Перейти до змісту

Мер Луцька - голосування.

difoto

300 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 101
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

было бы клево почитать Краткую историю жизнедеятельности каждого. Я например половину из "этих" не знаю, даже фамилии не слышал.

Опубліковано

Місцеві вибори мабуть всунуть на осінь,але вибори мера вроді туди не попадають,а тільки через рік,хоча в нас все можливе.

Опубліковано

Якщо Осіпов не має ніякого бізнесу і за ним не стоїть якийсь олігарх чи олігаршонок,то вроді адекватний чувак. Всі інші зі списку будуть далі дерибанити і робити собі бізнес.

Опубліковано

А те, що Товстенюка до опитування додали - даремно. Кандидатом у мери від команди одеського губернатора, найімовірніше, буде Констанкевич.

Опубліковано

Взагалі-то це голосування БЕЗ ОПРИЛЮДНЕНОЇ ПРОГРАМИ КАНДИДАТА є просто опитуванням чи наравицця чоловік чи не наравицця.

В топку. Так само як і в сусідній темі.

Опубліковано

Взагалі-то це голосування БЕЗ ОПРИЛЮДНЕНОЇ ПРОГРАМИ КАНДИДАТА є просто опитуванням чи наравицця чоловік чи не наравицця.

тю,

а хіба програми до чогось зобов'язує?

Опубліковано

тю,

а хіба програми до чогось зобов'язує?

Отож-бо й воно, Zevs_Isver, що програма, кандидатів( причому, будь-яких, починаючи з президента, закінчуючи депутатами, кандидатами в мери губернатори на місцевих рівнях), нагадує мені діалог трьох дівиць в російський казці " Казка про царя Салтана" - як-би я була цариця))). Наші обранці, зрозуміли для себе одну річ - аби до влади, наобіцяю що завгодно, а після забудуть. Аби кожного, як в свій час Башкаленка , витягували на сцену перед людьми, і змушували відповідати за скоєне, а, в даному випадку обіцяне, не думаю, що вони б рвалися до влади. Якось відійшла сама ідея віче.

Пропозиція до Ді. Діма, було б не погано, якби людина, заходячи в цю тему, отримувала можливість клікнувши по кандидатові, отримати посилання на хоча би коротеньку інформацію про нього. Ну щось на кшталт - Осіпов Андрій Олексійович якщо це можливо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...