Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

По Волиньгазу:

очікуємо найближчим часом рішення апеляційного суду та почнемо процедуру збору споживачів для колективного позову

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczTbZex02hsiLVcMIzQ2ecnuYvt1pEMkV1Ke9aXmIIXss95Q/viewform?fbzx=2972797575719307676

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 1
  • +1 3
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
Just now, nickel said:

ІТП?

Без ітп, "чистий" тариф "Луцьктепла".

p.s. На майбутнє виправлюсь.

• Дякую! 2
  • -1 1
Опубліковано
27 минут назад, xc90 сказал:

p.s. На майбутнє виправлюсь.

Та я без претензій, просто на ФБ вже декілька статей попадали на очі, що люди хочуть відмовитися від ІТП через великі нарахування при тому, що в квартирах стало холодніше ніж було до встановлення ІТП.

• +1 1
Опубліковано
18 minutes ago, nickel said:

Та я без претензій, просто на ФБ вже декілька статей попадали на очі, що люди хочуть відмовитися від ІТП через великі нарахування при тому, що в квартирах стало холодніше ніж було до встановлення ІТП.

Так-так, зрозумів.

По моїм спостереженням - абсолютна усі "ітп-шники" з оточення стали платити менше орієнтовно на 5-30%, але й також стали відмічати, що вдома стало значно прохолодніше. Особливо, кутові квартири.

Spoiler

Особисто мене найбільше "напрягає" не так сама ціна, як те, що неможливо регулювати на час фізичної відсутності вдома і вночі під час спання під теплою ковдрою. Фактично, при моєму графіку, тепло потрібно лише 4-5 год в день, далі можна значно збавляти.

Так, абсолютно згідний, що є чимало жильців, які вдома весь день і з такими особистими побажаннями пряма дорога в приватний будинок :) Але в світі є приклади подачі тепла "по карточці" - вставив поповнену картку в лічильник і калорії тепла полетіли в хату.

• -1 1
Опубліковано (змінено)
4 годин тому, xc90 сказано:

Опалення січень 50,98грн/кв.м.

щойно глянув в кабінеті Луцьктепла, тариф - 1850 за гкал, до сплати в січні 1700, в грудні було 2024.... будинок з ІТП.

перевести в метри, було 40,48 грн./м, стало 34 грн. якось так.

P.S. Глянув ще одну квартиру - в іншому районі Луцька , також - менше.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
1 хвилина тому, Barugan сказано:

Встановили ІТП в будинку осінню, за грудень було на 450 грн менше за опалення, саме цікаво його ніхто не регулює:closedeyes:

Що навіть не поставили електромеханічну заслінку яка регулюється автоматично?від датчиків температури.

Опубліковано
1 година тому, mykola сказано:

Це логічно, тому що середньодобова температура в січні була нижча.

в Луцьктепла - своя логіка

Screenshot1.thumb.png.fcb27d36deba89f85b4ebd018af7404b.png

Screenshot2.thumb.png.67770a7770965a87fc195b4edaa3f712.png

• +1 1
Опубліковано

Січень, ІТП,  35,24 грн/м2. Хтось ходить, регулює. Спеки, як раніше, нема, але й не холодно.  Якби не скарги першого поверху, і не утеплений балкон, було б холодніше.

Родичі без ІТП близько 51 грн/м2 (дві квартири в різних районах)

Вік будинків приблизно однаковий.

Опубліковано

Лічильник,без ітп,я регулюю,на 44грн вийшов.На елеваторних вузлах,велика втрата теплоносія.чим більше прикручую,тим більший перепад температури теплоносія.

• +1 1
Опубліковано
1 hour ago, nickel said:

image.png.8e28340875bbf921c88ff558e69e523a.png

Як взагалі по відчуттям в квартирі? Загалом по під'їзду збалансовано?

• -1 1
Опубліковано (змінено)
1 час назад, xc90 сказал:

Як взагалі по відчуттям в квартирі? Загалом по під'їзду збалансовано?

По під'їзду не знаю, але в групі під'їзду ніхто не жалівся. В мене тепло +22, не дивлячись на холод з підвалу. Коли на вулиці було -20, в мене було +19.

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
В 16.01.2021 в 11:47, nickel сказал:

Приходь на моє місце працювати, без проблем тобі його уступлю. Серйозно. Я маю чим зайнятися.

Будеш як нікель в маслі кататися.

Хто там хотів на моє місце? Робота легка, тиснути ctrl+P на клаві і на Борді сидіти.

Спойлер

IMG_20210212_115310.jpg

Опубліковано
21 минуту назад, nickel сказал:

Хто там хотів на моє місце? Робота легка, тиснути ctrl+P на клаві і на Борді сидіти.

Скрыть контент

IMG_20210212_115310.jpg

Картридж до принтера заправляв? А в чому суть роботи? В двох словах можна?

Опубліковано
2 минуты назад, weldermaster сказал:

Картридж до принтера заправляв? А в чому суть роботи? В двох словах можна?

Немає ніяких картриджів. Фарба в 5 літрових каністрах, заливаєш в 2 літровий танк, а далі я вже писав

"тиснути ctrl+P на клаві і на Борді сидіти"

Опубліковано (змінено)
44 минуты назад, nickel сказал:

Немає ніяких картриджів. Фарба в 5 літрових каністрах, заливаєш в 2 літровий танк, а далі я вже писав

"тиснути ctrl+P на клаві і на Борді сидіти"

Змінюйте роботу. Переходьте в офіс. Будете там також тиснути ctrl+P але вже без фарби.

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано
Только что, weldermaster сказал:

Змінюйте роботу. Переходьте в офіс. Будете там також тиснути ctrl+P але без фарби.

То ж шукаю собі заміну

Опубліковано

Перейшов на Нафтогаз ще в середині грудня (за 10 днів споживання сплатив у виставленому на початку січня рахунку). Проте на сайті МОЦ всеодно щомісяця з'являється графа "ГАЗ %номер особового рахунку у волиньгазі%" (транспортування є окрема графа, там все зрозуміло) із заборгованістю 100+ грн.

Платити чи що це взагалі таке?

• -1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...