Перейти до змісту

Викрадено два велосипеди (білий OPTIMA BIKE та сірий КТМ)

Ира

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В період з 07.10.2014 по 08.10.2014 р. було викрадено два велосипеди (білий OPTIMA BIKE та сірий КТМ) на вулиці Зацепи 3Д з кладовки біля під'їзду. Крадіжку було виявлено 08 жовтня о 15 год.

Будемо вдячні за будь яку інформацію. телефон 0673337737.

post-16779-0-36011600-1412836513_thumb.j

post-16779-0-87563600-1412836662_thumb.j

post-16779-0-29060400-1412836677_thumb.j

post-16779-0-24263500-1412836696_thumb.j

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Зацепи 3Д

Це десь біля Кравчука і спорткомплексу "Олімпія" (чи як там його; ангар і футбольне поле)?

Опубліковано

Я хоть не велосипедист, но эт эпидемия какая то уже)))

Більше?! Ну не думаю, що значно, просто велосипедів в місті побільшало. Тут скоріш борда росте в популярності і звважаючи на кілька вдалих результатів (здається вже два) стали більше тут розміщувати оголошень про крадіжку в надії віднайти втрачене :) Навіть вмисно реєструються для цього...

Опубліковано

Вам потрібно зібратись бандою організуватись і ловити на живця... а то дійсно шось дуже багато тирити почали..

Опубліковано

Вам потрібно зібратись бандою організуватись і ловити на живця... а то дійсно шось дуже багато тирити почали..

Багато це м'ягко кажучи. Ранком відкриваю борду і на тобі .... знову сперли вел.

Треба по вечорам покататись бо ввечері на живця ловити бо вдень навряд чи вийде бо люди на роботі, а ввечері і покатушка вийде і "карательная операция" для якогсь під@раса.

Опубліковано

Я хоть не велосипедист, но эт эпидемия какая то уже)))

у мене за життя вкрали 2 велосипеди (давно було), так що це явище постійне.
  • Адміністратори
Опубліковано

Треба ловити, у нас же в луцьку і групи швидкого реагування є.

Сумісно з ними відловити поганців.

Опубліковано

"Ребята" які цим промишляють з ймовірністю в 90% знають "что", "где", а тим більше "когда". Пасуть добре і знають коли йти за наживою.

Опубліковано

А ніяких радіомаяків поставити (прихованих) на вел не можна?

Є спеціальні вело ЖПС-трекери з ДЖСМ сповіщенням, саме то на живця ловити і відстежувати.

Опубліковано

Так, це за ОЛІМПІЄЮ, в новобудові.

В колізеї встановили відеонагляд, причому недавно. Злодії могли не знати. Спробуйте по відео подивитись.

Опубліковано

думаю їх не на запчастину тирять, десь в сусідніх містах спихають, або по нету (аукро, сландо)....але замітили, в основному р-н 40, припущення: банда яка тирить вели цілими днями по тому районі тиняється....або й живе там.

Опубліковано
банда яка тирить вели цілими днями по тому районі тиняється....або й живе там.

Я вам так скажу: всі оці тіпочки, особливо гопота в межах міста, один одного більш-менш знають. Не питайте, звідки мені це відомо, просто старий досвід "спілкування" з ними.

Також вони можуть бути і в якості розвідки для крадіїв велосипедів. Тобто не факт, що крадуть "пацанчики с района", вони можуть просто наводити. "На діло" ж йде той, хто знає як і що робити.

Плюс вони можуть елементарно реєструватись на форумах і етіх ваших вкантактіках, і тоді теми типу "я і друг мой грузовік лісапєд" стають для них банальним каталогом товарів <_<

Коротше, дивіться навкруги, помічайте дворових місцевих, коли шуруєтесь біля дому та розпитайте, якщо маєте можливість, знайомого "шістку", який бігає за пивом.

Опубліковано

"Ребята" які цим промишляють з ймовірністю в 90% знають "что", "где", а тим більше "когда". Пасуть добре і знають коли йти за наживою.

Згідний, але крадуть бо є попити, точніше збут. Якщо найти точки, куди чи яким шляхом (методом) вони їх збувають, можно вирахувати крадіїв.

Опубліковано

Так в гаражах входів то небагато, в чиїх веліків ноги виросли, стали вночі на районі біля вїздів в гаражи, або з сторожами домовились щоб ті пасли якщо хтось вночі велікі совать буде. Та даже спитати може сторож і так знає хто кожної ночі новий вел тарабанить в гараж

Опубліковано

Навіщо на живця? сидіти, вичікувати... тюююю... Нудно!

А давайте один замінуємо! :_09:

А шо, 3 фази провести, хай потанцює!

Опубліковано

стали вночі на районі біля вїздів в гаражи

Можна автореєстратора поставити в засаді. А краще звісно зі сторожем попрацювати.
Опубліковано

Згідний, але крадуть бо є попити, точніше збут

крали і будуть красти - це вже романтика - украл, выпил, в тюрьму)

он по статистиці в Данії, наприклад, кожні 8 хв крадеться велосипед....я вже мовчу про Голандію, Францію і інші єврокраїни, де велосипед - це стиль життя, а не навіть засіб пересування.

Опубліковано

Згідний, але крадуть бо є попити, точніше збут

он по статистиці в Данії, наприклад, кожні 8 хв крадеться велосипед....я вже мовчу про Голандію, Францію і інші єврокраїни, де велосипед - це стиль життя, а не навіть засіб пересування.

а можна ссилку на цю статистику? те, що там рівень крадіжок велів великий я вірю, але тільки через те, що там самих велів мабуть по 2-3 на сімю.

Опубліковано

але ловити треба. Безкарність породжує ще більші проблеми.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...