Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
57 минут назад, Cherman сказал:

Схоже, елекрика ще буде дорожчати:

https://football.ua/ukraine/453294-shakhter-soglasoval-s-benfikojj-transfer-pedrino.html

То нічого, поляки вже лозу засаджують, готуються нам на котельні продавати, бо газ кажуть вдвоє підскочить на осінь.

Опубліковано
1 година тому, jurgen007 сказано:

То нічого, поляки вже лозу засаджують, готуються нам на котельні продавати, бо газ кажуть вдвоє підскочить на осінь.

У них в старих містах (Яких там більша половина) - досі опалюють твердим паливом.

Газ для них розкіш.  І далеко не кругом є можливість підвести.

Тому вони то для себе роблять. На пілети.

Опубліковано

Як робили дорогу на Володимир, то зрізані дерева палили так, що костриська мабуть в 5 поверхів висотою були. Еканоміка далжна бить еканомнай.

Опубліковано
20 минут назад, volks сказал:

Як робили дорогу на Володимир, то зрізані дерева палили так, що костриська мабуть в 5 поверхів висотою були. Еканоміка далжна бить еканомнай.

Так то при сивочолому було, тоді словацький газ поступав - золоті часи були, зараз мабуть весь газ в Словаччині добули а з Чехії вже далі качати, прийдеться трубу з Польщі вести чи з Румунії.:wacko:

• Ха-ха 1
Опубліковано
8 часов назад, jurgen007 сказал:

Так то при сивочолому було, тоді словацький газ поступав -

Пєтя вєрнісь, ми всьо прастім.

Опубліковано
54 минуты назад, weldermaster сказал:

На наступних виборах всі дружно голосуємо за Петра Олексійовича !!!

Не факт. Ще три весни попереду.

Опубліковано
31 минуту назад, volks сказал:

Не факт. Ще три весни попереду.

Дві весни вже протримався, дасть бог відіб"ється, вже має два генерали в поміч.

• Ха-ха 1
Опубліковано
5 минут назад, WebTraveller сказал:

Може хрєновий з мене прогнозьор, але не бути вже Петру Олексійовичу президентом. Його паровоз вже поїхав))

Скоро і до вас ІТ-шників доберуться. Тоді і поговоримо. 

• Ха-ха 1
  • -1 3
Опубліковано
1 минуту назад, weldermaster сказал:

Скоро і до вас ІТ-шників доберуться. Тоді і поговоримо. 

А батько нації як прийде до влади, то айтішників чіпати не буде? Ну тоді я подумаю, може й проголосую за нього. І всіх друзів-айтішників буду агітувати за нього

• Ха-ха 1
Опубліковано
7 hours ago, WebTraveller said:

А батько нації як прийде до влади, то айтішників чіпати не буде? Ну тоді я подумаю, може й проголосую за нього. І всіх друзів-айтішників буду агітувати за нього

Не буде! Але лише тих, хто кодить на латиниці! Тих же, що кодять мовою з синтаксисом на кирилиці, відразу відправить окопи рити)) 

Опубліковано
18 минут назад, yu2007 сказал:

Не буде! Але лише тих, хто кодить на латиниці! Тих же, що кодять мовою з синтаксисом на кирилиці, відразу відправить окопи рити)) 

Нема питань. Буду на латиниці. Аби не в окопи

• Ха-ха 1
Опубліковано

За рік тарифи на житлово-комунальні послуги в Україні зросли на 35%. Найбільше подорожчав газ та електрика.

Про це свідчать дані Держстату, який порівнював тарифи у квітні 2020 і квітні 2021. За цей час зросли ціни на природний газ (на 161%), електроенергію (36,6%) і каналізацію (17,5%), на утримання та ремонт житла зросли на 6,7%, гарячу воду і опалення – 4,8%.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
32 хвилин тому, Юріч сказано:

В платіжці на травень за опалення центральне (тепло постійне), якого не було - 385 грн. Що це? Так має бути?

Мало того,так буде весь неопалювальний сезон.Влада переживає за народ,щоб меньше платили...махінація...щоб не були великі рахунки в опалювальний сезон.

• Подобається 2
  • Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
8 hours ago, sobchuk30k said:

Мало того,так буде весь неопалювальний сезон.Влада переживає за народ,щоб меньше платили...махінація...щоб не були великі рахунки в опалювальний сезон.

Хіба тільки неопалювальний сезон, а не цілий рік?

Чотко розвели, чи не один обл. центр, який клав на вказівку не піднімати тарифи (в Києві теж такі типу не помічають вакханалії).

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 27.05.2021 at 11:54, Bliksss сказано:

От мені цікаво, скільки сп*здили на ось цій х*йні?

50000+ домогосподарств у Луцьку, це 50К+ квитанцій, кожна 1-3 грн...

а ще за розробку "цієї красоти" баблішка закинули... хм, а тендер був?

звичайно, тендер був дуже швиденько і підготовлено для певного учасника

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-03-26-014064-c

• +1 1
Опубліковано
5 годин тому, IropS сказано:

звичайно, тендер був дуже швиденько і підготовлено для певного учасника

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-03-26-014064-c

я - не дуже і сумнівався ;)

Опубліковано
On 14.06.2021 at 23:16, sobchuk30k сказано:

махінація...щоб не були великі рахунки в опалювальний сезон.

"относительно честный способ отъёма денег у населения" , хоча, навіть О.І. Бендер - був би в ахуї від такої винахідливості... це - навіть крутіше ніж його вигадка з платою за "вхід на провал" ;)

Гроші беруть - "щоб взимку було дешевше", хоча, вже попередили - буде дорожче :smile-zachot:

• Подобається 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

ооо, а в мене за червень - "тепло змінна" - 50 грн)))))

Змінено користувачем Saddy

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...