Перейти до змісту

Трагедія в Луцьку. Дострибалися...

laser

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отримав інформацію від знайомих, нібито сьогодні розбилося двоє молодих людей — хлопець і дівчина, він на смерть, вона наче ні.

Всі мовчать, в тому числі місцеві новинні портали. (Але мене туди перепощувати не треба).

Подія відбувалась сьогодні https://vk.com/zp_lovejump

Стрибки закоханих у Луцьку 15 лютого, Труба 50 метрів, на Єршова

ADTol.png

Хто що додасть з цього приводу?

• Відповідей 186
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а я давно всім тверджу що це небезпечно. не тому що висота і тд..а тому що це організовує кучка людей які економлять на всьому спорядженні і використовують його понад норми його зношеності!

якщо це правда, через групову відсутність мізків, шкода хлопця і дівчину...(

Опубліковано

Їздив я з колегами по роботі туди десь у жовтні. Всі пригали, а я не ризикнув . Життя дорожче, не хотілося померти за 120 грн.

П.с. надіюся, що це не правда

Опубліковано

Ось група у ВК цих пригунів Ropejumping Луцьк Земля Прыжков

так пишуть що огранізатори не "земля прижків". є якісь точні факти ане вброси з вк?

Наскільки мені відомо, що саме "земля прижків" є орендарями даної труби.

Опубліковано

Ну так розумію в 12-14, ну максимум 15 років таким маятись, але ж на фото наче дорослі люди.

А що стосується посилу тс з скріншоту - нащо їм викликати швидку, якісь чуваки самі себе за трос підцепили і впали, до чого тут організатори, вони не при ділах взагалі. Але видно в тс з скріншоту недостатньо розуму щоб це осягнути.

Опубліковано

Стрибки закоханих у Луцьку 15 лютого

Любов та адреналін переповнять ваші серця! blank.gif

Опис:

Справжні, веселі та безпечні стрибки проводить команда "Земля Прыжков"!

Лікарі рекомендують стрибки як єдиний і унікальний засіб від нервових зривів і депресій [:)] )), а також в деяких випадках як засіб для дефекації!!, задумайтеся!!!

Місце перебування

Труба 50 метрів, Ершова ул.

Початок:

сьогодні об 11:00

Закінчення:

сьогодні о 18:00

©

П.С. обдефекалились

Опубліковано

Що найгірше в відносно "мирному місті", маю на увазі не в "зоні АТО" гинуть молоді люди... Чого? Для чого? Заради якого адреналіну? На сході адреналіну вистачить всім. Але хочаб з коритстю...

Опубліковано
Однак до приїзду медиків усі порозбігалися

Ну а як мало бути?

Якась "шарашкіна кантора" вирішила рубанути папериків, дали бабла домовились із "власником" труби, трохи потрубили в кантактах і фб, трохи акцій, репостів та іншої фігні і вот - "дєло в шляпє".

Бабло несуть це добре, а міняти зношене спорядження - не дуже, бо дорого, особливо з сьогоднішнім курсом долара. Та ж "динаміка" (динамічна мотузка) сьогодні більше 2тис грн коштує, а міняти треба після кожних 10-15 стрибків.

Жадібність "організаторів" людей і вбила. Чому ж не втікати? Тут якщо б не міліція то родичі заживо б похоронили...

П.С. Я не експерт і не слідчий, але вина на оргах полюбому, навіть якщо стрибунам давали на підпис папірчики типу "...якщо розіб'юсь то оргів в моїй смерті прошу не винуватити..."

Опубліковано

я теж невеликий експерт по мотузках, але майже всі вони втрачають еластичність на холоді. дуже шкода хлопця та дівчину… сподіваюсь, що оргів смертельної забави знайдуть

Опубліковано
а я давно всім тверджу що це небезпечно.

"А я же говорил...", "Я так и знал..." - комментарии такого типа звучат как-то злорадно в подобных темах :(

Ну так розумію в 12-14, ну максимум 15 років таким маятись, але ж на фото наче дорослі люди.

Ничего ты не знаешь, Джон Сноу.©

Життя дорожче, не хотілося померти за 120 грн.

Если бы ты попробовал прыгнуть - и не один раз, а хотя бы два-три - рассуждал бы иначе. В те короткие мгновения полёта понимаешь многое и начинаешь смотреть на мир под другим углом.

И даже возможная смерть в конце полёта выглядит не так страшно, как со стороны...

P.S.

Если правда, что после падения все дружно разбежались - это дико и непонятно :(

Опубліковано

Про сторінку

Зв'язок

063-103-29-20 (Віка, Містерія)

063-12-12-474, 050-142-59-57 (Ігор)

095-202-52-50, (Ігор, Гойцьо)

Стислий опис

Роупджампінг, стрибки з парашутом, пейнтбол, тури в печери? - Тобі до нас!

Розширений опис

Ropejumping - Стрибки з висоти на альпіністській мотузці.

Роупджампінг слово англійське, що складається із іноземних слів ro... Показати більше...

Телефон

063-103-29-20 (Віка, Містерія) 063-12-12-474, 050-142-59-57 (Ігор) 095-202-52-50, (Ігор, Гойцьо)

знайшов на мордокнизі

я думаю мєнти це зробили раній ніж я...

Опубліковано

Вже і організаторів знайшли... оперативно...

https://vk.com/chuckis

https://vk.com/goytso

З коментів в ВК:

"Був у лікарні коли їх привезли, були двоє у важкому стані. Сказали що хлопець помер на місці, але коли його завозили в кабінет бачив як він рухався ледь-ледь. У неї розрив легень і дуже пошкоджене обличчя, важке дихання було (навіть сидячи у коридорі було страшно за неї). Йому було 19 років їй 16 (100% інформація) а вона ще в технікумі вчиться. Лікарі хоча і старались допомогти але вразило те що вони забрали гроші які були в хлопця собі. Трагедія сталась близько 14:00. Сам ледве стримав сльози коли бачив як його мамі сказали що він помер... На час приблизно 17:20 дівчина з якою він стрибав була ще у реанімації, стан невідомий. Дуже прикро що таке сталось. Висловлюю найбільші співчуття близьким загиблого хлопця (ім'я не зміг розчути) і постраждалої дівчини... Вся інформація є правдива так як бачив це у лікарні на власні очі, можна навіть добавити до шапки статті щоб люди знали правду... Надіюсь що дівчина одужає..."

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...