Перейти до змісту

Мобілізація

DM4K

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

невже так важко назвати кілька, ті перехресття не залежать від якості доріг, точніше залежать але якістю там нічого не виправиш.

підказка два з них найаварійніші

Ну біля срібних лелек аварія майже раз в тиждень. Часто аварії були там де я жив на Грушевського 1 на кільці. Но то через Версаль. Постійно влітали на кільце бухі тусовщики.

А де на вашу думку самі аварійні і небезпечні перехрестя. Мені якось пофіг... кажу скоро буду в центрі міста. Давайте зустрінемось.

• Відповідей 1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

да не можу я зустрітись з дитиною іду гуляти зараз,

найгірші дубнівська і ківерцівська,

Соромітник,

якщо не сліпі, то гадаю можна назвати кілька, на вашу думку поганих перехресть, хочаб рівненька відродження.

от людина назвала, і відпали сумніви, що не лучанин.

якщо інформація дійсна, то все ще гірше, те що по кількості втрат брешуть, то ясно.

просто тоді вийде, що і весь фейсбук на гачку у влади, в любому випадку че спливе за день два.

Опубліковано

Что бы доказать что ты с Луцка, пришли ксерокс паспорта ( всех страниц ) идентификационного кода ))) Хрень какая то )

Опубліковано

якщо інформація дійсна, то все ще гірше, те що по кількості втрат брешуть, то ясно.

просто тоді вийде, що і весь фейсбук на гачку у влади, в любому випадку че спливе за день два.

Нічо. В нас такий народ, що все проковтне. І втрати хлопців, і втрату Терміналу.

Опубліковано
а давайте, щоб не запідозрювати у вас агента,

І тут Остапа понєсло. Агентів вони ловлять, трясця <_<

Хлопакам в Самообороні руки треба - там можете і зустрітись.

Опубліковано

задав просте питання, людина нормально відповіла, відпали лишні питання, двоє користувачів мене підтримали в тому питанні,

зате усім поверам треба покакати, какайте на здоровя, може мізки прочистяться.

Опубліковано

Повістки вже приходять, причому вибір оригінальний, згідно якогось генератора випадкових ідентифікаційних кодів - чуваку біля 60-ки. З таким підходом повістка може прийти батькам і дідусям. Воєнкомати живуть своїм життям і інтересами.

Опубліковано

Також чув, що декому вже приходять. Але серед знайомих нікого з повістками на руках ще нема. Можливо просто слухи.

Опубліковано

В Пісках зара бої. Вишло вийти на звязок з хлопцями які там. Вчора артилерія не дала підтримку нашим. Майже в упор зайшла піхота під підтримкою техніки сепарів. Пару отрядів двічи закріплялись вже в Пісках. Але вибили. Зара знову бої. АП вчора майже без пітримки були. Підмогу не відправляли. Диверсійні групи вчора засіли і взяли в облогу наших. Спроба прориву була відбита сеперами. Втрат вистачає. АП кажуть вже втратили повністю. Дві групи наших вишло з АП і вночі пришли в Піски. Генштаб заборонив їм замінувати все там перед відходом, щоб взірвати у випадку здачі терміналу.

майже кожне речення не відповідає дійсності, або сильно перекручене.

хоча. мої джерела не надійні, це лише бійці 80-ї з нового терміналу й ДУК. що тримає пєскі, звідки вони щось можуть знати))

Опубліковано

Фамілію називати? Якщо це виявиться не одиничний випадок, то мобілізація буде весела.

Ромаха, особисте питання: а ти сам строкову служив чи може проходив вiйськову кафедру?

Опубліковано

а ви в більшості і не бачили один одного, може людину яку ви ображаєте, просто кльовий чувак.

мабуть відкрию страшну таємницю, але ПОЛЮБОМУ хтось для когось *кльовий чувак*. Бандит для бандита, грабіжник для грабіжника, корумпований суддя для корумпованого судді. По словах й діях вирішуєтся, хто для кого *кльовий чувак*

Опубліковано

romaxa11, це ще походу повістки не на мобілізацію, моїм знайомим теж поприходили, і лише тим хто постарше, визвали на мед. комісію, такі повістки походу потроху всю осінь слали, принаймні в селах точно.

Опубліковано

Бандит для бандита, грабіжник для грабіжника

ну, вперше з тобою не погоджусь... якщо людина стала "бандитом" завдяки корумпованому судді...

та й взагалі, багато "бандитів" особисто бачив?

Опубліковано

та звичайно йти..зброю отримати ..патрони..а там ..вжа розберемось на кого її направити

Опубліковано

ну, вперше з тобою не погоджусь... якщо людина стала "бандитом" завдяки корумпованому судді...

Всі ми люди і всі однакові.Просто кожен живе або виживає як хоче або як може!ніхто незнає що з ним буде далі чи стане бандитом чи судею!

Опубліковано
romaxa11, це ще походу повістки не на мобілізацію, моїм знайомим теж поприходили, і лише тим хто постарше, визвали на мед. комісію, такі повістки походу потроху всю осінь слали, принаймні в селах точно.
ну так по селах, але який зміст цих повісток? 60 років, вік говорить сам за себе. Не служив, але й не відмазувався, аспірантура.
Опубліковано

Є якісь моменти з тими повістками. Більшість учасників АТО - хлопці з сіл. Чи то голови сільрад так бали заробляють, чи просто вони не мають змоги відмазатись і по здоров'ю більш-менш?

Опубліковано

я не про те мав на увазі

Опубліковано

ну так по селах, але який зміст цих повісток? 60 років, вік говорить сам за себе. Не служив, але й не відмазувався, аспірантура.

Смисл їх незнаю, можливо відбирають резерв, шукаючи більш менш здорових, щоб у випадку часу "Ч" не тратити час на пошук здорових.

Є якісь моменти з тими повістками. Більшість учасників АТО - хлопці з сіл. Чи то голови сільрад так бали заробляють, чи просто вони не мають змоги відмазатись і по здоров'ю більш-менш?

Наскільки я знаю (зі слів людини яка займається військовим обліком в нас в селі) селищні ради до мобілізації не мають відношення, повістки приходять із військомата. Єдине кому вручали повістки із селишної ради це тим кого набирали в загони тер. оборони, але далі записів діло не пішло, не проводили ні зборів ні навіть інструктажів (знаю бо сам записаний в такий загін). Можливо ще селищний голова має відношення то того кого викликають на мед комісію, але знов таки до призиву це відношення не має, кого призивати знов таки будуть вирішувати у військоматі, за їм одним відомою логікою.

Опубліковано

я не про те мав на увазі

та і я не про те, просто як хтось вже сказав - "бандит,не бандит" - це "ярлик", якщо людина хоче боронити свою Батьківщину (не плутати з партією) - то забороняти цьому бажанню - злочин! Купа випадків коли беруть зовсім недосвідчених людей, а іншим - відмовляють, бо колись,десь,була судимість... йопта, то ж не на генеральські посади претендують?

Опубліковано

да йошкін кот, то я для прикладу написав. Людина пише, що мол чого ми нападаємо на тих, хто не хоче служити, може в житті він хороша людина (кльовий чувак). Я йому відповідаю, що навіть погані люди для когось є хороші, й привів в приклад бандитів і грабіжників й інших. Що хорошість (нехорошість) не повод не осуджувати (бо хорошість поняття субьєктивне, про що я й кажу ) людину за конкретно взяті вчинки й слова. А ти чомусь армію приплів сюди, хоча мова йшла про тих, хто пише на борді

Опубліковано

хорошість (нехорошість) не повод не осуджувати (бо хорошість поняття субьєктивне, про що я й кажу )

згоден, просто - не так тебе зрозумів :0151:

Опубліковано

Напевно я теж отримаю клеймо «ватніка», який тільки й думає про те, як зірвати нові хвилі мобілізації в Україні, та все ж…

На хвильку уявіть себе чоловіком, який тільки що отримав повістку. У вас в руках білий клаптик паперу з печаткою і всього кілька секунд щоб самому для себе прийняти правильне рішення і знайти мотивацію йти та, можливо, загинути на фронті. Або повернутися калікою, або зникнути безвісти чи потрапити в полон. Інше вже формальність: якось пояснити своє рішення родині, знайти кошти на амуніцію – все це технічні питання, якось це вирішиться і це буде потім.

Отож, Луцьк, січень, похмуро і вогко. Мені десь 35, я Лучанин, в мене є кохана дружина і маленька дитина, які для мене і складають увесь світ. Ще є маленький бізнес і великі надії на майбутнє. Я активно підтримав Майдан, потрохи "воював" на ідеологічному фронті в інтернеті. А зараз мені потрібно прийняти рішення йти воювати. Залишити сім'ю, маленьку затишну квартирку з невиплаченої іпотекою, відкласти всі свої плани на майбутнє і йти на війну з дивною назвою "АТО".

Навколо мене мирне життя, є дипломатичні відносини і вільний в’їзд/виїзд із північним сусідом, йде торгівля з Росією, показують зняті в Росії фільми і транслюють російські канали, працюють банки Росії і мене майже напевно вб'є зброя, яка була турботливо надана Росією.

А при владі і при своїх інтересах ті ж самі політики й олігархи, які в минулому відкрито підтримували розкол країни. Дехто з них і зараз спонсорує терористів, тільки мовчки. І вони, як і раніше, на волі, а деякі навіть зберегли мандат і недоторканність та продовжують ходити на ток-шоу. І активної боротьби з корупцією не спостерігається, і реформ, яких ми так жадали на Майдані, ніхто не збирається проводити. Навіть пари гучних справ не було заведено, все по-старому...

Але щось я надто довго думаю і починаю вагатися. Піду но я збирати речі мовчки, без зайвих питань. Адже Україні потрібно навіщось "тягнути час", потрібно навіщось не називати війну війною, так треба комусь, правда ж? Піду додам плоті в м'ясорубку "гібридної" війни з дивною назвою "АТО", адже тисячі вже загинули, а скільком ще доведеться, то чому це маю бути не я?

Мені потрібно йти, бо не можу не йти . Принципи і виховання, от і вся моя мотивація. Тільки, на жаль, внутрішня. Ззовні не мотивує ні-чо-го!

Вибачайте за багато букв. Можна ніц не відповідати. Просто накипіло через лицемірство багатьох щодо цієї ситуації (як в інтернетах, так і в реальному житті).

Опубліковано

Повістки вже приходять, причому вибір оригінальний, згідно якогось генератора випадкових ідентифікаційних кодів - чуваку біля 60-ки. З таким підходом повістка може прийти батькам і дідусям. Воєнкомати живуть своїм життям і інтересами.

Повістки підуть з 20-го,з Луцька планують призвати біля 1000 чоловік.Зараз вже більше місяця розносять щось типу запрошення пройти медогляд і співбесіду,запрошують спєців не дивлячись на вік, "прощупують" добровольців,щоб в разі чого було більше користі і меньший резонанс.Крім того поправляють картотеку,уточнюють дані тощо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...