Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 минуту назад, weldermaster сказал:

Приклад з життя. Цей дитячий стільчик зроблений в Україні. Українського там нічого. Взагалі нічого! Матеріал - Білорусь, фарби Італія, конфірмат Польша, станки на яких виготовлено імпортні (Китай). 

20210314_193013.jpg

Ок, какова часть его себестоимости изготовления украинская? Инженеринг, изготовление? Другой вопрос, когда из украинского только название, штрих-код и наценка продавца...

• +1 2
Опубліковано
11 минут назад, weldermaster сказал:

Взагалі нічого! Матеріал - Білорусь, фарби Італія, конфірмат Польша,

А матеріал, з якого виготовлено фарби і конфірмат італійські і польські відповідно?

Опубліковано
56 минут назад, volks сказал:

І що?

Да так, нічого просто для підтримання теми розмови, як в тому анекдоті.

16 минут назад, Cherman сказал:

Ще з того, що бачив особисто. Фірма торгує цементом, отримує вагони з заводу, фасує в мішки і продає. Так от, фасувальна машина в них українського виробництва.

Молодці. Добре якщо машина працює нормально.

Опубліковано (змінено)
39 минут назад, Cherman сказал:

Витяжка Eleyus.

"Надежность и высокую производительность вытяжным устройствам этого бренда обеспечивают встроенные итальянские моторы и вентиляторы." Инженеринг на уровне Модерна, дизайн, изготовление корпуса и сборка. Но это уже высокий уровень.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано (змінено)
13 минут назад, volks сказал:

А матеріал, з якого виготовлено фарби і конфірмат італійські і польські відповідно?

Буду в Італії то спитаю в них )

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано (змінено)

Я 7 лет конструировал канатные грейферы для кранов, украинская локализация близка к 100%.и потом ими перегружались украинские товары.

https://www.olmis.com.ua/products.html

Большую часть, кроме строительных металлоконструкций, я разрабатывал.

Змінено користувачем romanc
  • +1 4
Опубліковано (змінено)
2 часа назад, volks сказал:

Сиджу в кухні. Мебля вся українська. Стіл скляний, стільці металеві. Витяжка українська.  Продукти в більшості українські. Пластикова тара, таз, сміттєве відро - українські.

А ще міг би бути посуд український, газова плита українська.

І т.д. по квартирі.

За холодильник ти забув. Без нього ти не зміг би зберігати українські продукти ).

Тільки що вийшов з туалета. Да, унітаз ще український. Тепер можна посрати і в українське ). І туалетна бумага наша. Напевно і не так все погано в нас, як я думав раніше )

Опубліковано
5 годин тому, weldermaster сказано:

Я вам про наших фопів а ви мені про Китай. Чому наші фопи не займаються виробництвом, а куплчють в Китая і продають тут.  Я вам скажу так - просто рукожопі. І корупція тут вже на другому місці. А про інвесторів то це вже друга тема

Ти вирішив, що купивши пару станків і виготовляючи у власній майстерні (аля сарай, підвал, гараж) водиночку несертифіковані дрібні меблі/вироби з дерева можеш розписатись за всіх підприємців? А спробуй-но найняти "в білу" пару працівників, відзвітуйся за них в податковій, прогодуй бухгалтера-прибиральницю-відповідального за техніку безпеки, переживи перевірку пожежників, сертифікуй кожну номенклатурну одиницю, продай її "в білу" і вчасно отримай проплату за відвантажене, і ще багато всякого "в білу", і ти зрозумієш, що на виході в тебе збільшується геморой і собівартість, і твій магазин, в якому ти продаєш власну продукцію і перепродуєш продукцію інших виробників, приносить тобі суттєво більше доходу ніж твоє ж виробництво. І ти покладеш на одну шальку терезів геморой/втрати часу+ порівняно невеликий вихлоп з виробництва, а на другу - магазин "купи-продай" (а ще краще інтернет-магазин) з суттєво більшим вихлопом і меншим гемором, і лише тоді плюнеш на те виробництво. І станеш "рукожопим ФОПом". І це не теорія, все підтверджено на практиці у місті Луцьк на виробничому підприємстві 10+ працівників, яке працювало "в білу".

P.S. ти дійсно вважаєш, що конфірмати, привезені з Польщі, виготовлені фізично в Польщі? Нє, ну поляки дійсно деякі метизи роблять в себе, але не конфірмати (навіть найякісніші).

• +1 7
Опубліковано
9 годин тому, Electronshik сказано:

Все виготовлено на імпортних верстатах...

Ви думаєте в Китаї мікрочіпи виготовляють на китайських верстатах? Згадайте лише як вдарили санкції США по хуавею.

Китай без західніх технологій був би слабо розвиненою аграрною країною. Все що має Китай - завдяки західним інвестиціям.

Опубліковано
13 годин тому, weldermaster сказано:

Я вам про наших фопів ... вам скажу так - просто рукожопі.

12 годин тому, weldermaster сказано:

Не всі, 98%.

12 годин тому, weldermaster сказано:

Тут я. Не переживайте. 

Так би й сказали, що про конкурентів це все. А то всі рукожопі, корупція ні до чого. От уявіть що у вас хороший бізнес і його можуть просто у вас забрати. Рейдери чи щось таке. Ви би інвестували в бізнес тієї країни? Інвестори - полохливі як зайці. Якщо є ризик для бізнесу - інвестор не піде.

Опубліковано
6 часов назад, Zelensky сказал:

Ви думаєте в Китаї мікрочіпи виготовляють на китайських верстатах? Згадайте лише як вдарили санкції США по хуавею.

Китай без західніх технологій був би слабо розвиненою аграрною країною. Все що має Китай - завдяки західним інвестиціям.

Тобто мікрочіпи роблять не у Китаї? І процесори до мобільних тих же хуавеїв також? Тоді де?

Опубліковано (змінено)
5 годин тому, Electronshik сказано:

Тобто мікрочіпи роблять не у Китаї? І процесори до мобільних тих же хуавеїв також? Тоді де?

як мінімум - на Тайвані....не зовсім Китай, не все, але...

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
6 годин тому, Electronshik сказано:

Добрий день. З мікрочіпів, те що робиться в Китаї - на технологіях США.

Так само і електроніка. Начислять китайцям мікрочіпів, вони нападають їх на плату і вже буде штамп - Made in China.

Я вам ще більше скажу. Операційні системи Android і iOs теж не в Китаї виготовляють.

Ось наприклад заводи мікропроцесорів Intel

adb3bb5d91117beb21bcd379c148fbc7.jpg

Опубліковано (змінено)
3 hours ago, nickel said:

Веселі квитанції цього місяця, по 5 пунктів від Луцьктепла в кожні

то Порошенко вирішив таке зробити в кінці опалювального сезону?

якось би в міжсезоння почали

Змінено користувачем Zevs_Isver
  • Ха-ха 1
  • +1 2
  • -1 2
Опубліковано
5 часов назад, Zevs_Isver сказал:

то Порошенко вирішив таке зробити в кінці опалювального сезону?

якось би в міжсезоння почали

Зеленський, стоїть його особистий підпис на кожній квитанції.

• Ха-ха 2
Опубліковано
4 минуты назад, Zevs_Isver сказал:

ну не гад?

Та падлюка нарахував за квартиру 2200, а субсидії дав всього 2600. При Порошенкові такого не було.

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
Опубліковано
1 minute ago, nickel said:

Та падлюка нарахував за квартиру 2200, а субсидії дав всього 2600. При Порошенкові такого не було.

щось відчуває

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано
16 часов назад, nickel сказал:

Веселі квитанції цього місяця, по 5 пунктів від Луцьктепла в кожній

Ходив в муніципальний сервісний центр:

Тепло постійна-щомісяцяпротягом опалювального сезону (за паливо).
Тепло змінна- щомісяця ПРОТЯГОМ РОКУ (за обслуговування тепломереж) (щоб субсидії урізати)
Гаряча вода -за користування гарячою водою.
Абонпл тепло -7,01 грн -щомісячно протягом року за передачу показників на обчислювальний центр (???????)
Абонпл ГВ -8,19   грн -щомісячно протягом року за передачу показників на обчислювальний центр (???????)
Контакти:28-30-70 , 050-438-92-86, 050-250-10-21.
Луцьк рулить.                

• +1 1
Опубліковано
7 минут назад, toj_tu сказал:

Абонпл тепло -7,01 грн -щомісячно протягом року за передачу показників на обчислювальний центр (???????)
Абонпл ГВ -8,19   грн -щомісячно протягом року за передачу показників на обчислювальний центр (???????)       

Покази теплового лічильника в нас передає відповідальна людина, а покази лічильника гарячої води я сам подаю, а тепер ще й платити за це буду. Круто.

Опубліковано (змінено)
38 минут назад, nickel сказал:

Покази теплового лічильника в нас передає відповідальна людина, а покази лічильника гарячої води я сам подаю, а тепер ще й платити за це буду. Круто.

Трішки не так.Це покази які луцьктепло передає на ОЦ.А контролер і ви передаєте на луцьктепло.Ось такі вони хитродупі.

Змінено користувачем toj_tu
  • +1 1
Опубліковано
On 14.03.2021 at 15:49, volks сказано:

Пенсіонерам? Яким чином?

В Україні заднім числом знижують пенсії і змушують повернути переплату.

11 березня Луганський окружний адміністративний суд розглянув позов місцевого жителя, якому ПФУ переглянув пенсію з 5,9 тисячі до 5,5 тисячі гривень, плюс зобов'язав його щомісяця повертати до бюджету 331 грн через наявність непідтвердженого стажу.

• -1 2
Опубліковано
5 часов назад, nickel сказал:

7 часов назад, nickel сказал:

При Порошенкові такого не було.

:D

Опубліковано (змінено)
7 часов назад, nickel сказал:

Тещі нарахували 1300, субсидії дали 2800. Де справедливість ???

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...