Перейти до змісту

Курськ №2 ?

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Що ж там було такого важливого на тому човні,що його так шукають.

Напевно путло достояніє росії вивозить.

• Відповідей 109
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Що ж там було такого важливого на тому човні,що його так шукають.

арсенал ракет з ядерним зарядом,(ходять чутки що там не проста дизелюха а щось новітнє, та й дизельна так довго не проживе під водою) шведам не потрібен ядерний гриб під своїм берегом. та й секретні технології противника для НАТО не завадять, а рашка на все піде щоб їх вберегти, навіть на повне знищення човна з екіпажем.
Опубліковано

Та нема там ніякого ядерного заряду. Дизеляка там, причому якась маленька. А шукають її того що зайшла в чужі води і щось там робила, от одні шукають щоб взнати що вони робили, а інші шукають щоб прикрити дупу і не допустити спливання інформації і виникнення скандалу.

Опубліковано

російська субмарина і без самого голімого ядерного заряду - не російська субмарина :)

Скандал буде і так.

Складається враження, що ВВХ хоче перед смертю пересваритися з усім світом і розпочати 3-ю світову. Йому то пох*уй він її уже не побачить.

Опубліковано

Парашка може так і сказати що екіпаж захотів дєлакатєсов заморскіх і заблудились.

або добровольці

їх командування туди не посилало

Опубліковано

- Хочу хамон.

- Алина, ну какой хамон? Санкции же. Сам же и ввел.

- Хочу хамон!

- Ну, как я тебе его достану?

- Пусть кто-нибудь съездит.

- Но кто? Никак его не спрятать. Увидят – скандал будет. А куда тот делся, что загодя покупали?

- Я его съела. Хочу хамон.

- На смех же подымут – коли узнают.

- Сделай, чтоб не узнали.

- Да как? Сама подумай.

- Пусть незаметно съездят.

- Как же незаметно? – мы теперь все на виду.

- А ты подводную лодку пошли. Пусть они до Испании тихо доплывут, а там вылезут у берега. И сплавают в магазин, и из него уже купят.

- Господи, глупость какая.

- Хочу хамон!

- Вот же ж. Может быть…

- Хамон! Хамон! Хамон! Хочу-у-у-у-у!

- Ладно. Не кричи. Дмитрий!

Вбегает.

- Вызови ко мне Шойгу.

Входит Кожугетыч.

Алина: - Пятьсот кило, не меньше.

- Слушай братец, тут такое дело...

:)

Якщо шведи знайдуть там той підводний човен, то москалям грозить повна ізоляція. Одне діло -- з ідіотською міною на морді лупцювати беззахисну Україну, а зовсім інше -- на серйозну європейську країну наїхати, в якої, до речі, ВВП на душу населення мало не вдвічі більше, ніж на росії.

vetalforever, сказати-то що хотів? :)

Опубліковано

Якщо це дизельний човен, то там могли бути хіба що крилаті ракети.

Чому тільки ракети ? А торпеди ?

Якщо вони з ядерним зарядом то одного залпу досить щоб знищити ціле портове місто на побережжі... а вони є полюбому і з ядерним зарядом якщо лодка перебувала на бойовому чергуванні...

Більшість вважає що там надмала субмарина яка могла базуватися на їхньму транспортному судні, що там з тиждень баражирувало...

Опубліковано

Зараз у Стокгольмському арбітражному суді слухається справа про суперечку відносно газового боргу України Росії.На днях має вирішитися.

Підводний човен шпигував поблизу шведської столиці.

Опубліковано

Таинственная субмарина: есть контакт

21 окт 2014

Швеция заявила, что имеет все основания считать, что на дне морского фьорда Стокгольмского архипелага обнаружена иностранная подводная лодка. Минобороны страны сообщило, что уже установлена связь с объектом.

1413906313_svedijos-karines-juru-pajegos-plecia-mislingo-povandeninio-laivo-paieskas-66172518.jpgВ данный момент предпринимаются все меры, чтобы принудить лодку подняться на поверхность, а в случае технических проблем или отказа экипажа, сделать это имеющимися способами. Представители военно-морских сил и спецслужб Швеции сказали, что национальные воды будут в любом случае очищены от чужого корабля, и что они готовы применить оружие для ликвидации объекта.

Журналисты, наблюдающие за операцией, рассказывают, что видят пять шведских военных кораблей, работающих в районе острова Игнаре и Игнарского фьорда. Всем гражданским суднам велено удалиться на один километр от места оцепления акватории.

Помимо того, в Минобороны заявили, что публикуемые ранее снимки и местонахождение подлодки были нарочито ложными, дабы ввести иностранную сторону в заблуждение и не выдать настоящего места лежащей лодки. На вопрос нашего корреспондента принадлежит ли субмарина России, представитель силового ведомства попросил подождать до окончания операции, которая должна завершиться в ближайшее время.

i-dela.com

Опубліковано

А торпеди ?

Якщо вони з ядерним зарядом то одного залпу досить щоб знищити ціле портове місто на побережжі... а вони є полюбому і з ядерним зарядом якщо лодка перебувала на бойовому чергуванні...

Які торпеди з ядерними зарядами, ти надивився американських бойовиків. В таких торпедах не має сенсу.

Опубліковано

Які торпеди з ядерними зарядами, ти надивився американських бойовиків. В таких торпедах не має сенсу.

http://www.iss-atom.ru/ksenia/YI_t1/ch1_6.htm

С принятием на вооружение дальноходных торпед с ядерными боеприпасами резко возросла эффективность торпедного оружия при нанесении удара по кораблям в ордере с сильным противолодочным охранением.
Во-вторых, и это, наверное, главное, в конце 1960 года на вооружение начали поступать 533-миллиметровые АСБЗО (автономные специальные боевые зарядные отделения) для серийных моделей торпед

http://topwar.ru/22943-sovetskie-yadernye-torpedy-t-15-i-t-5.html

Опубліковано

А торпеди ?

а авіаносці матом топити ? :)

Опубліковано

два підводних човна, які лежать на дні за кількасот метрів один від одного

Дистанційно підірвати один, здетонує другий і .....

3-я світова гарантована.

Шота мене це починає напрягати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...