Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Только что, Zelensky сказал:

І хто в ній преЗе!дент.

Хто про що а вшивий про баню.

Блін ну до чого тут президент у процедурі подання показів лічильників?!

• +1 1
Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, Electronshik сказано:

"Правильно", то Порошенко винен!

При чому тут ЗЕленський?

І взагалі яким то преЗе!дентом треба бути, щоб його з країною не асоціювати? :(

40 хвилин тому, Electronshik сказано:

Блін, таке відчуття що всі забули у якій країні живуть.

тоді пишіть правильно, всі - Зе!були у якій країні живуть.

Змінено користувачем Zelensky
  • -1 3
Опубліковано
10 минут назад, Electronshik сказал:

тут тре просто ігнорти.... інше марно)

• +1 3
Опубліковано

Платіжка за комунальні не повинна бути вироком. Отак обіцяв.

А так зробив:

Розмір платіжка за коммуналку за 2021 рік виріс майже на 30% :(

Screenshot_6_98.jpg

Screenshot_5_183.jpg

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Ну єБабусям гроші на смартфони треба ж звідкись взяти, от зі сплати комуналки потняками податків і візьмуть)) 

• +1 1
Опубліковано
16 минут назад, Zelensky сказал:

Чому тільки ЄБабабм?

А ЄДідам?

А Єбатькам?

Правильно! Ще треба усіляким Єбанькам, які у всьому бачать змову.

• Ха-ха 4
Опубліковано
On 2/1/2022 at 5:45 PM, yu2007 said:

Вношу показники холодної води, а там знову сюрприз - чергове здорожчання куба, майже на 4 грн.

Чи я тоді не додивився, чи вже потім змінили, але абонплата за холодну воду зараз (за січень) стоїть 33.06 грн (в квартирі один лічильник). В грудні було 13.02.

В когось ще так?

Опубліковано
49 минут назад, yu2007 сказал:

Чи я тоді не додивився, чи вже потім змінили, але абонплата за холодну воду зараз (за січень) стоїть 33.06 грн (в квартирі один лічильник). В грудні було 13.02.

В когось ще так?

Абонплата була 19,44, стала 28,92. Два лічильника

Куб коштував 10,716, став 12,204.

• Дякую! 1
Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

В когось ще так?

39,60грн. за два,  але назву статті вони змінили якось,  немає тепер згадки про лічильники і кількість.  Було 19,хх. 

• Дякую! 1
Опубліковано

за січень:

абонплата за нормою

1  
39.60
39.60

Розрахунок споживання за нормою (з 01.01 по 01.02)
1 в місяць [абонплата] * 31/31 діб. = 1

за грудень:

абонплата 2л-ка

0  
0.00
19.44

Розрахунок плати за послугу 'плата за абонентське обслуговування (2 лічильника)', за грудень 2021р (з 01.12 по 01.01)
Сума до сплати за грудень 2021р: 19.44 гpн.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано

при таких розклАдах, вони ту повірку взагалі не будуть робити)))

48 міс.*39,60 = 1900,8 грн.

при вартості повірки за 2 лічильника біля 500 грн.

Опубліковано
6 часов назад, Saddy сказал:

при таких розклАдах, вони ту повірку взагалі не будуть робити)))

так вони її і не спішать робити. Принесли мені в листопаді повідомлення, що буде здійснено перевірку лічильників в грудні і сказали що попередньо зателефонують мені. Ще до цього часу ніхто нічого не перевіряв 

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Amor сказано:

Принесли мені в листопаді повідомлення, що буде здійснено перевірку лічильників в грудні і сказали що попередньо зателефонують мені. Ще до цього часу ніхто нічого не перевіряв 

я - з серпня "чекаю"

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Цікаво скільки приватних «абонентів» у Луцькводоканалу, тисяч 75-100? Приклеїв до абонплати +20 грн, і маєш в місяць зайвих 1,5-2 мільйони. Вже буде з чого керівництву виписувати собі щомісячну премію за інтенсивну роботу)) 

А ще цікаво, чому Нікелю приклеїли лише 9,5, а не 20. Чи це для найкращого району міста особливий тариф?)) Абідно слюшай))

Змінено користувачем yu2007
  • Ха-ха 1
Опубліковано
57 минут назад, yu2007 сказал:

А ще цікаво, чому Нікелю приклеїли лише 9,5, а не 20

тому що в нікеля (точніше в тому будинку, де він мешкає), не встановлений загальнобудинковий лічильник.

раніше були 3 окремі абонплати: безпосередньо за лічильники в квартирі, за лічильник заг.будинковий, та заміна КО (хз. що це) - тепер ці платежі об'єднали в 1 і трохи його підвищили через певні об'єктивні та не дуже причини.

от і виходить - в будинках із заг.будинковими лічильниками абонплата становить - 1 ліч. - 33,06 грн., 2 ліч. - 39,60 грн. 

Опубліковано
6 minutes ago, Saddy said:

тому що в нікеля (точніше в тому будинку, де він мешкає), не встановлений загальнобудинковий лічильник.

раніше були 3 окремі абонплати: безпосередньо за лічильники в квартирі, за лічильник заг.будинковий, та заміна КО (хз. що це) - тепер ці платежі об'єднали в 1 і трохи його підвищили через певні об'єктивні та не дуже причини.

от і виходить - в будинках із заг.будинковими лічильниками абонплата становить - 1 ліч. - 33,06 грн., 2 ліч. - 39,60 грн. 

КО - капітан очєвідность)) 

Все так, однак графи обслуговування/заміна КО з’явились лише в листопаді 2021 (суджу по своїй абонкнижці), тобто пробули лише 2 місяці. І загальна вартість цих двох граф у мене була 3,36 грн. І хоча за січень цих пунктів і справді немає, я б не сказав що підвищили лише «трохи»))

Опубліковано
1 час назад, yu2007 сказал:

І хоча за січень цих пунктів і справді немає, я б не сказав що підвищили лише «трохи»))

та я не спорю - сам в ах@ї

Опубліковано
1 час назад, yu2007 сказал:

КО - капітан очєвідность))

КО - вузол комерційного обліку, по простому лічильник на будинок.

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Waver сказано:

То скільки зараз платите за тепло, і яка ціна та яка різниця виходить за квадрат в квартирі з центральним опаленням і автономним або у власному будинку?

Січень один з найтепліших в історії, важко правильно визначити. Минулого року за січень де було -15-20 заплатили 1250 грн без ітп, зараз з абонплатами 1600 грн 32 грн/кв з ітп. Був би такий січень як минулого року, то було б 2000+-

Змінено користувачем charlie
  • +1 1
Опубліковано
2 minutes ago, charlie said:

Січень один з найтепліших в історії, важко правильно визначити. Минулого року за січень де було -15-20 заплатили 1250 грн, зараз з абонплатами 1600 грн 32 грн/кв. Був би такий січень як минулого року, то було б 2000+-

ІТП - сила)

в мене за нормами квадрат в січні коштував 45 грн. А якщо враховувати постійну не за один, а за два місяці, то 54 грн.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...