Перейти до змісту

Windows 10 (все про нову ОС)

Plum

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 763
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

VIA HD Audio перевстановити або Realtek HD Audio повинен стати ?

перевстановлював - панель керування не відкривається... запускаю ярлик і ніякої реакції

Realtek HD Audio ставив - навіть ярлик на робочому столі не створило... з Program Files пробував щось запустити - теж ніякої реакції...

качав і ставив ось тут http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsview.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

Опубліковано

да будь ласка .. але ви не перший хто це питає і кому влом прогорнути декілька сторінок назад .. тому ваше "умнічаніє" тут не доречне ..

Ну если лишний раз трудно поднять палец, то просто дай ссылку на пост-нет, надо обязательно пререкаться и желчью побрызгать. В следующий либо помогай либо молчи в дудку- а то и подсобил и подгадил. Напоминает нашего восточного соседа.

Опубліковано

Теж маю питання: порадьте віртуальну машину для 10ки х64. Хочу спробувати шо то є, якось не хочеться поки з 7ки йти.

Опубліковано

Народ... Питання до знаючих...

як вимкнути примусове оновлення вінди 10?

оновлення в встановленій 10-ці чи оновлення до 10-ки ? в встановленій про - в настройках було .. в хомці - http://microsoftport...windows-10.html

Така ситуація... ті дрова до відяхи які тяне автоматом через центр оновлень... криво працюють... хоть і нові і під 10 спецом....

як примусово удаляю і ставлю старіші...працюють норм... але курва через центр оновлень при перезапуску знову ставить мені нові)))

в ідеалі було б кльово вибирати які оновлення ставити які ні....

танцюю з бубном)

Опубліковано

Теж маю питання: порадьте віртуальну машину для 10ки х64. Хочу спробувати шо то є, якось не хочеться поки з 7ки йти.

Preview ставив на VirtualBox. Вибирав Windows 8.1. Працює, правда ставив x86 і виділив лише 1Гб оперативної пам'яті.

Опубліковано

не знаю як 64х але у мене була на VMWare Player система 8.1, я її за ради тесту оновив 32 розрядною 10-кую. все нормально поставилось та працює. коли пробував з нуля встановити 10-ку на VMWare Player, то екран не розтягувався як треба.

Опубліковано

да будь ласка .. але ви не перший хто це питає і кому влом прогорнути декілька сторінок назад .. тому ваше "умнічаніє" тут не доречне ..

Ну если лишний раз трудно поднять палец, то просто дай ссылку на пост-нет, надо обязательно пререкаться и желчью побрызгать. В следующий либо помогай либо молчи в дудку- а то и подсобил и подгадил. Напоминает нашего восточного соседа.

от тільки не потрібно мені розказувати що і як робити ... не подобається - мовчіть собі самі .. до речі на "ти" ми не переходили, і не факт що ви старші мене, що це дозволяє так "зверхньо" зі мною говорити ...

Мальчик у нас девственник- выучи как мантру "Это частный ресурс-здесь тебе никто и ничем не обязан"

Опубліковано

Піратська 8,1 крякнута KMS оновилась до 10 без проблем і навіть активація не злетіла

Особо я б не радів. Оскільки оновлення Вінди приходятьавтоматично і їх не можна відключити (ні всі, ні якісь окремо), як це було в попередніх віндах (Центр оновлення). Це така замануха від Майкрософта, що чим більше затягти на 10-ку користувачів іншик крякнутих версій. А потім одного прекрасного дня прийде якесь оновлення KB12345, і ввічливо попросить купити Віндовс.

Це моє імхо, хоча мені пох, бо в мене всі ліцезійні 8-ки стояли.

Опубліковано

... А потім одного прекрасного дня прийде якесь оновлення KB12345, і ввічливо попросить купити Віндовс.

Це моє імхо, хоча мені пох, бо в мене всі ліцезійні 8-ки стояли.

wusa.exe /uninstall /kb:12345

Опубліковано

В честь такого дня і в мене Десятка саме зараз качається ) Ще раз усіх причетних зі Святом

Опубліковано

Ну.... політ гуд... зробив з неї зручну собі СІМКУ і норм)))

post-3002-0-18961700-1438357212_thumb.jp

стартує за 8 сек до роб столу на ссд...

тре звикнуть до того що є багато роб столів... нормальних... а не як у Вісімці))

після виходу з режиму сну тривалого... бувають глюки із запуском програм...

щоправда було таке і на 8... толі ізза ссд толі хз....

Опубліковано
Опубліковано

Вчора після оновлення до Windows 10 помітив новий плеєр в YouTube.

Для його активації потрібно перейти на сайт https://www.youtube.com/testtube, в кінці сторінки є кнопка для зміни плеєру

Можливо комусь теж приглянеться... :_08:

post-27013-0-89074000-1438381100_thumb.j

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...