Перейти до змісту

Як знайти дівчину?

VojinSvitla

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Автор, Ви знаєте я не раз переконалась що все найкраще в житті трапляється несподівано.

Тому я впевнена що Ви знайдете своє кохання несподівано для себе, навіть коли не шукатимете і не чекатимете.

• Відповідей 203
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Автор, Ви знаєте я не раз переконалась що все найкраще в житті трапляється несподівано.

Тому я впевнена що Ви знайдете своє кохання несподівано для себе, навіть коли не шукатимете і не чекатимете.

ви на 2 місяці запізнились

Опубліковано

ви на 2 місяці запізнились

я спершу перечитала всю тему, повідомлення про те що тема не актуальна не було . Тому я вирішила написати повідомлення

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Тема поиска девушки всегда актуальна. Сейчас вообще популярен пикап) Берете например вещиц в http://zolotiruky.in.ua/ru/category/gifts/gifts_for_women/ и дарите на улицам симпатичным девушкам. 30% из ста будут ваши)

Опубліковано

Тема поиска девушки всегда актуальна. Сейчас вообще популярен пикап) Берете например вещиц в http://zolotiruky.in...ifts_for_women/ и дарите на улицам симпатичным девушкам. 30% из ста будут ваши)

напевно скоро зроблю такий експеримент, відпишусь))) і докажу, що ви ох, як помиляєтесь

Опубліковано

На практиці вийде відсоток значно вищий (якщо подарунки толкові) :)

P.S. А магазина на нормальному не фрішному домені не було для прикладу, чи це була реклама?

Опубліковано

напевно скоро зроблю такий експеримент, відпишусь))) і докажу, що ви ох, як помиляєтесь

а ти не фігню роздавай, а, напрімєр, айфони.

Опубліковано

Тема поиска девушки всегда актуальна. Сейчас вообще популярен пикап) Берете например вещиц в http://zolotiruky.in...ifts_for_women/ и дарите на улицам симпатичным девушкам. 30% из ста будут ваши)

Дело в том, что как раз моя инфа основана на одном западном эксперименте. Если он конечно не фейковый.

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Якимось чином я відписався від цієї теми, а тут виявляється навіть дискусія якась була)))

Стосовно дарувати квіти на вулиці ідея цікава, але потрібна маленька допомга... З квітами))) Але Айфони будуть більш ефективні напево)). За цей час нажаль не маю чим похвалитися. Декілька дівчат не захотіли зі мною знайомитись в реалі, колі дізналися про ДЦП. Одна кинула в ігнор після першої розмови по телефону, інша вже після зустрічі, яка була приблизно хвилин 5, сказала що не бажає зі мною спілкуватися.

Тому тема на жаль таки актуальна.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Перечитав всі повідомлення в темі... Деякі мої відповіді такі наївні, наче не я їх писав, або можливо змінився. Правда настрій самих повідомлень на жаль не змінився, все так само похмуро і деприсивно.

Почав розуміти що відчуваю себе людиною, лише в ролі клієнта з грошима, от тоді і справді до мене ставляться адекаватно. В інших випадках взаємодії з суспільством, таке рідко відчуваю.

З дівчатами все так само, залишився на тому самому місці і перспектив жодних. Звичайно були спроби, але крім "тримайся, ще знайдеш дівчину, все буде добре тільки почекай" і подібного бла-бла-бла, не було. Чомусь вже декілька місяців перебуваю в стані, в якому взагалі не хочеться рухатися в цьому напрямку, не тому що не хочу знайти дівчину, а тому що все без результатно. Просто бісить що в всіх щось відбувається в особистому житті, а в мене ще його по суті й не було. Заздрю пацанам, за якими дівчата табунами бігають. Я з ними живу в зовсім інших світах, хоч і в одному просторі та часі (як вже було сказано десь на Борді). В них зовсім інші проблеми. Діло навіть не в табунах, а просто в увазі протилежної статті. Скажу чесно, вже починаю бути злий на людей в яких є друзі і кохана людина. Де хто з моїх друзів просто кинув, хтось не розуміє, а ще комусь до лампочки, в них своє життя. Прикол в тому, що за останні кілька років не знайомі люди зробили для мене більше, ніж ті, кого називав друзями, левова частка цих людей з Борди))) Надіюсь що я теж їм колись стану в пригоді.

Загалом рік пройшов, нічого не змінилось.

Розумію що це депресивний пост і що від його публікування дівчина в мене не з*явиться, але повірте мені, я справді робив багато чого, щоб зявилася дівчина, але все на стільки достало, що просто жесть. За цей рік жодних позитивних речей, які я дійсно хотів, не відбулося.

Опубліковано

Змирись та знайди себе в чомусь іншому.

Взагалі, якщо логічно то які перпективи в таких стосунках, якщо на першому етапі навіть щось виходить?

Опубліковано

І як?

Мовчить, видно, експеримент ще в процесі))))))
Опубліковано

Взагалі, якщо логічно то які перпективи в таких стосунках, якщо на першому етапі навіть щось виходить?

Ти вперше в темі відписався? Чи читаєш її від початку ?

Опубліковано

І як?

Мовчить, видно, експеримент ще в процесі))))))

ні :0001:, подумки сказав їм "фіг вам" ще на підготовчому етапі реалізації,

мені і так непогано живеться

Опубліковано

Одного разу мені треба було колишню позлити на одному файному дійстві... Від скуки на парі зайшов в чат Бізарр( да, колись був такий) і прямо написав в общак, що шукаю луцьку дівку, класнючу дівку, для мого злодєйства. І знаєте, попалась така класнюча, що через рік прийшлось одружуватись :)

Опубліковано

З власного життєвого досвіду,

хочеш отримати друга - сам стань другом,

хочеш щоб тебе полюбили - полюби сам,

все решта - це варіації на тему..

а ще зрозумів що "знайти" неможливо))..можна тільки зустріти)))..

"не впускай" в себе "негатив", накопичуйся позитивною життєвою енергією,

і ділись нею..)))

успіху тобі!

Опубліковано

Одного разу мені треба було колишню позлити на одному файному дійстві... Від скуки на парі зайшов в чат Бізарр( да, колись був такий) і прямо написав в общак, що шукаю луцьку дівку, класнючу дівку, для мого злодєйства. І знаєте, попалась така класнюча, що через рік прийшлось одружуватись :)

А чому був?) Бізар і зараз є, правда всякі кантакти, трохі підірвали здоровя, а взагалі колись там народу багато сиділо)

Опубліковано

Змирись та знайди себе в чомусь іншому.

В сенсі змирись? І що потім?

Пробував шукати себе в чомусь іншому, лише обломи та обмани.

Не вловив суть запитання
Опубліковано

Будь мужиком. Через терни і все таке...

Так буває лише в фільмах, реальність жорстокіша

З власного життєвого досвіду, хочеш отримати друга - сам стань другом, хочеш щоб тебе полюбили - полюби сам, все решта - це варіації на тему.. а ще зрозумів що "знайти" неможливо))..можна тільки зустріти))).. "не впускай" в себе "негатив", накопичуйся позитивною життєвою енергією, і ділись нею..))) успіху тобі! 3

Як би все зрозуміло і по поличкам, хоч і стереотипно.

Але реальність така, що ставати другом просто нема для кого, по любити теж. Тому ділитися позитвною життєвою енергією, просто нема з ким.

Але дякую!

Опубліковано

треба змінити спосіб мислення, ато як в анекдоті:

мужик їде в маршрутці і думки у нього: жінка - стерво, діти-звірі, робота- гавно......

ангел сидячи на плечі і занотовуючи: блін знову те ж саме! - але що ж поробиш, треба дати те що просить........

І ще, не потрібно бігти поперед паровоза - всьому свій час.

Опубліковано

VovkleV,

Я не кажу що всі злі і все навколо погано. Є дуже багато хороших людей і я наївно надюсь що їх переважна більшість, борда тому підтвердження. Просто важко вдягати рожеві окуляри і думати що все ок, коли будь яка твоя дія сприймається в штики, відштовхується суспільством чи просто не знаходить пітримки.

Я розумію що справляю враження мужика з анекдота, але ходити в рожевих окулярах я не вмію.

всьому свій час

Вас самого ця фраза не дратує? Чоловіче, я просто хочу мати дівчину і друзів, який для цього потрібний час?
Опубліковано

VojinSvitla, ти сам прекрасно розумієш що ця тема це всього лиш потік філософії в обрамленні думок різних дописувачів. Тут ніхто не скаже де шукати друзів, коли ти познайомишся з коханоюі т.д. Всі відповіді в твоїй голові, а результат - в твоїх думках, вчинках і справах. Хочеться побажати тобі удачі і дві речі: не складай рук і полюби себе перш за все, ніхто навіть не гляне в сторону людини яка сама собі не подобається. треба руйнувати стереотипи і рухатись вперед. тому що іншої дороги немає

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...