Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2015

Onil

Рекомендовані повідомлення

Davids, не підскажеш коли то все може бути? я про мрев

Працює.

Davids, не підскажеш коли то все може бути? я про мрев

Працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Сьогодні на Волі.

post-9398-0-10926700-1447419086_thumb.jp

post-9398-0-85447900-1447419100_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін з кожним днем замічаю на дорогах все більше пофігізму. Всі себе візчувають безнаказаними. 

Даї вже нема, поліції ще нема. Хто як хоче так і іде. З правого ряду в лівий поворот, на червоний не зупиняються, пішоходи взагалі ігнорять. З кожним днем все гірше, хоч бери і невиїжай, але і пішки якось стрьомно...

Ось вам і одна з причин аварій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даї вже нема, поліції ще нема. Хто як хоче так і іде. ...   Ось вам і одна з причин аварій.

"Что такое эта ваша разруха? Старуха с клюкой? Ведьма, которая выбила все стекла, потушила все лампы? Да ее вовсе и не существует. Что вы подразумеваете под этим словом? ... Это вот что: если я, вместо того, чтобы оперировать каждый вечер, начну у себя в квартире петь хором, у меня настанет разруха. Если я, входя в уборную, начну, извините за выражение, мочиться мимо унитаза и то же самое будут делать Зина и Дарья Петровна, в уборной начнется разруха. Следовательно, разруха не в клозетах, а в головах." (С)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогоднішня ДТП на Ківерцівській.Судячи з фото,люди з "фольца" не знали про наявність ременів безпеки в автомобілі

post-2684-0-44928100-1447757426_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в п'ятницю ввечері маршрутка вирішила підрізати тролейбус

post-4-0-84143900-1447759797_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогоднішня ДТП на Ківерцівській.Судячи з фото,люди з "фольца" не знали про наявність ременів безпеки в автомобілі

https://www.drive2.ru/l/8222462/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перехрестя Данила Галицького - Кафедральна, напрям "до ЛПЗ" на переході сьогодні в 10.10 на моїх очах темна іномарка наздогнала Таврію-"чобітка", котра пропускала пішоходів. Пошкодження ніби незначні, винувата ІМХО водійка іномарки, яка "трохи" спішила і не встигла повністю зупинитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повнісю аналогічна ситуація була на Рівненській навпроти пластмасового . іномарка пропускала пішоходів як з заду в неї вїхав жигулик 2106. пошкодження не значні.  працювали ДАЙці.

Перехрестя Данила Галицького - Кафедральна, напрям "до ЛПЗ" на переході сьогодні в 10.10 на моїх очах темна іномарка наздогнала Таврію-"чобітка", котра пропускала пішоходів. Пошкодження ніби незначні, винувата ІМХО водійка іномарки, яка "трохи" спішила і не встигла повністю зупинитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що сталось на Відродження на переході біля заїзду на азс WOG ? ( подертий стовп та купа пластмаси )

... слизько ? ... швидкість ? ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... слизько ? ... швидкість ? ...

ще з рану там лежало, думаю хтось вночі не вписався в поворот...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повнісю аналогічна ситуація була на Рівненській навпроти пластмасового . іномарка пропускала пішоходів як з заду в неї вїхав жигулик 2106. пошкодження не значні.  працювали ДАЙці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте за офтоп, але деколи наблюдаю таку картину, як в попередньому повідомлені. Що означає   і навіщо постити ті повтори???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте за офтоп, але деколи наблюдаю таку картину, як в попередньому повідомлені. Що означає   і навіщо постити ті повтори???

Це глюки форума. Спостерігається у деяких користувачів.

Автор хотів щось написати, та не вийшло ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДТП на Київському майдані.

post-9398-0-07508000-1447926946_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДТП на Київському майдані.

то платники податків спішили в податкову заплатити податки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля Термометрії маштабна ДТП, три автівки учасники.

Корок практично до спиртзаводу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17-го ввечері біля РАГСу хтось бачив як Тucson подряпав таксі?

волиньпост і волиньньюз не катіт, треба очевидців

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля Термометрії маштабна ДТП, три автівки учасники.

Корок практично до спиртзаводу.

500-700 метрів то не корок,  3 км за 40 хв при трирядній дорозі + узбіччя - ось це корок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Годину тому, на Рівненській, поблизу автоцентру "Хюндай", ВАЗ (05 чи 07) добряче заїхав в зад якомусь паркетнику. Пошкодження легковика значні, про постраждалих мені невідомо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Годину тому, на Рівненській, поблизу автоцентру "Хюндай", ВАЗ (05 чи 07) добряче заїхав в зад якомусь паркетнику. Пошкодження легковика значні, про постраждалих мені невідомо.

І на вул.Гордіюк схоже ДТП (також ВАЗ вїхав в зад)не розібрав кому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВАЗ "стукнув " Хюндай, в правий задній фонарь. Саму аварію не бачив, бачив наслідки: водія ВАЗа забрала швидка, забій рулем в грудну клітку.Передок у ВАЗа "роздовбаний конкретно, в Хюндая  фонарь, крило, багажник...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І на вул.Гордіюк схоже ДТП (також ВАЗ вїхав в зад)не розібрав кому.

В'їхав нісанчику прімастару темного кольору, бачив буса, жужи вже не було.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...