DarkMonk Опубліковано 23 Липня, 2014 в 08:16 #1 Опубліковано 23 Липня, 2014 в 08:16 Речь пойдёт о деловых отношениях не фирма-фирма, а человек-человек. Так сказать "пацан сказал - пацан сделал, НУ, а если не сделал то снова сказал" ----- если доходчивее то "пообещал и забыл". Мне одному так кажется или сейчас такое время, что необязательность (халатность) в деловых-доверительных отношениях становится нормой? (Я не затрагиваю тему денег...... типа "отдам завтра 100%" .... "сам привезу" .... "дам сверху ещё столько же.." , а потооооооооооооооооом ... ну кто занимал тот знает Можно потом мемуары писать о том куда должник уехал, кто у него заболел.....и.т.д. Речь не об этом....) Что я имею ввиду....... Банальный пример: Чтобы интереснее было читать начну с того с чем Мы стыкаемся КАЖДЫЙ ДЕНЬ: Пятница .......С Вами договорились о встрече в 16.45 ........Ваша фирма,оффис,дом - да в конце концов вы просто стоите возле цума и ждёте...... 16.45 - ни кого 16.50 - ни кого 17.00 - Вы начинаете подумывать ... "блин кому это надо?" и звоните тому кто назначил встречу.... он Вам говорит что уже почти тут и через 5 минут будет. Дальше самое смешное: Я обычно спрашиваю: -"А где Вы находитесь?" (чтобы понять истинные 5 минут) Ну и мне отвечают Например: "В Маяках" или "На ГПЗ". Думаю не надо пояснять всем, что даже на РАКЕТЕ - от туда за 5 минут не прилететь НУ или...... 1.Вы привозите товар заказчику в назначенное время, а его нет - звоните ему ---- А он в лучшем случае не на связи, а что веселее говорит Вам спокойным голосом что он на рыбалке. или 2. Вы записываетесь на покраску машины на 9.00 , а приезжаете в 18.00. Весёлый и задорный начинаете шутить как здорово провели время с друзьями в лесу ---- иииии ненавязчиво так интересуетесь "А БУДЕТ ЛИ МАШИНА ГОТОВА НА УТРО?" или 3. Вы договариваетесь о ремонте машины и просто забили...... Вам стало лень. или 4. Вы должны подарить подарок девушке на День Рождения, такой себе РОЗОВЕНЬКИЙ с РЮШЕЧКАМИ телефон. Договорились (например на базаре или в магазине) что Вам его 1000% привезут. В назначенный день Вы приходите, а там в лучшем случае (хотя это трудно назвать лучшим) - извиняются, в худшем вообще делают вид что ПЕРВЫЙ РАЗ СЛЫШАТ. ps. Зачем эта тема? Ну во-первых хотелось бы пофилософствовать на тему "откуда возникло такое покуистическое отношение к людям,работе,чужому времени?" Может такое БЫСТРОТЕЧНОЕ время? Всё ускорилось, хочется везде успеть - а память становится ХЕРОВЕЕ и ХЕРОВЕЕ. Только странннная закономерность, чем моложе тем Херовее память. Во-вторых может МЛЯТЬ - научит кого-то не опаздывать ДАЖЕ на минуту. PPS. Да и чуть не забыл! Вот что БЕСИТ! Тот кто не выполнил своё обязательство (обещание/договорённость) не считает это ВИНОЙ, он просто говорит "А ХРЕН-ЛИ, и что тут такого?".
vampirich Опубліковано 23 Липня, 2014 в 08:29 #2 Опубліковано 23 Липня, 2014 в 08:29 все більше людей робляться егоїстами - типу їм всі щось винні і повинні бігати, а комусь вони нічо не винні і як вже получитьсяНе знаю як в старших, а в молодших (мого віку і меньше) дуже часто бачу таке саме через вихованняВ дитинстві якщо мені казали "зроби" я мусив зробити і ніяких алеА багато кому на таке розп***здяйство батьки закривали очі
Dima4s Опубліковано 23 Липня, 2014 в 08:35 #3 Опубліковано 23 Липня, 2014 в 08:35 хлчеш мати дитину пофігіста?* кажи одне а роби інше. при дитині. і щоб вона це бачила кожен день. тому проблема не тільки в вихованні а в тому як ведуть себе батьки.потім нове покоління виростає і робить те ж. ось і маємо покоління егоїстів.я в таких випадках перестаю звертатись до людини яка без поважних причин не виконує обіцяного.
DarkMonk Опубліковано 23 Липня, 2014 в 08:47 Автор #4 Опубліковано 23 Липня, 2014 в 08:47 Да! ДА! В основном БЕСИТ ---- когда нарушение договорённости происходит АБСОЛЮТНО безпричинно....Ну пипец ...типа "ААААААА я забыл" или "Да мы в парке гуляли вот и не пришёл". Или говориш человеку "Прийди до 14.00......позже меня не будет, потом буду после 16.00" он кивает головой, повторяеш ему 4 раза, он приползает в 14.10 и возмущённо звонит и говорит " А ВЫ ГДЕ?, И что мне теперь Вас ждать?, У меня маршрутка в 15.00?" ПиПеЦ.
Zevs_Isver Опубліковано 23 Липня, 2014 в 08:50 #5 Опубліковано 23 Липня, 2014 в 08:50 (Я не затрагиваю тему денег...... типа "отдам завтра 100%" .... "сам привезу" .... "дам сверху ещё столько же.." , а потооооооооооооооооом ... ну кто занимал тот знает Можно потом мемуары писать о том куда должник уехал, кто у него заболел.....и.т.д. Речь не об этом....) трішки офтопу: якщо даєш щось комусь в борг (гроші чи речі) треба їх вдавати так ніби віддаєш на зовсім, віддав і все а потім коли повертають - то сприймаєш це як сюрприз і бонус
S30 Опубліковано 23 Липня, 2014 в 08:54 #6 Опубліковано 23 Липня, 2014 в 08:54 Ну є така категорія людей.Так світ клином на них не зійшовся і теми окремої вони вряд вартують.Стикався особисто. Вирішую просто - якщо після одного двух попереджень що так не порядно людина висновок не робить - я з нею припиняю ділові стосунки.Ось і все. Витрачати нерви і час на таку категорію не варто. Як кажуть : життя саме навчить.
Dima4s Опубліковано 23 Липня, 2014 в 08:55 #7 Опубліковано 23 Липня, 2014 в 08:55 (Я не затрагиваю тему денег...... типа "отдам завтра 100%" .... "сам привезу" .... "дам сверху ещё столько же.." , а потооооооооооооооооом ... ну кто занимал тот знает Можно потом мемуары писать о том куда должник уехал, кто у него заболел.....и.т.д. Речь не об этом....) трішки офтопу: якщо даєш щось комусь в борг (гроші чи речі) треба їх вдавати так ніби віддаєш на зовсім, віддав і все а потім коли повертають - то сприймаєш це як сюрприз і бонус або не давати в борг взагалі) ти можеш показатись скупим але при цьому відносини це не так зіпсує як потім вибивання кругленької суми) я позичаю таку суму яку можу забути.
guest Опубліковано 23 Липня, 2014 в 09:00 #8 Опубліковано 23 Липня, 2014 в 09:00 колись древні казали "Homo homini lupus est"от з цього і потрібно виходити будуючи свої стосунки з іншими
Nokian Опубліковано 23 Липня, 2014 в 09:02 #9 Опубліковано 23 Липня, 2014 в 09:02 Ну ми ж не німці.Словяни ........
DarkMonk Опубліковано 23 Липня, 2014 в 09:06 Автор #10 Опубліковано 23 Липня, 2014 в 09:06 Забудь те тему ДЕНЕГ!!!!!!!!!! Это одельный разговор........... речь не о них.....
snouden Опубліковано 23 Липня, 2014 в 09:12 #11 Опубліковано 23 Липня, 2014 в 09:12 Мб фактор ілюзії доступності людини у будь який час через моб. зв'язок. Раніше якщо домовився на зустріч - то требабуло йти, перекласти (в процессі) неможливо.
Соромітник Опубліковано 23 Липня, 2014 в 09:21 #12 Опубліковано 23 Липня, 2014 в 09:21 я вважаю що такі люди були завжди і хто по роботі багато спілкується з різними людьми - той вже звик до такої поведінки і виробив свої правила для взаємовідносин з оленями особисто я звик довіряти людям але другого шансу якось розвести мене на гроші чи час я переважно не даю якщо ж зустріч/послуга потрібні мені але інша сторона починає бикувати - я просто розвертаюсь і шукаю альтернативу, благо з цим зараз проблем нема такі два простеньких правила дозволяють рідко почувати себе прокинутим а взагалі правильно кажуть: "до людей треба відноситись так - як ти хочеш щоб відносились до тебе", але це правило варто застосовувати не лише до себе але й з позиції іншої сторони - якщо "партнер" хоче щоб його послали - то так і варто робити
Dream Опубліковано 23 Липня, 2014 в 21:12 #13 Опубліковано 23 Липня, 2014 в 21:12 якщо даєш щось комусь в борг (гроші чи речі) треба їх вдавати так ніби віддаєш на зовсім, віддав і все а потім коли повертають - то сприймаєш це як сюрприз і бонус Якщо коротше, то основний принцип позичання грошей: позичати треба стільки, скільки не шкода тій людині віддати.Розкажу історію певно протилежну до описаних у топікстарті. Просять рахунок. Сканую листок А4 з 200 dpi в кольорі (сам рахунок - А5 формат). На наступний ранок о 8:30 відправляю імейлом jpeg. Ближче до 10-ї повідомляємо людям що рахунок відправлений на електронку томуто чоловікові. Проходить якийсь час. Дзвонять кажуть що не можуть роздрукувати (sic!). Просять привезти оригінал. Поки я займаюсь своїми справами, дописується договір, акт виконаних робіт, копії установчих тощо. Ближче до 15-ї години підвожу рахунок і інші документи. Розмову починають " Ну нічого собі Ви з 10 години везете рахунок!" Пояснюю: "В мене є купа не менш важливих справ, ніж відвезення Вам рахунку, який до того ж був вам відправлений імейлом". У відповідь: "Його не можна роздрукувати" і дають в руку аркуш паперу, на якому очевидно виставлені поля в 25мм з кожної сторони, - рахунок з А5 став А6. Показую: "Отут пише розміри файла - 1600 з чимось на 2200 з чимось. Це стільки як два Ваших монітори". Показую на 20" монік. Чоловік ковтає. Кажу: "Щасливо лишатись" та йду. Я про те, що пєрєгіби трапляються у кожного.
MANJAK11 Опубліковано 23 Липня, 2014 в 21:27 #14 Опубліковано 23 Липня, 2014 в 21:27 Ну в деяких моментах можна забігатись, затуркатись (це якщо не зустрічі стосуєтся, а наприклад взнати інфу, або зустріч не сьогодні, а через декілька днів), тоді приходится красніти й вибачатись, недавно зі мною таке було (забув передати одну річ, хоча був в тому районі) просто тупо вилетіло з голови, бо думав зовсім про інше Гірше, коли людина ТОЧНО знає, що не прийде чи не зробить, але не удосужуєтся передзвонити й людина продовжує чекати й сподіватись до останнього моменту, розраховуючи на цього хомоеректуса. От це й є реальний пофігізм й якщо людина по косвенним признакам помічаєтся в такій гнилій справі, то з таким більше діла не маю, принаймні в справах, де я від нього можу залежати
nickel Опубліковано 23 Липня, 2014 в 22:25 #15 Опубліковано 23 Липня, 2014 в 22:25 Вважаю себе людиною слова, пунктуальним, принциповим і обов'язковим. Коли формувався характер, я брав за приклад людей з такими рисами характеру. Десь я прорахувався - вигод від цього менше чим проблем. Хто не париться живе легше.
DarkMonk Опубліковано 24 Липня, 2014 в 06:50 Автор #16 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 06:50 Хто не париться живе легше.Вот это и пугает!!!!!!! Если раньше, такие случаи встречались реже (ну по крайней мере на моей памяти) то теперь всё чаще и чаще.
Zevs_Isver Опубліковано 24 Липня, 2014 в 06:56 #17 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 06:56 Хто не париться живе легше. Вот это и пугает!!!!!!! Если раньше, такие случаи встречались реже (ну по крайней мере на моей памяти) то теперь всё чаще и чаще. просто в тебе таке коло "спілкування" як вже і писали раніше, таких людей треба відшивати зовсім, ті 10 доларів того не варті а якщо дуже хочуть саме твою послугу - це буде коштувати 50(компенсація за твій час), мутні замовними самі відпадають p.s. в хуморі тільки що пролетіло Я же тебе русским языком сказала "Буду через 5 минут! ! " Что ты мне перезваниваешь каждые пол часа?!
Nokian Опубліковано 24 Липня, 2014 в 07:35 #18 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 07:35 Вважаю себе людиною слова, пунктуальним, принциповим і обов'язковим. Коли формувався характер, я брав за приклад людей з такими рисами характеру. Десь я прорахувався - вигод від цього менше чим проблем. Хто не париться живе легше.Життя взагалі вкрай невигідна штука. Одні затрати.Але хоч ідеальної країни і нема( навіть в Америці одні бюрократи, що не поважають зовсім білих словян)- до обовязковості слід прямувати , обовязково.Рано ,чи пізно, все буде добре.
DarkMonk Опубліковано 24 Липня, 2014 в 07:44 Автор #19 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 07:44 to Zevs_Isver: Да как бы я говорил не про своих друзей - как раз таки. А круг общения с клиентами в связи со спецификой моей работы, выбирать не приходится, ибо некоторых я вижу вообще 1 раз.
Zevs_Isver Опубліковано 24 Липня, 2014 в 08:12 #20 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 08:12 to Zevs_Isver: Да как бы я говорил не про своих друзей - как раз таки.дик,коло спілкування і друзі різні речі
Yarchik Опубліковано 24 Липня, 2014 в 08:19 #21 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 08:19 Да, і серед знаних бордівчан такі люди є.Перевожу меблі. Домовився з одним шанованим мною чоловіком за бус.Витягнув меблі на вулицю. Стою, мерзну. Проходить хвилин надцять - дзвоню. Чую: "А, солярка замерзла, бус не завівся, то я не поїхав". Хлопчику, ну йоб твою мать!!! Невже не можна було подзвонити і сказати про це???А мене ще харить, коли домовилися з людиною, що вона прийде до мене, наприклад, на 15 годину.В 14 годині мені передзвонюють і питають, чи домовленість в силі? Перестраховуються, так би мовити.Та холєра, якби щось змінилося - я сам би передзвонив і попередив, що домовленість не в силі. Невжа я схожий на peace_da_ball'а?
TARAS96 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 08:40 #22 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 08:40 А мене ще харить, коли домовилися з людиною, що вона прийде до мене, наприклад, на 15 годину.В 14 годині мені передзвонюють і питають, чи домовленість в силі? Перестраховуються, так би мовити.Та холєра, якби щось змінилося - я сам би передзвонив і попередив, що домовленість не в силі. Невжа я схожий на peace_da_ball'а?Можливо передзвонюють ті, що вас не знають? Ті, які "мерзнули", бо їх не попередили, що щось змінилося?В цьому не бачу нічого аж такого поганого.Коли домовилися на певну годину на кілька днів наперед, то завжди перед виходом передзвонюю, щоб перепитати чи все гуд, чи той, з ким я там маю зустрітися не передумав (невідомо що там в кого в голові).Коли сьогодні домовилися на сьогодні тоді так, перепитувати зайве.
bodia88888 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 08:44 #23 Опубліковано 24 Липня, 2014 в 08:44 А мене ще харить, коли домовилися з людиною, що вона прийде до мене, наприклад, на 15 годину. В 14 годині мені передзвонюють і питають, чи домовленість в силі? Перестраховуються, так би мовити. Та холєра, якби щось змінилося - я сам би передзвонив і попередив, що домовленість не в силі. Невжа я схожий на peace_da_ball'а? Перестраховка швидше всього. Комусь це - як правило, а когось це харить Яп передзвонив, адже "забудькуватість" в силу різних причин присутня, ризикну сказати, притамання усім.
Dream Опубліковано 14 Серпня, 2014 в 08:45 #24 Опубліковано 14 Серпня, 2014 в 08:45 peace_da_ball'а? це називається МірДвєрьМяч (PeaceDoorBall)
Zheny@ Опубліковано 14 Серпня, 2014 в 09:15 #25 Опубліковано 14 Серпня, 2014 в 09:15 це називається МірДвєрьМяч (PeaceDoorBall) Ага "твой кролик написа́л" "your bunny wrote"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.