Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

«Правий сектор» 3 липня вимагатиме від влади відмови від Мінських домовленостей

http://zaxid.net/new...bjectId=1355704

Не мої слова.

"Кремль рік провокує Україну вийти з Мінського договору і почати наступ слабшою армією, шоб бути розгромленими. Того самого вимагає ПС. Браво"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Кремль рік провокує Україну вийти з Мінського договору і почати наступ слабшою армією, шоб бути розгромленими.

слабшою? А хто це визначив? А коли вона стане достатньо сильною для наступу? ХТО це визначить?

А ворог почекає, поки ми посилимся? А він не буде в цей час посилюватись? почекає? чесно-чесно? Бо інакше я не граю...

А якщо серйозно, то такі слова я можу сприйняти лише якщо це вміле маскування своєї зміцнілої армії та введення противника в оману, щоб приспати його пильність і розбурхати в нього самовпевненість і завищену самооцінку перед справжнім реальним наступом нашої армії по всьому фронту .

Змінено користувачем jack74
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А коли вона стане достатньо сильною для наступу?

Тоді коли сил вистачить дійти до Москви.

• +1 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то коли?! ХТО це визначить???!!!

Нафіг нам та Москва?! Для чого ті дитячі гасла?! Хай вони (москалі) собі самі там нею (Москвою) займаються!

А от нам вже пора визначатись, або ми воюєм там, або лишаєм в спокої тих сеператюг і повертаємо хлопців-патріотів в Київ, бо я так дивлюсь, що справжній ворог там.

• +1 3
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, ти думаєш війна магічно закінчиться, як тільки наші війська дійдуть до кордону з мордором? Я в цьому сумніваюсь, згадай події кінця минулого літа, звідки крили наші війська на півдні.

І знов прийдеться тримати кучу військ в окопах, при таких самих умовах як і зараз, але вже на кордоні, і з кучою проблем в тилу цих військ. Ну і якщо зараз на будькі дії зі сторони мордору Європа вже досить оперативно реагує, то там вже будуть наші проблеми, бо зараз ми воюємо на своїй землі, а там будем вже обстрілювати територію сусідньої країни, із всіма витікаючими звідси наслідками.

Тому тут ІМХО два варіанти або барти Москву, або триматись і чекати коли мордору ця війна стане надто дорогою, і от в цьому нам зараз захід дуже сильно допомагає, роблячи навіть те що малаб наша влада робити.

зи. мінус не мій.

Змінено користувачем Lisovic
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому ...брати Москву

ЯКУ МОСКВУ?!?! IJjgp.gif

зи. мінус не мій.

не переймайся, я знаю хто мені любить мінусувати. Та й мінуса я ще не бачив. Та й мені на них ... Змінено користувачем jack74
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просмотр сообщенияLisovic сказал: Тому ...брати Москву ЯКУ МОСКВУ?!?! Изображение

Тобто дійшовши до кордону наші хлопці будуть сидіти в окопах і гинути від обстрілів, і не відкривати вогонь у відповідь так? Чи ти справді віриш в те що із своєї території мордор стріляти не буде?

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просмотр сообщенияLisovic сказал: Тому ...брати Москву ЯКУ МОСКВУ?!?! Изображение

Тобто дійшовши до кордону наші хлопці будуть сидіти в окопах і гинути від обстрілів, і не відкривати вогонь у відповідь так? Чи ти справді віриш в те що із своєї території мордор стріляти не буде?

Ти серйозно віриш в те що Україна піде в наступ і піде на Москву? І ще може віриш що Україна візьме Москву?
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ha3aP, де я писав що Укрїна піде на Москву? А в наступ піде, але тоді коли мордор перестане підтримувати лугандонських макак, і коли дійшовши до кордону ніхто з тієї сторони обстрілювати не буде. А до того нема сенсу переходити в повномаштабний настпу, того як поляжуть тисячі наших хлопців, а в результаті получим ті ж самі обстріли тільки в іншому місці, плюс кучу проблем у вигляді ДРГ, недобитих сепарів і різного кримінала в тилу тих хто буде стояти на кордоні, а про зруйновану інфраструктуру і озлолених жителів того регіону я вже мовчу, а ці проблеми теж прийдеться вирішувати.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повідомлення 12149

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повідомлення 12149

Ну і де я там писав про наступ на Москву?

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо там, про Берлін написано?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ha3aP, там є слово наступ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А слово дійти це означає на діскарь зганяти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ha3aP, слово дійти означає дійти, а не те що підуть. Якщо я кажу що я можу пішки дійти до Рівного, то це ж зовсім не означає що я піду пішкі у Рівне. Не варто шукати в повідомленнях того чого там ненаписано.

• +1 2
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На превеликий жаль чи на щастя, наші не будуть стріляти по росс території ні за яких умов. Всі памятають як на початку конфлікту всі тряслися про провокації, що нас звинуватять в нападі на Росію з подальшою ескалацією. Нам потрібне сильне й вольове воєнне керівництво, по іншому ніяк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

AnimaNoir, Як тільки наші почнуть стріляти по території мордора, то у війну змушені будуть вступити Білорусь і Казахстан на підставі договру ОДКБ. Звичайно вони може і зможуть відмазатись від цього, але перевіряти це думаю ніхто незахоче, і якщо Казахстан нам побоку, то Білорусь ну дуже близько, і якщо і не білоруські військові, то російські вже точно не упустяь можливості напакостити тут на заході, щоб як мінімум відтягнути сюди частину резервів.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мало того, у випажку повномасштабного військового конфлікту між Україною та РФ, в бій піде і російська авіація і ракетні війська, мало не покажеться нікому. Грузинів вони розтоптали за декілька днів. Я розумію що Україна це не Грузія, але і РФ не Україна. Вони відчутно потужніше у військовому плані.

Надія хіба що на економічний тиск заходу, на те що росії стане невигідно воювати, підтримувати тих днр-лнр. А за Крим скоріш за все можна забути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надія хіба що на економічний тиск заходу, на те що росії стане невигідно воювати, підтримувати тих днр-лнр. А за Крим скоріш за все можна забути.

Це не надія, це реальність, зараз захід все робить для того щоб мордору стало не вигідно продовжувати війну. І націлено це на два можливих розвитку подій, перше це еліті стане ну дуже некомфортно під санкціями і вони самі змінять вождя і підуть на переговори із заходом, про припинення санкцій, ІМХО це самий кращий для нас варіант, того як і Донбас і Крим віддадуть без бою, і можливо щей доплататья щоб ми забрали.

Другий варіант грошики закінчаться (а кількість їх знижується ну дуже катастрофічними темпами), і тоді в Росіїї знов настануть "90-і роки" з передіом власті, розборками, війнами і т.д. і доді йм буде ні до Донбасу ні до Криму, але нам тоді прийдеться своїми силами їх відбирати назад і наводити там порядок.

Змінено користувачем Lisovic
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от нам вже пора визначатись, або ми воюєм там, або лишаєм в спокої тих сеператюг і повертаємо хлопців-патріотів в Київ, бо я так дивлюсь, що справжній ворог там.

давай, повернемо хлопців в Київ... і тоді вже точно ворог буде там. і тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я впевнений, що Київ нікому з них не потрібен. Ні Путіну, ні сєпарам. А от нам - потрібен.

Вірніше, не потрібен так, як ти маєш зараз на увазі - тобто, танки, гармати, Київ... Путіну Київ потрібен на колінах, слухняний, а не в руїнах і "невідомощодалізцимвсімробити".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я впевнений, що Київ нікому з них не потрібен. Ні Путіну, ні сєпарам. А от нам - потрібен.

Я б не був би таким впевненим. Київ це ключ для контролю над Україною. Та і крім Києва ще є Дніпропетровськ і Харків які путіну ой як би пригодились, та не стількі самі міста як підприємства які там знаходяться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно! Ключ для управління Україною! Але для цього має лишитись ЧИМ управляти! А просто тупо знищивши, зруйнувавши все, далі ЩО? Тому для керування маріонетками, потрібні нитки, до яких ті будуть прив'язані... От і плетуться ті нитки зараз і на сході, і в Криму, і навіть тут в нас...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, да пофігу йому буде чим управляти чи ні, загадй Чечню, Абхазію, ПМР. Йому потрібна підконтрольна територія, щоб ця територія не дісталась заходу. Велика частина Росії живе в умовах схожих то тогояк зараз виживають на окупованих територіях, от тільки хібащо міни не падають.

Зараз Росію душать санкції, і душать сильніше ніж здається. Позбутись санкцій можна лише двома шляхами, або відати назад віджаті території, але тоді скоріш за все ще й заплатити чималу суму прийдеться.

Або получити контроль над Києвом і вже звідти дати команду на зняття санкцій, зараз він всіма методами це і пробує зробити, починаючи від банального шантажу і спроб домовитись з нинішньою владою, до зміни цієї самої влади на більш лояльну.

Того як перший варіант з великою імовірністю похоронить його самого.

Наші це теж прекрасно розуміють, інакше б вже давно полізли домовлятись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось довго кацапи "реагували"

CIBmtqNWcAAcxeu.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...