Перейти до змісту

Як ви щодо воїнів у депутатах?

difoto

Чи проголосували б за батальйонних командирів?  

94 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Лапін до того ж нормальний бізнесмен :)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
ти ж знаєш як я ставлюсь до стадних інстинктів і останніх виборів президента, якого якраз за таким принципом більшість і обрала

Собсно так не завжди було. Сильна деградація пішла після 2010, на фоні зубожіння людей (подачки все важливіші), у деякій мірі занепаду опозиції та морального духу людей. Особливо добре видно по Волинській області. Ну і звичайно на фоні неконсолідації опозиції - дав результат 2012 року по мажоритарці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Собсно так не завжди було

А просрані всі полімери Ющем сотоваріщі після виборів 2004?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чуваки, про полімери і просрані можливості - тримайте при собі. На дивані звісно краще видно, що зроблено не так. Якщо ви не маєте бажання зробити так, як потрібно - не треба завантажувати цю тему!

Працюйте, платіть податки, платіть хабарі і потім виливайте це все лайно десь на фейсбук.

Одне прохання - не заважайте тим, хто хоче змінити цю систему в нашій державі! Не вірите? ТА ХРЄН З ВАМИ, не вірте! Не пишіть про те, що ви не вірите - про це прохання!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почалось:

ПРО ПОРУШЕННЯ «АЙДАРУ» ВАРТО ГОВОРИТИ ВГОЛОС

Айдарівці виявляється вчиняють там на Сході злочини, причому такі, що навіть не можна змовчати, особливо коли декому вони заважають пройти в парламент. перші дні, а лайно вже на вентиляторі. За кого вважає волинян ота жіночка, що не може вже мовчати? Що це за сайт, який таке постить. Може його власник воює на Сході якось краще, правильніше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти ж знаєш як я ставлюсь до стадних інстинктів і останніх виборів президента, якого якраз за таким принципом більшість і обрала

Собсно так не завжди було. Сильна деградація пішла після 2010, на фоні зубожіння людей (подачки все важливіші), у деякій мірі занепаду опозиції та морального духу людей. Особливо добре видно по Волинській області. Ну і звичайно на фоні неконсолідації опозиції - дав результат 2012 року по мажоритарці.

зубожіння тут ні до чого. Ти ж точно пам’ятаєш як майже все місто дружно проголосувало за Палицю бо він троха качель десь поставив і декілька вуличок маленьких асфальтом залив

і як тут за нього фуфайку на собі рвали купа теперішніх "патріотів"

а в районах повигравали взагалі представники ПР - Єрємєєв і напарник

бо велика частина населення продалась, не прийшла на вибори, повірила в дешеві подачки

а ще були Шиба і Романюк... там взагалі не знаю ким треба бути щоб ото вибрати

і з нещодавнього Порошенко - епогей народного "мислення"... зкинули представника ПР і проголосували за іншого з ПР - но цей кращий бо говорить гарно і на трактора ліз

тема була з голосувалкою - я офігєл скільки там було голосів за пороха... вже напевно повидаляли :) бо соромно

то власне до чого я: тупість і пасивність населення виховувалась десятиліттями і не пов’язана з якимось там економічними чи політичними чинниками

голосувати треба однозначно... головою думаючи

постаратись якомога більше знайомих на вибори загнати

напевно впрягтися і донести до них якусь свою позицію

але не варто робити так як Діфото :)

"ти не голосуєш за айдарівця ? то засунь собі в дупу свої варіанти... хрен з вами, ми тут якось самі" - файна реклама... дайтє двє

може й голосую... але не тому що він айдарівець, не тому що він воював - бо це не є критеріями ефективного управлінця чи дипломата

зараз лайна багато повилазить, подивимось на компромат і якщо нічого окрім війни не пред’являть - можна брати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що тут радити - по мажоритарці у 22-му окрузі (м. Луцьк) йдуть "Зола" Лапін, пан Пустовіт та пані К., яка де-факто є пішаком пана Палиці. Є з чого вибирати?
Соромітник, ти або нищиш бюлетень, або за Пустовіта всім своїм мозгом, чи за представника Палиці?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, ти тут своїх спонсорів не підсовуй

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всьо правильно пишеш:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бо це не є критеріями ефективного управлінця чи дипломата
в нас багато ефективних управлінців, тільки країна розвалюється від тої ефективності. Люди порочні, система порочна. Змінити її може тільки людина несистемна. От Порох, як яскравий представник системи, за три місяці не спромігся на жодний різкий крок в внутрішній політиці і це в часи майданівської різні, зрад і саботажів. Коли все на долоні. Ламати систему буде не людина, яка заробила в ній мільйони-мільярди, а людина яка зі сторони бачить її хибність, шкідливість. Тому не так погано, що Лапін не був керівником якогось ригівського підприємства. Це дає шанс на розвал того склепа.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то власне до чого я: тупість і пасивність населення виховувалась десятиліттями і не пов’язана з якимось там економічними чи політичними чинниками

в англійця питають - "як ви ви досягли такої якості трави на газоні? який ваш секрет?", відповідає - "це зовсім не секрет, потрібно косити 2 рази в тиждень, на протязі 40ка років"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в англійця питають - "як ви ви досягли такої якості трави на газоні? який ваш секрет?", відповідає - "це зовсім не секрет, потрібно косити 2 рази в тиждень, на протязі 40ка років"

To Соромітник: як я це часто чую, навколо одні ідіоти, один я геній ...

To Zevs_Isver: "протягом 200 років", якщо бути точнішим :) ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

To Zevs_Isver: "протягом 200 років", якщо бути точнішим :) ...

вирішив не лякати людей нереальними строками :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, я до того те все писав щоб донести мислю - думати тра

той Лапін не єдиний кандидат

там же буде ще хтось напевно окрім відомих політичних шльондр (я список не дивився ще)

треба ж всіх оглянути а не чіплятися за те що цей чувак воював

може він млін будучи адвокатом за бабло бандюків відмазував все життя а на війну пішов бо просто в людей законно постріляти захотілось (таких у всіх сутичках дофіга)

а може все життя людям допомагав і доброчинністю займався, патріот України

я того не взнаю поки не почитаю його біографію і те що про нього люди кажуть, поки не подивлюсь якісь дебати і т.д.

ну йопта, народ, давайте думати а не вестись на лозунгі

ясно як білий день, що акція з воїнами в парламенті - це чергове окозамилювання... чергова мутка від теперішньої влади

поки не будуть всі депутати обиратись окремо а не за партійними списками - толку не буде

phantom, а ти отсєбятєнкі не дописуй - я не казав що я геній а всі тупі

раз в мене на Батьківщині така жопа робиться - то я теж недопрацьовую

тому ібо пиши по темі, ібо як тут поважна людина писала - ... прочитаєш там дето на попередній сторінці куда іти

P.S.: особисто я завжди визначаюсь з кандидатом практично вже на виборах. А до того часу побільше про них читаю і аналізую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Maxim Muzyka

1 год ·

- куме, за кого будете голосувати?

- ну звісно ж за гівно!

- а за нормальних не хочете?

- хочу, але не буду..

- чому?

- вони ж непрохідні.

- куме, ви ідіот?

- та нє, просто не хочу, щоб мій голос пропав..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До обрання комбатантів ставлюсь як і до обрання будь-якої іншої людини. Так, вони теж можуть бути в Раді, тому що представляють якусь частину народу, мають сміливість і рішучість бути на лінії вогню.

Але це не є тим великим плюсом, який відміняє мінуси. Переглядаючи розшарене відео, бачу людину яка не досить внятно доносить свої думки, не може точно їх сформулювати, до того ж він недорікуватий (косноязычен). Дуже блякнуть озвучувані як чесноти "адвокат, має вищу освіту". Манерами і мовою більше схожий на "рєшалу", ніж на адвоката.

Не заперечую, що він смілива і рішуча людина і хороший боєць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка різниця, навідь якщо німий, глухий, сліпий, немає освіти ...

людина вже пів року живе в окопах і вона має право посидіти кожаному кріслі і тиснути на кнопочки, замість крутого економіста (юриста, бізнесмена, олігарха...), яких ми обирали останні 22роки.

На ці вибори ідуть не тільки вояки, але і багато журналістів. І це правильно. РАДА не тільки для бізнесменів пора думати і за простий народ

ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бачу людину яка не досить внятно доносить свої думки, не може точно їх сформулювати, до того ж він недорікуватий (косноязычен).

Я таки спробую організувати зустріч бажаючих з Лапіним і Анатолій, ти переконаєшся , що у чіткості в думках багатьом "інтелектуалам" у владі до нього - як до Юпітера пішки.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

людина вже пів року живе в окопах і вона має право посидіти кожаному кріслі і тиснути на кнопочки, замість крутого економіста (юриста, бізнесмена, олігарха...),

ІМХО

Ну вже і брєд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вєталь-боксьор - генератор випадкових слів, ну не ритор, точно. І мені пофіг що він там витворяє з своїм язиком. Мені не пофіг, що там йдуть мутки на знищення сотні гектарів безцінного лісу через якесь містечко.

Нєстор - навпаки, оратор, пальця в рот не клади, красавчік. Але його мутки з ресурсами Закарпаття?

Портнов - головастік, всьо пріньом, а совість? А без совісті знаєш які ділішкі можна навитворяти?

Толік, ти перейнявся формою, вторинним, не враховуючи зміст. Зараз найщиріші, найнефальшивіші часи, коли дуже легко оцінити хто є хто. Було б бажання. І в ті часи важливий зміст. Зола був в Айдарі задовго до оголошення Порохом виборів. Він не просто був, а взяв на себе відповідальність за людей. Він брав участь у всіх активних діях Айдару. Ганяв під кулями, грязний, потний, замучений, невиспаний, як і тисячі інших. А ми за цим з мордокнижки спостерігали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

людина вже пів року живе в окопах і вона має право посидіти кожаному кріслі і тиснути на кнопочки, замість крутого економіста (юриста, бізнесмена, олігарха...), яких ми обирали останні 22роки.

ІМХО

я так зрозумів, на твою думку, депутат тільки на кнопочки правильно має тиснути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО

я так зрозумів, на твою думку, депутат тільки на кнопочки правильно має тиснути?

так :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопаки, давайте назад, на землю. Ви в крусі хто балотується по Луцьку? Там є Нобелівські лауреати з квантової фізики, філології? Нажаль, цого року Луцьк ними обділили. Є ряд професійних політиків, що сформувались ще в часи Ющенка-Януковича. А є Ігор Лапін, який трохи не так як вони говорить і трохи не так одягається. І він взагалі трохи не такий як вони і ми, до речі, бо ризикував своїм життям за ідеали, до яких ще більшість не доросла. Причому без пафосу, яким огорнутий Ляшко, наприклад, просто і буденно. Він і зараз трохи там, бо кожен день купу дзвінків зі Сходу про стан батальйону і допомогу.

Особисто для мене це питання болюче, бо він був там, а я ні. Ми могли з ним перетнутись хіба на Майдані, бо це був ще мій рівень допомоги країні. Він пішов вище. Будуть зустрічі, розмови. Його адекватність, незіпсованість і щирість кожен зможе відчути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

депутат - це авантюрист, і рішала для своїх.

Якби в нас було як в швеції - депутати їздять на вєліках, мають купу заборон, і купу перевірок, і крім зарплати там нічого не вимутиш, ну може там чуть-чуть поможеш якомусь свату, брату щось швидше рішанути.

в нас це як ключ до раю, отримав і в шоколаді.

І який би хто не був білий, його рано чи пізно перекрасять, бо то система проти неї не попреш, треба мати свою бригаду, яка буде тебе захищати, та мочити неправидних з твоєї точку зору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби в нас було як в швеції - депутати їздять на вєліках

в них ще й король є :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...