MOTOROLLLA Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 09:52 Поділитися #101 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 09:52 Є пару варіантів, але воно мені треба? Тільки настрій і ауру псувати)))- віддати на розтєрзаніє юристам?- поїхати туди і вкачати люлєй?...а сайт далі лежить((( Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:01 Поділитися #102 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:01 ...а сайт далі лежить(((Аналогічно. На телефонах, вказаних в "Контактах" на їхньому сайті,якась дівчина добросовісно записує номери телефоніфв і обіцяє, що адмін, як тільки, так відразу передзвонить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
seolutsk Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:09 Поділитися #103 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:09 Не до кінця зрозуміло, які претензії можуть бути, якщо домен не оплачений? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:10 Поділитися #104 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:10 попередження якесь мало би бути.Типу змінюються умови, змінюється реєстрант блаблаблаа то тупо вирубили Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:10 Поділитися #105 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:10 Домен оплачений і по договору вже має бути включений.Читайте уважно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
seolutsk Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:15 Поділитися #106 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:15 попередження якесь мало би бути. Типу змінюються умови, змінюється реєстрант блаблабла а то тупо вирубили Розсилка була від хостмастера всім власникам доменів. Борда жеш працює нормально? Її ще пару тижнів назад перевели до реєстратора. Хоча питання розсилки - це нічия компетенція, бо про попередження на e-mail в договорах нічого не повідомляється. Це проблеми виключно клієнта. Да і зміна реєстранта - це пробачте що таке? А то якісь нові поняття для себе відкриваю типу як "зміна реєстранта". Домен оплачений і по договору вже має бути включений. Читайте уважно. Договір з ким саме укладений? Від якого числа? Коли проводили оплату? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:15 Поділитися #107 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:15 тобто можна людям робити такі западляни, бо про попередження в договорах нічого не повідомляється? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
seolutsk Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:18 Поділитися #108 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:18 тобто можна людям робити такі западляни, бо про попередження в договорах нічого не повідомляється?Що значить запідлянки? Ми живемо в правовій державі, нічиє право тут не порушувалось, якщо є якісь претензії - їх можна відстояти в суді. Десь чиїсь права по договору порушувались? Викладіть скан договору тут (персональну інформацію можете затерти) та пункт, згідно з яким були порушені чиїсь права. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:19 Поділитися #109 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:19 Договір з ким саме укладений? Від якого числа? Коли проводили оплату?Шановний. договір підписаний вчасно і оплата проведене відповідно.Не бачу смислу створювати проблему, якщо в ній винна моя сторона.Якщо Ви хочете взяти на себе відповідальність за дане діяння, я і сканкопії Вам в приват відішлю.А якщо просто поговорити, то проходьте мимо. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:20 Поділитися #110 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:20 справді, з ким договір? Візор? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:21 Поділитися #111 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:21 Розсилка була від хостмастера всім власникам доменів. не всім походу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:25 Поділитися #112 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:25 Розсилка була від хостмастера всім власникам доменів.не всім походумені на 4 домени приходило, домени офіційно зареєстрованіна 1, який вирішив не продовжувати, нагадували до станньогоа ось на один "підкрадунський" старий, який забули колись виключити, нічого не приходило - а от він перестав робити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
seolutsk Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:26 Поділитися #113 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:26 Договір з ким саме укладений? Від якого числа? Коли проводили оплату?Шановний. договір підписаний вчасно і оплата проведене відповідно.Не бачу смислу створювати проблему, якщо в ній винна моя сторона.Якщо Ви хочете взяти на себе відповідальність за дане діяння, я і сканкопії Вам в приват відішлю.А якщо просто поговорити, то проходьте мимо.То як так, спочатку кажете, що домени не працюють, звинувачуєте тут когось, а тепер кажете, що винні самі. Де логіка? Для чого тоді було взагалі тут щось писати, не розумію.На рахунок сканів - для чого кажучи А, не говорити Б? Тоді нічого не треба було тут писати. А то ситуація виглядає доволі однобоко. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:27 Поділитися #114 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:27 Договір з ким саме укладений? Від якого числа? Коли проводили оплату?Шановний. договір підписаний вчасно і оплата проведене відповідно.Не бачу смислу створювати проблему, якщо в ній винна моя сторона.Якщо Ви хочете взяти на себе відповідальність за дане діяння, я і сканкопії Вам в приват відішлю.А якщо просто поговорити, то проходьте мимо.То як так, спочатку кажете, що домени не працюють, звинувачуєте тут когось, а тепер кажете, що винні самі. Де логіка? Для чого тоді було взагалі тут щось писати, не розумію.Facepalm Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
seolutsk Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:54 Поділитися #115 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:54 Договір з ким саме укладений? Від якого числа? Коли проводили оплату?Шановний. договір підписаний вчасно і оплата проведене відповідно.Не бачу смислу створювати проблему, якщо в ній винна моя сторона.Якщо Ви хочете взяти на себе відповідальність за дане діяння, я і сканкопії Вам в приват відішлю.А якщо просто поговорити, то проходьте мимо.То як так, спочатку кажете, що домени не працюють, звинувачуєте тут когось, а тепер кажете, що винні самі. Де логіка? Для чого тоді було взагалі тут щось писати, не розумію.FacepalmЯ Вам не грубив і не тролив. Хотів допомогти та розібратись в ситуації. Ну раз так, то розбирайтесь самі з цим. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 12:54 Поділитися #116 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 12:54 В мене вже все чотко. Перевіряйтесь, колеги по несчастю) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 13:15 Поділитися #117 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 13:15 Не до кінця зрозуміло, які претензії можуть бути, якщо домен не оплачений? Мені, як споживачу, глибоко монопенісуально, що там із доменом у того, в кого я його замовив. Головне, що я свою частину договору виконав, оплатив. Те, що візор г@ндони - то відомо всім і давно. І те, що вони постійно займаються безпреєдєлом - також факт. Хотів би я, щоб їх (краще) викупив Airbites... Але то фантастика. По темі - (до Мотороли) - договір в зуби, юриста в жменю і в суд. Хай зачухаються. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mehanik Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 19:39 Поділитися #118 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 19:39 Не хочу виступати в ролі адвоката Візора, але прямої його вини в тому, що в декого відключили домен немає. Вина в даному випадку лежить, або ж на самих власниках (реєстрантах), або ж на реєстраторах.Власники доменів, в першу чергу, повинні вирішувати питання з реєстраторами. Якщо є договір на реєстрацію і супровід доменного імені, то він укладений не з Візором, а з одним із реєстраторів із цього списку, а тому претензії потрібно направляти до них. Про те, що усі домени проходять актуалізацію говорилося ще в січні місяці. Мені особисто, повідомлення про необхідність переведення доменів до офіційного реєстратора, прийшло ще 30 січня. Наступні листи-нагадування, — 15 березня, 4 і 13 квітня. І так само мало би бути в кожного власника домену. Якщо листи не приходили прямим власникам, значить вони надійшли до тих, хто їх реєстрував. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 20:05 Поділитися #119 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 20:05 mehanik, ну ти як не крути маєш відношення до доменів, сидите ж в одному кабінеті. ця фірма „Волинські імена” лише орендую у Візора сервера, ніби так. але там все так заплутанно що краще мене mehanik поправить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mehanik Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 21:56 Поділитися #120 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 21:56 Oli, те, що я більш-менш орієнтуюся в даній темі, — не свідчить про мою причетність до «Візора» чи «Волинських імен». Я не є представником ні «Візора», ні «Волинських імен». І до доменів маю відношення лише у якості реєстранта. Що стосується «Волинських імен» і їх серверів, — рекомендую, власне, звернутися до них. Тут я Вас, на жаль, поправити не можу, так як не користуюсь серверами даного реєстратора. Написав попереднє повідомлення тільки для того, щоб роз'яснити ситуацію, яка склалася в регіональних доменах, а не для того, щоб на його основі робити припущення щодо моєї діяльності. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 17 Квітня, 2015 в 15:57 Поділитися #121 Опубліковано 17 Квітня, 2015 в 15:57 mehanik,думав трохи привідкриєш завісу що і як....ну да, нова "студія" нове керівництво.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mehanik Опубліковано 18 Квітня, 2015 в 08:38 Поділитися #122 Опубліковано 18 Квітня, 2015 в 08:38 Oli, не вдавайтесь до дифамації. Те, що Ви пишете в мою адресу не відповідає дійсності. Ви володієте недостовірною та некоректною інформацією.Тема стосується «Візора», його керівника та діяльності підприємства. Не варто її перетворювати в оффтоп. Якщо Ви бажаєте отримати непублічну інформацію, то краще її дізнатися в керівництва даного підприємства або його представників. Я не вправі розголошувати те, що не в моїй компетенції. Тим більше, Ви повинні чітко розуміти, що розголошення подібного роду інформації може нести в собі певну відповідальність з певними наслідками.На цьому пропоную завершити полеміку, і продовжити обговорення, яке відповідає змісту теми. Є питання особисто до мене, прошу будь ласка, пишіть в ПП. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EleKtrik Опубліковано 16 Червня, 2015 в 19:31 Поділитися #123 Опубліковано 16 Червня, 2015 в 19:31 і апять візор, інету нуль, служба підтримки на ігнорі- і так з обіду. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.