Перейти до змісту

Як ви щодо воїнів у депутатах?

difoto

Чи проголосували б за батальйонних командирів?  

94 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

но ми ж напевно всі розуміємо що ці герої в списках лише для того щоб протягнути назад в Раду всіх старих гнилих щурів ? чи не всі ?

10 героїв + 440 старих виродків - і живемо по-новому...

- Продажна влада! Корупція! Злодії!

- Ви хочете з цим боротися?

- Я хочу брати в цьому участь!

(анекдот)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь

10 героїв + 440 старих виродків - і живемо по-новому...

ну ти б подивився на список того ж "Народного фронту" чи "Самопоміч"- скоріше 440 порядних і 10 виродків.(але ж я забув, що в тебе усі вони виродки і корупціонери :) )

Мені не зрозуміла логіка "Не буду голосувати за них, бо це лише приманка для електорату" :sq_ye: Давайте голосувати за старих, перевірених виродків??? Якщо лайно не почати поступово розбавляти медом - воно назавжди лишиться лайном!

Разом з тим нічого не знаю, хто такий Семенченко чи навіть той же Ярош.

можеш просто візуально порівняти їх інтелект і освіченість із паном "ШТО? Валинская рєзня!"
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо лайно не почати поступово розбавляти медом - воно назавжди лишиться лайном!

Ти скільки не масти лайно медом, воно так і лайном залишиться, тільки мед переведеш... імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свого часу кілька десятків свободівців, потрапивши у ВРУ, спричинили занепокоєння у рядах ПР. Бо регіонали не знали, чого чекати від "Свободи" у парламенті. Бійок? Фашистських закликів? Тотального перейменування всіх "Вась" і "Вань" у "Васильків" та "Іванів"?

"Свобода" мала шанс стати тим, на чому зараз піариться проект Льовочкіна Ляшко: радикальною силою. Але окрім кількох потасовок в парламенті, більшого радикалізму від них не дочекалися, тож регіонали почали дихати спокійніше.

Тупі люди кажуть: "Навіщо нам вояки в парламенті? Парламент потрібен, аби приймати закони. Туди мають йти люди, які розбираються в законах..." Наприклад, мене дратує, коли я бачу, як депутати займаються кнопкодавством, голосуючи за лоббістські законопроекти. Тому хоча б заради того, аби був хтось, хто зможе дати по пиці кнопкодаву, я голосуватиму за бійця у ВР.

Ну і якщо говорити конкретно за Ігоря Лапіна ("Золу"): він не просто солдат. Він - адвокат з вищою юридичною освітою. В сьогоднішніх реаліях чи не найідеальніший для депутатства симбіоз воїна, патріота і юриста в одній особі. То чому б такій людині не стати депутатом Верховної Ради? Чому масажист Азарова міг бути нардепом, а Ігор - не може?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не путай "вояк в парламенті" і "декількох вояк в толпі злодіїв"

в парламенті треба було б троха вояк зі зброєю... но то мрії звичайно

якщо голосувати окремо за нього - нема питань, звичайно варто якщо людина адекватна

але не тому що він був в "Айдарі" чи танка підбив, а тому що є надія на його чесність

але у списках партій ті вояки - це тупий розвод для лохів

кажуть (не дивився ще списки) свобода ніби не замаралась новою тенденцією... ну але не знаю чи її то вже спасе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як уже десь вище казали - депутат, це представник народу. Який повинен відстоувати інтереси своїх виборців у парламенті. Дбати про них, в першу рергу, і про себе в останню!

Тому, хай це краще буде воїн, яких понюхав пороху (як в прямому сенсі, так і в переносному). Аніж проплачена політична повія, яка буде відстоювати інтереси свого "замовника", аби зберегти і примножити його бізнес.

За конкретну особу із першого посту "Золу" сказати не можу нічого. Але передвиборчу програму почитати буде не зайвим.

Саме головне, щоб він (ставши депутатом ВР) не забува для чого він там насправді!

І до виборців з'являвся, хоча б кілька разів на рік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За конкретну особу із першого посту "Золу" сказати не можу нічого. Але передвиборчу програму почитати буде не зайвим.

а я, коли почалася ця вся афера з виборами, для себе вирішив, або проголосую за "того" що Ді порадить, або великими буквами напишу на бюлетені "ПУТІН ХУЙЛО"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або проголосую за "того" що Ді порадить, або великими буквами напишу на бюлетені "ПУТІН ХУЙЛО"

З першою тезою мабуть можна погодитися.

А от із написом на бюлетні - не варто. Це факт який усі знають і так, і не потрібно бюлетень для цього переводити, він, між іншим, оплачений нашими податками!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не потрібно бюлетень для цього переводити, він, між іншим, оплачений нашими податками!

ну піти треба в обов'язково, щоб бюлетень не продали нікому, а вибрати немає з кого, одні "проєкти" :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте за оффтоп, якщо я ніде не прописаний, я зможу проголосувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шутка: від призову ухиляємся? :0157: :0157: :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо я ніде не прописаний, я зможу проголосувати?

Як це не прописаний? За теперішнім законом тебе щоб аиписати, потрібно ОДРАЗУ кудись прописати!

Хочеш голосувати -піди пропишися у батьків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За партійні списки поки не готовий голосувати. Дивлюсь в сторону "Самопомочі".Мабуть на сьогодні це найоптимальніший варіант.Люди ,які думають про майбутнє,а не оглядаються в минуле. Особливо на фоні Льовочкіних проектів(Ляшко,Удар,Гриценко).

Про воїнів-кандидатів в цілому,важко сказати.Ми знаємо те,що нам показали.Моє ІМХО: Семенченко-мутний і не схожий на воїна,комбат "Айдару" неприємно здивував вступом в партію Ляшка.

Стосовно Лапіна,дуже сподіваюсь,що він буде балотуватись по моєму окрузі,тоді моя родина за нього 100% проголосує.Доведу сусідам і знайомим.

Для бордівців було б непогано влаштувати зустріч з Лапіним,щоб всі мали змогу з ним поспілкуватись,задати питання і т.п.Я вже писав десь,що якщо Борда зорганізується і визначиться на одному кандидатові,то принаймні в проплачених кандидатів буде меньше шансів(а може й взагалі не буде) пройти зіцдепутатами в парламент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шутка: від призову ухиляємся? :0157: :0157: :0157:

Ні, я залишив в воєнкоматі всі свої данні, в тому числі телефон і реальне місце свого проживання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я, коли почалася ця вся афера з виборами, для себе вирішив, або проголосую за "того" що Ді порадить

А що тут радити - по мажоритарці у 22-му окрузі (м. Луцьк) йдуть "Зола" Лапін, пан Пустовіт та пані К., яка де-факто є пішаком пана Палиці. Є з чого вибирати?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо я ніде не прописаний, я зможу проголосувати?

Як це не прописаний? За теперішнім законом тебе щоб аиписати, потрібно ОДРАЗУ кудись прописати!

Хочеш голосувати -піди пропишися у батьків.

Як це, не випишуть, треба спочатку виписатись а потім прописатись, навпаки зробити не можливо.

А сталося так, бо переїжджав з одного міста в інших і мав придбати житло, але не так сталося, як гадалося, житло ще не купив. Так що досить тут здогадками розкидуватися, комп'ютерні вояки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проти воїнів у партійних списках, чи у мажоритарці при підтримці партії.

вони лише паровоз, який протягне політичну мерзоту у списках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я, коли почалася ця вся афера з виборами, для себе вирішив, або проголосую за "того" що Ді порадить

А що тут радити - по мажоритарці у 22-му окрузі (м. Луцьк) йдуть "Зола" Лапін, пан Пустовіт та пані К., яка де-факто є пішаком пана Палиці. Є з чого вибирати?

ще цього "дєятєля" забув...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді варіантів напевно нема - пройде пані К. чи якась інша "к"урва що знаходиться під патронатом великого бізнесу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зола йде по мажоритарці, і протягнути мерзоту в списках не зможе впринципі.

тоді варіантів напевно нема - пройде пані К. чи якась інша "к"урва що знаходиться під патронатом великого бізнесу
варіантів щоб пройшла дана особа два: за неї голосує більшість лучан, або за неї голосує голова ТВК. Який варіант маєш на увазі ти?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, звичайно обидва

другий якби вєрняковий (навіть якщо хтось впевнений що зараз це не так), а перший по аналогії з попередніми роками теж передбачуваний

ну та і вибори президента показали що особливих змін чекати не варто ще довго

"нові" партійні списки це не двозначно підтвердили...

ІМХО, звичайно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто ти будеш голосувати за неї, тому що вона все одно пройде?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

difoto, ну от навіщо ти таке ляпнув ?

ти ж знаєш як я ставлюсь до стадних інстинктів і останніх виборів президента, якого якраз за таким принципом більшість і обрала

голосувати буду як завжди за того, кого вважаю вартим свого голосу... і популізм тут не пройде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соромчик певно також балотується:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і популізм тут не пройде

розвинь будь-ласка думку.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...