Перейти до змісту

обережно ОЛХ

sveta.anna3710

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
37 хвилин тому, Swizz сказано:

Ось і в мене так, тільки я відправив тому що казав забере, ледь не клявся, а потім ніяких дзвінків до мене не поступало від так званих "банків". От не розумію, клієнт знає, що без оплати не забере товар на пошті, невже йому просто в задоволення що я втрачу тих 80 грн за пересилку і він поморозиться...

Ви напевно не зрозуміли. Це 2 різних випадки:

Клієнт який не забирає посилки - це чмо.

А "дзвінки від банків" - то шахраї (про них тут надцять сторінок і списано).

І якщо перший вид то дійсно швидше виняток із правил, аніж правило.

То другі пацанчікі дзвонили напевно до всіх продаванів на ОЛХ. Хіба у вас дійсно надто дешеві, для їх цікавості, лоти;)

• Відповідей 733
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
20 годин тому, Saddy сказано:

і для чого так назвонювати покупцю - "забери-забери" посилку? 

А що чекати було, щоб пройшло 5 днів, і заплатити за зберігання?

А для чого йому було просити так слізно, щоб відправив в той же день, щоб у понеділок він міг забрати.

І коли пройшло 2 дні мені прийшла смс-ка, що вона вже 2 дні лежить.

І для чого було морозитися, відбивати дзвінки?

Людина, якій товар потрібен, зазвичай одразу і забирає - чекає, що вона приїде.

20 годин тому, Saddy сказано:

пост "ніочьом".

ти про свій пост?

Опубліковано
9 хвилин тому, Saddy сказано:

не починай)

почав ти перший.  оцим своїм

22 годин тому, Saddy сказано:

і для чого так назвонювати покупцю - "забери-забери" посилку? 

З іншої сторони, нікому крім себе ти нічого поганого не зробив.

пост "ніочьом".

Опубліковано
0991045907
Назвалася Ірою, хотіла купити золотий браслет в моєї сестри (але золото сестри в мене, так як сестра проживає в селі) скинула 800 грн... Через пів години звонить і каже що тітка попала в лікарню і чи не могла б я повернути гроші їй. Я погодилася скинути їй на карточку гроші. Вона каже щоб я їй готівкою віддала, бо вона не памятає пін карточки. Я вийшла з роботи, вона чекала мене біля банкомата приватбанк. А в повідомленні ім'я фамілія побатькові були інші. Я її попросила назвати від кого були переаазані гроші. Каже, що знайома чоловіка перекидала, і як точно звати не памятає, чи Настя чи Каріна, а насправді Марина. Кажу їй позвоніть до чоловіка запитайте, але вона не хоче турбувати чоловіка, бо він сидить з малою дитиною. Я гроші не скинула, пішла. Через 7 днів мені звонять з ПриватБанку і кажуть що моя карточка заблокована, так як шахрайським методом на мою карточку скинули 800 грн. Гроші були повернуті назад Марині.

Цитата

уже давно работает эта схема даже на товары у вас заказ сумма приходит вам всё хорошо товар отправляете а оказывается что перевод был третей стороной которая не имеет отношения к этому заказу и вы в сети как мошенник

Опубліковано
On 03.03.2016 at 18:07, rrid сказано:

один чи два рази мені товар не підійшов при огляді - відмовлявся, але тоді брав номер карти, і компенсовував витрати...

на НП при наложеному платежі і небажанні забирати товар (не підійшов, не такий ітд), можна оплатити зворотню доставку продавцю. І нетреба просити карту на компенсацію доставки.

Опубліковано
10 годин тому, keepo сказано:

на НП при наложеному платежі і небажанні забирати товар (не підійшов, не такий ітд), можна оплатити зворотню доставку продавцю

якщо б можна було - так і зробив би. зараз може й можна, а ще два роки тому - мені сказали, що не можна.

можна тільки отримати, і заново відправити.

оскільки продавець забула сказати про дефект товару - забирати його не можна було.

Опубліковано

Декілька днів пишуть мені на олх люди з логінами - "Покупець-sdsd55", "покупець-sccc45"

типу "покупець+набір букв/цифр"

боти? 

Опубліковано
5 годин тому, Saddy сказано:

Декілька днів пишуть мені на олх люди з логінами - "Покупець-sdsd55", "покупець-sccc45"

типу "покупець+набір букв/цифр"

боти? 

Не то щоб боти, але акаунтів мають багацько. Сам маю більше 10 акаунтів на ОЛХ, Але називаюсь кожен раз по різному (Використовую НЕ для розводняків, а лише тому що оголошень в одній рубриці "компютери" можливо лише 5, а товарів маю багацько). Навіть дружина має два. Зустрічав таке на Аукро, там дійсно ставки перебивають боти.

Опубліковано
On 11.03.2016 at 10:25, rrid сказано:

якщо б можна було - так і зробив би. зараз може й можна, а ще два роки тому - мені сказали, що не можна.

можна тільки отримати, і заново відправити.

оскільки продавець забула сказати про дефект товару - забирати його не можна було.

І зараз не можна. Щоб відправили назад треба відправнику йти на своє відділення писати заяву і тільки тоді повернуть. Тому зараз якщо відправляю наложкою то тільки коли внесуть передоплату за доставку у дві сторони.

Опубліковано

Принципово не надсилаю ніяких предоплат за доставку особливо на олх. 

Хотів купити телефон, за кілька днів вже відсіялось таких "продавців" десь до 5 шт. І добре, що не відправляв, через кілька годин/днів такого продавця вже не було на олх. Що найгірше, що кілька з них було з Волині :( 

Чесні продавці відправляють накладним платежем без передоплати 

Опубліковано
37 хвилин тому, Andriotti сказано:

Не то щоб боти, але акаунтів мають багацько. Сам маю більше 10 акаунтів на ОЛХ, Але називаюсь кожен раз по різному (Використовую НЕ для розводняків, а лише тому що оголошень в одній рубриці "компютери" можливо лише 5, а товарів маю багацько).

Не простіше оплатити площадці за нормально надані послуги, ніж др№читися з цим зоопарком?

Опубліковано
47 хвилин тому, Deemon сказано:

Не простіше оплатити площадці за нормально надані послуги, ніж др№читися з цим зоопарком?

Він це зрозуміє, як почнуть блокувати клони з нормальним стажем на олх.

Опубліковано
47 хвилин тому, Deemon сказано:

Опубліковано
15 годин тому, Deemon сказано:

так то воно так, але будеш за 250 грн мати не 5 а 15 позицій - товарів то більше 70. так що мій варіант мене влаштовує. А ви вже оплатили?

Опубліковано
15 годин тому, Zalepok44 сказано:

Блокують лише тоді коли дані збігаються. 

Опубліковано
14 хвилин тому, Zalepok44 сказано:

ну-ну. Або коли один айпі, один телефон і тд...

Я плачу Аукро, там хоч захист нормальний. А за що платити ЛОХу?

Опубліковано
3 хвилин тому, Andriotti сказано:

Я плачу Аукро, там хоч захист нормальний. А за що платити ЛОХу?

Захист то нормальний, але на olx продається в рази швидше

Опубліковано
1 година тому, alexvvv сказано:

Захист то нормальний, але на olx продається в рази швидше

з кількістю звінків з ЛОХа згідний. хотюнчики в них великі, ще не продав а плати, а на аукро продав і заплатив з проданого, + захист. По великому рахунку мені пофігу і на тих і на тих. 

Опубліковано
3 годин тому, Andriotti сказано:

А за що платити ЛОХу?

для чого тоді взагалі на такій поганій говноплощадці торгувати з мультиакаунтів і відгукуватись на сашу-машу?

Опубліковано
2 годин тому, Deemon сказано:

для чого тоді взагалі на такій поганій говноплощадці торгувати з мультиакаунтів і відгукуватись на сашу-машу?

Відкриють секрет- гроші заробляти.

• 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Мою сторінку на OLX поки я спав взломали, повідомлення видалили, і добавли одне платне в топ свою Ваз 2106 - 12 000 грн

Що цікаво, що сторінка 2012 року + бізнес аккаунт. Як правило купуючи шось я сам довіряв найбільше таким продавцям, хоч завжди ОЛХ - лише наложним просив.

Ось такий досвід. Номер телефона шахрая  096 448 14 05   +380964481405  0964481405 (декілька раз для гугла )

Скриншот 2016-04-22 09.29.42.png

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...