MANJAK11 Опубліковано 3 Січня, 2015 в 19:09 #26 Опубліковано 3 Січня, 2015 в 19:09 Тих, хто ставить у приклад реформи у Грузії мені хочеться взять і.... відправити вчити історію Грузії з 90-х років. У країні, що в 10 разів менша за Україну було за півроку звільнено 16 тис. міліціонерів. У нас з квітні по листопад - більше 20 тис. але цього ніхто не помічає.а який процент з них ті, що самі написали заяви, щоб не їхати в АТО ? а також ті, яких позвільняли в Донецькій та Луганській областях ?
nickel Опубліковано 3 Січня, 2015 в 20:35 #27 Опубліковано 3 Січня, 2015 в 20:35 Тих, хто ставить у приклад реформи у Грузії мені хочеться взять і.... відправити вчити історію Грузії з 90-х років. У країні, що в 10 разів менша за Україну було за півроку звільнено 16 тис. міліціонерів. У нас з квітні по листопад - більше 20 тис. але цього ніхто не помічає.Звичайно не помічаємо."Всего, по словам Сакварелидзе, в 2004-2005 годах из грузинской полиции было уволено 18 тыс. сотрудников при общей численности в 40-50 тыс. " Тобто в Грузії звільнили до 40% усіх працівників МВС.В Україні в МВС працює біля 400 тис. (дані сильно не вишуковував, знайдете свіжіші, можете і самі співставити цифри), щоб зрівнятися з Грузією, треба звільнити до 160 тисяч міліціонерів. Та 20 тисяч навіть серед 160 тисячі непомітно буде, а серед 400 тисяч... У нас зимою, на лікарняному, з грипом більше мєнтів буває чим вони звільнили, усього 5%, у 8 разів меньше ніж у маленькій Грузії. Та й невідомо хто звільнений: донецькі, луганські, кримські, не бажаючі їхати на АТО?І саме головне, в Грузії їх не просто звільнили, а під час реформи, коли об'єднали ДАІ і патрульних і стало очевидно, що потреби в такій кількості поліції немає. А в нас і досі майже 800 мєнтів на 100 000 населення, при рекомендованих ООН 222.І в Грузії і в Україні щоб почати реформу треба одна й та сама передумова - політична воля. В Грузії була, у нас - час покаже.
natalka) Опубліковано 4 Січня, 2015 в 00:24 #28 Опубліковано 4 Січня, 2015 в 00:24 Для мене реформи - це також зміни, позитивні зміни, як для населення, так і для держави вцілому.Реформи потрібно починати з контролюючих органів, з судової влади, міліції, прокуратури, СБУ і т.д. При чому, коли говорять що скоротили когось на "х"%, то для мене це не реформа. Хтось взагалі бачив кого, як правило, скорочують? - пенсіонерів, "неугодних" і т.д. (а багато керівників потрапило під скорочення?). І де гарантія що скоротили саме тих, кого потрібно? От коли ці вищеперелічені органи почнуть дійсно чесно виконувати всі покладені на них завдання та обов'язки, дотримуватись покладених на них прав - тоді це можна буде вважати реформою. Тоді, напевно, і не довелося б вводити нові податки та збори - бюджет би наповнився.Наприклад, на практиці. Майже всі в Луцьку знають які підприємства платять зп в конвертах (тим самим бюджет недоотримує масу коштів). Влада змінилась..., де реальні дії з боку податкової міліції, міліції, прокуратири, СБУ чи інших контролюючих органів? Невже хтось думає, що якщо скоротити чисельність цих органів - то "чорна" зп зникне? А 30.12.2014 опублікували Закон про "... легалізацію фонду оплати праці", в якому зокрема збільшують штрафи по даному питанню.. і що? - хто і як буде штрафувати ))) ? (кругом же кришування і корупція)...Доречі про суд, можна і про наш ВОАС... Здається десь весною там мала проходити "люстрація". Голова пішла на пенсію, обрали нового... Хтось ще знає скільки там суддів звільнили? Можливо я не останньою інформацією володію, але всі залишились. Тобто голову суду змінили, і все - люстрація пройшла, і реформа судової влади теж ))). Думаю аналогічно "зміни" відбулись у всіх регіонах України. Ну і як судді які брали гроші тоді, чесно і об'єктивно можуть судити зараз? Вихід щодо суддів - змінити всіх однозначно (не так іх вже і багато).Аналогічна ситуація і в податковій - новий голова, і що? - заступники ті ж самі, начальники відділів... А ще мені ну дуже "подобається" як призначають голову в податковій і не тільки в ній: старий "пішов" в Одесу, а новий "прийшов" з Рівного... Потрібно нову людину - не з системи, яка не була на керівних посадах при Януковичу, та і при Ющенку також...Далі, на днях по тєлеку, в новинах, цікавий сюжет показали про те, як схеми які були при янику працюють сьогодні і далі: про ввіз нафтопродуктів без мита і реалізацію на території України. В сюжеті називались конкретні імена депутатів. Після таких ефірів я хочу бачити негайну реакцію та дії контролюючих органів щодо конкретної висвітленої події. Коли я цього не бачу - то я і кажу "що нічого не робиться".Ок. Скажіть - це реформа чи ні?Арсен Аваков ПРОЩАНИЕ С ЕДАПСОМ.Це не реформа, це повсякденна робота ("капля в морі"), яку вони мають виконувати щодня згідно своїх обов'язків.
difoto Опубліковано 4 Січня, 2015 в 06:25 Автор #29 Опубліковано 4 Січня, 2015 в 06:25 natalka), на всяк випадок спитаю: ви точно читали пост Авакова?
natalka) Опубліковано 4 Січня, 2015 в 12:46 #30 Опубліковано 4 Січня, 2015 в 12:46 difoto, так звичайно.Мої уяви щодо реформ точно не співпадають з Вашими.
Гість rl72 Опубліковано 4 Січня, 2015 в 13:03 #31 Опубліковано 4 Січня, 2015 в 13:03 ви точно читали пост Авакова?стосовно ЄДАПСа і закордонних паспортів... це більше схоже на прибирання одних "ліц" від державної кормушки, й поставлення туди інших.... при чому кормушка стала жирнішою в 3 рази, бо якщо старий паспорт можна було зробити за 170 грн. (з морокою через суд), то новий - 520 грн. і менше не буде... щось я також там не знайшов інфи про те, що з вартості паспорта "вийняли" плату за інтелектуальну власність у вигляді знака "тризуба"
Vadimm Опубліковано 4 Січня, 2015 в 15:23 #32 Опубліковано 4 Січня, 2015 в 15:23 Багато писано-переписано що реформи потребують значних матеріальних ресурсів. Якщо для прикладу потрібно провести судову реформу, а саме (для початку) ввести інститут прецедентного права. Це ж наскільки менше роботи буде суддям, наскільки менше буде можливостей для підкупу і "маневру" в судді, адже будь яка сторона в судовому процесі зможе послатися на аналогічну справу по якій виносили вже вирок. Суддя дає бізнесмену "умовно" хоча раніше сантехнік за цей же злочин отримав 7 років? Значить поганий суддя.Скільки така реформа потребуватиме коштів? На папір та фарбу?
dimmon Опубліковано 5 Січня, 2015 в 15:38 #33 Опубліковано 5 Січня, 2015 в 15:38 Надо разогнать все держ. структуры, милицию, врачей, СБУ, налоговую, жеки, дупутатов местных, народных, судей и т.д. Вот так по одной структуре раз в год. Год работать без этой структуры, да да, вообще без них, а потом через год набирать новую с теми же функциями по надобности, не штат опять из 500 генералов и двух подчиненных, а конкретно под вид работы, нужен такой человек взять. Без всех выгнать и сформировать новую нихрена не будет.
Соромітник Опубліковано 5 Січня, 2015 в 16:48 #34 Опубліковано 5 Січня, 2015 в 16:48 dimmon, ми впираємося рогом в те, що це має хтось робити з тих же українців, які почнуть просто ставити своїх на ті злачні місця. В результаті виженемо 500к дармоїдів і візьмемо 500к ще тупіших і жадібніших бо дорвалися.
vaz75 Опубліковано 5 Січня, 2015 в 18:56 #35 Опубліковано 5 Січня, 2015 в 18:56 dimmon, ми впираємося рогом в те, що це має хтось робити з тих же українців, які почнуть просто ставити своїх на ті злачні місця. В результаті виженемо 500к дармоїдів і візьмемо 500к ще тупіших і жадібніших бо дорвалися. Краще перебирати частіше, і серед тих 500к все ж знайдуться розумні і достойні, ніж тримати тепершніх клопів
Basil Опубліковано 6 Січня, 2015 в 14:51 #36 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 14:51 Аваков? Реформи? Ні, не чули....Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков публічно підтримав збирання з громадян коштів, яке вже визнане судами незаконним.Обґрунтування цього наводяться у статті Віктора Тимощука"Неправда про біометричні паспорти, або Як підставили міністра Авакова", що опублікована на сайті Європейської правди.Приводом для критики стали публікації міністра Авакова на своїй сторінці у Facebook та в блозі на Українській правді про те, що вартість паспорту для виїзду за кордон має скласти від 518 до 1024 грн.Як з'ясувалося, заяви міністра містять низку перекручень, а також заклики на адресу держорганів до вчинення протизаконних дій.Так, Арсен Аваков навів неправдиві дані про вартість оформлення закордонного паспорта, яка нібито у 2013 році складала 800 грн, а у 2014 завдяки його роботі була знижена до 120 грн.Насправді ця вартість для громадянина у вказаний період не змінилася."Більше того, у 2014 році ситуація навіть погіршилася, бо Державна міграційна служба (ДМС) почала "заганяти" громадян за отриманням паспортів до офісів Державного підприємства "Документ", де додатково стягується ще 250 грн на кожному паспорті", - зазначає Тимощук.З допису Авакова виходить, що у 2015 році паспорт суттєво подорожчає, оскільки коштуватиме від 518 до 1024 грн (замість нібито 120 грн). 261 грн з цієї суми - вартість бланку закордонного паспорта. Експерт звертає увагу, що в Молдові ця ціна складає лише 7 євро, хоча документ друкує фінський виробник.Окремою проблемою є те, що міністр Аваков, як і раніше, закликав користуватися комерційною послугою "ДП документ", яке стягує додаткові гроші із заявників "ні за що", а також існує поза правовою системою України.Також, за словами експерта, "міністр виправдав існуюче сьогодні свавілля в системі Державної міграційної служби, яке пов’язане з тотальним ігноруванням рішень судів у справі про оплату закордонного паспорта".Наразі існує низка судових рішень, за якими з громадянина не може стягуватися плата за бланк паспорта, а лише державне мито у розмірі 170 грн, оскільки паспорт "є власністю держави".Однак Аваков вважає, що ДМС має і далі порушувати судові приписи."Нарешті міністр внутрішніх справ визнав свою причетність до функціонування цієї системи та відповідальність за неї", - підсумовує експерт.http://www.eurointeg...5/01/6/7029404/
Deemon Опубліковано 6 Січня, 2015 в 15:41 #37 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 15:41 отаку от пафосно-дуту фігню бот Авакова кнопає у його фб акаунті, поверхневе володіння інфою, ніяк не рівень міністра...
Zevs_Isver Опубліковано 6 Січня, 2015 в 15:56 #38 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 15:56 поки олігархи ще повністю не адаптувалися до нових умов Можна подумати, для олігархів щось змінилось.offtop senazi, поки ти на канікулах, підтягни свою граматику. :0016: :0016: , канікули у мене закінчились 8 років назад,. Якщо тобі моя граматика виїдає очі, то я б не відмовився від такого подаруночка бо знаєш, з планшета не завжди виходить швидко та грамотно писати. перевірено, не допомагає як збираєшся до планшета підключати? через OTG?
Barugan Опубліковано 6 Січня, 2015 в 16:17 #39 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 16:17 біометричний паспорт для Молдови друкується фінським виробником за ціною менше 7 євро а в нас український виробник, а ціна... уряяяяя
Гість rl72 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 20:09 #40 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 20:09 :0016: :0016: , канікули у мене закінчились 8 років назад,. Якщо тобі моя граматика виїдає очі, то я б не відмовився від такого подаруночка бо знаєш, з планшета не завжди виходить швидко та грамотно писати. ви вважаєте, що клавіатура буде за вас виправляти ваші помилки в написанні слова штукатурка, яке ви пишете як "щикатурка"? п.с. соррі за оффтоп
Гість rl72 Опубліковано 29 Вересня, 2015 в 16:58 #41 Опубліковано 29 Вересня, 2015 в 16:58 якщо це получиться - це буде бомбезно Denys Bigus7 год · Офигенных новостей, денег и программистов пост.Вы знаете, как выглядит будущая форма декларации о доходах? Это долбаный пятитомник, в который чиновник будет вносить всё. То есть вообще всё. Дали айфон поиграться - внеси. Жена туфли из крокодиловой кожи подарила - внеси. Квартирку купил, а потом продал и вроде ничего и не было - внеси. Не внес или внес не то - два года тюрма сиди.И это еще не все.Год тому мы просили расшифровывать декларации в гуглоформе. Потом для этого сделали отдельный сайт. А потом Чаплинского забрали в казематы Всемирного банка, где он с группой других похищенных разработал техзадание для платформы, на которой чиновники будут вносить свою декларацию САМИ. После чего она будет в удобной форме доступна всем желающим. А внутри этой платформы закрутятся шестереночки, сверяя данные с реестром недвижимости и другими реестрами, автоматически расставляя "красные флажки" и т.п.Так вот, теперь по этому ТЗ систему нужно сделать. И разработчик выбирается на тендере. И этот пост в первую очередь - поиск такого разработчика. Вы крутая софтверная компания? Приходите и сделайте систему. Приходите, приходите. Ссылка на документацию - в первом комменте.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.