Перейти до змісту

Пошук і вибір ліжка та матрасу

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

чомусь згадав класичні холівари... ) Ладно - на вкус і цвєт фломастєри разні. :)

100 %. Але ми з тобою з різних вагових категорій. І якщо тобі підійде любий матрас (хіба деякі будуть жорсткіші), то мені, з моїм центнером, класичного, з його вантажопідйомністю у 100 кг, не вистачає. Коли на нього так по домашньому всілися, то пружини матрасу склалися до свого максимуму і "вистрілила" ламель, на яку прийшлася нагрузка, вискочивши з свого посадочного місця. Причому вона була вже друга, перша вискочила під якимось іншим важковаговиком. Якщо лягти на цей матрас, то вага рівномірно розприділялась по всьому матрасу і він якось витримував мою вагу. Але ж мені, щоб лягти, треба спочатку сісти, не можу ж я плашмя падати на матрас, щоб зберегти пружини. З таким матрасом в мене ні пружини довго не прослужать ні ламелі.

А от матрас, з незалежними пружинами і вантажопідйомністю у 130 кг, прогнувся, але до дна пружини не склалися. Маркетинг? Навряд.

п.с. 20 років у меблевому бізнесі не показник. Дехто все життя займається справою, в якій нічого не розуміє. Не хочу говорити нічого поганого про твоїх знайомих, але якщи вони при продажі матрасів не враховують фактор ваги клієнта, то я б до них за порадою більше не ходив.

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В Тартаку можна було і з залу (принаймі було раніш) якщо влаштовує.

А взагалі сам там теж тарюся і матрасами і ліжками для сімї.

Якісно і без лишнього випендрьожа.

Перший свій матрас брав років 8-м тому. Дітвора вже вгецала в якості батута та і самі постарались :_08: теж.

Буду обновляти знову ж в Тартаку.

Аж ніяк не реклама. Просто влаштовує.

Опубліковано

Не хочу говорити нічого поганого про твоїх знайомих, але якщи вони при продажі матрасів не враховують фактор ваги клієнта, то я б до них за порадою більше не ходив.

Я ж говорив з ними про матрац під себе, а не під тебе ;)
Опубліковано
Стоїть в виставковому залі на Тартаці. :) Але не знаю чи продають з залу. )

Якось побачила з вікна поїзда оте величезне Тартак (а шо ше там писало- не видно було), подумала шо ж Тартак :0123: може робити в Ківерцях?

Якось нема часу щоб їхати туди тестувати ліжбище.

Опубліковано

Якось побачила з вікна поїзда оте величезне Тартак (а шо ше там писало- не видно було), подумала шо ж Тартак може робити в Ківерцях?

Хіба з поїзда видно тартаківські ворота? Чи то про інший напис "Тартак"?..

https://www.google.com.ua/maps/place/50°50'14.1"N+25°27'17.1"E/@50.8352045,25.4540028,1043m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x0:0x0

Опубліковано

чув в джуску будуть матрасні вихідні.... знижки 15-40 % ... не реклама просто сам вибираю матрас .... ліжко вже вирішив хочу ....в тартаку ЛІЖКО — "ПРОСТЕ Дубове"

Опубліковано

Юск-Була. Їх двоповерхові- убогі набори досок. Та ну такі східці. Та ще враховуючи, що другий поверх для жінки старшого віку.

Також зараз розглядаю варіант з братом клепати ліжко власноруч за своїм дизайном.

Одні ламелі вже є. Зараз так і бачу що новомодні моделі двоповерхових продаються з доволі вузькими сходами.

Опубліковано
І шо - джуск чи юск? ))

Це типу як колись почув що заправку БРСМ назвали БРОМ, бо просто так логотип прочитали. ))

• 1 місяць потому...
Опубліковано

1. Де той ЮСК в Луцьку?

2. Як доставити з Тартака в Луцьк?

Юск заходиься в ТЦ" Варшавський" на Конякіна.

Опубліковано

ІМХО, матрац потрібно вибирати вживу спиною. Бо комусь жорсткий підходить, а комусь не жорсткий. У Варшавському доволі непоганий вибір та середньоринкові ціни.

Опубліковано

З матрасами можете в маг. на Гулака зайти, там замовити можна по найдешнвших цінах у місті прямо від виробників, там замовляло багато знайомих, результатом та ціною задоволені. Магазин ''дитячий сон'' (матраси і на дорослі, підліткові ліжка теж є), питати Максима (директор магазину), скажете що від Вови і хочете матрас замовити.

Опубліковано

Маю двоспальне ліжко а також куточок у вітальні від фірми "ВНД": http://www.vndcompany.com.ua/. Офіс і виробництво на вул. Мамсурова, виставковий салон - на бул. Дружби Народів.

Ліжко таке: http://www.vndcompany.com.ua/catalog/classic

Куточок такий: http://www.vndcompany.com.ua/catalog/lileya_new

Ліжку вже 3 роки, куточку - 10. За цей час меблі ведуть себе достойно. Рекомендую.

Опубліковано

постав і мені час обрати матрас

зупинився на :

MatroLuxe san marino

Sleep&Fly Organic Epsilon

Sleep&Fly Daily 2 в 1

Matroluxe Sofia

matroluxe naturelle forest

що вибрати не знаю. може хтось має якусь інформацію про якогось ? прошу ділитись враженнями.

також цікавлять місця продажу даних моделей ( бажано в наявності ) щоб можна було опробувати.

чекаю відповідей та пропозицій !

Опубліковано

Собі брав польський: http://supermatras.com.ua/

Вроздріб можна купити в "Світ Матраців" ТЦ "Варшавський", 1-й поверх, вул. Конякіна, 30, (050) 338-14-93 (097) 700-47-80, привозять під замовлення, там само і ламелі можна замовити.

ІМХО при виборі ліжка не слід купувати те, що подобається на вітрині, а першочергово підбирати якісний та зручний матрац з каркасом, а ліжко без матрацу можна і потім докупити.

Опубліковано

Собі брав польський: http://supermatras.com.ua/

Вроздріб можна купити в "Світ Матраців" ТЦ "Варшавський", 1-й поверх, вул. Конякіна, 30, (050) 338-14-93 (097) 700-47-80, привозять під замовлення, там само і ламелі можна замовити.

ІМХО при виборі ліжка не слід купувати те, що подобається на вітрині, а першочергово підбирати якісний та зручний матрац з каркасом, а ліжко без матрацу можна і потім докупити.

Цілком правильно, а то, ночували в одній садибі в Карпатах, там така типа "бомбова" спальня, а матрас - самий що не є дешевий... скрипить-рипить, прогинається - весь підпочинок портить, в общім - все тільки для вигляду... по Українськи!

Краще би, купили ліжко попроще з нормальним матрасом.

post-8562-0-43059100-1416603795_thumb.jp

Опубліковано

До теми... вдома, теж уже два роки спимо на матрасі Софія, Дніпропетровської фабрики - рекомендую! Якраз відповідає Ціна-Якість!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Шукаю також ліжко односпальне ( 180/90 чи 200/90 ) і матрас.

1) Цікавить питання чи є в нас в Луцьку виробники меблів з дерева.

2) Який матрас вибрати ...бо походивши по магазинах зрозумів що вони всі різні...з окремими блоками пружин...загальним, якимись коксами ))) а цей асортимент дуже запутує споживача - а продавці ж хвалять кожен своє болото.

Здається навіть є виробник на вул. Потебні, можливо в когось є номер тел. туди і цікавлять відгуки роботи .

Буду дуже вдячний за поради.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...