Перейти до змісту

"Безпредел" правого сектору чи часооборони ?

huntsman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Останнім часом самооборона чи то правий сектор почали здійснювати рейди по охороні природи, а саме ловити браконьєрів та крідів лісу. Все це добре, має бути порядок, але не шляхом безпорядку це влаштовувати !!!!

Мене дуже обурило коли я по справах 15.01 біля 12 години ночі їхав до Рівного з Сильного Ківерцівського р-ну і в лісі між Сильним і Карпилівкою мене наздогнало "біле Добло" почало сигналити, подумав поспішає, дав дорого, він порівнявся і знову почав сигналити, щоб я зупинився, я не зупинявся тоді він обігнав мене і підрізав ! Я був змушений зупинитись, підійшовши не представившись лиса морда в камуфляжі сказала що в рейді і спитала мол як проїхати на Ківерці !? Бред повний !

17.01 біля 20.00 год. мого товариша який їхав автомобілем з Журавич до Клубочина по дорозі (теж Ківерцівський р-н) в темну пору доби в лісі наздогнало 5 квадроциклів, всі в масках, підрізали, зупинили почали наїзджати чи не браконьєр він, потім розвернулись і поїхали на Журавичі !

Це є грубе порушення закону незаконне затримання громадян України ! Якщо такі бандформування будуть так себе вести, то до чого ми дойдем ?! Якщо вим так болить за звірів, то не знущайтесь з людей. Ні я не мій колега не їхали грузовими авто чи джипами, якими можна здійснити порушення правил полювання, чи вкрасти ліс. А якщо ви хочете затримати на дорозі - то візьміть з собою працівників ДПС, які на це мають хоч якісь права !!!!

Що можна очікувати від банди на квадроциклах зі зброєю в темну пору доби в лісі ? Якщо їм щось не сподобається може вони і пуляти почнуть !?

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вроді з Ваших слів нікого незаконно не утримували.Розпитали і поїхали.То в чому тут порушення закону?

Зважаючи на величезні масштаби браконьєрства і незаконної вирубки на Волині,то я за такі рейди.От зловили б пару чоловік і вломили б.

Опубліковано

не працював відеореєстратор, щоб зняти докази ... ;( і не записав номер автомобіля ... поки що тільки сюди.

Опубліковано

Вроді з Ваших слів нікого незаконно не утримували.Розпитали і поїхали.То в чому тут порушення закону?

Зважаючи на величезні масштаби браконьєрства і незаконної вирубки на Волині,то я за такі рейди.От зловили б пару чоловік і вломили б.

Вночі в лісі підрізати і зупинити - це затримання ! Я не по лісі їхав, а по дорозі. Як би їхала сама дружина, щоб вона відчула як би хтось вчитнив такі дії ? І звідки я знаю що це правий сектор ? Можливо банда якась з "донецька" приїхала ?!

В міліцію потрібно жалітись однозначно, але треба мати номер авто, або відеодокази ...

Якщо хтось з такими діями ще стикнеться обовязково записуйте номери, або відео і в міліцію, щоб було зареєстровано правопорушення. Якщо один випадок, нічого не значить, якщо це буде 10-20 вони змушені будуть реагувати.

Опубліковано

І звідки я знаю що це правий сектор ? Можливо банда якась з "донецька" приїхала ?!

А чому в темі Ви написали правий сектор чи самооборона,якщо не знаєте хто це був?Може це екологи,чи "партія зелених" або єгеря?

Опубліковано

тільки сюди жалівся чи й у міліцію теж?

а що в міліції з часів янковчика є зміни?

а що, форум- правоохоронний орган? максимум- колективний психолог

Опубліковано

а з яких пір "Самооборона" чи "ПС" мають більше прав, аніж міліція? Чи вони понад законом?

Я вважаю їхні дії реально бєзпрєдєлом.

В масках, серед ночі.

Якби з ними був бодай один співробітник міліції, та й то можна роцінити, як бандитизм, а співробітник - співучасник.

Допомога - це безумовно добре. Але як??

Бракон'єри мають УСІ необхідні документи на вирубку лісу. Правда документи липові, хоча й оригінальні . Отаке.

Опубліковано

тому що такі рейди проводить правий сектор, от не знаю чи з самообороною ?

Екологи і єгеря їздять в формі, мають документи і представляються ... і без масок !

Опубліковано

а що, форум- правоохоронний орган?

Ні, алк тут часом з'являються представники тієї чи іншої організації, які можуть пояснити.

Опубліковано

Згідний з ТС. їхні наміри допустимо правильні і корисні. але як там кажуть, ціль виправдовує засоби? а якби в машині їхала жінка з дітьми? вона бачить таку ситуацію коли її машину хочуть насильно зупинити, вона ( та чи він) зупинятись не хоче, бо малолі хто то може бути в масках. а правосєкі в свою чергу думають, опа, раз втікає від нас знач шось не чісто, ну і в результаті ДТП як мінімум.

Опубліковано

В селах,навколо Цуманського нацпарку,не краде ліс тільки лінивий.І єгеря і екологи,які ходять в формі і з документами, це чудово знають і тому їх ніхто не боїться.Більше того,вони можуть продати браконьєру використані вже чіпи. А масштаби браконьєрства з відстрілу дичини просто величезні.Влада бездіє-ми ниємо,громада починає працювати-знову ниємо.

Опубліковано
В селах,навколо Цуманського нацпарку,не краде ліс тільки лінивий.І єгеря і екологи,які ходять в формі і з документами, це чудово знають і тому їх ніхто не боїться.Більше того,вони можуть продати браконьєру використані вже чіпи. А масштаби браконьєрства з відстрілу дичини просто величезні.Влада бездіє-ми ниємо,громада починає працювати-знову ниємо.
То може треба почати із звільнень єгерів які на цьому наживаються, а не людей тероризувати по ночах і в масках?
Опубліковано

Безумовно по лісі такі рейди це добре, злодіїв і браконєрів потрібно ловити. По лісі в ночі звісно тільки злодії і браконєри шастають.

Я підняв тему за проїзджу частину, перед тим щоб так незаконно затримати потрібно мати законні підстави.

Але не там вони ловлять, людей в селі довели до зубожіння, і якщо людина заробить в лісника дров, чи якусь колодку тільки щоб вижити, це 1-2 м3.

Нехай з Колісниковими схемами розберуться, де тисячі кубометрів осідають в кого потрібно, без аукціонів, через що держава недоотримує мільйони гривень ...

Правий сектор - це громада ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Їх громада вибрала, дала права так діяти ? Самі себе вибрали і безпредельнічають !

Опубліковано
То може треба почати із звільнень єгерів які на цьому наживаються, а не людей тероризувати по ночах і в масках?

То почніть!

Опубліковано

То почніть!

Що почати ? Взяти зброю і вийти не дорогу, щоб зупиняти всіх хто їде, раптом натрапим на злодія ?!!!!

Опубліковано

3250590.jpg

Опубліковано

Але не там вони ловлять, людей в селі довели до зубожіння, і якщо людина заробить в лісника дров, чи якусь колодку тільки щоб вижити, це 1-2 м3.

дрова кажете?

Ось Вам приклад таких "дров":

http://board.lutsk.ua/topic/145520-volinsk-sarumani-dobralis-do-garazdzhins/#entry1052938626

http://board.lutsk.ua/topic/158229-virzka-lsu-u-garazdzh/#entry1053073437

Правий сектор - це громада ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Їх громада вибрала, дала права так діяти ? Самі себе вибрали і безпредельнічають !

ТО ваша громада мала б цим займатись,але ваша громада краде,або мовчки потурає крадіям.

Згоден,діяли вони не зовсім коректно,але мені розповідали й про інші випадки,коли браконьєри ще й можуть з сокирою чи зі зброєю наскочити на патруль.

Опубліковано

То почніть!

Що почати ? Взяти зброю і вийти не дорогу, щоб зупиняти всіх хто їде, раптом натрапим на злодія ?!!!!

Почніть звільняти єгерів,яких ви знаєте і вони потурають "бєзпрєдєлу" браконьєрів.

Опубліковано

То ж на борді є представники самооборони, чого гадати, хай пояснять, чи є таке.

Хай відмажуться. Швидше так.

Опубліковано

В нашій неньці Україні потрібно звільнити всіх і на всі посади поставити правий сектор, от тоді заживемо !

Опубліковано

То ж на борді є представники самооборони, чого гадати, хай пояснять, чи є таке.

Хай відмажуться. Швидше так.

Ну чому ж, я фактів не бачу. Лише припущення. :_06:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...