Перейти до змісту

Енергоаудит будинків, квартир, тепловізійне обстеження

energoaydut

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Заставити підрядні організації переробити конструктив можна,а от чи потяне по грошах звичайний приватник,то це велике питання.

• Відповідей 210
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ось саме для цього я хочу щоб працювало правило: "Сім раз подумай, один раз зроби правильно!" А коли людина буде думати, вона шукатиме інформацію, шукатиме хто зможе проконсультувати. Я зі свого досвіду знаю, що знайти людину, яка без грошей фахово може проконсультувати з будь-якого питання майже не реально, тому ніколи нікому не відмовляю і завжди ділюсь своїми знаннями. Шукайте і знайдете!;)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Проводиться тепловізійне обстеження всередині квартири/будинку, за результатами обстеження складається звіт з енергоаудиту (якщо ця послуга замовлена) де визначаються всі тепловтрати будівдлі через огороджуючі конструкції (стіни, вікна, двері, перекриття і т.д....) В результаті Ви отримуєте порівняльну таблицю з Вашими тепловтратами, нормативними тепловтратами і бачите різницю на скільки більше втрачає кожна з конструкцій будівлі ніж того вимагає ДБН. Отримуєте рекомендації щодо приведення теплотехнічних характеристик конструкцій будівлі до нормативних

Опубліковано

Знаю камрада, як хорошого і чесного спеціаліста .

Присутній індивідуальний підхід до вирішення проблем і оплати послуг.)

Рекомендую. 

• 1 рік потому...
  • 1 рік потому...
Опубліковано
  В 02.03.2018 в 09:14, Lexx_Giant сказав:

Знаю камрада, як хорошого і чесного спеціаліста .

Присутній індивідуальний підхід до вирішення проблем і оплати послуг.)

Рекомендую. 

Показати  

дайте контакти камрада :)

неможу звязатись

• 3 тижня потому...
Опубліковано
  В 07.10.2021 в 10:36, Dima4s сказав:

знайшов спеціаліста?
що хотів дивитись, якщо не секрет?

Показати  

спеціаліст був здивований як його знайшли :)

поки парю репу як прогріти 100м2 в -5   5-7днів

мені треба бачити термограмми від цього буду рухатись далі

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Звертайтесь 0501085860, довго не був на форумі, втратив пароль для входу, а система відновлення чомусь не працювала, тепер знову тут.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...