MaestroA Опубліковано 16 Червня, 2014 в 11:35 #26 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 11:35 не хочу лякати,але дітям не радив би давати однозначно.Більшість педіатрів та дієтологів наголошують,що в дитячому раціоні повинні переважати натуральні продукти,овочі,фрукти,молочні,каші тощо.Мясо,яке переробляється в ковбасу для реалізації в магазинах аж ніяк не є натуральним продуктом.Це вам скаже любий сучасний технолог. Крім того пошукайте останні дослідження стосовно гормонів у ковбасах і сосисках,вони присутні практично у 99% виробів. Вже багато людей помітили,що діти охочіше їдять магазинні ковбаси,ніж домашні.Бо в магазинних багато підсилювачів смаку,псевдоспеції і псевдоприправи. Сьогодні ви зекономите на часі приготування сніданку,а як дитина виросте,то буде мати купу проблем і не тільки зі здоров'ям.Загалом, погоджусь. Але не думаю, що хороша сарделька в раціоні середньостатистичного бордівчанина попаде в топ шкідливих продуктів.Як і у всьому, головне - міра!Ще один важливий момент - упаковка. Не радив би купувати незапаковані м'ясоковбасні вироби. Особливо ті, що не проходять термообробки перед споживанням. В чиїх руках і в яких умовах була продукція для більшості - загадка. Переваги упаковки, думаю, розуміють всі. Є два основних види упаковки: вакуумна та газове середовище. Недолік вакууму: він змінює смак продукту і колір, а також витягує з середини виробів вологу. Розпакованим його життя в холодильнику буде не довгим. Газове середовище не має цих недоліків і є оптимальним, на мою думку, для споживача. В роздрібній торгівлі газову упаковку сприймають як транспортну, тому перед тим, як викласти продукцію на вітрину, її зазвичай знімають.Рекомендую цікавитись в продавця, чи в одежині і в якій саме до них приїжджає ковбаса.
Movi Опубліковано 16 Червня, 2014 в 11:53 #27 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 11:53 Упаковка газове середовище вона йде для декількох палок одночасно? чи поштучно, а її просто знімають?
konva Опубліковано 16 Червня, 2014 в 12:01 #28 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 12:01 про м"ясо. вчора купила бочка в "тростянецьких ковбасах". на вид дуже гарний. але шкурку відрізати-це було майже неможливо-всі ножі перепробувала, а це ознака хімії.
sanbOK Опубліковано 16 Червня, 2014 в 12:11 #29 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 12:11 найкраща ковбаса це що сам "пальцем напхав". Особисто я найбільше люблю ту мама готує в печі ммм ..... це вам не куплена хімія ))
barbariska Опубліковано 16 Червня, 2014 в 12:20 #30 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 12:20 Погоджуюсь, що в м'ясі теж є хімія, але в ковбасі її в рази більше, тому дітям її часто вживати не потрібно і в раціон її вводити, бажано, якомога пізніше. З м'яса можна зробити котлети чи відбивні - це теж діти люблять.
MaestroA Опубліковано 16 Червня, 2014 в 12:22 #31 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 12:22 Упаковка газове середовище вона йде для декількох палок одночасно? чи поштучно, а її просто знімають?В основному, це групове пакування. Два-три-чотири батони чи, скажімо, кілограм-два сардельок.Допустимо, магазин замовив 3 кілограми сардельки одного виду. Привезли три газових упаковки по 1 кг. Дві упаковки продавець кладе в закриту холодильну камеру, а на одній розриває упаковку і кладе на вітрину. Продала, - розкрила другу. Принцип такий.
paksivatova Опубліковано 16 Червня, 2014 в 12:36 #32 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 12:36 Ех,нагадали... Ковбасу дуже люблю,але ім дуже рідко... Так,побалувати себе можу час від часу "Московською" фірми Глобино Купую іі в Там-Тамі Склад з сайту: сировина м'ясна (яловичина знежилована вищого сорту, сало хребтове), сiль кухонна, цукор, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, стабiлiзатор кольору.
searcher Опубліковано 16 Червня, 2014 в 14:08 #33 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 14:08 Не їм жодної ковбаси зробленої в нас та якось і не відчуваю потреби у ній. Стільки всякого непотребу та хімії в неї пхають, не розумію як можна нею годувати дітей. А ще є "м'ясні" та "рибні" напівфабрикати (крабові та рибні палички, вареники, котлети, нагетси, пельмені ітд) які теж роблять невідомо з чого і люблячі батьки усім цим годують своїх дітей. Тут хтось згадував про "Там-там", то це мабуть останнє місце де я б купив продукти їхнього виробництва.
VilanS Опубліковано 16 Червня, 2014 в 15:16 #34 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 15:16 Альтернатива:1) Бутерброд з жареним яйцем2) з рибою,3) з сиром,4) з шматком курятини, плоско вдрізаної (типу паніні),5) з посоленим маслом, огірком чи помідором.і тд і тп.
pokemon Опубліковано 16 Червня, 2014 в 15:54 #35 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 15:54 яку ковбасу можна їсти? - з м'яса
zaHARE Опубліковано 16 Червня, 2014 в 17:05 #36 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 17:05 Ех,нагадали...Ковбасу дуже люблю,але ім дуже рідко...Так,побалувати себе можу час від часу "Московською" фірми ГлобиноКупую іі в Там-ТаміСклад з сайту: сировина м'ясна (яловичина знежилована вищого сорту, сало хребтове), сiль кухонна, цукор, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, стабiлiзатор кольору. Як правило під час перевірки в ЦСМі виявляється,що склад написаний на виробі не відповідає дійсності. В нашій країні контроль виробників практично відсутній. В 90% ніхто зараз натуральні приправи і спеції не дає-дорого.Значно дешевше давати хімічні аналоги.Хоча "Глобино" як національний виробник може дотримуватись технології.
HaTaLjKa Опубліковано 17 Червня, 2014 в 15:28 Автор #37 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 15:28 Цікаво, чи є реально м'ясо в ковбасі, ну хоча б у московській?
nickel Опубліковано 17 Червня, 2014 в 16:02 #38 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 16:02 Борда не перестає веселити. Забігаючи наперед, раджу туалетний папір Альбатрос (за великі рульки) або Обухів (якість перевірена часом).
Сашко85 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 16:25 #39 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 16:25 колись в 2006 році був по роботі на Торчинському мясокомбінаті (так він тоді по документах звучав), виконував лабораторні роботи (заміри опору ізоляції, опір розтікання, тобто електротехнічні лабораторні роботи) які немають ніякого відношення до виробництва, заходив в декілька цехів (варена ковбаса, копченості) ... раніше також постійно чув що мол на всіх мясокомбінатах страх і ужас робиться (мишей крутять і тд.), ... але я був приємно вражений з чистоти яка там була, всі в халатах, підлога чиста, стіни чисті, посуд також чистий, запахів різко неприємних там небуло.Ну які складники вони туди кидали (концентрація хімічних добавок) цього я незнаю, так як це я просто спостерігав в процесі своєї роботи.Незнаю чи зараз цей комбінат працює, але тоді мені виробництво там сподобалось
Chyprunka Опубліковано 17 Червня, 2014 в 16:32 #40 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 16:32 а як на мене саме той бутер це з тоненьким шматочком м"ясця запеченого вдома і в правильних спеціях (і бажано з вирощеного кабанчика в тещі в селі), мабуть років зо три не купую готової м"ясної продукції
Koly4ui Опубліковано 17 Червня, 2014 в 18:34 #41 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 18:34 А для мене краще масло+варення. СуперБутер.
bodia88888 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 18:41 #42 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 18:41 (якість перевірена часом). Якість перевірена часомзадом
Chyprunka Опубліковано 17 Червня, 2014 в 18:58 #43 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 18:58 та й звагалі найкраща ковбаса - це сало
Zheny@ Опубліковано 17 Червня, 2014 в 20:04 #44 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 20:04 раджу туалетний папір Альбатрос (за великі рульки) або ОбухівТи справді віриш в те, що в ковбасу додавали папір????
MaestroA Опубліковано 17 Червня, 2014 в 22:09 #45 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 22:09 Цікаво, чи є реально м'ясо в ковбасі, ну хоча б у московській?Якщо це не типу "Новомосковська" чи "Московська Делікатесна" (ТУ'шні назви), то: 75% яловичина, 25% сало хребтове.Чисто м'ясна ненаводнена копчена ковбаса коштує, грубо кажучи, в два рази більше свіжого м'яса. Варена орієнтовно в 1,5. Від цього й відштовхуйтесь.Всі без виключення виробники з радістю робили б ковбаси лише по ДСТУ. Але, нажаль, попит задає тон. Вгадайте, в якій ціновій категорії знаходиться левова доля споживчого кошику ковбас в Україні? Правильно, в найдешевшій (варена - 17-25 грн./кг, копчена - 27-35 грн/кг).Ще одне: не раджу купувати місцевих виробників в маркетах. Це переплата 10-20% (в ціну для мереж закладені великі повернення, оплата за вхід, ретробонуси, і т.п.) й підвищені ризики купити несвіжий продукт (наявність складського холодильного приміщення та одноклітинних менеджерів в маркетах цьому сприяють). В звичайних роздрібних магазинах оборот товару набагато швидший, адекватність людей, які його замовляють - вища, а ціна - нижча.
nickel Опубліковано 18 Червня, 2014 в 09:56 #46 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 09:56 раджу туалетний папір Альбатрос (за великі рульки) або Обухів Ти справді віриш в те, що в ковбасу додавали папір???? Я радив, виходячи з того, що після їжі, людина через деякий час починає шукати туалетний папір для задоволення вже інших фізіологічних потреб
Da_Vin4i Опубліковано 19 Червня, 2014 в 10:38 #47 Опубліковано 19 Червня, 2014 в 10:38 Їжте діти ковбасу, будете здорові)
MaestroA Опубліковано 19 Червня, 2014 в 11:43 #48 Опубліковано 19 Червня, 2014 в 11:43 Da_Vin4i, Для чого так далеко ходити, коли наш Забіяка довів, що туалетна бумага в ковбасі все ж таки існує.http://www.volynpost.com/news/14850-tualetnyj-papir-v-luckij-kovbasi-opynyvsia-vypadkovo-video (відео: з 39:12 по 42:10).
Zheny@ Опубліковано 19 Червня, 2014 в 11:49 #49 Опубліковано 19 Червня, 2014 в 11:49 Це мусульманська ковбаса. Там не можна свинину - зате можна людину. Походу, якийсь Хешельме Джамшут впав у м'ясорубку.
V.Wolf Опубліковано 19 Червня, 2014 в 11:55 #50 Опубліковано 19 Червня, 2014 в 11:55 Взагалі їсти можна всю ковбасу, правда деяку тільки один раз.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.