Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, foma144 сказано:

... наголосив на температуру, приїхати і провести заміри не правильно. 

Та я зрозумів, чому ти саме про температуру написав :) Просто, поки я дібрався б в себе до свічок, поки повикручував би, то мотор вже точно охолов би. Та й мені, по суті, не так діагностика, як просто підтвердження мого діагнозу.

1 година тому, foma144 сказано:

Крім того є інші, більш надійні, точні методи безрозборної діагностики двигуна мотор-тестером.. Наприклад, тут я описував проблему, яку ніякою компресією не виявити - https://www.drive2.ru/b/496233787944862028/

Таку - да, але й твій тестер тобі теж не особо допоміг, шоб ти там не писав :) шо проблема є, ти й без тестера бачив, а що саме з гідриком проблема, ти виявив вже просто розбираючи ;) тобто термін "безрозборна діагностика" в цьому прикладі недоречний.

Але респект однозначно. Картинки "кардіограм" виглядають круто ;)

До речі, раз ти вже прорекламувався, скільки коштує в тебе ця діагностика?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від 150 грн. Все залежить, що треба знайти і як довго шукати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а по часу - запис в чергу, чи "приїхав, глянули, вирішили"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи є сенс дивитись нагар на клапанах і в камері згорання бензинового двигуна за допомогою камери-ендоскопа? 

Хто може таке зробити?  Орієнтовна вартість? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

зчеплення на першій погано хапає. Де можна продіагностувати і відремонтувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 годин тому, APN сказано:

зчеплення на першій погано хапає. Де можна продіагностувати і відремонтувати?

правильно задане запитання - половина відповіді. Що значить "зчеплення на першій погано хапає"? Бо взагалі-то такого словообороту "щеплення хапає" я досі не чув... Щеплення може "пробуксовувати", може "вести", а от "хапає" не зрозуміло... Відпускаєш педаль щеплення, а машина не їде? Чи що? Поясни внятніше, і можливо "продіагностуєм" прямо тут ;)

А вже де відремонтувати - це вже питання твого гаманця і часу. Де тільки не ремонтують...

Просто якщо "продіагностуєм" тут, то вже будеш знати, за яку роботу запитувати майстрів.

On 14.03.2019 at 20:52, Unknown сказано:

Чи є сенс дивитись нагар на клапанах і в камері згорання бензинового двигуна за допомогою камери-ендоскопа?

А для чого дивитись, який нагар? Просто щоб не спати спокійно? Чи є якась проблема?

Змінено користувачем jack74
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, jack74 сказано:

А для чого дивитись, який нагар? Просто щоб не спати спокійно? Чи є якась проблема?

Проблем, крім низької температури відкривання термостата,  не помітив.  Хочеться детальніше розібратись зі станом двигуна, щоб, при потребі, поправити недоліки. Теоретично ендоскопом можна і стан поверхні циліндрів побачити,  але як по факту не знаю. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) Не заважай йому працювати :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, jack74 сказано:

Не заважай йому працювати

Профілактика дешевша за капіталку... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Профілактика - це те ТО, ті пункти ТО, котрі написані заводом-виробником в сервісній книжці.

Коли ти себе нормально почуваєш, ти ж не біжиш ковтати "шланга" (робити ендоскопію шлунка), правда? Чи до проктолога, що він тобі позаглядав "для профілактики" ;) 

... хоча да, є такі люди, в котрих є такий пунктик... і вони регулярно бігають в поліклініку шось там обстежувати "про всякий випадок"... Це навіть якось називається по медичному... 

;)

А ще в мене сусід був (він і є, просто вже не сусід), то він теж любив регулярно позаглядати своїй машині в різні клоаки... В результаті то десь болта заломає, то запчастину, котра ще б походила, замінить на якесь гуано з ринку, то ще якусь додаткову роботу собі навишукує... 

Ти краще або дівку заведи, або рибалкою займись :) 

А якщо так руки сверблять, купи "для душі і рук" Запорожця :D

• Дякую! 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, jack74 сказано:

Профілактика - це те ТО, ті пункти ТО, котрі написані заводом-виробником в сервісній книжці.

Джек,  ти ніби не дукак,  але іноді фігню пишеш явну! 

От у мене в сервісній пише заміна мастила раз на 30 тис,  навіть на 32 чи то 35, і в Європі так і міняли (третій раз на 93 тис.), а про заміну масла в механіч.  коробці нічого не пише,  і вони його не міняли.  А наші сервісники пишуть 15 тис двигун,  120 тис.  коробка. І про заміну антифризу я нічого в сервісній не знайшов,  а в кривому укр. перекладі адаптованому під наш ринок пишуть міняти щороку антифриз. То який регламент застосовувати? 

А про нагар на клапанах у поямопвприскових двигунах ти чув? Що пише виробник з цього приводу? А про осипання каталізаторів і наслідки чув?  Каталізатор відразу вирізати потрібно і не паритись, чи перевірити стан і тоді вирішувати? 

Хочу один раз перевірити все по максимуму,  і спокійно їздити далі.  

З чого ти взяв,  що мені немає чим зайнятись? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Unknown сказано:

З чого ти взяв,  що мені немає чим зайнятись? 

Бо ти хєрнею переймаєшся.

Ок, більше переконувати не буду :) Зрештою, це твоя заморочка, тобі з нею і носитися

Змінено користувачем jack74
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Підкажіть, де заварити тріснутий чавунний вихлопний колектор?

Колектор знятий потрібно просто заварити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Кенго 1,5dci K9K806

Погнало масло в антифриз.

Попередні причини - негерметичність маслоохолоджувача або пробій прокладки ГБЦ

Хто може діагностувати причину і усунути несправність

Чекаю на відповідь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго вечора. Потрібний толковий електрик, роботи трохи є, це вже по ходу буду озвучувати. Але головне, це треба розібратися з центральним замком. Гольф 4. Бажано до Великодня.

Змінено користувачем espert
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто порадить, де краще зробити, чи то на кожній другій сто зроблять?

viber image 2019-04-23 , 11.12.24.jpg

Змінено користувачем Revolver
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+380661812386

Звати Сергій, працює на Карпенка-Карого біля ТЦ Варшавський, декілька разів в нього таке виправляв. І радив би вам пошвидше це зробити, бо піде тріщина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

порекомендуйте майстра, до кого можна звернутися з такою проблемою: Гольф 4 бензин 1,6 при старті двигуна стрибають оберти самі по собі (піднімаються до 2 тисяч, потім падають до 500, і стабілізуються на рівні холостого ходу). і заодно зробити діагностику паливної системи. дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 годин тому, Тьомич сказано:

порекомендуйте майстра, до кого можна звернутися з такою проблемою: Гольф 4 бензин 1,6 при старті двигуна стрибають оберти самі по собі (піднімаються до 2 тисяч, потім падають до 500, і стабілізуються на рівні холостого ходу). і заодно зробити діагностику паливної системи. дякую!

Можна глянути...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, EleKtrik сказано:

Можна глянути...

куди і коли можна під'їхати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Тьомич сказано:

куди і коли можна під'їхати?

В пп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт! Підкажіть, будь-ласка, хто в Луцьку може якісно зробити шумку (при цьому акуратно зібрати/розібрати салон і нічого не скрутити)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня,підскажіть толкового карбюраторщика ауді 100

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За 9-ку ніхто не візьметься?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де якісно зробити підвіску на бусі? 

Цікавить в першу чергу діагностика ходової + перевірити подушки двигуна. Бажано знайти якогось частника...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...