Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)


Рекомендовані повідомлення

Росіяни виступають за те, щоб Москва зайняла позицію невтручання щодо самопроголошених “ДНР” і “ЛНР”. Про це свідчить опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦИОМ), результати якого розміщені на сайті організації, передає УНН Відносно “ДНР” і “ЛНР” 43% опитаних пропонують Росії зайняти позицію невтручання.

За визнання самопроголошених “народних республік” ратують 23% респондентів. Прийняти Донбас до складу Росії згодні лише 11%. Допомогти розширити даним територіям автономію, залишаючись у складі України, сьогодні пропонують тільки 8% респондентів (проти 15% в липні ц.р.). Між тим, за політичними подіями в Україні стежать 78% учасників опитування, при цьому більше половини з них (49%) дізнаються новини з цієї теми лише “час від часу”. Характеризуючи ситуацію на Донбасі все менше людей вважають події там громадянською війною – 40% проти 59% у серпні. -

See more at: http://www.pic.com.ua/rosiyany-proty-lnr-ta-dnr-u-skladi-rosiji-opytuvannya.html#sthash.rwRJNtP4.dpuf

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Вам аналогія нічого не нагадує ?

Це не аналогія. Це реалія. не дарма яник закрив більшість шахт. Йому було вигідно давати дотації і споювати народ на сході країни і тримати їх "у покорі". А заодно - отримувати відкат від постачання російського газу. Щоб не добувати вугілля і не залежати від газу.

А ці вибухи в шахтах? Хтось вірить у випадковість? чи це для того, щоб шахту закрити ??

Вугілля в нас достатьно, а торфу ще більше. Тільки ж половина більша кричить. що газ - це наше усе.

Більше не пишу, так як тема не про енергоносіі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боевиков ЛНР разыскивают за расстрел гаишников в Подмосковье

- це мабудь прилітають тільки перші ласточки зі зброєю, яку купили у "Воєнторгах" України. І таких, думаю, там скоро буде багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боевиков ЛНР разыскивают за расстрел гаишников в Подмосковье

- це мабудь прилітають тільки перші ласточки зі зброєю, яку купили у "Воєнторгах" України. І таких, думаю, там скоро буде багато.

90-ті повернуться разом із цінами на нафту.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росіяни виступають за те, щоб Москва зайняла позицію невтручання щодо самопроголошених “ДНР” і “ЛНР”.

Якщо чесно, мене вже давно не цікавить думка росіян.

Змінено користувачем seolutsk
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росіяни виступають за те, щоб Москва зайняла позицію невтручання щодо самопроголошених “ДНР” і “ЛНР”.

Якщо чесно, мене вже давно не цікавить думка росіян.

Путіна їх думка теж не цікавить :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ігор КАБАНЕНКО, адмірал, експерт з питань оборони та безпеки, політик

Вибір між війною та безчестям: чи є альтернатива?

Путін поспішає. Він рухається досить швидко і не хоче сповільнювати темп. Ми спостерігаємо за цим практично кожного дня — перегрупування та посилення наступального угруповання російських військ на нашій території, система їхнього оперативного та матеріально-технічного забезпечення, зав’язана на вже не приховані російські конвої, «вибори» 2 листопада, обстріли розташування наших військ та досить успішні тактичні наступальні дії, продовження глибинної спеціальної операції на території України, російська законодавча підтримка гібридної війни та багато іншого. Кремль не лише прагне відірвати шматки території України. Він бачить слабкість реакції Заходу і хоче масштабних геополітичних змін на всьому континенті.

Москва свідомо бере на себе військово-політичні ризики — вона грає і гратиме у цю геополітичну гру доти, допоки не отримає все, що планує, або її не зупинять. Третього не дано. Але, Кремль грає свою гру таким чином, щоб залишатися в тіні, заперечувати свою участь — роль одного з «арбітрів» над домовленостями України з «ДНР» і «ЛНР» йому дуже подобається. Хоча що далі, то приховування має менше значення для Кремля — «апетит» агресора приходить під час «їжі».

Москва навіть готова примиритися з економічними труднощами, викликаними санкціями. Кремль бреше, маневрує і виграє — маневри військ і суцільна неправда заплутують західних партнерів, які звикли до дотримання принципів і норм. Вони досі вважають, що сказане російськими можновладцями виконуватиметься, не можуть осягнути, що їх просто «розводять».

Час працює проти Путіна — російська економіка втрачає від санкцій. Крім цього, брехнею довго годувати не можна. Навіть через «Russia Today» або російські гроші в десятках структурах за кордоном — факти з часом беруть своє.

Саме тому Кремль рухається і рухатиметься, його стратегічна мета вже за межами України: поставивши її на коліна можна буде диктувати свої умови ЄС і НАТО — західні політики, як і українські, не хочуть воювати, а Кремль готовий до цього і показує свою силу і рішучість. Ніколи в Росії не захоплювалися нічим більше, ніж силою і нічого не поважали менше, ніж слабкість, особливо воєнну слабкість. Це не мої слова — це частина Фултонської промови Черчилля. Не вивчені уроки з минулого...

Оперативна пауза добігає кінця. Дух масштабного зіткнення вже витає у повітрі. Не хочу казати про ознаки нової світової війни та інше. Але ситуація дійсно непроста. І не лише для України.

Путін вважає, що він переможе, переломивши нашу національну волю, яка починається з політичного лідерства, громадянського об’єднання і бажання народу захистити свої цінності. Що в цих умовах можливо зробити?

• По-перше, треба перестати вірити в обіцянки і «солодкі» речі, які лунають з боку Кремля. Не має ніяких принципів і правил в діях Москви, це пряме намагання створити світ, де лише одне право — право сили, та працює дипломатія бомбардувань. У цих умовах варто відверто сказати людям: це — російська неоколоніальна війна, що українцям в цій боротьбі, як колись зауважив Черчилль, «нема чого запропонувати, крім крови, важкої праці, сльозу і поту». Це буде чесно.

• По-друге, визначити адекватну загрозам комплексну стратегію дій (комплексну — ключове слово, тобто таку, що охоплює різнопланові аспекти діяльності держави і суспільства). Статичність, повільність і містечковість — наші основні внутрішні вороги. Саме тому стратегія не має бути ситуативно-реактивною — це прямий шлях до поразки (дивиться в історію), в ній слід мати абсолютно зрозуміли для противника червоні лінії з неприйнятними для нього збитками і неочікуваними нашими випереджувальними ходами (військовими й іншими).

• По-третє, не можливо виграти цю війну мінімальним, оптимальним чи номінальним напруженням сил держави — лише максимальним. Нічого нового — так було завжди. Слова «усе для фронту, усе для перемоги» мають стати практичним змістом всього, що робиться у будь-якій галузі. Насамперед, варто відмінити повільне оборонне законодавство мирного часу — те, що треба для війни, треба поступати у війська зі швидкістю експреса. Якщо є потрібне для фронту на складі, підприємстві (незалежно від форми власності), чи є можливість його виготовляти, шлях до цього — лише заявка Генштабу (порядок і суми компенсацій — турбота Кабміну, це його основне завдання в цей час). Також має бути максимально спрощений механізм розміщення техніки в ремонт — заявка на підприємство від військового командування і нічого більше, а строки його проведення — чітко регламентовані Міноборони. Варто скористатися воєнним досвідом Черчилля: випуск оборонної продукції за оплату праці та собівартості матеріалів. Водночас, уряду слід заохочувати створення технологічних потужностей, які можуть бути використані для нарощування бойових спроможностей військ.

• По-четверте, об’єднати дії всіх силових структур в одних руках (з можливістю швидкого прийняття рішень 24 години — сім днів на тиждень), визначити для кожної структури чіткий порядок залучення її активів до операцій (пряме або оперативне підпорядкування, придання, підтримка вогнем). Легітимізувати залучення добровольців до протидії агресору і організувати необхідний всевобуч. Запровадити систему вивчення уроків цієї війни, пошуку нестандартних оперативних і тактичних рішень методом мозкового штурму, а не копіюванням догм.

• По-п’яте, визначити персональну відповідальність за складові системи оборони — за оборону Києва й інших ключових міст, стратегічні резерви і виконання ними завдань, за утримання переваги в повітрі та недопущення захоплення панування противником у приморській зоні, за протидію загрозам нацбезпеки на ранніх стадіях їхнього виникнення та ін. Аналогічно і в оборонно-промисловому комплексі в контексті організації масового випуску (ремонту) необхідного озброєння і воєнної техніки. Тобто, все повинно бути персоналізовано чи персоніфіковано з чіткою відповідальністю.

• По-шосте, спеціальним службам ідентифікувати мету конкретних справ конкретних людей (під будь-якими гаслами) — спрямованість чи не спрямованість на перемогу. Наприклад, комплектування по мобілізації військової частини за декілька днів — це проти перемоги. Чи відмова в призові добровольцю, який готовий захищати державу. Чи повільне матеріально-технічне забезпечення. Чи закон, який без суду і слідства прибирає досвідчених військових керівників — патріотів своєї держави, а «п’яту колону» залишає. Чи закрита для суспільства концепція оборонної реформи на базі колишніх радянських підходів. Є багато, що знаходиться в прихованій, на першій погляд, площині, але працює проти держави і проти перемоги. За кожною з цих подій стоїть конкретна людина, яка приймає або не приймає рішення. Треба ставити їм запитання. Без барабанного бою і криків. Але, отримати відповіді. Співробітники, які діють повільно або не приймають рішення, прикриваючись бюрократичними процедурами — по суті некомпетентні для війни, або за менталітетом є ще радянськими — мають бути відправлені на пенсію або призначені на посади, де вони не нанесуть шкоду зволіканням і відсутністю розумної ініціативи.

Звичайно, це не вичерпний перелік. Багато ще можливо додати. Але принциповим є таке.

Багато часу тому, 480 року до н.е., перси вторглися в Грецію. Лише Афіни стали перешкодою перед перським імператором Ксерксом і його остаточною нищівною перемогою над греками. Все виглядало досить похмуро для афінян — перський військовий флот більш ніж у п’ять разів перевищував грецькі сили. Але між флотами була одна принципова різниця: перські кораблі було укомплектовано рабами, тобто за примусом. Греки у складі флоту мали виключно добровольців — вільних громадян Афін.

Знаючи цю важливу різницю, в ніч перед битвою афінський адмірал Фемістокл звернувся до капітанів кораблів — трирем і наказав, щоб вони зібрали перед битвою своїх людей і сказали їм:

«Сьогодні ми повинні встати за наших дружин і наших дітей.

Сьогодні ми повинні встати за наших батьків.

Сьогодні ми повинні встати за наше місто.

Сьогодні ми повинні встати за нашу свободу».

Кожний з вільних афінян зробив свій вибір. Битва була вкрай важкою. Багато воїнів загинуло. Але, афіняни зруйнували перський флот і врятували своє місто, а з ним — ідеї демократії і свободи. На віки.

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Енергетичну агресію Росії не зможе перемогти ні наша влада, ні Європа. Лише пересічні українці

05.11.2014 20:45

433

Наша національна безпека залежить не тільки від того, як швидко Україна позбавиться газової залежності від Росії. Більш важливою є зміна надмірної залежності українських громадян від держави у питанні використання енергоресурсів, запровадження енергоощадливості і підвищення енергоефективності.

Звикли ми проводити «кампанії». Ось і тепер: виникла криза з газом - почались пошуки бойлерів, котлів для дров. Але відсутні системні зміни, відсутні зміни і в свідомості українського споживача, котрий за все платить і не сприймає себе центром та інвестором системи енергетичного споживання, не бере на себе ініціативи змін.

Ми, як українські споживачі, є великим клієнтом для Росії, платимо за її газ доволі серйозну ціну. Але за наші гроші сусідня держава озброює своє військо і воює з нами. Мусимо змінити споживання природного газу, щоб уникнути цього потворного співжиття.

Поки буде вирішуватися реверс газу та застосування біопалива для заміщення газу, кожен господар помешкання повинен взяти на себе відповідальність за енергоощадливість. Ніхто крім нас не зробить меншим споживання гарячої води в крані і тепла в квартирі.

Активна частина мешканців шукає спосіб економії на рівні своєї квартири в багатоповерхівці. Вкладає гроші в латкове утеплення, у встановлення електричного бойлера. Але ці витрати, кожного окремого квартировласника, не дають бажаного зменшення споживання газу. Надважливо зробити кожному українцю зсув інтересу в плані енергоощадливості з побутового, одноквартирного рівня до рівня взаємодії. Потрібна потужна консолідація зусиль. Більшість мешканців ставить запитання: «Як мені зробити енергоефективною свою квартиру?». Але це запитання не може отримати правильної відповіді – порівняймо із запитанням: «Як встановити принцип безкоштовної медицини на своєму поверсі?». Тільки весь будинок ми можемо зробити енергоефективним, розглядаючи його як цілісну систему.

Підтримую - все правильно сказано.

Повністю тут: http://ecotown.com.u...chni-ukrayints/

Якби ми не були б так залежні від газу, вугілля - москалі не могли б так тиснути та заробляти на нас гроші.

Змінено користувачем sergkots
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уничтожен террорист Владислав Мацкевич, который фотографировался на фоне тел убитых украинских солдат....новини

поблизу Ясинуватой і аеропорта йдуть тяжкі бої.....говорять в соцмережах користувачі. Відать нагнали нових сепарів з ростова?

гумконвой приїхав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поблизу Ясинуватой і аеропорта йдуть тяжкі бої.....говорять в соцмережах користувачі. Відать нагнали нових сепарів з ростова?

На форумах ватніків страшний кіпіш... Щось типу такого...

"Здесь просто Ад в Ясиноватой. В Ясиноватую вошла танковая колонна, окрестные районы подвергаются мощному обстрелу. На балке стоят укрские танки и бьют прямой наводкой. Люди в городе, несмотря ни на что, спокойны. Идет жесткий бой. На станции двое железнодорожников погибли и 7 ранены в результате атаки украинских силовиков. Дебальцево, Счастье, Волноваха, Донецк, Макеевка, Ясиноватая- везде тяжелые бои. Перемирие отменилось Украиной в одностороннем порядке. Донецкие больницы переполнены ранеными и погибшими ополченцами и мирными жителями!"
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На форумах ватніків страшний кіпіш... Щось типу такого...

"Здесь просто Ад в Ясиноватой. В Ясиноватую вошла танковая колонна, окрестные районы подвергаются мощному обстрелу. На балке стоят укрские танки и бьют прямой наводкой. Люди в городе, несмотря ни на что, спокойны. Идет жесткий бой. На станции двое железнодорожников погибли и 7 ранены в результате атаки украинских силовиков. Дебальцево, Счастье, Волноваха, Донецк, Макеевка, Ясиноватая- везде тяжелые бои. Перемирие отменилось Украиной в одностороннем порядке. Донецкие больницы переполнены ранеными и погибшими ополченцами и мирными жителями!"

схоже вброс, щоб виправдати свій напад на нас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цю війну ми, на жаль, програсрали...

Частина даунеччини та лугандонії відійде таки до росії. І це прикро.

Хто зможе втіче на не окуповані території. Решта - змушені будуть "миритися" з режимом.

Вибити звідти росіян не реально, не розпочавши справжньої війни. А розпочати справжню війну - це розпочати третю світову на території України. І тоді це торкнеться усіх. Кожного.

Доведеться віддати частину сходу. І чекати, допоки хтось нарешті, не вб'є злобного карлика. Тоді і народ прозріє, бо ніби під гіпнозом усі.

Тоді можна буде з росією говорити на рівних, без зброї.

Впевнений, що наступник птн-пнх не буде наслідувати його шизофренічних ідей. Йому буде вигідно помиритися з усім світом, і вибачитися за папєрєдніка, який усе це почав...

спробують перезимувати - тоді повесні і видно буде. Вони половина переб'ють одне одного.

тобто ти впевнений, що якби гітлер здох під час одного з замахів, й його місце зайняв би якийсь гебельс чи мюллєр, але німецька армія все ще була б *на коні* то в німців помінявся б світогляд ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але німецька армія все ще була б *на коні* то в німців помінявся б світогляд ?

коли армія втрачає лідера, то зазвичай немає за ким слідувати. А мілєри гімлєри, вони просто слідували за лідером.

І у війні за лідерство - самі загинули б, так і не довелиб ту війну до того кінця, за який воював гітлер.

Змінено користувачем Zheny@
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обережно, фото 18+

b2b338e-kmp.jpg

Роспотребнадзор: У вас вши? Во всем виноваты селфи ..

http://mignews.com.u...ld/4060610.html

але німецька армія все ще була б *на коні* то в німців помінявся б світогляд ?

коли армія втрачає лідера, то зазвичай немає за ким слідувати. А мілєри гімлєри, вони просто слідували за лідером.

І у війні за лідерство - самі загинули б, так і не довелиб ту війну до того кінця, за який воював гітлер.

ну і не забуваємо хто фінансує ту всю луганду, а коли не стане кормільця - все може розпастись.
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@

Спадкоємець в парашстані є - медведєв. В разі успішного замаху на хуйла, швидше за все, він займе його місце. Чи буде він кращим - велике питання, зважаючи на його попередню поведінку та вислови.

Змінено користувачем justice777
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@

Спадкоємець в парашстані є - медведєв. В разі успішного замаху на хуйла, швидше за все, він займе його місце. Чи буде він кращим - велике питання, зважаючи на його попередню поведінку та вислови.

як не стане путіна - всі одразу включать дурака і скажуть, що він був не зовсім адекватним і далі продовжать барижити природні ресурси та насолоджуватись принадами західного світу Змінено користувачем alexvvv
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як не стане путіна - всі одразу включать дурака і скажуть, що він був не зовсім адекватним

мало того - вони налякані, Якщо його не слухатимуть (не служитимуть, як собачки в цирку) їх чекає та ж участь що і Новодворську.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як не стане путіна - всі одразу включать дурака і скажуть, що він був не зовсім адекватним

мало того - вони налякані, Якщо його не слухатимуть (не служитимуть, як собачки в цирку) їх чекає та ж участь що і Новодворську.

як не стане хуйла всі заморожені конфлікти можуть розморозитись і порвати рашу...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Микола Сурженко

Щойно надійшла трагічна звістка, що при обороні донецького аеропорту загинув мій побратим, учень та гордість вісімнадцятирічний сумський кіборг друг Сєвєр...

Все ще сподівався, що інформація не підтвердиться - остаточно підтвердив комбат Чорний. Не можу собі пробачити, що був не поруч, а на зручному лікарняному ліжку.Ми скоро повернемось, братику, і помста наша буде страшною!

Пацану було 18 років.... Герої не вмирають!!!!

fbcdnsphot_2896402_14609897.jpg

  • +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абсолютно всі події свідчать про неминучий напад парашкі в найближчі дні, максимум два тижні, звісно не хочеться щоб так сталось проте проти фактів не попреш, якщо конвоями завезено снаряди й артилерію то рано чи пізно вона стрілятиме а в даному випадку по позиціях наших військових. І якщо кількість озброєнь перевищує необхідну для оборони в кілька разів то оборонятись противник точно не буде. Ну а всім хто верещить про паніку слід тверезо, професійно й реально оцінити всі обставини подій, не маю на меті здіймати паніку а лише хочу застерегти про найгірший варіант розвитку подій.

Злой Одессит

НАСТУПЛЕНИЕ РАШИСТОВ НА НИЗКОМ СТАРТЕ!

Все признаки того, что ‪#‎Россия‬ готовит наступление на позиции ‪#‎ВСУ‬ более чем очевидны. Только за первую половину сегодняшнего дня было совершено более 30 обстрелов позиций наших войск террористами, причем работают уже не только минометные расчеты и ‪#‎РСЗО‬, а полноценные артиллерийские дивизионы. Не мудрено, когда к ним без проблем были завезены МСТА и Д-30.

Обстрелы ведутся практически по всему фронту, но эпицентр - конечно же Донецкий аэропорт. ‪#‎Дебальцево‬, ‪#‎Счастье‬, ‪#‎Волноваха‬, ‪#‎Макеевка‬, ‪#‎Ясиноватая‬... На этом фоне, прозвучавшая информация о новом гумконвое является подтверждением догадок, что Путин не планирует пережидать зиму, а будет идти в лоб. Как подтверждение - в России отдан приказ перевести части военно-транспортной авиации Подмосковья и Рязанской области в боевую готовность.

Что дальше? А дальше наращивание огневого давления на позиции ВСУ. Количество обстрелов будет только расти и активизация ДРГ террористов по всему фронтов как обязательный элемент к подготовке главного удара. Удара, который может быть нанесен уже в ближайшие дни.

К тому же следует не забывать, что возобновление боевых действий на Донбассе так же призвано отвлечь россиян от обвала рубля и напомнить о православном джихаде против карателей хунты.

Россия считает нецелесообразным возвращаться к переговорному процессу по урегулированию украинского кризиса в так называемом женевском формате (Россия - ЕС - США - Украина).

«В последнее время в ряде высказываний отдельных политиков звучит мысль о необходимости возврата к переговорному процессу по урегулированию украинского кризиса в так называемом женевском формате, то есть с участием представителей России, ЕС, США и Украины. Глядя на нынешнюю ситуацию, возникает вопрос о целесообразности возвращения к формату, который не принес ожидавшегося результата», - говорится в комментарии МИД РФ, передаёт Укринформ.

Представитель ИАЦ СНБО Андрей Лысенко сообщил, что одновременно командование ВС РФ перевело отдельные части военно-транспортной авиации в Подмосковье и Рязанской области в боевую готовность. Это предполагает возможность оперативной доставки самолетами Ил-76 дополнительных подразделений и военной техники к границе с Украиной.

Уже для всенародного обозрения публиковались фото доставки по железнодорожным путям боеприпасов террористам, но без уточнений. Что же до перебросок из России, то вот вам ЖД станция Каменская, что в Каменск-Шахтинском, Ростовской области, Российской Федерации. Обещанная гумманитарка уже в пути?

Куда пойдет все это добро? Да, по всей видимости, прямиком в Свердловск, а оттуда уже дальше. Осталось теперь только еще авиа-переброски наладить и тогда гумманитарки на Донбассе от православных братьев будет хоть завались!

15472_1482977845318450_6382567209673700601_n.jpg?oh=53ab6e1a07dab325e8c62b52cc1d8dad&oe=54D7A065&__gda__=1428184807_6fc5c49814264036624f133d9192b952

«Віце-прем'єр» самопроголошеної «ДНР» Андрій Пургін повідомив, що сили АТО нібито почали повномасштабні бойові дії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли армія втрачає лідера, то зазвичай немає за ким слідувати. А мілєри гімлєри, вони просто слідували за лідером.

І у війні за лідерство - самі загинули б, так і не довелиб ту війну до того кінця, за який воював гітлер.

імхо, коли армія втрачає лідера при відступі то одне, а коли відносно вона (армія) перемагає, то зовсім інше, і лідер може швидко під шумок нарісуватись й ситуація може ніфіга не покращитись (для нас). Найпростіший приклад, а раптом до влади прийде хоча б Жирік ? Тоді ще не відомо, що гірше. Хоча звичайно, бажано щоб путлєр здох, але в ідеалі його має судити Гаагський суд, бо звичайна смерть, у його то віці, це скоріше нагорода ніж кара

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли армія втрачає лідера, то зазвичай немає за ким слідувати. А мілєри гімлєри, вони просто слідували за лідером.

І у війні за лідерство - самі загинули б, так і не довелиб ту війну до того кінця, за який воював гітлер.

імхо, коли армія втрачає лідера при відступі то одне, а коли відносно вона (армія) перемагає, то зовсім інше, і лідер може швидко під шумок нарісуватись й ситуація може ніфіга не покращитись (для нас). Найпростіший приклад, а раптом до влади прийде хоча б Жирік ? Тоді ще не відомо, що гірше. Хоча звичайно, бажано щоб путлєр здох, але в ідеалі його має судити Гаагський суд, бо звичайна смерть, у його то віці, це скоріше нагорода ніж кара

та ну в рашці лідер не намалювався за 15 років, хто там в них міністр оборони? шойгу? він що кацапів в атаку поведе - та це смішно.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ну в рашці лідер не намалювався за 15 років, хто там в них міністр оборони? шойгу? він що кацапів в атаку поведе - та це смішно.

ти не бачиш й до сих пір не зрозумів, як в параші, з допомогою пропаганди формуєтся громадська думка ? Чи навіть в нас ? хто такий Порох й що КОНКРЕТНО він зробив для України до виборів ? І рєзко, откуда не возьмісь, на виборах отримав одноголосну більшість. В параші з цим ще простіше, головне *правильно* подати інформацію й підібрати *правильні* слова, наприклад перемога в один тур, сплочьонность нациї, тисяча гривень 10 000 рублів в день кожному солдату, жити по новову й вуаля, новий лідер на пристолі

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
×
×
  • Створити...