Перейти до змісту

Відправляєм на війну Мартенза

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Для всіх, хто не в курсі - зараз на пару днів у відпустку прийшов відомий бордівець, щирий патріот та просто дуже крутий пацан - Dr.Martenzzz

Він вже 5 місяців воює на передовій у складі 51-ї бригади, об"їздив весь Донбас(в т.ч. Саур-Могила)

З потреб, що ми в нього виманили (він до всього того - нереально скромна і аскетична людина, яка може спати на землі або у окопі, але не попросить каремат) :

1. Каска (так, він 5 місяців був без неї і під мінометами, і під "Градами")

2. Тактичні окуляри

3. Рукавиці тактичні зимові - вже подарував кум і ще додав 100 грн на п.2

4. Берці та дощовий захист організує Андрій Віталійович з "Поліськими партизанами"

5. Карта мікроСД 32ГБ(щоб під час обстрілів дивитись кіно про любов) - організовано групою "Автопробіг "Допоможи Україні - збережи Європу""

6. Ще плануємо пару дрібниць (термобілизна, нормальні дорогі носки і т.п.)

7. Я запланував ДУЖЕ потрібну на війні для нього річ. (ціна питання - троха більше 100 доларів)

на це все потрібно трошки грошей, я та інші волонтери все організуємо вже, бо немає часу.

карта ПБ 5168742348047329 - Сандалов Дмитро, після переказу напишіть тут або СМС на (099)3070083 - щось тіпа "50 грн для мартенза від ********"

ПС шановні члени АВЛ, якщо ви не перерахуєте/занесете кожен бодай 20 грн на цю справу - ви для мене станете Путіним!

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

уууу добра справа.

з.і. точто треба Лезермена? якщо грошей вистачить тільки на основне, то маю таку річ як на фото, Сашкові з радістю подарую, єдино треба щоб хтось з автобуса забрав.

post-7744-0-49275900-1410190105_thumb.jp

Опубліковано

і я трошки кинув, Бог в поміч

ПС звиняйте за можливо дурне питання - а хто такі "шановні члени АВЛ"?

Опубліковано

Chyprunka, Саша - один з найяскравіших членів Асоціації велосипедистів Луцька. З Київського Майдана додому вертався чисто "памицца-пабріцца-поспати".

Опубліковано

Діма, в мене є ось така річ. Я не знаю, чи буде там в Мартенза час і бажання щось фотографувати, але при потребі ця камера може з ним багато де пройти і зняти не один доказ для майбутнього суду в Гаазі. До того ж в ній є який-не-який, але GPS з картами (для орієнтування на місцевості) і з записом геотегів в EXIF фотки. Запитай в нього, чи йому може знадобитись така річ. Якщо так -- подарую.

P.S. пару грн на картку теж скинув.

Опубліковано

Добрий вечір! Перерахував трішки.

Мартенз - нехай Ангели-Охоронці оберігають тебе і твоїх товаришів. Волинь з тобою.

Дякую тобі за все...

Опубліковано

Chyprunka, Саша - один з найяскравіших членів Асоціації велосипедистів Луцька. З Київського Майдана додому вертався чисто "памицца-пабріцца-поспати".

ясно, таки правда, їм гріх не скинутись

Опубліковано

Сьогодні скинула 100 грн. Андрію Віталієвичу, щойно 100 грн. Ді для Мартенза.

Dr.Martenzzz, хай Бог тебе оберігає!

Хлопці, уклін Вам за все і за захист, і за добродійну справу!

Опубліковано

Zevs_Isver, не такий крутий, але у взвод Мартенза підійде бійцям (а ви ше не в курсі, шо він командир взводу?)

Plum, він скаже "та нє, ну ви шо... в мене всьо є" - якщо можеш - подаруй, реально необхідна річ! Якщо Мартенз впреться - відправлю крутим пацанам з батальйону "Київ-2" і вони тобі зкинуть фотки москальських Т-72, зроблених твоїм фотіком.

Опубліковано

Може трішки не в тему, але Борда має знать, що під Донецьком воюює ще один наш бордівчанин - KILLER

прям за призванням :)

Нехай всіх наших захисників супроводжує успіх і хай Бог помагає боронити нашу батьківщину! Вірим, що вернуться з перемогою.

Опубліковано

Може трішки не в тему, але Борда має знать, що під Донецьком воюює ще один наш бордівчанин - KILLER

пишіть мені нагальні потреби! Борда насправді - велика і могутня толока!
Опубліковано

Я запланував ДУЖЕ потрібну на війні для нього річ. (ціна питання - троха більше 100 доларів)

форма, форма гортекс, бєрци, ще якісь дрібниці вчора підібрали.

якщо велосипедисти на на збирають на лезерман - дасиш знати, докину. річ необхідна.

Опубліковано

Ді, можу допомогти матеріалами, типу епоксидки, скловолокна і т.п. + волонтерські руки для склеювання броніків.... Хоч шось, але разом ми сила....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...