Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2015

Onil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

бо є рішалом і помічником депутата обл. ради.

якось не в"яжеться з "челенжером" на фото :)

Мда... типовий український менталітет .... якщо рішало так зразу в нього має бути "жирна" тачка ?

В нього до цього був скорпіо тих же років і його він тоже розвалив. Йому просто подобаються такі машини, а ще він хату будує і така машина якраз підходить для цього.

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

..Панове вечірні водії...я вас ненавиджу, якщо не сказати матом ЖОДЕН не зупинився і не запитав, чи все в порядку.

Емм.... Ну ,як тобі сказати. А де гарантія, що це не підстава? Стоять 2 авто під виглядом ДТП. Зупиняється "трошки цікавіше авто". "щось сталося?"

"Ага - ходи допоможеш щось там / чи є ключ ? / подзвонти?!" і т.д.. МОжна отримати чимось по голові. І в кращому випадку, залишитися без авто. В гіршому, ще й без життя. Особливо в наші то стрьомні часи, коли лугандонівських зеків тут вагони бродить!

Матюкатися - не варто. Варто зрозуміти. Вдень - данівапрос!

Жень..Одне авто, дві людини, пошматований бетонний блок, купа пластику/скла/іншого ДТПшного мотлоху. І постійний рух по мосту. Наголошую - постійний. Це не те місце для підстав. Та й не треба навіть зупинятися - там всі практично зупинялись, бо рух дуже утруднено - через відчинене вікно запитати.

Опубліковано

На Глушець де поворот на Київську стоїть бетоновоз та маленька червона іномарка. Пошкоджень не замітив Шо там сталось??

Опубліковано

На Карпенка-Карого під мостом (соборності-перемоги) дтп за участю рейсового автобуса, синьої славути і сріблястого Т5.

Біля 14.00 год вже працювали ДАІ.

Опубліковано
У Луцьку шукають свідків автопригоди, що трапилась близько 11:50 на повороті Волі-Шопена.

Про це пишуть у Facebook-спільноті АвтоАндони Луцька.

"Чорна легковушка з номером АС 0200(01) АІ не пропустила на пішохідному переході мою вагітну дружину, чим завдала їй ушкодження (подряпини руки і наїзд на ногу). Водію з виду років до 30... Він заявив, що мав право давити її, бо в нього зелена стрілка, а сигнал пішохідного світлофора йому до лампочки. Прошу допоможіть знайти андона", - пише користувач Roman Budchik.

Опубліковано

На Карпенка-Карого під мостом (соборності-перемоги) дтп за участю рейсового автобуса, синьої славути і сріблястого Т5.

Біля 14.00 год вже працювали ДАІ.

Фото не дуже, але все ж ...

йшов там о 13:20 і була така картина:

post-16291-0-09627100-1439911175_thumb.j

post-16291-0-75130800-1439911182_thumb.j

post-16291-0-71489200-1439911189_thumb.j

Опубліковано

Вранці на перехресті (біля ВОПАКа на ковельській) збили велосипедиста.

Бачив тільки велосипед на асфальті і як швидка від’їжджала з сиреною.

Опубліковано

06:40. Міст на Перемоги. Червоний Форд Галаксі зносить попереджувальні знаки про ремонтні роботи. Останні добряче такк товчуть на Форді морду. З матюгів сілів зрозумів, що ніби як сонце засліпило.

П.С. ДНЗ не місцеві, Хмельницький. 759-35ХМ

Опубліковано

Меган напевно щей сигналив і кричав "куди преш"))))

80% водіїв не знають як правильно проїжджати це перехрестя...
Опубліковано

там 100% водіїв, які їдуть з Шопена і з Огієнка, не знають, як проїзджати те перехрестя :) Бо там знаки висять "по-дибільному" - і з тієї, і з тієї вулиці висить "Поступитись дорогою", тобто якщо зустрінуться авто, що в'їжджають з Шопена і з Огієнка, обидва мусили б стояти, даючи дорогу один одному :)

ПиСи: я тут неправий! див. пост нижче

Опубліковано

там 100% водіїв, які їдуть з Шопена і з Огієнка, не знають, як проїзджати те перехрестя :) Бо там знаки висять "по-дибільному" - і з тієї, і з тієї вулиці висить "Поступитись дорогою", тобто якщо зустрінуться авто, що в'їжджають з Шопена і з Огієнка, обидва мусили б стояти, даючи дорогу один одному :)

І ти один із них ))) Тоді включається правило перешкоди зправа.
Опубліковано

:) я так і знав :)

ти неправий. Правило "перешкоди справа" не скасовує дію знака "Поступитись дорогою" з Огієнка.

Це такий самий "дибільний момент", як на перехресті "Рівненська-Електроапаратна", коли з боку моста горить "червоний", але є "стрілка", котра дозволяє поворот направо, на Електроапаратну, якщо ти нікому не створюєш перешкоду, а з боку Рівного машини їдуть на "зелене", і якщо повертати на ту ж Електроапаратну, то ти маєш пропустити зустрічний транспорт (а ти ж не знаєш, зо він їде на "червоний", але на "стрілку") - от і мусять пропускати один одного...

Опубліковано

Таки да що "по-дибільному" то і не поспориш, їдеш собі по головній Шопена, тут бац-знак! і ти всіх пропускаєш що з ліва,що з Огієнка,а потім щей через пару метрів знову усіх з кільця пропускаєш!Мені здається, що правильно було б як би ті хто з Огієнка мають усіх пропускати(під"їхав,глянув в ліво,право і поїхав), а ті хто з Шопена,просто пропускають усіх з кільця і тих хто на ньому. Мені здається колись так і було,нє?

Опубліковано

Не розумію в чому проблема? Якщо є два знаки поступитись дорогою то тоді включається правило перешкоди зправа. Що не так?

Таки да що "по-дибільному" то і не поспориш, їдеш собі по головній Шопена, тут бац-знак! і ти всіх пропускаєш що з ліва,що з Огієнка,а потім щей через пару метрів знову усіх з кільця пропускаєш!Мені здається, що правильно було б як би ті хто з Огієнка мають усіх пропускати(під"їхав,глянув в ліво,право і поїхав), а ті хто з Шопена,просто пропускають усіх з кільця і тих то на ньому. Мені здається колись так і було,нє?

І тоді там буде постійна пробка бо ті хто їдуть з кільця чи з Проміня на вул. Огієнка впруться в машини які їдуть з Шопена.
Опубліковано

Не розумію в чому проблема? Якщо є два знаки поступитись дорогою то тоді включається правило перешкоди зправа. Що не так?

Таки да що "по-дибільному" то і не поспориш, їдеш собі по головній Шопена, тут бац-знак! і ти всіх пропускаєш що з ліва,що з Огієнка,а потім щей через пару метрів знову усіх з кільця пропускаєш!Мені здається, що правильно було б як би ті хто з Огієнка мають усіх пропускати(під"їхав,глянув в ліво,право і поїхав), а ті хто з Шопена,просто пропускають усіх з кільця і тих то на ньому. Мені здається колись так і було,нє?

І тоді там буде постійна пробка бо ті хто їдуть з кільця чи з Проміня на вул. Огієнка впруться в машини які їдуть з Шопена.

Не поняв, куди впруться? ті що з Шопена їх мають пропускати.Проблема тільки у тому що багато хто не знає що він мусить пропустити тих хто з Огієнка,бо думають що знак уступи дорогу для того щоб пропускати тих хто від променя (з кільця).І якщо з відти ніхто не їде то водії пруться,а тут з Огієнка виїжджають і бабах!

Опубліковано

Не поняв, куди впруться? ті що з Шопена їх мають пропускати.Проблема тільки у тому що багато хто не знає що він мусить пропустити тих хто з Огієнка,бо думають що знак уступи дорогу для того щоб пропускати тих хто від променя (з кільця).

Во, так воно зараз і є. Ті хто їдуть з Шопена пропускають всіх. А якщо зробити так як ти кажиш, щоб ті що їдуть з Шопена пропускали лише кільце то буде халепа. Короче, не партесь, все там зараз гарно зроблено!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...