Перейти до змісту

Чи можливо кинути курити?


golFFstream

Рекомендовані повідомлення

Курю вже 5 років. Раніше якось не задумувався про те щоб кинути. Думав, що в любий момент зможу сказати собі "все". Як виявилось все не так просто. Цукерки, сигарети для некурящих "профіт", пластирі нажаль не допомагають.

Можливо хтось знає дієвіший спосіб ???????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь

Незнаю, мені ніяких цукерок і пластирів не треба було, просто перестав курити і все, а курив 15 років :smile3: Це більше не фізична проблема як більш психологічна. Спосіб я думаю в кожного свій, саме головне зрозуміть що це тобі не потрібно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм.. golFFstream, а, собственно, зачем бросать-то? кашель замучил? так кури меньше, покупай сигареты слабее и лучшего качества. в конце концов кури трубку или купи набор активных фильтров. просто запомни : умный курит чтобы сделать паузу, дурак -- чтобы занять рот. по собственному опыту могу сказать, что в день достаточно 1-3 сигарет типа R1 или других с 1 мг никотина (кроме "бесконтрольных" случаев вроде похода в кабак). этого хватает для насыщения потребностей "зависимого" организма в никотине. в выходные, например, можно не курить вообще -- я именно так и делаю, причем курить не тянет совершенно. другими словами, психологически переделай бесполезную привычку в небольшое удовольствие и если через какое-то время будешь вынужден "завязать", то сделать это будет намного проще. бросать резко и сразу не советую. время сейчас и так нервное, а зачем тебе лишний стресс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Курил долго, с 1 сеньтября просто раз и бросил..не курил 2 месяца спокойно, пока не начались модули...нервы и т.д, начал вновь...сейчас опять бросил, но уже из за девушки) главное нужен стимул к никурению

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кинуть можна.

Я думаю був завзятим курцем (1 пачка в 20-24 год.). Стаж 10-11 років. І якось само сабою напливло кинути. А можливо причиною було те, що кохана людина кинула, і мене совість загризла воняти табаком...не сказав би, що взагалі не палю....1-3 сігаретко в день, а дні через 2-4, як завжди цепляє коріння (перед сном і після їжі вже вилікувався) - стреси, бутилочка пивка....і т.д. А як німа сігаретко, то німа. І так добре.

До речі. Десь мелькала книга "Легкій спосіб кинути курити", спочатку прочитать, а потім кидать (при мені вже челов 3-5 кинуло). сам не читав, боюсь :smile3:

Книгу виклав СЮДА

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кинути курити можна ...)) курив 5 років зара кинув.. не курю вже пів року мо більше з першоївесняної сходки борди.... зовсім не тяне курити... а якщо і тяне то.. сигарети на смак як лайно і того просто не можу курити..... прочитав оцю книгу про яку писали....)) Правда ще тиждень-два після цього курив.. але по 1-2 сигарети))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда, я курю вже 10-ть років. правда один раз вдалось покинути (не курив рік). Після того зірвався, скурив одну сигаретку, другу і понеслась. Тепре намагаюсь знову покинути, але то вже важче. пробував таблетки "Табекс" - після них сигарети втрачають смак та і курити менше тягне, але в мене від них в голові постійно пусто бло - як прибитий ходиш. ІМХО самий дієвий спосіб кинути курити - просто перестати. При наявності відповідних стимулів дієвість 100%. А книжечку почитати спробую - звіт потім дам, як діє :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не курю вже більше 10 років.

А курив перед тим десь 5-7.

Кинув - захворів. Сигарети не лізли просто . я її туди (затягнутися) , а вона мені назад кашлем майже рвотним..

Потім і не хотілося вже.

навіть по-п'яні не курю.

А загалом - треба просто кинути і сказати - все - не курю більше!! І кинеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Shkoder:

це все туфта, ти хочеш сказати шо ти починав курити нормальні сигарети і перейшов на Р1 мініма???

у мене вже не настільки багато опиту курця, але навіть я можу сказати що після (а ми все-таки розглядаєм не твій випадок, а взагалі) ЛМ ред, Мальборо ред, Кемел орандж чи хоть навіть після ЛакіСтрайк то хрен накуришся тою мінімою, навіть 3-ма таким, це називається у твоєму випадку не паузу зробити, - а попускати дим і мати неприємний запах.

Погоджуюсь зі скорпіо, це дійсно не настільки фізична проблема, а психологічна.

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pornada, я курю уже лет 15 наверное. одно время курил плотно Bond и LM (когда они еще ввозились "оттуда"), потом Lucky Strike. примерно по пачке-полторы-две в день. худой и бледный от такого курева был как оглобля :) ну и ессно мелочи всякие по здоровью начались от "луцкого страйка" в таких количествах -- я стал искать чего полегче. лет 8 назад случайно купил в Киеве пачку R1 Minima (еще квадратную, с российским акцизом). понравилось. и постепенно стал курить намного меньше. а потом, почитав всяких статей о мотивации, придумал для себя несложный психологический трюк позволяющий курить или не курить по собственному желанию. то есть от физической зависимости я избавился довольно давно, года 3-4 назад, а психологически я свое курение вполне контролирую (кроме уже вышеописанных случаев с походами в кабак и, как следствие, групповыми перекурами).

правда в моем случае большое преимущество в том, что я не работаю в курящем коллективе (точнее не работаю в коллективе вообще). отсюда пример простейшего внутреннего диалога :

-- чей-та плохо код пишется. покурить бы..

-- вот напишешь NNN строк, отладишь, проверишь, тогда и раскуришься

-- ыыы, ну ok

самообман не является моей чертой характера, поэтому такая штука работает. причем в половине случаев желание курить пропадает сразу после появления желания работать :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мав стаж паління 15 років, з них останні 10- по 20-25 цигарок за добу, легких цигарок не признавав. Кинув майже 3 роки тому: за день пихнув подвійну дозу (більше 40шт.), запив це великою дозою алкоголю. На наступний день до обіду на цигарки не міг дивитися, а з вечора почало ковбасити. Найважчим був перший місяць, з"явилися розлади вестибулярного апарату (найбілше турбувало відчуття нудоти в транспорті), дратівливість. Далі стало легше, але не набагато. Допомогло, що в цей період майже не спілкувався з курцями. За цих 3 роки маса тіла збільшилась на 15кг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Shkoder: на мою думку, можливо цей метод і допоміг тобі, але я переконаний, що він не допоможе більшості

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

худой и бледный от такого курева был как оглобля smile3.gif

Ага - помню я Шкодера таким ще по СЮТ.. :)

а потім став навпаки - втричі "дорослішим" такий собі кабанчик !! (Діма без образ - що було - то було) .. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не курю полтора года.Не святошусь-один раз попробовала...после годичного перерыва-пролежала на диване где то час...ну очень фигово было...даже круче охота сказать.Курила около двух пачек в день,но сильно хотела бросить.Прочитала книгу Алена Карра "Легкий способ бросить курить".Хотите верте-хотите-нет-бросила....в один день...сама не верю...до этого пробовала и ограничивать..и шо токо можно-не помогало.После книги-бросила...Токо надо действительно хотеть бросить,иначе даже книгу до конца не прочитаете.Причем была на отдыхе....ну сами понимаете....при чем тута бросание курить...тем более подруга курящая...но чтото "спонукало"(в книге) и бросила...Теперь ищу книгу-легкий способ бросить пить :)

Так шо-смелее!!!!Книга помогает.Прочитайте только отзывы в нете...Смысл???Да никакого...Но чето помогает и усе!!!"Удачи!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прочитал я эту книгу, да, интересно, действительно начал курить по 1-2 сигарете в день, а через неделю пошло-поехало как обычно. Я зависим не физически, а морально, и не могу себя заставить не закурить... хотя если точно решу, может быть что-то и получиться, желания сейчас бросать курить нет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Адміністратори

15 Років стажу. :)

Пачка в день.

От як з Діфото курить кинули так і не куримо.

І в мене було стійка моральна залежність, навіть пееконання що яне хочу кидати і ніколи не кину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Курив 6-7 років.

За цей час рік намагався кинути курити, читав книжку, про яку говорите нічого не помагало більш як на два тижні.

А кинув курити як здоров`я прижало. Причому кинув в моменті.

Вже пройшло десь 3 місяці після того, закурював 2 рази не сподобалося. Інколи зявляється тяга але її можна легко побороти. Цілком впевнений шо це не фізична залежність, а психологічна.

Коли кидав курити голова не крутилась і вуха не сохли і як на мене це все байки любителів поговорити і посперечатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поик не маю планів кинути курити. курю, Як захочеться. івнколи -- цигарку вдень, інколи - півпачки.

2 Ириска великий ріспектіще (З.І. -- знайдеш таку книжку-- маякуй в ЛС)))

Можу сказати на жаль лише зі своїх спостережень. Всі пластирі, жуйки, а-ля сигарети, замінники і т.п. -- туфта.

Тато мав стаж куріння 20 років. По пачці в день. Народилося я, і він враз кинув. З того часу цигарку навіть в руках не тримав. Зробіть висновки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 8 місяців потому...

Плакати для тих хто хоче кинути палити і для тих хто не хоче починати :-)

smoke.rar

post-4449-1223643046.jpg

post-4449-1223643003.jpg

post-4449-1223643251.jpg

post-4449-1223643261.jpg

post-4449-1223643080.jpg

post-4449-1223643233.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кидайте курити, а також інші погані чи шкідливі звички заради коханих людей, вони оцінять і для вас є стимул, а не чекати, поки допече

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...