Перейти до змісту

Допоможіть знайти кидалу

Artem!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ситуація така, купив у продавця http://board.lutsk.u...26928-tarasbai/ відеокарту GTX650, дзвонив до нього на протязі дня декілька разів, домовлялись як забрати, забрав в п'ятницю ввечері, зустрілись на вулиці. приніс на роботу вставив в комп - дохла, в другий те саме. На дзвінки не відповідає, повідомлення в ПП прочитав і не відповів. Чому так повівся? бо продавав йому мобільний телефон, здавався порядною людиною. Коли купляв відяху, він хвалився, що телефон працює супер, і доречі сказав що манібек на відяху 3 дні без проблем.

Короче треба його знайти, я знаю тільки його нік і номер мобільного, може в кого ще якась інфа за нього є?

телефон його: 0931105390 працює ніби десь біля Зосі в кінці Лесі Українки

купляв в цій темі:

http://board.lutsk.u...geforce-gtx650/

Опубліковано

а чого так дешево???

спеціально для таких як ти буде дорого!

ТС я теж на черзі, готовий хоч вже купити, бо якраз потрібна така відеокарта

я ж попереджав )

Дешевий сир тільки в мишоловці

Співчуваю

Опубліковано

може в кого ще якась інфа за нього є?

Як він виглядає? Вік? прикмети?

Є підозра, що то кидала, який тут давно "промишляє".

Опубліковано

а чого так дешево??? я б теж взяв )

спеціально для таких як ти буде дорого!

ТС я теж на черзі, готовий хоч вже купити, бо якраз потрібна така відеокарта

хороший пост получився, якраз в тему

Опубліковано

Короче треба його знайти, я знаю тільки його нік і номер мобільного, може в кого ще якась інфа за нього є?

*

Опубліковано

Якщо вписати людину з ім'ям Тарас і прізвищем Бай по базі номер.орг, то видає одну людину з Вол області, по віку підходить під ваш опис. ось дані -

БАЙ ТАРАС НИКОЛАЕВИЧ 22645 1985-03-29 НОВОВОЛИНСЬК ГАГАРІНА 4 0 4

дякую за інформацію, може й він, а вчиться/працює в луцьку, буду мати ці дані на увазі

Опубліковано

Знаю Тараса Верніше Антона). Гадаю буде просте пояснення його дій .

Як вийду з ним на звязок - скажу що тут кіпіш)

Ситуація в тому - що 2 людини сидить на 1 профілі .

Антона знаю порядний хлопець ... Вообщем зізвонюсь скажу шо ситуація - хай розбираються)

Опубліковано

Якщо вписати людину з ім'ям Тарас і прізвищем Бай по базі номер.орг, то видає одну людину з Вол області, по віку підходить під ваш опис. ось дані -

то 100% не той. Витріть дані з теми, а то срібні ложечки потім знайдуться, а осадок як то кажуть залишиться.

Опубліковано

Artem! Дам пораду з власного досвіду: не можеш дозвонитись і повернути річ - не піднімай шуму, а знайти контакт з кидалою через іншого бордівця. Зазвичай людина не забуває свій нік після першої ж афери, а намагається ще щось пропихнути аналогічним способом. На зустрічі товариша і кидали з'явись неждано-негадано і разом вирішіть проблему. Не раджу також звертатись у міліцію (в моєму випадку потратив кучу часу, а кидалу відпустили, бо той прикинувся дурником, що не знав в якому стані деталі, які він продає). Головне товариша взяти такого, щоб кидала не втік .... Я свого кидалу вирахував під іншим ніком ....

Опубліковано

БАЙ ТАРАС НИКОЛАЕВИЧ 22645 1985-03-29 НОВОВОЛИНСЬК ГАГАРІНА 4 0 4

ні то не той, мені вже написали за нього, кажуть порядний підприємець

ще таке видає на тарасбай http://my.mail.ru/mail/tarasbai/

Там є фото

ні не він

Artem! Дам пораду з власного досвіду: не можеш дозвонитись і повернути річ - не піднімай шуму, а знайти контакт з кидалою через іншого бордівця. Зазвичай людина не забуває свій нік після першої ж афери, а намагається ще щось пропихнути аналогічним способом. На зустрічі товариша і кидали з'явись неждано-негадано і разом вирішіть проблему. Не раджу також звертатись у міліцію (в моєму випадку потратив кучу часу, а кидалу відпустили, бо той прикинувся дурником, що не знав в якому стані деталі, які він продає). Головне товариша взяти такого, щоб кидала не втік .... Я свого кидалу вирахував під іншим ніком ....

дякую дуже за пораду

Опубліковано

Походу, там таки Антон. Він уже фігурував тут не раз.

Якщо ТС підтвердить інфу, що я йому скинув, то події розвиваються у звичному руслі....

Прикро, що Борда, стала раєм для кидал.

Опубліковано

то 100% не той. Витріть дані з теми, а то срібні ложечки потім знайдуться, а осадок як то кажуть залишиться.

Прошу модерів витерти дані під спойлером, бо змінити повідомлення вже не можу. Дякую

Опубліковано

де багато людей - там і багато кидал :(

Жорстока правда життя.

Просто у такий складний для всіх час, комусь вистачає совісті такою х*уйньою займатися...

Опубліковано

де багато людей - там і багато кидал :(

Жорстока правда життя.

Просто у такий складний для всіх час, комусь вистачає совісті такою х*уйньою займатися...

Женя, кидали і совість, поняття несумісні :_02: Трохи не в тему - ще про совість. З місяць тому, приїздили 2 козли до нас на роботу( б/у автозапчастини), просили запчастини для машини на АТО. Насторожив вигляд, от я і спитав - хлопці, а ви яку організацію представляєте? Відповідь - Самооборона. Кажу - в мене там є знайомі, подзвоню спитаю, може ще що треба, як вже ви приїхали. Реакція моментальна - ой, нам пора, ми пізніше приїдемо. Номери заляпані гразюкою, та й вечір був не роздивитись толком було. Марка авто - Ауді 80 темного кольору. На святому на біді спекулюють, а що вже казати за мирне життя.
Опубліковано

а що вже казати за мирне життя.

ну, коли все розмірено, у всіх все добре, тоді і киданути когось, не особливо бідного, так би мовити - не особо й гріх.

просто той Антон, чи хто він там на цей раз - дограється.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...