мнения псевдоученых, псевдопсихологов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11

плюсую, але їм не дійде- ібо

Подивися відео. Хлопці були в центрі, якби відійшли кудись далі, експеремент закінчився б плачевніше. Звісно стадом нападати і бити людей це дуже по мужски. Якщо це нормальні люди по вашому, які дозволяють собі рукоприкладство то мабуть в нас різні представлення про світле майбутнє.

виділю спеціально для вас червоними буквами, ВКОТРЕ ЗАЗНАЧУЮ, ТУТ МАЙЖЕ НІХТО НЕ ПРОТИ ГЕЇВ ЯК ЛЮДЕЙ, НІХТО НЕ ЗАКЛИКАЄ ЇХ БИТИ ЧИ ВИСЕЛЯТИ, тут просто ПРОТИ ПОПУЛЯРИЗАЦІЇЇ ГОМОСЕКСУАЛІЗМУ ЯК ЯВИЩА. Якщо й так ви не зсможете це прочитати та осознати, то мабуть в нас різні уявлення про світле минуле, коли вчили українську мову й читання

Справді? Бо мені здалося зовсім протилежне. Ті хто найбільше проти, дай їм волю застосовувалиб насильля.

Ти йому Сци в очі, а він, що то Божа роса...

та кожен бачить те що хоче бачити. Хочете бачити, що ВСІ тут призивають вбивати, ну то бачте. Боротьбу з вітряками припиняю

то не вітрякі, то геЙвата!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я сказав, що ВСІ ? Це Ви сказали, що НІХТО. Ви за словами своїми слідкуйте, а то Ви боретесь не з вітряками, а самі з собою.

П.С. А це на рахунок Вашого "НІХТО не призиває" :

Я б всіх тих попотрахів і лгбт активістів знищував як фюррер колись робив найкращими ліками під назвою крематорій

п_дари для мене особисто це гірше собаки, якщо вони пішли проти природи вони не заслуговують жити в нормальному суспільстві.

я б депутатів=геїв розтрілював, палив...

пид@ров фтопку и точка.

А треба ось так робити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лурк коротко про політкоректність, що стосується і нашої теми, тому що ті руки ростуть з однієї дупи ^_^

Когда-то, давным-давно, солнце было ярче, трава зеленее, негры — ниггерами, а дураки — дураками, и всех это устраивало, кроме дураков и ниггеров (но их мнением, разумеется, не интересовались). Впрочем, тогда вообще никого ни о чём не спрашивали, а делали как надо. Но вдруг, в исторически сжатые сроки — всего за десятилетие 1960-х годов, в одной очень хорошей стране, а конкретнее — в США, политика стала развиваться как бизнес, теперь с элементами шоу: сформировался новый политический рынок для достаточно заметной прослойки демагогов и политиканов, готовых подставлять свою политическую жопу всем желающим, с новым потребителем, имеющим право и готовность голосовать.

Эти политиканы были готовы провозглашать самые мудацкие идеи и быть их проводниками (при политическом, и тем более вполне денежном проценте, разумеется), лишь бы у них было заметное количество приверженцев. 10% населения считает, что «дебил» — это про них, и звучит обидно? Очень хорошо, вот мы сейчас эти 10% объединим на этой почве, они за меня любимого проголосуют, и я получу поддержку миллионов! Нигде не написано, что дебилам нельзя доверять принятие решений! Подразумевалось, конечно, когда-то, но на бумаге сформулировать не удосужились. А значит — на волне дебилов взлетим на самый верх.

Якщо до когось не дійде, то я готовий пояснити детальніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

EleKtrik, я Вас би попросив вибирати вирази. Чи модераторам таке дозволене? Чи Ви такі хоробрі за монітором?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

EleKtrik, я Вас би попросив вибирати вирази. Чи модераторам таке дозволене? Чи Ви такі хоробрі за монітором?

А чим саме, я тебе образив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

EleKtrik, по перше, поважати потрібно незнайомих людей, я Вам не тикаю. По друге, не знаючи людей взагалі, ставити "діагнози",переходити на особистості,називати людей гейватою - хто Вам давав на це право? Ви по життю теж такий дєрзкий? Чи все, що Ви можете мінусувати тут втіхаря? Можливо мінусуєте не Ви, але Ваші друзі-колеги,яким не добподоби моя точка зору. А в чому заключається моя точка зору? За що мінусувати? Я когось образив? Обматерив? Я навіть геїв тут не підтримую чи гейпропоганду. Я просто висказав свою думку на рахунок того, що вбивати,бити,виселяти в резервації людей за їх сексуальну орієнтацію - це звірство.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вай-вай-вай

chotka-tola-new-2_67523144_orig_.jpg

по сабжу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

EleKtrik, по перше, поважати потрібно незнайомих людей, я Вам не тикаю. По друге, не знаючи людей взагалі, ставити "діагнози",переходити на особистості,називати людей гейватою - хто Вам давав на це право? Ви по життю теж такий дєрзкий? Чи все, що Ви можете мінусувати тут втіхаря? Можливо мінусуєте не Ви, але Ваші друзі-колеги,яким не добподоби моя точка зору. А в чому заключається моя точка зору? За що мінусувати? Я когось образив? Обматерив? Я навіть геїв тут не підтримую чи гейпропоганду. Я просто висказав свою думку на рахунок того, що вбивати,бити,виселяти в резервації людей за їх сексуальну орієнтацію - це звірство.

Шановний, ти - це загальноприйнятне звертання на форумі! По життю ще "дєрзкіший". До чого тут особистості, розказуєте- геї це норма, то чого ображатись, як вас так і називають.

P.S. Чого втіхаря - тримай мінус, клавіатурний воїн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де я розказував, що геї - це норма?

Дякую за мінус, диванний рємбо, дерзкій,дєрзкій))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І мені парочку мінусів:) Короче от і все стало на свої місця. Ви тут агресивно ставитесь до людей які мають іншу точку зору, які є толерантними. Якжеж ви спілкувалися б із самими геями-лесбіянками? Справа ж не в секс меншинства, справа в пропагандні і агресивному нвязуванні своєї думки. Хоча ви в цьому звинувачуєте опонентів. Я сказав що агностик, людина обізвала під***м, і їй навіть ніхто завуваження не зробив. А нащо, цеж так ржачно, обізвати когось. Дитячий сад а не дорослі дядьки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є особисті питання, пиши в пп..

І мені парочку мінусів :) Короче от і все стало на свої місця. Ви тут агресивно ставитесь до людей які мають іншу точку зору, які є толерантними. Якжеж ви спілкувалися б із самими геями-лесбіянками? Справа ж не в секс меншинства, справа в пропагандні і агресивному нвязуванні своєї думки. Хоча ви в цьому звинувачуєте опонентів. Я сказав що агностик, людина обізвала під***м, і їй навіть ніхто завуваження не зробив. А нащо, цеж так ржачно, обізвати когось. Дитячий сад а не дорослі дядьки.

на Борді є пунктик, стосовно, нявання, про мінуси!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вернітє мой 2007. Наступний етап, набивання стрілок :)

Якщо є особисті питання, пиши в пп..

І мені парочку мінусів :) Короче от і все стало на свої місця. Ви тут агресивно ставитесь до людей які мають іншу точку зору, які є толерантними. Якжеж ви спілкувалися б із самими геями-лесбіянками? Справа ж не в секс меншинства, справа в пропагандні і агресивному нвязуванні своєї думки. Хоча ви в цьому звинувачуєте опонентів. Я сказав що агностик, людина обізвала під***м, і їй навіть ніхто завуваження не зробив. А нащо, цеж так ржачно, обізвати когось. Дитячий сад а не дорослі дядьки.

на Борді є пунктик, стосовно, нявання, про мінуси!

Ага і про образи там пунктик;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Значить так, бойові пі%%%%%и, тема закрита і на даному ресурсі обговорення "голубізни" не вітається, шуруйте на волинські новини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

YouRich,

особисто для вас ще раз, потрібне слово виділяю ЩЕ БІЛЬШЕ

ВКОТРЕ ЗАЗНАЧУЮ, ТУТ МАЙЖЕ НІХТО НЕ ПРОТИ ГЕЇВ ЯК ЛЮДЕЙ, НІХТО НЕ ЗАКЛИКАЄ ЇХ БИТИ ЧИ ВИСЕЛЯТИ, тут просто ПРОТИ ПОПУЛЯРИЗАЦІЇЇ ГОМОСЕКСУАЛІЗМУ ЯК ЯВИЩА

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Останні події показують, що закривати тему ще рано... Замовчування проблеми не усуває останню... Просто варто темку підчистити, та й все...

А пропаганда і далі продовжується! Я теж незрозумів, до чого і нафіга туди приперся отой "нетрадиціонал"? Яким боком вже він до нашої ситуації?

За замовленням олігархів українців вчать “толерантності до ЛГБТ”

Організатор щорічного форуму “Ялтинська європейська стратегія” олігарх Віктор Пінчук у якості “почесного гостя” запросив одного з найбільших у світі лобістів інтересів людей із сексуальними збоченнями Елтона Джона.

Виступаючи на форумі, Елтон Джон заявив, що одним із головних завдань україського суспільства є навчитися “толерантності до ЛГБТ”.

Для Пінчука пропаганда дегенератства — не новинка. Він активно лобіює просування гендерної ідеології, а також сучасного псевдомистецтва. Є меценатом різних антиєвропейських проектів. У цьому напрямку працює також його дружина, донька Леоніда Кучми Олена Пінчук.

26_victor_pinchuk_sir_elton_john_elena_pinchuk_and_david_furnish.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А пропаганда і далі продовжується! Я теж незрозумів, до чого і нафіга туди приперся отой "нетрадиціонал"? Яким боком вже він до нашої ситуації?

Організатор щорічного форуму “Ялтинська європейська стратегія” олігарх Віктор Пінчук у якості “почесного гостя” запросив одного з найбільших у світі лобістів інтересів людей із сексуальними збоченнями Елтона Джона.

Виступаючи на форумі, Елтон Джон заявив, що одним із головних завдань україського суспільства є навчитися “толерантності до ЛГБТ”.

Для Пінчука пропаганда дегенератства — не новинка. Він активно лобіює просування гендерної ідеології, а також сучасного псевдомистецтва. Є меценатом різних антиєвропейських проектів. У цьому напрямку працює також його дружина, донька Леоніда Кучми Олена Пінчук.

Непредвзятость и обьективность в каждом слове, что поста, что статьи.

П.С. судя по тому какой тон задает это "разконсервирующее" тему сообщение, вангую срач. Участвовать в нем в этот раз не буду, хоть в предыдущий раз и было весело.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останні події показують, що закривати тему ще рано... Замовчування проблеми не усуває останню... Просто варто темку підчистити, та й все...

... якось, взагалі пофік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...