Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
9 хвилин тому, spqr сказано:

Комусь вже приходили платіжка за опалення,цікавить 3-х кімнатна без субсидії,скілько там тищ :)

1727.00 - центральне опалення та тотальна економія води

1324.00 - своє опалення, пофігу на воду

квартири майже однакові, батьків і моя, реальні цифри будуть тільки з цього місяця, так як на половині жовтня включили центральне опалення, автономка була включена з початку жовтня на терморелє

• +1 1
Опубліковано
5 minutes ago, dimmon said:

1727.00 - центральне опалення та тотальна економія води

1324.00 - своє опалення, пофігу на воду

квартири майже однакові, батьків і моя

Квадратура? 3-к хрущ і 3-к новобудова трішки ж відрізняються :) .

Так розумію, це загальна сума, а не лише опалення? Опалення лише за півмісяця чи з авансом?

Опубліковано
4 хвилин тому, yu2007 сказано:

Квадратура? 3-к хрущ і 3-к новобудова трішки ж відрізняються :) .

Так розумію, це загальна сума, а не лише опалення? Опалення лише за півмісяця чи з авансом?

Площа стандартна десь 60, сума загальна, за все, ніяких авансів.

Опубліковано
26 хвилин тому, spqr сказано:

Комусь вже приходили платіжка за опалення,цікавить 3-х кімнатна без субсидії,скілько там тищ :)

66 кв.м., 3-х кімн., з теплолічильником на будинок - 835 грн. за жовтень.

• +1 1
Опубліковано
53 минуты назад, spqr сказал:

1150 грн. только отопление (3-х, к. кв.,  чуть больше 60 кв.м.). Без субсидии и доп скидок. Без счетчиков. И дома свежо, даже очень свежо...

• +1 1
Опубліковано

Нічого не розумію.

Є інфа на сайті Міськради: http://www.lutskrada.gov.ua/utility-rates

1 м2 = 30,07 грн/міс. (за повний опалювальний місяць, якщо немає лічильників тепла).

В минулому році теж спочатку було стабільно 15 грн. за квадрат, а згодом почали змінювати цю цифру в залежності від температури теплоносія / повітря довколишнього середовища. 

Тепер дивлюсь тарифи за жовтень (півмісяця) на комунал.луцьк: наша квартира - 14 грн. з копійками за 1м2, батьківська - 17 грн. з копійками. Це пов'язано з тим, що якісь будинки увімкнули раніше, а якісь пізніше (хоча і в нас з'явилось тепло раніше 15 жовтня)?

Опубліковано
37 хвилин тому, yu2007 сказано:

1 м2 = 30,07 грн/міс. (за повний опалювальний місяць, якщо немає лічильників тепла).

Тепер дивлюсь тарифи за жовтень (півмісяця) на комунал.луцьк: наша квартира - 14 грн. з копійками за 1м2, батьківська - 17 грн. з копійками. Це пов'язано з тим, що якісь будинки увімкнули раніше, а якісь пізніше (хоча і в нас з'явилось тепло раніше 15 жовтня)?

напевно в документах котелень є якісь відмінності в даті запуску теплоносія для різних будинків, особливо якщо підключені до різних

Опубліковано
3 часа назад, spqr сказал:

770 грн за 3-к кв. 90 м2 з індивідуальним лічильником, у кімнатах +22град.

• +1 1
Опубліковано

Ось платіжка за жовтень. Опалення включили 10 жовтня. В мене 64 кв.м., звичайна дев'ятиповерхівка з білої цегли, чеський проект. Ніяких лічильників в квартирі немає (тільки на електрику), але є загальний на будинок (180 квартир) тепловий лічильник. Прописано три людини.

Квартира тепла, перший поверх, головні труби опалення входять в будинок прямо під нашою квартирою, так що підігрів ще той)). Зараз в квартирі +22,5

IMG_2016-11-15_200142_1479232943398.jpg

• +1 4
Опубліковано
11 час назад, Barugan сказал:

І опалення індивідуальне? Чи просто лічильник на батареях разом з краном, хочеш сильніше крутиш, хочеш холодніше?

Опалення - дахова котельня. Лічильник стоїть на квартиру в спеціальному приміщенні на поверсі, звідки труьи заходять в квартиру. Регулювання температури відбуваються термоголовками на кожній батареї і термоголовкою на опаленні підлоги у ванній.

Опубліковано
11 час назад, Юріч сказал:

Ось платіжка за жовтень. Опалення включили 10 жовтня. В мене 64 кв.м., звичайна дев'ятиповерхівка з білої цегли, чеський проект. Ніяких лічильників в квартирі немає (тільки на електрику), але є загальний на будинок (180 квартир) тепловий лічильник. Прописано три людини.

Квартира тепла, перший поверх, головні труби опалення входять в будинок прямо під нашою квартирою, так що підігрів ще той)). Зараз в квартирі +22,5

Іпанутися, 2.5 тис за двушку. :blink:. І це ще не зима і без холодів! Що ж з холодами буде? 3500? Я в шоці.

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, vaz75 сказал:

Іпанутися, 2.5 тис за двушку. :blink:. І це ще не зима і без холодів! Що ж з холодами буде? 3500? Я в шоці.

Взагалі-то трьошка. Хоча не суть...

Я сам в шоці).

Опубліковано
13 хвилин тому, Ukrainec сказано:

А в год? (с)

а я все очікував що зараз напишуть  "ми бухаєм не кожен день".... але...

во 80 грн,

і це нічого не треба робити, ні дров заготовляти, ні палити, ні попіл виносити.....

Опубліковано

@Zevs_Isver , я тобі більше скажу, я бухаю навіть не кожен місяць. А на рахунок дров ти мені не розказуй. В мене брат рідний має хату, дровами топить, то в нього грошей на цілу зиму на дрова йде, як в мене за один місяць квартплати. Можна день і потратити, щоб заготовити дрова. А палити і пепіл виносити - це ж така праця, мама не горюй...

• +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Юріч сказано:

А палити і пепіл виносити - це ж така праця, мама не горюй...

а ти спробуй,

і не на позирити, а на постійній основі

Опубліковано
1 минуту назад, Zevs_Isver сказал:

а ти спробуй,

і не на позирити, а на постійній основі

Руки не відваляться, я на роботі кожен день палю буржуйку і пепіл виношу. Нічого складного. І це без всяких там модних котлів, як в хаті, з солдатиками і таке інше...

Опубліковано
6 хвилин тому, Юріч сказано:

Руки не відваляться, я на роботі кожен день палю буржуйку і пепіл виношу. Нічого складного. І це без всяких там модних котлів, як в хаті, з солдатиками і таке інше...

і скільки градусів від буржуйки?

і не протопив 1 раз - і мерзнеш цілу ніч

цими всіма "оплатами"  ми розплачуємось за блага цивілізації, і не замислюємось звідки вони беруться

Опубліковано
2 годин тому, vaz75 сказано:

Там тільки авансу на 967 грн. 

А на рахунок шо в них термометр зламаний це точно, у батьків раніше було +5 на вулиці палили що була жара в хаті 22, а зараз -2 на вулиці батареї ледь теплі в квартирі +18. Хоть шо мені кажіть нічого кращого індивідуального нема, я дома включив коли захотів (в кінці вересня) і нема питань, терморегулятор робить свою справу, коли тепло чуть добавить тепла, котел увімкнеться один чи два рази на добу, коли холодно на вулиці, працює довше, температура завжди однакова у квартирі.

Опубліковано
22 хвилин тому, Юріч сказано:

@Zevs_Isver , в боксі тепло, біля 20 градусів тримаємо. А на рахунок благ...з такими тарифами при таких зарплатах - то не блага.

зажди можна переїхати в приватний будинок і відчути всі "+" і "-"

• -1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...