Перейти до змісту

Чи існує кохання?

Bit

Чи існує кохання?  

355 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 28.04.2013 в 20:41, Arven Rivendell сказав:

...хочется верить, что вас любят или полюбят без корысти и вы познаете чистую любовь ...без условностей...по крайней мере, желаю вам этого...

Верить бессмысленно... это невозможно... Но, всеравно спасибо...

А насчет корысти...она присуща не только некоторым женщинам, но и некоторым мужчинам...выгоду могут искать и они...

Не отрицаю, но "корысть" и "женщина" - два слова синонимы...

P.S."Кто сам не любит никого, того, кажется мне, тоже никто не любит. "(Демокрит)

К сожалению, он жестоко ошибался...

Если уже зашло дело об тех временах...

"Женщина" и "беда" то же слова синонимы. Вспомним Трою (изза чего началась война), историю из Библии про Самсона - был предан женщиной... Древние это понимали, и даже запрещали женщинам принимать участие в очень важных и опасных делах. Избавили от права голоса, запрещали подниматься на корабль... Можно перечислять долго... И т.д. В некоторых уверованиях считается что у нее нет души... Но перевод душа скорее всего напутан с понятием бездушна тоесть безчувственна...

• Відповідей 240
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 28.04.2013 в 21:15, horlon сказав:

К сожалению, он жестоко ошибался...

Если уже зашло дело об тех временах...

"Женщина" и "беда" то же слова синонимы. Вспомним Трою (изза чего началась война), историю из Библии про Самсона - был предан женщиной... Древние это понимали, и даже запрещали женщинам принимать участие в очень важных и опасных делах. Избавили от права голоса, запрещали подниматься на корабль... Можно перечислять долго... И т.д. В некоторых уверованиях считается что у нее нет души... Но перевод душа скорее всего напутан с понятием бездушна тоесть безчувственна...

Да уж...досталось нам от вас вас по полной программе,но тут у вас "смешались в кучу кони, люди..."и Библию вы сюда, и какие то верования, неизвестные и даже Трою... В Библии кроме Далилы, были женщины которые показаны в противоположном свете...Та же Сарра, которую Авраам готов был отдать в руки другого мужчины, лишь бы спасти свою жизнь...Ну да тема тут о любви, а не о подлых женщинах, может откроете отдельную...что то вроде Все женщины...кто?Даже не знаю кем вы нас считаете, при чем, как я понимаю, всех под одну гребенку...как то ну ооочень вы однобоко мыслите...

Любимому прощают то, что другим не прощают, и не прощают то, что прощают другим...

Опубліковано
  В 28.04.2013 в 22:05, Arven Rivendell сказав:

Да уж...досталось нам от вас вас по полной программе,но тут у вас "смешались в кучу кони, люди..."и Библию вы сюда, и какие то верования, неизвестные и даже Трою...

Думаю не важно откуда примеры... Старался выбирать исторически известные, т.е. неопровержимые...

В Библии кроме Далилы, были женщины которые показаны в противоположном свете...Та же Сарра, которую Авраам готов был отдать в руки другого мужчины, лишь бы спасти свою жизнь...

И правильно делал, если они все отдинаковые то чего еще из-за них умирать...

Ну да тема тут о любви, а не о подлых женщинах, может откроете отдельную...что то вроде Все женщины...кто?

Все здесь втему написано... Если есть ноша для двух человек (любовь), и если один из них отказывается ее нести, то ничего не будет... Т.е. я привожу доказательства, что любви нет...

В 28.04.2013 в 18:41, Navigator сказав:

Звичайно жінка хоче для себе і своїх дітей стабільного добробуту, це виправдано еволюцією.

Виходить це тваринний інстинкт... Але , насправді, вона іще гірша, вона шукає добробуту лише для себе... Жага наживи, це все, що вона може відчувати...

Опубліковано
  В 28.04.2013 в 18:50, horlon сказав:

Як вірно підмічено... Чоловік любить серцем, він просто любить і все, а жінка обдумує яку вигоду вона буде мати від нього...

сміявсь

P.S. Не дала?

Опубліковано
  В 27.04.2013 в 12:56, horlon сказав:

Найчастіше вигоду шукають особи жіночої статі... Мені взагалі смішно коли вони говорять про любов...

Ну посмійтесь, якщо вам дійсно з того смішно, а от мені б було б сумно. Невже у вашому житті (нехай не зі свого досвіду) немає прикладу жіночого кохання? Де ж ви живете? Що за світ вас оточує? Видно просто якась ваша рана ще кровоточить

В 28.04.2013 в 21:15, horlon сказав:

"корысть" и "женщина" - два слова синонимы...

прикро що вам зустрічаються тільки такі жінки, а може ви самі таких притягуєте?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

horlon, з ваших слів виходить, що жінки корисливі тварюки, а чолвіки кохають по справжньому і безкорисливо. З чого напрошуються 2 висновки: або хтось дуже вас образив або ви, розчарувавшись у жінках, шукаєте кохання "в тій стороні в якій стверджуєте, що воно є"

Якось то аж надто однобоко, вам не здається? Скільки людей стільки і характерів

Опубліковано

В принципі, погоджуюся з думкою, що такі шлюби, які укладаються на основі 100%-вих почуттів, на основі повної відданості і любові, то є надзвичайна рідкість, але казати, що немає зовсім таких пар, було б грубою неправдою. Багато шлюбів сьогодення укладаються як матеріальні союзи. Бувають подружжя, котрих звело якесь спільне бачення певних проблем сьогодення, є й такі, котрі знайомі з малечку, одружуються, потім розбігаються. Якщо б я мав держстатистики по цьому питанню, то зміг би відповісти точніше.

Це на мою скромну думку.

Опубліковано
  В 11.05.2013 в 13:19, Dima4s сказав:

нічого поганого не бачу в корисливості жінок) діти мають бути в теплі і ситі. нормальний інстинкт.

По-моєму інститут шлюбу існує не для того щоб задовольняти такі інстинкти. Шлюб на користливості - мертвонароджений "проект", який може існувати лише поки триває матеріальне забезпечення.

Цитата

погоджуюся з думкою, що такі шлюби, які укладаються на основі 100%-вих почуттів, на основі повної відданості і любові, то є надзвичайна рідкість, але казати, що немає зовсім таких пар, було б грубою неправдою

Ніфіга не рідкість, не всі в нас аж такі багаті що можна було б стверждувати що шлюбів по розрахунку є хоча б половина. А в селах? Тут швидше можна сказати що шлюб укладено по любові, але зі сторони може здатись що по розрахунку, з огляду на те що матеріальний стан наприклад чоловіка сильно відрізняється дружини.

Опубліковано

VadimM,чому тоді у нас так багато розлучень?

точної інфи на знайшов, пише різне.. від 20 до 30% від кількості шлюбів за рік.

Є ще таке "Статистика шлюбів та розлучень говорить про те, що на тисячу мешканців України доводиться 5, 3 розлучень проти 7, 6 шлюбів."

Опубліковано
  В 12.05.2013 в 07:53, Dima4s сказав:

чому тоді у нас так багато розлучень?

та варіантів багато: хтось сплутав справжнє кохання з легкою закоханістю, когось побут задавив, у когось рідня/друзі навсавляли палки в колес чим додали массу конфліктів

Опубліковано
  В 11.05.2013 в 10:37, milana сказав:

horlon, з ваших слів виходить, що жінки корисливі тварюки

Ви забули додати: бездушні і безчуттєві. Саме на цьому я акцентую, а корисливість з цього й витікає, бо ж чого ж іще прагнути, якщо почуттів не існує.

, а чолвіки кохають по справжньому і безкорисливо.
Якщо кохають, то так.

З чого напрошуються 2 висновки: або хтось дуже вас образив або ви, розчарувавшись у жінках, шукаєте кохання "в тій стороні в якій стверджуєте, що воно є"

Я хвилин з 20 думав про що ви. Якби це було так, то, напевно, мені було б всеодно на них і на оцю тему. (Побільше б таких, може б дефіцит чоловіків на щось би вплинув, хоча, сумніваюсь... Як не здатна, то нездатна...)

Якось то аж надто однобоко, вам не здається? Скільки людей стільки і характерів

Думаю, характер це трохи інша тема... Але якщо про характер... Різниця в жінках тільки в ХАРАКТЕРІ випендрювання: я не така як всі... Інколи навіть віриш у це... А насправді: в неї сумочка синя, ні в кого такої нема, в неї ексклюзівний візерунок на нігтях, і чорт знає ще що не таке, як у всіх... Ножі теж різні але всі ріжуть боляче...
Опубліковано
  Цитата

Я хвилин з 20 думав про що ви.

я теж думала над тим як можна м"якше висловити таку версію, щоб не образити вас)))

Цитата

Різниця в жінках тільки в ХАРАКТЕРІ випендрювання: я не така як всі... Інколи навіть віриш у це... А насправді: в неї сумочка синя, ні в кого такої нема, в неї ексклюзівний візерунок на нігтях, і чорт знає ще що не таке, як у всіх... Ножі теж різні але всі ріжуть боляче...

Ну то ви у виборі жінок залізли у якусь таку "богему", де людське не має значення. лише матеріальні речі

спробуйте звернути увагу на простіших, скромніших дівчат, без подібного "випендрьожу" і тоді помітите, що вони вміють щиро кохати. Не у всіх в голові калькулятор для підрахунку грошей і долларові знаки в очах

Щиро бажаю, щоб через деякий час ми в цій темі побачили ваш пост зі зміненою думкою про жінок, хай вам зустрінеться взаємне кохання, хороша дівчина, ви тоді подобрієте))))

Опубліковано
  В 14.05.2013 в 10:23, milana сказав:
Ну то ви у виборі жінок залізли у якусь таку "богему", де людське не має значення. лише матеріальні речі

спробуйте звернути увагу на простіших, скромніших дівчат, без подібного "випендрьожу" і тоді помітите, що вони вміють щиро кохати. Не у всіх в голові калькулятор для підрахунку грошей і долларові знаки в очах

Я не вибираю кого любити... Окрім грошей можуть бути й інші вигоди, коли немає почуттів керуються вигодою... Іще раз: я акцентую увагу не на вигоді, а відсутності почуттів...

В 14.05.2013 в 10:23, milana сказав:
Щиро бажаю, щоб через деякий час ми в цій темі побачили ваш пост зі зміненою думкою про жінок, хай вам зустрінеться взаємне кохання, хороша дівчина, ви тоді подобрієте))))
Скоріше за все це буде в іншому житті і в іншому всесвіті...
Опубліковано

Щодо кохання, тепер чомусь все має свою ціну: починаючи з води і закінчуючи вірністю, дружбою і любов'ю. Рідко коли ти для когось - все на світі!

post-8046-0-57998000-1368796841_thumb.jppost-8046-0-70586900-1368796856_thumb.jppost-8046-0-58556700-1368796867_thumb.jppost-8046-0-39489600-1368796885_thumb.jppost-8046-0-11456000-1368796900_thumb.jppost-8046-0-06428000-1368796912_thumb.jppost-8046-0-25905200-1368796932_thumb.jp

• 1 місяць потому...
Опубліковано

гроші і кохання - то несумісні речі. Зараз відносини дуже багато завязані на грошах, на поїсти, поспати, переночувати, тому мабуть так мало кохання.

Опубліковано

Взагалі наскільки я розумію скільки існував світ стільки і існувало все вище перераховане (не дарма кажуть про повій як про найстарішу професію). Просто в деякі часи (так як є зараз напевно) таких людей є більше ніж має бути звичайно, і головне як з одного боку так і з іншого. Просто якби не було одних то б і не було інших.

Також без сумніву є і те, що кохання "справжне" існує і без виключення всі до нього прагнуть правда для кожного воно є "своїм" за рахунок набутого власного досвіду, збитих колін, розбитих сердець і т. д.

Головне як на мою думку не зупинятись, вірити. І саме тяжке зрозуміти, що іноді те, що маєш вже є тим. яке для тебе є найкращим....

На підтвердження і для роздумів даю посилання на один цікавий випадок

Опубліковано

взагалі кохання це почуття, а почуття це певна реакція в організмі людини, або фізична або духовна, то звідси випливає що кохання це "суто конкретний процес" який повинен відбуватись. Вже все інше це або крізь терни до зірок і дійшов до того відчуття або маєш і від того задоволення і безпечності починаєш котитись до низу, а потім розумієш що було то все дійсно кльово.

Отже, Кохання - це елемент, який є тільки один і подібних або рівних йому нема. Відчув раз вже не перепутаєш з іншими відчуттями, але от що нема чіткого опису того відчуття, а наше людське образне поняття і назва кохання.

Хто має чітке визначення цього відчуття пишіть))) буде цікаво що це таке для нас кожного)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...