Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні ПОП вніс кандидатуру Полторака на посаду міністра оборони. За лінком більш детально про нього, але головне - він керував курсантами ВВшниками, які брали участь в розгоні Майдану. Тобто, свідомо ПОП вносить кандидатуру особи, яка не пройде апріорі люстрацію. Залізна логіка. Логіка, яку я не розумію.

В суботу до мене подзвонив товариш по Майдану (з яким ми троха чудили :rolleyes: під час Революції). Саня зараз воює під Дебальцевом в одному з добровольчих батальйонів. Дзвонить і ледь не кричить в слухавку: "Саня, бля, що це там, в Києві, робиться? Всіляка наволоч знову повилазила на гору, до влади. Твою мать, ми тут, в окопах, а вони там знову за старе?!" Ну і було багато чого, і про ПОПа зокрема. Я трохи розгубився і не знав, що йому відповісти. Тепер, коли якась сука буде казати про те, якщо хочеш побуянити, то йди на фронт, одразу отримає в рило, без розмов. Тобто, я маю іти на фронт, а ти, падло, і надалі будеш "піляти" бюджет, красти і т.д.? Тут, в тилу, так само багато роботи. Що б коли прийшли пацани (особливо добровольці) з війни, то вони не почули б у відповідь: "А я тебе туди не посилав!" Саша казав, що вони хочуть прийти до Києва не з порожніми руками і декого про дещо запитати. Так жорстко запитати, по фронтовому.... Злий був як чорт, коли про це казав (я тільки про це читав, а тут сам почув, на власні вуха).

Станом на суботу Сашкін підрозділ був практично оточений, казав, що така ситуація не тільки з ними. Наземний зв'язок (маю на увазі - дороги) досить "вузький" - є тільки одна дорога, по якій їде підкріплення, підвозять БК та їздять волонтери. Про волонтерів розказував захлинаючись від вдячності - якби не прості люди, то сиділи б з АК голою сракою на мерзлій землі (до речі, сьогодні з волонтерами вантажили артилеристам під Дебальцево передачки - в хлопців немає елементарного, навіть індивідуальних аптечок).

А Сані (в якого три доньки) та його побратимам хочу побажати - вертайтеся живими!!!!

Ось, пацани на броні (Саня посередині):

2109201440_4635292_14250293.jpg

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Бійці "Нацгвардії" дійшли до Адміністрації Президента, вимагають демобілізації

Вояк з передової пропонує строковикам під АП поїхати в Щастя чи аеропорт замість демобілізації. Як вам ідея?

10734176_969511173074850_7337258174939031570_n.jpg?oh=5ac3ce75552bc5feaf84dca2c0d4ca8e&oe=54BFA208&__gda__=1420954297_1b7a4cb867247af305040dae94b56d43

Опубліковано
Вояк з передової пропонує строковикам під АП поїхати в Щастя чи аеропорт замість демобілізації. Як вам ідея?

фразу раз десять перечитав, змісту так і не зрозумів. Для початку, що таке *АП*

Опубліковано

фразу раз десять перечитав, змісту так і не зрозумів. Для початку, що таке *АП*

доповнив новину

на мою думку під Полторака (командувач нацгвардії) навмисне затіяли заворушку у президента під вікнами щоб завтра гарантовано провалити голосування міністра оборони. Президенту натякають чи може й примушують таким до якихось дій певні особи.

Опубліковано

на мою думку Полторак (командувач нацгвардії) навмисне затіяв заворушку у президента під вікнами щоб завтра гарантовано сісти на крісло міністра оборони.

не бачу логіки - дивіться як я керую підлеглими - повний бардак, поставте мене ще й у міністерство оборони і там таке буде (якщо ще після гелетея так можна казати)- це навпаки антиреклама.
Опубліковано

хоча після того як випустили убивцю-беркутівця, я вже нічому не дивуюсь, як то кажуть риба гниє з голови, далі висновкі робіть самі. Шкода що грейдером 1 грудня декого не переїхало, можливо не було б у нас іловайськів.

Опубліковано

не бачу логіки - дивіться як я керую підлеглими - повний бардак, поставте мене ще й у міністерство оборони і там таке буде (якщо ще після гелетея так можна казати)- це навпаки антиреклама.

ну а те що ця вистава затіяна зумисне під яксь подію за чиїмось наказом - факт незаперечний.

Зона АТО. Екстремальна допомога

Опубліковано

Полторак: Вимоги строковиків Нацгвардії є абсолютно незаконними

я чому ж вони в тебе не мітингували коли їх посилали людей на майдані бити?

Опубліковано

Anna Babinets

Отже, Степан Полторак. До того, як він очолив Нацгвардію, більше 10 років керував Академією внутрішніх військ у Харкові, зокрема, і під час подій минулої зими. Завтра ВР голосуватиме за Степана Полторака як Міністра оборони. А мені хотілося б нагадати, як 1 квітня цього року депутати провалили перше голосування за Полторака як очільника Нацгвардії. Аргументи Гриценка і Кожем'якіна проти цієї кандидатури полягати в тому, що він возив курсантів-ВВшників для розгону Майдану, тобто виконував волю Захарченка та Яунковича. От завтра і подивимось на голосування. Зокрема, стежимо за фракцією "Батьківщини", яка тоді вважала Полторака зрадником Майдану.

Опубліковано
«Під Адімінстрацією президента – огидний фарс. Це купа щурів. Вони знають, що у воєнний час вони не можуть бути демобілізовані», - командир батальйону «Азов» Андрій Білецький

Azad Safarov

Ця акція бійців все більше смахує на добре організовану. Одну колону мирно увозять на метро. І тут же на ротацію приїжджають на мікроавтобусі інші. Прийшли поранені бійці АТО. Почали матюкатись на молодих.

Під АП сталася сутичка між героями і "не героями" АТО

П.С срані дембеля

Опубліковано

Кто на самом деле покушался на Губарева?

13 октября 2014, 22:47

Представитель ДНР в Ростове и Ростовской области Эдуард Попов убежден, что версия о политических мотивах покушения на «народного губернатора» Павла Губарева не выдерживает критики, ведь сам лидер ДНР не обладал настоящей властью.

«Я с ним знаком, можно сказать, поверхностно. Впервые встретился с Павлом на пресс-конференции, которую он давал в Ростове-на-Дону (6 сентября — Ред). Хоть его имя как «народного губернатора» было и продолжает оставаться на слуху у многих, кто интересуется делами в ДНР-ЛНР, реальной властью и влиянием он не владел», — сказал Попов, пишет «Новая газета».

«Настоящие хозяева положения в ДНР-ЛНР сейчас командиры военных отрядов и структур: ситуация с активизацией военных действий изменилась, лидерами стали те, кто показал себя в боях. Павел не был ни в одном бою, оружия в руках не держал. Поэтому устраивать спецслужбам Украины какую-то операцию по его устранению, по моему мнению, не имело особого смысла», — сказал он.

Из-за отсутствия политической угрозы со стороны Павла Губарева нынешним лидерам ДНР-ЛНР, Эдуард Попов не согласен с версией о разборках внутри руководства.

Попов заявил, что пока мало информации, чтобы делать какие-то уверенные заявления о том, почему автомобиль, в котором ехал «народный губернатор ДНР», был обстрелян, но склоняется к мысли о случайном характере события.

«По предварительной информации, нападение на машину (которая ехала из Ростова) произошло на трассе Ростов-Донецк (Украина) возле села Успенская, на территории ДНР. В том районе сейчас действуют диверсионные группы украинской армии, которые и обстреливают любой транспорт, проезжающий по дорогам», — предположил представитель ДНР.

Как сообщал iPress.ua в ночь на 13 октября неизвестные обстреляли автомобиль одного из лидеров организации «Новороссия» Павла Губарева.

После обстрела автомобиль врезался в столб, а самого Губарева в бессознательном состоянии доставили в одну из клиник Ростова-на-Дону.

В террористической организации «Новороссия» утверждают, что это уже не первое покушение на жизнь лидера «Донецкой народной республики». В частности, 2 июня из гранатомета неизвестные обстреляли кабинет Губарева в здании бывшей Донецкой обладминистрации.

жаль, промахнулись((

Украинская армия уничтожила российского генерала-оккупанта

13 октября 2014 | 22:42

В Тельманово в ночь с 8 на 9 октября, около 23:00 батальон "Днепр-1" провел спецоперацию, в результате которой был ликвидирован террорист Андрей Борисов (Чечен) и трое российских военных. Среди погибших - российский генерал Сергей Андрейченко. Об этом сообщает портал 0629.com.ua со ссылкой на источник в правоохранительных органах.

Отмечается, что Сергей Андрейченко координировал деятельность российских спецслужб в Приазовье. Вместе с ним погибли российские диверсанты Владимир Лысяков и Василий Протасов.

В Украину российскую диверсионную группу направил Халил Абдухалимович Арсланов.

Напомним, Чечен представлял силовую группу террористов в Мариуполе и был направлен в город Гиркиным. В июне, накануне освобождения Мариуполя, он был предупрежден о планируемой спецоперации и успел бежать, инсценировав свою гибель.

Источник: Новости Facenews - http://www.facenews.ua/news/2014/251724/

Опубліковано

покушался на Губарева?

все це піз***ш перед "виборами" в динири. Десь читав, що не можуть знайти машину(Q7), на якій вони їхали з Ростова.
Опубліковано

Сьогодні дзвонили з Луганська. Ситуація наступна: в Ленінському р-ні Луганська почали виплачувати пенсії (не враховуючи, скільки пенсіонер отримував від України - чи 1000 грн., чи 5000 грн.), сума - 1800 грн. Інші райони очікують на отримання цих пенсій. Походження грошей людей не цікавить - головне, що почали виплачувати. Виплачує ЛНР. Мо' "кримські гроші"? Хз.

"Дивним" чином на днях (протягом вік-енду) на прилавках супермаркетів з'явились продукти. Невідомо хто і як завіз. Правда, не всі можуть їх придбати, але люди сподіваються на адміністрацію ЛНР (*рукаліцо* від мене). Хто не отримує грошей (зарплату чи пенсію), той отримує пайки.

І мав сьогодні розмову з людиною з спецслужб. Вони регулярно бувають в окупованих Донецьку та Луганську. Не знаю як (бо не сказав) - напівлегально (тобто, за домовленістю з сепарами) чи нелегально. Сказав одне (цитата): "Блждь, там все не так, як показують і не так, як ти собі уявляєш". Чесно, не знаю, що він мав на увазі, бо продовжувати розмову щодо цього він сам не захотів.

Опубліковано

???

Роман Доник

Сегодня руководство ЗСУ, которое в принципе персонально практически не имеет отношения к зоне АТО, отдало распоряжение убрать батальон Днепр 1 с Аэропорта, Карловки и Песок.

Якобы они там находятся незаконно.

Задача поставлена каким то силовикам, типа ВСПшникам, но не факт (могут быть просто другие) выполнена должна была быть до 17часов.

Вместо них, якобы поставят обычных милиционеров, которые будут контролировать территорию

Когда брали Авдеевку и Пески, Днепр нужен был. сейчас начались какие то политические игрища.

Если Днепр уйдет, оголится фронт.

Скорее всего провоцируется скандал, чтоб на психах спровоцировать Днепр 1 на неадекватную реакцию.

Возможно для того, чтоб ударить по Коломойскому, который стоял у истоков создания батальона добровольцев.

1. технично оголяется тыл аэропорта, оголится Авдеевка, Пески, Карловка со всеми вытекающими.

2. Возможно хотят сделать красивую картинку, что при Гелетее все было хорошо, а сейчас вона оно как.

3. А возможно таки хотят сдать аэропорт, но не могут это сделать открыто, поэтому готовится сдача с выбиванием защищаюшихся

В любом случае, совершенно непонятно, почему Днепр 1, который с первых дней активности в этом районе воюет здесь, вдруг стал незаконно находящимся в зоне АТО.

Когда погибали, когда их ранили, когда эвакуировали под телекамеры и награждали, все было по закону.

А сейчас что изменилось?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...