Перейти до змісту

Як знайти дівчину?

VojinSvitla

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, LSD сказано:

По ходу на ряду з "чуваком з доларами" на простарах нету. 

В нас буде "чувак з дівчиною" чи без :)

Що за чувак з доларами?

• Відповідей 203
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 11 місяців потому...
Опубліковано
15 годин тому, VojinSvitla сказано:

Хто може провести майстер клас з пікапу в польових умовах?

Як показує практика (не моя, якщо що:rolleyes:), пікапери шукають не відносини і подальший шлюб що підковується так званною любов'ю, а хочуть ´фільм глянути, пару разів´´

А як я зрозумів, ти шукаєш дійсно відносини, толкові і довговічні, так? Якщо так, тоді не потрібно ніякого пікаперства, сеансів вуду і ходіння до ворожки, потрібно бути самим собою і ви зустрінетесь і знайдетесь :)

Опубліковано
1 година тому, Davids сказано:

Як показує практика (не моя, якщо що:rolleyes:), пікапери шукають не відносини і подальший шлюб що підковується так званною любов'ю, а хочуть ´фільм глянути, пару разів´´

А як я зрозумів, ти шукаєш дійсно відносини, толкові і довговічні, так? Якщо так, тоді не потрібно ніякого пікаперства, сеансів вуду і ходіння до ворожки, потрібно бути самим собою і ви зустрінетесь і знайдетесь :)

Та тут хоча б "фільми глянути пару раз", про щось серйозніше я вже мовчу

Опубліковано

Треба в день зустрічатись частіше з дівчатами, і не морозитись підійти на вулиці та в барі чи на дискотеці, так шанси збільшуються не тільки провести пару ночей, але й знайти те, що дійсно шукаєш. 

Сама вона не підійде і не познайомиться, хоча є такі дівчата але це дуже рідкісний вид :)

Опубліковано
1 година тому, VojinSvitla сказано:

Та тут хоча б "фільм глянути пару раз", про щось серйозніше я вже мовчу

Це завуальована форма перепихону

Опубліковано

@MACCEN  перечитай ще раз тему від початку .  І після цього ти  мені скажи, як йому знайти дівчину?

Не всі на стільки розкуті, щоб просто підійти і познайомитися, а ще, якщо тобі ліньки читати, то у хлопця ДЦП. Погугли сам що це таке.

Він 3-колісний велик купує, щоб легше і швидше пересуватися було.

@VojinSvitla , пробач, але більшість людей походу отупіла,і на борду заходить поржати.

Відправляй цих петросянів у Гумор, хай там проявляють себе!

Тримай хвіст пістолетом!

Опубліковано
34 минуты назад, Cherman сказал:

А, якщо пошукати певні повідомлення ТС-а на форумі, де він зізнається, що радіє смертям молодих хлопців(типу, мінус конкурент), то, здається, що проблема не в хворобі, а в тому, що людина гівняна.

с єтава мєста пападробнєй

Опубліковано
5 годин тому, MACCEN сказано:

Треба в день зустрічатись частіше з дівчатами, і не морозитись підійти на вулиці та в барі чи на дискотеці, так шанси збільшуються не тільки провести пару ночей, але й знайти те, що дійсно шукаєш. 

Сама вона не підійде і не познайомиться, хоча є такі дівчата але це дуже рідкісний вид :)

Бояться мене, тікають.

4 годин тому, Davids сказано:

Це завуальована форма перепихону

Неначе я не зрозумів.

Опубліковано

@Zheny@ Велик тут не причому, це не якесь досягнення.
Та не отупіла. Це нормальна реакція, враховуючи напруження в країні. 

Дякую за підтримку!

2 годин тому, Cherman сказано:

Хм, кагбе і знаю про проблеми автора теми, але тема настільки безглузда, що підходить хіба шо для гумору. На що надіється ТС? Що, бордівці знайдуть йому дівчину і положать під нього? Чи, що, якась бордівчанка "дасть" з співчуття? Якщо людині так хочеться, то, за 4 роки, поки існує ця тема, питання можна було вирішити хоча б за допомогою "платних послуг".

А, якщо пошукати певні повідомлення ТС-а на форумі, де він зізнається, що радіє смертям молодих хлопців(типу, мінус конкурент), то, здається, що проблема не в хворобі, а в тому, що людина гівняна.

Відверто кажучи, надіявся що хтось візьме мене, так сказати в "поле". З "платними послугами" теж пробував, довга історія .

Я від своїх слів не відмовляюсь, якщо те що я заздрю що комусь дається за просто так, те що мені не доступно не з моєї вини і те що "радію" коли зменшується кількість конкурентів, робить мене гівняною людиною? Ну це твоя думка.

Я запитав чи може хтось дати мені уроки пікапу, а не обговорювати що я колись писав

Опубліковано
On 10.08.2018 at 21:12, VojinSvitla сказано:

Хто може провести майстер клас з пікапу в польових умовах?

Я б Вам радив "пошукати"  сайти, саме цього напрямку.

Наприклад: Всемирный форум пикаперов

Перефразовуючи  слова з пісня Марка Бернеса-я Вам не скажу за всю "борду", але, думаю, що досвідом пікапера, тут навряд поділяться))) 

Опубліковано
59 хвилин тому, VojinSvitla сказано:

Відверто кажучи, надіявся що хтось візьме мене, так сказати в "поле"

Не пробував шукати собі дівчину з таким же недугом?

Опубліковано
6 хвилин тому, Dima4s сказано:

Не пробував шукати собі дівчину з таким же недугом?

Варіант. Бачив в Луцьку, колись, пару. Гуляли парком, тримаючись один- одного, спілкувались..  І знаєте, вони були щасливі, попри те, що хвороба була явно не банальною нежиттю..

Опубліковано
1 минуту назад, Cherman сказал:

Вже колись ТС казав, що дівчата з проблемами здоров'я, його не цікавлять.

Маладєц, не розтєрявся він.

Опубліковано
On 08.04.2016 at 18:12, Lisovic сказано:

Ось хороший блог на тему відносин, психолог розбирає різні ситуації і вказує на помилки. Читай роби висновки і працюй над собою:

http://evo-lutio.livejournal.com/

Я запитав чи може хтось дати мені уроки пікапу, а не обговорювати що я колись писав

Ніхто тобі нічого не дасть.
Ти блог пробував читати? Якби читав то б розумів що ніякий пікапер тобі не допоможе.
Нахрапом нікого ти не візьмеш. ОЗ дуже низька.

Опубліковано
17 хвилин тому, Cherman сказано:

Вже колись ТС казав, що дівчата з проблемами здоров'я, його не цікавлять.

Губа не дура...
Напевно ще і модельної зовнішності подавай....
Ну нічого, Подрочить ще трохи і може дійде що пофіг хто подобається тобі, якщо ти нікому не подобаєшся.

Опубліковано

і те що "радію" коли зменшується кількість конкурентів, робить мене гівняною людиною?

робить. точніше не робить, а показує який ти.

Шукай якісь гуртки де дівки побачивши тебе не втечуть відразу.
Можна гуртки чи секції для людей з обмеженими можливостями.
Як варіант_) в віруючі не хочеш? бачив з церкви біля салюта стільки гарненьких баптісточок виходить, а хлопців мало дуже))
Правда прийдеться трохи поспівати і чуть що одружитись)) Але все то поправімо в майбутньому)

Опубліковано

якщо чесно, то все фігня, головне як ти себе подаєш світу, кохання то така штука що можуть бути закоханими люли попри всі проблеми фізичні, це факт.

От педики ж одружуються і лесбіянки, завдяки толнрантності може олись вимре вся планета, але колись це було "фу", а в деяих депутатів це взагалі модно і круто бути таким. Тому не знаєш що краще бути якимсь наприклад епілептиком чи геєм.

Доречі як тут радили, познайомся з віруючою, їм відмовляти не можна бо їхній приход її осудить, тому це хоть і меркантильна тема, але хто без гріха.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Є такий проєкт на Новому каналі Половинки, може туди написати?! Або шукай особливу половинку, таку як ти, вона тебе краще зрозуміє. Не ображайся на здорових людей, у них теж є свої недоліки, біди і доречі, не всі хто здоровий, обовязково знаходять кохання. Удачі друже!!! Бажаю тобі щастя!

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...