Перейти до змісту

Windows 10 (все про нову ОС)

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зазвичай проводять активацію перед встановленням антивірусів, але все вірно:

1 хвилина тому, charlie сказано:

так і повинно бути, бо антивірус бачить hack tool, windows defender також зносить інсталятор kms через деякий час, тому я залишаю архів

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 763
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну по усій логіці ютуб все що робить передає потокове відео зі звуком, відтворює його Ваш браузер з відповідним плеєром. 

Варіювали браузером? 

Опубліковано
17 минут назад, Назарка сказал:

Навіть не знаю в яку сторону копати :(

+ до того,на 7мці нічого не мінялось, все працювало і так(

Спробуй різні браузери (наприклад Хром і той же Едж). тут не у вінді справа.

Опубліковано
9 хвилин тому, Назарка сказано:

Юзаю тільки хром із за синхронізації всього(

Синхронізуватися вміють всі браузери

Опубліковано
4 хвилин тому, Назарка сказано:

Якесь замкнуте коло, на 1151 не міг 7 віндовс поставити, вшив драйвера на USB 3.0 прямо в сборку з віндовсом, поставилось все ок, але після завантаження системи всі порти USB не працювали, драйверів на lan немає, як завантажити їх без інтернету і можливості вставити флешку - хз. Поставив 10ку а тут проблем купа, хоча ставив повністю чисту збірку з оф сайту...

з новими платформами і старими осями, досить просто можна вирішити - попередньо закинути всі дрова на флешку з Live віндою, загрузитись, перенести на носій з жорсткий\ssd з встановленою віндою, тоді вже з під вінди - все почергово поставити

Опубліковано
1 хвилина тому, Назарка сказано:

Тобто якщо вручну після встановлення вінди поставити дрова на юсб, то вони повинні запрацювати?

І ще, читав що влаштоване  графічне ядро не буде працювати, також правда ?

зроби точно як написав, і все буде люкс, навіть з відео 

після скажімо 7 вінди, без дров, не працюватиме ніц, в т.ч. USB, і це нормально, бо осі 8 років, а залізякі свіжі

Опубліковано

десь темка була, про встановлення 7-ки на нові мамки з USB3 .. у виробника мамки є утиліта з допомогою якої інтегруєм драйвер в дистрибутив .. на рахунок драйверів на лан - так стянули з офф сайта, на флешку і поставили після установки вінди .. головне приготувати флешку зі всім одразу :) або як варінт - Драйвер пак https://drp.su/ru

є повна версія а є мережева, з драйверами тільки на Лан ...

Опубліковано
5 хвилин тому, Назарка сказано:

Якби ж то було все так просто)  Утиліту від Asus юзав, ASUS EZ Installer начебто, інтегрував дрова, установка пройшла успішно без помилок, але в системі юсб взагалі ніяких не бачило, хоча мишка по юсб і працювала)

А якщо юсб не працюють як я флешку вставлю з драйверами :(

в мене були такі граблі з тільки сімкою. Поставив лише з ДВД привода. флешку не бачив комп і все.

Опубліковано
1 час назад, Назарка сказал:

Юзаю тільки хром із за синхронізації всього(

Ти юзай шо хош. Я тобі перевірити рекомендую. Я от в Хромі фейсбук без мата не можу переглядати, бо зі скролом стрічки він починає безбожно тупити. А от Едж - ні.

Опубліковано
On 08.11.2017 at 18:15, igorgame сказано:

Все ж хто б і що не казав, а Mac OS рулить!!!

Для персонального пк, забули деталізувати :) 

Опубліковано

Ну маю на увазі коли технічна робота виходить за рамки офісного і графічного пакетів, якось МАС  не дуже :)

Опубліковано
8 часов назад, LSD сказал:

коли технічна робота виходить за рамки офісного і графічного пакетів, якось МАС  не дуже

Да ну? Самі пробували чи хтось сказав? :) Ну хіба що з іграми напряжно, під МаcOS мало ломаного :) але то таке..., а в усьому іншому, ну звісно як кому, а для мене (після знайомства і роботи в MacOS) до вінди і підходити не хоцца!

Опубліковано
10 часов назад, Назарка сказал:

Що на рахунок софту, платного багато? Зі звичайних програм для щоденного користування

Платний є, але дивлячись що, дуже багато вже всього є адаптованого під Мас

Опубліковано
15 годин тому, igorgame сказано:

Да ну? Самі пробували чи хтось сказав? :) 

Та довелося.  

Ну правда набір софта яким я користувався досить обмежений. 

Багато нюансів звичайно можна спиисати на "звичку".  Просто всі кажуть шо МАС такий понятний з пів слова.

Но вже довгий час маючи справу з MAC мені чомусь важко  звикнути до "Finder" ... 

Окрема тема "Ключар",  без 100 грам ледь розібрався:0085:

З конфігуратором  теж набавилися .... 

Іграми не цікавився. Знайомий ігровий граф. дизайнер то на МАС наче не нарікав значить все підходить :) 

Гірше коли тобі дають обладнання з COM інтерфейсом і нада потикать протокол, чи на бистру руку тре розвернути SQL сервер з WEB інтерфейсиком .... Тут з МАСом начинаються танци з бубном ...  І ряд речей як виявляєтьсяз графічного інтерфейсу не зробиш ... 

Не ну я варіант що в мене руки не з яблучного місця виросли, я  невідкидаю, справа звички.  Моя думка: МАС це чудовий персональний ПК, але не більше того. 

• 2 місяця потому...
Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Де качнути оригінальний образ 10 і чим активувати щоб не набратися вірусяк?

На сайті мікрософту, працює і без активації.

https://www.microsoft.com/uk-ua/software-download/windows10ISO

Опубліковано

Только что, alexvvv сказал:

На сайті мікрософту, працює і без активації.

https://www.microsoft.com/uk-ua/software-download/windows10ISO

Так там тільки MediaCreationTool.exe, а він, наскільки я зрозумів, ключа буде просити.

Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

Так там тільки MediaCreationTool.exe, а він, наскільки я зрозумів, ключа буде просити.

Ні, не буде

Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

Ні, нічого не просить, так само закачає iso, а в кого лінукс відразу дає iso качати. Мабуть у вас windows 7.

Опубліковано

@nickel Якщо встановлювати вінду без підключення до інтернету, активацію не просить, тоді можна кастомізувати її, після підключення до інтернету заблокується частина налаштувань робочого столу і буде в кутку писати про потребу активації, але мене і так все влаштовує, тому крякі не ставлю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...