Перейти до змісту

Мобілізація

DM4K

Рекомендовані повідомлення

Ну про "комісію" в Луцьку я писав півтора роки тому як проходив... повторювати не буду – але від комісії там лише назва, практично всім срати на стан твого здоров'я. Маньяк може доповнити – в нього комісія ще поярчє була.
То коли така срака в обласному центрі – можна лише здогадуватися що робиться по селах.
Система не стає кращою до людей, навпаки гноїть ще більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Так там ніхто не дивиться на твої боляки, для них ти чистий лист. В низу листа ти підписуєш згоду що всі надані тобою дані правда. А далі коли ти заходиш до лікаря ти маєш знати всі свої болячки і говорити про них лікарю. Якщо людина заходить і набравши в рот води на питання "болячки є?" киває немає то її проблеми. Наприклад я перед тим як йти на комісію більш менш вивчив своїболячки, щоб правильно називати. Так, погоджусь, що система дещо змінилася порівняно з совком. Раніше було що комісовували через якусь болячку, а зараз комісовують через аналіз впливу цієї боляки на функціональні можливості носія. Наприклад, раніше було написано що ті в кого йух 2см не придатні для служби, то зараз аналізують: чи довжина х@я впливає на біг, можливість подавати снаряди, керування вт і т.д. якщо ні то годен! Придатний по одній з 3х категорій.

По них розділяють: строковики, мобілізовані, та офіцери (офіцери допускаються на службу навіть без кінцівок і оргагів). Це щось схоже до Ізраїльської системи, але на віміну від них в нас до служби не притягають жінок.

Тому наприклад коли я проходив нещодавно комісію я підівчив всі свої боляки і називав їх на комісії. Мене направляли на дообстеження в поліклініку, а з неї в лікарню. Проходив я його 2тижні, загалом аж 6 повних робочих днів.

Зібравши всю інформацію до купи в кінцевому результаті по ції системі я вже став придатний хоч і 2кат. і нічого погоного в цьому не вбачаю. На всі мої запитання пляснити чому вони прийняли таке рішення? лікарі (2 різні спеціаліста) відкривали статті документів і пояснювали, що на основі отриманих даних обстеження і дообстеження вони не мають права писати щось інше інакше штраф/турма. Почитавши їх і справді там все більш менш доступно написано для людини навіть з середнім рівнем інтелекту. В результаті так, вручили мені повіску на випадок мобілізації.

Так що  не бздіть "інваліди" підемо мам/сім'ю захищати разом.

В мене хформа, берци і каска куплені  за свої ще з 14-го лежать. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 хвилин тому, halcogen сказано:

тому і не вилічать.

А як можуть вилікувати від того, по чому не підлягаєш мобілізації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розповім і я історію з свого життя. В далекому 94-му році мене призвали в армію. Пішов в воєнкомат проходити комісію. В мене діагностували всд. Дали відстрочку на півроку. Через півроку знову комісія - невропатолог поставив комісацію в запас (годний у воєнний час). І ось я вже проходжу останній етап комісії, де облвоєнком, тримаючи в руках мою справу з результатами комісії, раптом дивиться на моє фото, де я в морській формі (нагадаю, що на той час я вже закінчив мореходне училище) і видає таке заключення: "Що? Моряк? І хворий? Не може таке бути. В армію!" І мене записали в армію). Ось таке бл@дство творилось в тому воєнкоматі. Думаю, зараз не краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лютий 2016р. на роботу з військомата приносять 4 повістки, одна з них мені.

3 повістки взяли в т.ч. і я. Один поморозився. Що цікаво з військомата ніхто нервів за це не робив., що я к на мене дивно.

Йду я на кічкарівку. Там кажуть галяк, комісія щосереди на Теремнівській (чи яка там вул.) в обласному військоматі.

Чекаю середу валю туди. Морозитись намірів немав. не служив, був як в більшості непридатний в мирний і придатний у військовий час.

Прийшов, почав проходити. Дійшло до тьотки яка там тиск виміряє і так далі. Питання як самопочуття? - Нормуль ніби. Тиск високий а який саме не сказала якогось милого. Дають мені направлення в другу лікарню. На халяву і без черг (плюс медкомісії від військомата) проходжу все що написано.

Заключення тиск валить постійно високий і відповідно збивається тільки таблетками.

Беру заключення, валю у військомат.

Вам на 4-й чи 3-й поверх там дадуть папірець, що не годєн.

Така от комісія.

з трьох взятих повісток, я пішов проходити, один казав що якось там порішав, Інший звільнився з роботи. На біса брали ті повістки загадка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, Соромітник сказал:

Маньяк може доповнити – в нього комісія ще поярчє була.

ну не то щоб поярче, але при мені воєнком декількох *вилічив*. Сказав - годні, в понеділок з речами на таку то годину й не гребе, щщо там понаписували лікарі. Правда справи почитав їхні, мою теж дивився, але мабуть здогадався, що всю військову частину обьїм й форми на мене не знайдуть, то *годєн* мені не сказав й я таки пішов на дообслідування в поліклініку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і по поводу обслідування в поліклініці, то *шманали* по повній програмі. І зонд ковтав і голову провіряли й узі робили, аналізи й з пальця й з вени по декілька раз брали, й в Сінево окремо аналізи здавав й на компьютері, що хребет провіряє (МРТ), провіряли. Все безкоштовно (але з чергами,як і всі), крім компьютера (100грн) й аналізів в Сінево, вже не памьятаю скільки, як не як, вже два роки пройшло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, enTi77 сказано:

Мені приносили теж на роботу, 2 рази не брав, на третій раз сказав , що я гей,  дівчата на роботі ще згадують мені це досі ))))  Цього року вже неприносили)

Ми теж не забудемо... ;) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

https://golos.ua/i/649879

Воєнкомат жжот! Інфа реальна, у нас під заводською прохідною на минулому тижні так само хлопця забрали - тицьнули "корочку" і повезли на Теремнівську.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...