Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хтось має номер телефону майстра,що проживає на Теремнівській 27,і мабуть там же і працює.Звати ,якщо не помиляюсь Саша .Порадили звернутись до нього з питання діагностики дизельних форсунок.

Опубліковано (змінено)

Хтось має номер телефону майстра,що проживає на Теремнівській 27,і мабуть там же і працює.Звати ,якщо не помиляюсь Саша Михалюк  .Порадили звернутись до нього з питання діагностики дизельних форсунок.

Змінено користувачем wasistdas
Опубліковано

Доброго дня, підкажіть в Луцьку чи області якісний антикор, щоб з мийкою, все як положено по технології, дякую.

Опубліковано

Доброго вечора, в мене opel astra g 2003р, проблема в тому що машина заводиться через раз а може і взагалі не завестися, при повороті ключа кляцає но стартер не крутить, підкажіть хорошого електрика.

Опубліковано
1 година тому, kilatik_ сказано:

Доброго вечора, в мене opel astra g 2003р, проблема в тому що машина заводиться через раз а може і взагалі не завестися, при повороті ключа кляцає но стартер не крутить, підкажіть хорошого електрика.

99% проблема в стартері, втягующе не спрацьовує. 

Опубліковано
11 годин тому, kilatik_ сказано:

Пряма дорога до нас, ми таке робим.

Опубліковано
В 31.10.2014 в 12:52, pasha717 сказал:

в мене пробіг доходить до 190 тис. км. і після вирізки половина отворів була забитими, а половина напів. чи не працювала самоочистка.

я не горів бажанням відразу вирізати.але потужність почала поступово падати.

датчик на сажевий не горів, але діагностика показала забруднення більше 100%.

ну вирізав та й вирізав,все рівно до того йшло.

і тепер відчуваються ще парочка коней під капотом.

хтось знає де можна перевірити стан ременів та роликів на фіаті?

Привіт, хто займався зняттям сажевого, хто перепрошивкою???????????дай контакти

Опубліковано
5 годин тому, volialutsk сказано:

Привіт, хто займався зняттям сажевого, хто перепрошивкою???????????дай контакти

привіт, все робили одні й ті самі, і вирізали і перепрошивали, контактів не маю , знайомий через знайомого..... в селі Хрінники робилося

Опубліковано
32 хвилин тому, pasha717 сказано:

привіт, все робили одні й ті самі, і вирізали і перепрошивали, контактів не маю , знайомий через знайомого..... в селі Хрінники робилося

То в Вовки. В нас сто Глушник таке робить, а просто перешити - Андрій на Молоді.

Опубліковано

А хто може просто подивитися і підкрутити, підтягнути, замінити, і т.п. (бо мої 2 майстри змилися до Польщі :( )

ВАЗ 2109 інжектор. 1997р

Є кілька моментів, що мені не подобаються, але  я не маю де, крутити, чим крутити  і часу на це.

(Холостий хід, датчик бензину, просіли дверки, замки + електро, фари..., ГРМ-и там всякі подивитися ..)

Опубліковано
2 часа назад, EleKtrik сказал:

а яке авто?

гольф 2011. мінявся бампер на уже з парктроніками, треба підключити, а ще вивести кабель на відеореєстратор

Опубліковано
14 часов назад, EleKtrik сказал:

а яке авто?

Chevrolet Cruze - колір металік. Буду дуже вдячний якщо допоможете) або дасте контакти кльового майстра.

Опубліковано
27 хвилин тому, niko_ghost сказано:

Chevrolet Cruze - колір металік. Буду дуже вдячний якщо допоможете) або дасте контакти кльового майстра.

можу поставити, але опісля 8 березня, якщо цікаво то в пп

Опубліковано
2 часа назад, EleKtrik сказал:

штатні парктроніки?

їх раніше не було на машині. Після дрібного ДТП старий бампер викинули і купили на шроті бампер такого ж кольору з іншого гольфа але вже з парктроніками, проводами і та блочком...Бампер вже стоїть на машині

Опубліковано
1 година тому, Такер сказано:

їх раніше не було на машині. Після дрібного ДТП старий бампер викинули і купили на шроті бампер такого ж кольору з іншого гольфа але вже з парктроніками, проводами і та блочком...Бампер вже стоїть на машині

А магнітола rns?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...