Ko3bMa Опубліковано 19 Червня, 2014 в 11:58 Поділитися #51 Опубліковано 19 Червня, 2014 в 11:58 Там не можна свинину - зате можна людину. Походу, якийсь Хешельме Джамшут впав у м'ясорубку.Сенсація! Вчора в ковбасі місцевого виробництва було знайдено м'ясо. Це можна пояснити тільки нещасним випадком на виробництві. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorOK Опубліковано 19 Червня, 2014 в 12:16 Поділитися #52 Опубліковано 19 Червня, 2014 в 12:16 колбаса домашняя, копченная. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rayvera_shevchuk Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 14:20 Поділитися #53 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 14:20 більше про ковбасу по-волинськи дивіться тут: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VIRA Опубліковано 10 Квітня, 2016 в 07:26 Поділитися #54 Опубліковано 10 Квітня, 2016 в 07:26 а мені "Забіяка" навпаки подобається, дітей не маю і не знаю що відповісти. але їхні напівкопченості та сосиски-сардельки - досить високої якості Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ніна1221 Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 10:58 Поділитися #55 Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 10:58 А мої діти дуже полубляють сосиски з сиром від забіяки, ну а ми з чоловіком беремо на бутерброди ковбасу посольську. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lovetstiney Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 12:42 Поділитися #56 Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 12:42 А мені по смаку найбільше подобається ковбаса ТМ Хороший смак. Беру в магазині на Львівській, завжди свіжа, бо приносять свіженьку з виробництва що поруч. А от за Забіяку чув від знайомих які там працюють, що часом прострочку таки перепаковують чи переваковують . Виготовляють багато, але й повернень мають багато. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ніна1221 Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 13:02 Поділитися #57 Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 13:02 Може ваших знайомих звільнили або ж керівництво насварило от вони із злості і ляпнули)) Не знаю чи правда але поки що з ковбаскою яку я купувала все ок) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
IronSun Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 13:06 Поділитися #58 Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 13:06 Забіяку дійсно важко рекомендувати, працює знайомий (не звільнений і на добрій посаді). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ніна1221 Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 13:08 Поділитися #59 Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 13:08 То знайомий Lovetstiney чи IronSun? чи ви одна особа? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lovetstiney Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 14:49 Поділитися #60 Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 14:49 1 година тому, Ніна1221 сказано: То знайомий Lovetstiney чи IronSun? чи ви одна особа? Ви помиляєтесь. Ми з IronSun навіть не знайомі...а відгуки просто так не зявляються. В мене там працює друг та дядько. От і розказували...Що частина простроченої ковбаси йде на переваковку якщо не сильно прострочена, ну а сильно прострочену викидають свиням яких теж Забіяка має в с/г підрозділі скажем так. Хоча зарплата кажуть там норм .Та й виробник не добросовісний я б сказав, в новинах писали що зловили їх машину за зливанням відходів у не встановлених для цього місцях. А їсти чи не їсти ( чи що їсти ) - вибір кожен робить сам. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MaestroA Опубліковано 6 Листопада, 2016 в 18:55 Поділитися #61 Опубліковано 6 Листопада, 2016 в 18:55 On 03.11.2016 at 14:42, Lovetstiney сказано: А от за Забіяку чув від знайомих які там працюють, що часом прострочку таки перепаковують чи переваковують . Може це Вас здивує, але практично всі виробники ковбас свою продукцію, в якої вийшов термін на складі, але ще не має явних ознак псування, відпускають у продаж. І, як правило, в першу чергу через власну мережу магазинів тому, що: * там оборот швидший; * власному продавцю можна поставити завдання продати першочергово "потрібний" товар; * можна також провести цінову акцію. Старайтеся брати популярні види ковбас і уникати новинок. Враховуючи перенасиченість ринку даної продукції, новинки приживаються не частіше однієї з десяти і тому часто-густо утворюються на складах/магазинах протерміновані неліквідні залишки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lorelia Опубліковано 3 Січня, 2017 в 08:39 Поділитися #62 Опубліковано 3 Січня, 2017 в 08:39 Ну не знаю, мені ковбаса "Забіяка" подобається, і сосики в них смачні. Купуємо не часто, на місяць може разів 2-3, але беремо тільки їх. Ні разу ще не попалась якась зіпсована ковбаса чи така, яку важко прожувати, на відміну, від інших виробників. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Paxa Опубліковано 3 Січня, 2017 в 09:27 Поділитися #63 Опубліковано 3 Січня, 2017 в 09:27 В 16.06.2014 at 09:26, HaTaLjKa сказал: Підкажіть, може хто більше знає, яку ковбасу наших місцевих виробників можна їсти та давати дітям? Живете у Луцьку і не знаєте що купувати звісно "Забіяка" рідний виробник і нова лінійка ковбас у них омномном, франкфуртерки скуштуйте Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ZLOvSmetane Опубліковано 3 Січня, 2017 в 09:33 Поділитися #64 Опубліковано 3 Січня, 2017 в 09:33 Боти забіяки повилазили.. Що айфони закінчилиь ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 3 Січня, 2017 в 10:02 Поділитися #65 Опубліковано 3 Січня, 2017 в 10:02 34 хвилин тому, Paxa сказано: Живете у Луцьку і не знаєте що купувати звісно "Забіяка" рідний виробник і нова лінійка ковбас у них омномном, франкфуртерки скуштуйте Ці ковбаси роблять із трупів тварин? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igrok Опубліковано 3 Січня, 2017 в 10:21 Поділитися #66 Опубліковано 3 Січня, 2017 в 10:21 15 хвилин тому, alexvvv сказано: Ці ковбаси роблять із трупів тварин? Думаю,що так.То ж не живих у міксер кидають?Раз попалася ковбаса *Забіяки*,Щось таке було там противне,до сих пір памятаю.Приніс в магазин,хазяйка знайома.Кажу-пробуй.Вона покуштувала,відразу до умивальника рот полоскати.До сих пір(вже 6 міс пройшло)ніякої ковбаси не їсть. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romanc Опубліковано 3 Січня, 2017 в 10:21 Поділитися #67 Опубліковано 3 Січня, 2017 в 10:21 не, с живых))) Вспоминается анекдот про трехногую свинью... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
veter Опубліковано 3 Січня, 2017 в 10:33 Поділитися #68 Опубліковано 3 Січня, 2017 в 10:33 Активність ботів в темі зашкалює, наче дозиметр в Чорнобилі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 3 Січня, 2017 в 10:44 Поділитися #69 Опубліковано 3 Січня, 2017 в 10:44 21 хвилин тому, ig_rok сказано: Думаю,що так.То ж не живих у міксер кидають?Раз попалася ковбаса *Забіяки*,Щось таке було там противне,до сих пір памятаю.Приніс в магазин,хазяйка знайома.Кажу-пробуй.Вона покуштувала,відразу до умивальника рот полоскати.До сих пір(вже 6 міс пройшло)ніякої ковбаси не їсть. Значить точно в ній було м'ясо, бо від сої чи інших наповнювачів такої реакції не було би. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Revolver Опубліковано 3 Січня, 2017 в 11:50 Поділитися #70 Опубліковано 3 Січня, 2017 в 11:50 Після того як прочитав статтю від чого ковбаса така червона, то намагаюсь поменше купувати, бо як куплю то точно з'їм. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 3 Січня, 2017 в 12:07 Поділитися #71 Опубліковано 3 Січня, 2017 в 12:07 15 хвилин тому, Revolver сказано: Після того як прочитав статтю від чого ковбаса така червона, то намагаюсь поменше купувати, бо як куплю то точно з'їм. Та ладно, а рошенки від чого такі різнокольорові? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Revolver Опубліковано 3 Січня, 2017 в 12:20 Поділитися #72 Опубліковано 3 Січня, 2017 в 12:20 Для того щоб повернути білій масі колір, потрібні барвники. Найчастіше для цієї мети використовують нітрити або висушену кров тварин. Крім того, нітрит натрію виступає консервантом, що заважає розвитку бактерій. Без нього ковбаса б не змогла зберігатися. Нітрати і інші барвники то різні речі, соя чи глутамат, чи жир і жили то дрібниці, а от нітрати... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 3 Січня, 2017 в 15:50 Поділитися #73 Опубліковано 3 Січня, 2017 в 15:50 3 годин тому, Revolver сказано: Після того як прочитав статтю від чого ковбаса така червона, то намагаюсь поменше купувати, бо як куплю то точно з'їм. і від чого ж? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Revolver Опубліковано 3 Січня, 2017 в 16:02 Поділитися #74 Опубліковано 3 Січня, 2017 в 16:02 @jack74 Нитрит натрия: опасный консервант Нитрит натрия вводится в колбасный фарш по двум причинам. Во-первых, именно он придает бесцветной смеси животных и растительных жиров знакомый всем ярко-красный цвет. Во-вторых, он является мощнейшим консервантом, мешающим развитию трупных бактерий. https://uk.wikipedia.org/wiki/Нітрит_натрію https://www.google.com.ua/search?q=почему+колбаса+красного+цвета&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=PMlrWLiOHc27ygXd0JyABQ Всемирная Организация Здравоохранения официально признала колбасы, сосиски и прочие мясные полуфабрикаты вредным для здоровья продуктом и рекомендовала ограничить потребление переработанного мяса на уровне не более 50 граммов в сутки. http://fitseven.ru/pohudenie/sostav-produktov/pravda-o-sosiskah-i-kolbase Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 3 Січня, 2017 в 16:09 Поділитися #75 Опубліковано 3 Січня, 2017 в 16:09 ТЮЮЮЮ-ю-ю-ю... Я то думав, ти щось сенсаційне прочитав!' Та спокон віків наші бабки в ковбасу "пхану пальцем" давали селітру, щоб ковбаса червона була! Багато чого ми вживаємо такого, що в розумних дозах - користь, а "з дуру" - смерть. І в ліках, і в харчах Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.