Перейти до змісту

Вибори до ВР 2014: за яку партію віддасте свій голос?

Basil

264 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

задрали вони всі.... особливо їхня реклама кожні 15 хв по телевізору, це ж скільки тисяч баксів вони кинули на неї...це при тому що ті гроші потрібні в іншому місці, і вони ще розказують що будуть робити для людей??

Ви пройдіться біля Там-Там-а біля перехода. Це жах просто, штук 6-7 палаток стоять одна біля одної. А саме головне, що це ж наші з Вами гроші :( А скільки біл-бордів.. Мене одного це дратує? Бо як на мене - це вже вони на голову вилазять українцям, крім того, як хамством - це не назвеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 116
  • Створено
  • Остання відповідь

Потрібно голосувати за Самопоміч або Правий сектор, щоб вони хоча б попали в парламент

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вірити опитуванням всіляких контор, то тіко 5 партій/блоків долають 5% бар’єр..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вірити опитуванням всіляких контор, то тіко 5 партій/блоків долають 5% бар’єр..

Це опитування - підказка за кого не потрібно голосувати - вони й так пройдуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цими "опитуваннями" нас стараються ввести в оману. Це так звані "політтехнології".

Мов, для того, щоб ваш голос не пропав, голосуйте за "правильну" партію.

Ви подумаєте, от проголосував би за партію В, але ж (згідно поданих нам "опитувань") вони не пройдуть, тому проголосую за партію П, всіж за неї голосують...

Крім того, цими "рейтингами" хочуть вплинути на тих, хто не визначився і хто "не шарить в політиці", мов ось за кого тра голосувати...

імхо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вірити опитуванням всіляких контор, то тіко 5 партій/блоків долають 5% бар’єр.

а тепер подивись на ті "соцопитування" і на більш реальний рейтинг нагорі цієї сторінки. Партія, яка не має попасти у парламент чомусь з великим відривом йде попереду - шо за фігня, спитаєте ви?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я спробую пояснити цю "фігню". Справа в тому, що тут зібрались "вершки" суспільства, найбільш "просунуті", які інформацію черпають в останню чергу з ТВ і друкованих псевдо-газет...

На жаль Самопоміч не дійшла до кожної бабульки у саме віддалене село...

Якось так... імхо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а бабульки (в обох сенсах) то сила, он Черновецький 2 рази ставав мером з їх допомогою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вірити опитуванням всіляких контор, то тіко 5 партій/блоків долають 5% бар’єр.

а тепер подивись на ті "соцопитування" і на більш реальний рейтинг нагорі цієї сторінки. Партія, яка не має попасти у парламент чомусь з великим відривом йде попереду - шо за фігня, спитаєте ви?

Я ж не кажу що я вірю тим опитуванням :).

У них там Батьківщина і партія бойовогопідораса набирають по 10-11 %..., а цього ой як не хочеться.

Та і на борді тусуються як раз продвинуті виборці, але їх від загальної к-сті ой як мало...

і ще, до офісу партії #бойовогопідораса толпами народ ходить...чо вони там знайшли..? (на шовковому вони).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буду голосувати за громадянську позицію.

По-перше. Демократичний альянс (моя партія), а пізніше й громадянська позиція пропонували самопомічі-волі разом йти на вибори одним союзом, на що ті фиркнули носом. Уявіть, якби на вибори йшла така єдина відкрита та прозора політична сила. Тоді б усілякі партії, типу партії Ляшка з його люмпенпролетаріатом і то й же блок порошенка мали б менший вплив у парламенті в майбутньому.

По-друге. В громадянській позиції в прохідній частині дійсно є ті люди, яким я найбільше можу довіряти: Василь Гацько, Наталія Соколенко та Віталій Шабунін. Останні двоє безпосередньо є ініціаторами відомого усім "Реанімаційного пакету реформ". Решта людей - це переважно маловідомі особистості, які ще не були у верховній раді.

І, врешті-решт, третє: уся інформація про кандидатів у списку представлена на сайті. А це звітність про доходи та автобіографія. Цим як раз нині займається громадянський рух "Чесно", тобто можна сказати, що коаліція Громадянська позиція-Демократичний альянс є першопроходцями серед усіх партій.

Я не кажу, що цей союз ідеальний. Таких не буває, однак я буду радий бачити в парламенті деяких людей з різних фракцій: Найєма і Мамчура з "Блоку Порошенка", Ганну Гопко з "Самопомічі". В ідеалі якби "Громадянська позиція" пройшла з "Самопоміччю", це було б чудово. Однак своє рішення я вже прийняв. Демократичний альянс вам презентувати, думаю, не потрібно. Усю діяльність з початку євромайдану ви самі можете прослідкувати.

Щодо соц. опитувань. Звісно вам може здатись, що тут самопоміч ледь не лідирує і тупо опускає блок пороха в канаву, однак не робіть таких поспішних висновків. Бо як вже хтось казав, тут зібрались інші соц. групи з Луцька. А пенсіонерів, недосвідченої студентоти (яка не може назвати жодного мажоритарщика по Луцьку) і людей, які підписані на паблік Ляшка ще ніхто не відміняв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інтернет партія без варіантів :)

і от чому:

а) це єдиний проект який просто не може бути проектом олігархів - на відміну від всіх інших... до єдиного :)

б) пункту "Проти всіх" ніби як не буде

в) проголосувати тра обов'язково - бо то громадський обов'язок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

) це єдиний проект який просто не може бути проектом олігархів - на відміну від всіх інших... до єдиного

Типу- цього не може бути, бо цього не може бути ніколи,,?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти впевнений, що під тими масками не яник та інші братки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соромітник, надіюсь ти просто прикольнувся :)

чуваки, поднажмьом...

опрос Центра "Социальный мониторинг", сообщает пресс-служба центра.

Среди респондентов, которые будут участвовать в выборах и определились со своим электоральным выбором

за "Блок Петра Порошенко" планируют проголосовать 39,8 %,

за Радикальную партию Олега Ляшко - 11,2 %, ужоснах..

за " Народный фронт" - 10,4 %,

за ВО "Батькивщина" - 5,9 %,

за ВО "Свобода" - 5,2 %,

за партию " Гражданская позиция" - 5,2%,

за Партию "Сильная Украина " - 5,1%. - цих дебілів які голосуватимуть за тібібка тре пі*дити

На грани преодоления 5-процентного барьера находится Политическая партия "Оппозиционный блок" (4,9 % сторонников ) невже пролізуть ригоанали...

Неплохие шансы попасть в парламент также имеет Политическая партия "Объединение "Самопоміч" (4,4 %). !

Ну ви самі розумієте, опитування не показує реальну картину повністю (+ може бути замовним), але тенденцію можна дивитись. Поки є трохи часу проводьте політінформацію серед знайомих що не тусуються на борді :), розказуйте за кого правильно голосувати ;), і відраджуйте від всяких косатих і бойових )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інтернет партія без варіантів і от чому: а) це єдиний проект який просто не може бути проектом олігархів - на відміну від всіх інших... до єдиного

Ахххаха! Што ти дєлаєш, нє надо так! АХХААХААААА!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

під маскою Д. Вейдера - Уіктор Медведчук :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також від Соромітника прифігів. І цей дядько розказує як треба жити, рукаліцо:)

А ці плакати, бігборди і мегакруті рекламні ролики дарувала землянам енергія галактики? Прощупали грунт, побачили що на фейк ведеться не так багато як би хотілось і потроху почали згортатись. Але деякі земляни увірували:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самопоміч... Поки найменше зло серед цих всіх...

Ще б проголосував за 5.10 партію, але я думаю що ще їм рано туди...поки їм треба починати з Києва або інших міст

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інтернет партія без варіантів :)

А чого не за комуністів тоді? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я спробую пояснити цю "фігню". Справа в тому, що тут зібрались "вершки" суспільства, найбільш "просунуті", які інформацію черпають в останню чергу з ТВ і друкованих псевдо-газет...

Якось так... імхо...

трохи не погоджусь... Коли перед останніми виборами тут на борді створили голосувалку, я до неї віднісся скептично... "просунуті інтернет-голосувальники", "суто волинський регіон" "бабки не читають" і т.д. Але коли побачив в результаті, що голосувалка зійшлася з реальним голосуванням по країні, я по інакшому подивився на борду :) Схоже, що навіть тут, т такому маленькому "світі" ми віддзеркалюємо реальні настрої всієї (так, всієї) України! Принаймні, не сильно помиляємось. Так що рахую екзітпол Борди на 90% реальним :)

Буду голосувати за громадянську позицію.

По-перше. ...

По-друге. ... відомого усім "Реанімаційного пакету реформ". ...

:_09: шо це ше за"усім відомий" (тіко мені чомусь ні) пакет? Не видавай бажане за дійсне.

А на рахунок інтернет-партії... Якщо ти (не конкретно до когось, до всіх) ідіот - голосуй за неї, посміши рашу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо це ше за"усім відомий" (тіко мені чомусь ні) пакет? Не видавай бажане за дійсне.

http://platforma-reform.org/

А тут можна простежити за ходом прийнятих реформ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не варто настільки серйозно ставитися до рейтингу "нагорі цієї сторінки". Він відображає точку зору невеликої частини виборців. А саме тих лучан які більш-менш активно користуються інтернетом та зареєстровані на цьому форумі. Але є ще більша частина електорату яка мало зав'язана на інтернет та відповідно не може висловити тут своєї думки. А таких не мало.

Що стосується поточного лідера опитування "нагорі цієї сторінки", то боюсь що після того як ця політична сила пройде до парламенту її чекатиме така ж доля як і "Свободу" в попередньому парламенті. Очікувань було багато, а вийшов "пшик" ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чьот я ж не кажу тим 38% що за пороха і тим більше тим 11% що за ляшка - що вони своїм вибором плюють на всі смерті Майдану і АТО

Не кажу скільки бабла сереться самопоміччю на рекламу

Та і борди з Лапіним теж є - марнотратство :)

То чьо ви отак на Вейдера наїзджаєте то ?

Навчіться поважати альтернативну думку, йопта :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То чьо ви отак на Вейдера наїзджаєте то ?

Це політтехнологія москалів.

Ти ж взагалі всіх переплюнув, а не тільки прихильників основних кандидатів. Почитай уривок з так-званої, взломаної бази даних террористов «ДНР» на серверах ЛДПР.

6aeb47b6a52484b569736757d07968721411764362.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви мене прям радуєте не по дням а з кожним новим постом :)

Цікавий текст написаний за шалене бабло грамотними політтехнологами... підозрюю що дуже давно і забугром.

А теперка питаннячко до Axel і підтримавшого пост Ромахі: хто ці 2 (щоб було простіше) персонажі на теперішніх виборах ?

P.S.: хоча текстовочка присвячена походу більше до виборів президента, але все ж...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...