Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, nickel сказал:

Хто там хотів на моє місце? Робота легка, тиснути ctrl+P на клаві і на Борді сидіти.

Скрыть контент

IMG_20210212_115310.jpg

В мене чистіша робота :)

Спойлер

IMG_20201217_162427.thumb.jpg.ba45519727a674cd0c5d7bf80668b6c7.jpg

IMG_20201217_162406.thumb.jpg.6b783ecff410f79219e1fbaa0e1064ca.jpg

6 часов назад, nickel сказал:

image.png.8e28340875bbf921c88ff558e69e523a.png

Як? В мене 40 грн/м² :(

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
11 минут назад, Юріч сказал:

В мене чистіша робота :)

То я помив, бо їсти сідав.

Якщо не мити, то я телефона до рук не беру, бо розчинник пластик роз'їдає і телефон до рук липне. :)

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 1
Опубліковано
43 minutes ago, Zevs_Isver said:

це капець,

якщо вірити ОСББ в нас буде 26.6

Ну так кінець епохи бідності, як не як.

За часів бариги певно платив 40-50 і не дзижчав))

Опубліковано
1 minute ago, yu2007 said:

Ну так кінець епохи бідності, як не як.

За часів бариги певно платив 40-50 і не дзижчав))

та якось тоді зовсім гроші не рахували....

Опубліковано
9 minutes ago, Zevs_Isver said:

та якось тоді зовсім гроші не рахували....

Так, нам, прихильникам Петра, тоді добряче приплачували. Не те що зараз.

Опубліковано

До останнього не вірив шо будуть повертати за світло в кого електроопалення.

Вчора повернули)) Кошти зарахувались на особовий рахунок автоматично

Опубліковано
28 минут назад, WebTraveller сказал:

До останнього не вірив шо будуть повертати за світло в кого електроопалення.

Вчора повернули)) Кошти зарахувались на особовий рахунок автоматично

А за що повертають?

Опубліковано

Компенсація відмінених пільг.

У кого електроопалення, раніше 3000 кВт давалось по пільговому тарифу. 90 коп/день, 45 коп/ніч, якшо двозонний лічильник

А зараз все повідміняли, всі пільги. Ну й сказали шо будуть компенсувати, не збрехали. Компенсують

• +1 1
Опубліковано
36 minutes ago, WebTraveller said:

Компенсація відмінених пільг.

У кого електроопалення, раніше 3000 кВт давалось по пільговому тарифу. 90 коп/день, 45 коп/ніч, якшо двозонний лічильник

А зараз все повідміняли, всі пільги. Ну й сказали шо будуть компенсувати, не збрехали. Компенсують

Який відсоток компенсують? Тобто, скільки ти використав кВт в січні (день/ніч) і яка була компенсація?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Волиньгаззбуту заборонено виставляти рахунки за газ за січень.

Хто ще не встиг заплатити, може не спішити ))

https://reyestr.court.gov.ua/Review/94800491?fbclid=IwAR3L9b-lyuNPF2pAdmy-uQj53yCSusTI-U2c8inS_1AH9BXy9VFZGA_gIGg

• +1 2
Опубліковано
33 хвилин тому, taurus07 сказано:

Хто ще не встиг заплатити, може не спішити ))

бачиш, там чітко написано - "заборонити виставляти рахунки за січень", але там нічого не написано, що якщо вже рахунок виставлено, то ти можеш не платити.

із-за таких "порад" хтось може залишитись без субсидії, і тут вже смайли недоречні...

• +1 1
Опубліковано
26 минут назад, rrid сказал:

бачиш, там чітко написано - "заборонити виставляти рахунки за січень", але там нічого не написано, що якщо вже рахунок виставлено, то ти можеш не платити.

із-за таких "порад" хтось може залишитись без субсидії, і тут вже смайли недоречні...

оскільки у рішенні йде мова про два газзбути: Волиньгаз Збут і  Волинь-Газзбут, то здається шо той газзбут хоче когось кинути, і тут питання чи відшкодується субсидія якщо гроші підуть не тій конторі.

Опубліковано
10 хвилин тому, taurus07 сказано:

оскільки у рішенні йде мова про два газзбути: Волиньгаз Збут і  Волинь-Газзбут, то здається шо той газзбут хоче когось кинути, і тут питання чи відшкодується субсидія якщо гроші підуть не тій конторі.

якщо ти заплатив через МОЦ або сайт 104.ua - важко уявити, як ти міг відправити гроші "не тій конторі".

Опубліковано

Легко. Один газзбут по укладених з МОЦом договорах зібрав гроші і закрився, а інший каже борги не мої я нічого не знаю розбирайтесь самі.

Новий газзбут не збирається бути правонаступником старого, оскільки тоді взагалі нема змісту змінювати юрособу.

• Ха-ха 1
Опубліковано

Ось в тексті так і пише :

Наведене підтверджує доводи АТ «НАК «Нафтогаз України» про вчинення заходів, спрямованих на уникнення відповідальності за порушення грошових зобов`язань та сплати боргу за отриманий природний газ, зокрема, виведення дебіторської заборгованості побутових споживачів за спожитий природний газ, що призведе до порушення законодавства на ринку природного газу та унеможливить повернення заборгованості АТ «НАК «Нафтогаз України».

Опубліковано
51 хвилин тому, taurus07 сказано:

Ось в тексті так і пише :

Наведене підтверджує доводи АТ «НАК «Нафтогаз України» про вчинення заходів, спрямованих на уникнення відповідальності за порушення грошових зобов`язань та сплати боргу за отриманий природний газ, зокрема, виведення дебіторської заборгованості побутових споживачів за спожитий природний газ, що призведе до порушення законодавства на ринку природного газу та унеможливить повернення заборгованості АТ «НАК «Нафтогаз України».

нащо тобі розборки дорослих дядь (можливо, й тьоть)?

маєш договір з постачальником газу на руках? плати по реквізитах, які там зазначені, і не парся. маєш рахунок від постачальника - оплачуй, не маєш - не оплачуй :)

ніхто тебе не змушує користуватись послугами МОЦ, чи 104.уа, чи ще якимось посередником

Опубліковано

Повністю погоджуюсь.

Тому я не буду платити поки там ідуть розборки, оскільки рахунку не повинно бути.

Але ж я хочу і з іншими поділитись такою інформацією. Може хтось скористається

Опубліковано

19 минут назад, taurus07 сказал:

Тому я не буду платити поки там ідуть розборки, оскільки рахунку не повинно бути.

Дуже сміливо, як на одержувача субсидій :)

3 часа назад, taurus07 сказал:

питання чи відшкодується субсидія якщо гроші підуть не тій конторі.

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, nickel сказал:

Дуже сміливо, як на одержувача субсидій :)

Ето да ))) я плачу все і не є заручником державного кешбеку, тому мені спокійніше ніж отримувачу субсидії зачекати поки вони між собою розберуться.  

• +1 2
Опубліковано (змінено)

Січневий тариф для будинків без ІТП/вузла обліку таким і лишився - 50,98 за м2?

Ніхто нічого не перераховував в зв'язку зі зниженням ціни на газ?  

П.С. Зазирнув на сайт Луцьктепла, а там знову "реформи")))

Минає перший місяць застосування підприємством нових двоставкових тарифів на послугу з постачання теплової енергії та одноставкових тарифів на послугу з постачання гарячої води. Це, зокрема означає, що платіжки за лютий матимуть відмінний від січня вигляд.

337971323__.thumb.png.fe1e8f6ab616921c460b498150d080e9.png

http://teplo-dkp.lutsk.ua/ua/novovvedennya_v_platizhtsi/

п.с.2

Якби діяв двоставковий тариф…

Змінено користувачем yu2007
  • +1 1
Опубліковано
8 minutes ago, yu2007 said:

Січневий тариф для будинків без ІТП/вузла обліку таким і лишився - 50,98 за м2?

Ніхто нічого не перераховував в зв'язку зі зниженням ціни на газ? 

По кабінеті в МОЦ бачу, що все без змін.

9 minutes ago, yu2007 said:

П.С. Зазирнув на сайт Луцьктепла, а там знову "реформи")))

http://teplo-dkp.lutsk.ua/ua/novovvedennya_v_platizhtsi/

Ох і складно придумано. Схоже, хочуть перехитрити Зеленського з його обіцянкою не чіпати тарифи на час карантину.

• Дякую! 1
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Від нових ідей луцькепло найбільше постраждають ті, хто економив і менше тепла використовував, бо постійна частина у всіх рівна, і не залежить від фактичного споживання.

Особливо неприємно буде тим, хто утеплився і споживав у січні не 51 грн. на квадрат, а гривень 10-12  (тепер з них лише абонплати за рік стягнуть стільки ж, як вони раніше за все опалення платили, а може і більше)...

Класний "стимул" до енергоефективності придумали! 

• +1 4

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...