Перейти до змісту

Два трупа біля Епіцентру

Gendruk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У селі Липини поблизу Луцька знайшли 2 трупи. Інформує ТРК «Аверс».

Сьогодні вранці у селі Липини Луцького району, неподалік ТЦ «Епіцентр» знайшли два тіла. За неофіційної інформацією – це трупи чоловіка та жінки. На місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці відмовилися надавати будь-які коментарі з цього приводу.

Подробиці дивіться у випуску «Новин на Часі» на телеканалі «Аверс».

Джерело: http://mediaavers.com/krim%D1%96nal/2014/09/30/b%D1%96lya-%C2%ABep%D1%96czentru%C2%BB-znajshli-trupi-2-x-cholov%D1%96k%D1%96v/

Опубліковано

Інфа правдива :( То були батьки мого знайомого, його молодший брат таке зробив, всі в шоці. З яких причин це сталося мені невідомо. Біда страшна :(

Опубліковано

Інфа правдива :( То були батьки мого знайомого, його молодший брат таке зробив, всі в шоці. З яких причин це сталося мені невідомо. Біда страшна :(

Я якраз його самого знав. Те що він хворий не сумнівався ні хвилини, але до такого..

Опубліковано

Я якраз його самого знав. Те що він хворий не сумнівався ні хвилини, але до такого..

так хто такий? батьки живуть неподалік, страшнувато вже якось (

Опубліковано

ппц, а скільки років йому?

33 роки

так хто такий? батьки живуть неподалік, страшнувато вже якось (

Його ще зранку мали запакувати, не переживай. Він, походу, і не ховався

Опубліковано

Він

Розказуйте детальніше

Та я сам толком нічого не знаю, чекаю поки міліція щось напише.

Брат цього упиря живе в Кузнецовську. Дзвонив до батьків, ті не піднімали. Передзвонив до брата і той вже розказав, напевно.

Сам, цей синуня, ходив до кришнаїтів і, напевно, мати його присоромила чи вичитала тоді. Зарубав матір, доекався батька і теж вбив. Типу, що його ніхто не любить. Побачим заключення слідчих

Опубліковано

Я його пам'ятаю.Він якийсь час приходив спочатку на служби,потім тільки поїсти,це було давно.Пересварився з усіма,його кілька разів виганяли.Потім він приходив знову з якоюсь вагітною дівчиною,як виявились,жінок у нього кілька,як і дітей.Знову вигнали.Став агресивний.Мало не побили.Десь навіть в міліцію на нас жалівся.Постійно жалівся на батьків і родичів.Пояснити щось йому було неможливо.Нікого не слухав,сам собі на умє. Я з ним кілька разів спілкувався на тему йоги,але в нього на деякі речі було дивне бачення,він не слідував принципам йоги і я перестав з ним розмовляти.

Він до речі тут на форумі організовував кружок з йоги,як виявилось з нечистими намірами. Це жах якийсь.

Опубліковано

Випадково не Ігор звати?

Він

Він до речі тут на форумі

А нік який?

Був такий Ігоршабала, чи якось схоже, здавав для мантрасексу квартиру, запрошував на йогу, як тренер.

Згадувала його.

Це не ствердження, просто аналіз інформації.

Опубліковано

Троха інсайду:

Той дибіл спочатку вбив мамку, потім, десь аж через годину, прийшов батько і він його теж мочканув. В матері біля 20-ти ножевих, а батькові голову сокирою проломив. Зараз перебуває в СІЗО, в повному відказі від дачі свідчень (ст. 63). Судитиме його колегія суддів і скоріш за все отримає він ПЖ (пожиттєве), бо якби був один труп, то це 115 ч.2, хай в стані афекту і т.п., потягнуло би на 10-11 років, але ж прочекати ше годину і холоднокровно вбити ше одну людину, то це вже злий умисл, на фоні попереднього злочину, з метою приховати наслідки.

Не знаю шо там експерти будуть казати, бо психіку в таких випадках ретельно перевіряють. Але не пахне тут шизою. Шкода шо розстріл відмінили в нас.

З.І. НІхто мене не любить, ніхто не пожаліє, то не виправдання вбивства 2-х рідних людей.

Опубліковано

яж не віриться що він таке міг зробити, я з ним в один клас ходив,..жах..А батьки були дуже хорошими людьми, знав особисто.....Земля їм пухом...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...