Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.

phantom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, rl72 сказал:

якщо всі "патріоти" йдуть проти тебе, то треба в союзники й бойків брати, щоб хоч якісь закони в державі приймались

1, Депутати - представники народу. Якщо представники народу проти, то може Петя щось не те робить?

2, "Хоч якісь" закони нам не треба.

Опубліковано

Нікель, а ти слова не передьоргуй. А краще поцікався як приймаються закони, які стосуються реформування такоі простоі речі, як реформування забезпечення арміі

А про представників народу.... Дякую, підняв настрій зранку))))

Опубліковано
7 минут назад, rl72 сказал:

Нікель, а ти слова не передьоргуй.

Боже борони на Борді чиїсь слова передьоргувати, закидають шапками, сам знаєш, не сьогоднішній.

7 минут назад, rl72 сказал:

А краще поцікався як приймаються закони, які стосуються реформування такоі простоі речі, як реформування забезпечення арміі.

Ну давай, розказуй, ти ж то вже цікавився.

5 минут назад, rl72 сказал:

А про депутатів представників народу.... Дякую, підняв настрій зранку))))))

Та панятно, що в Раді від народу лише Блок Петра Порошенка, всі решта за гречку місця купили.

Опубліковано

А смисл тобі розповідати? Якби тебе цікавило, ти б уже сам знайшов інфу і подивився по законам, як іх і скільки часу приймали.

Так що пиши краще дальше про порохоботів

Опубліковано
5 часов назад, case_l сказал:

Бойко - це союзник петра 

Певно вже на гачку, там є за що тримати.

2 часа назад, rl72 сказал:

А смисл тобі розповідати? Якби тебе цікавило, ти б уже сам знайшов інфу і подивився по законам, як іх і скільки часу приймали.

Зараховано

Опубліковано

Якби були найменші докази корумпованості Міхо, про це написали б всі ЗМІ, всі блогери, а порохоботи стріляли б феєрверками в центрі всіх міст і сіл України. Тільки не склалось. Свідомо чи несвідомо, зі страху, зі злоби чи по розрахунку, але нам подарували нового мученика Міхо. Якщо в мене були питання до формування його команди, то тепер весь фокус повністю перевівся на нього. 

• +1 5
Опубліковано
Цитата

Я від Міші, м'яко кажучи, не в захваті, але. Чому його позбавили громадянства через приховування кримінальних кейсів в Грузії, а олігарху Григоришину, який так само обвинувачувався в скоєнні тяжких злочинів на території РФ на момент отримання громадянства, президент його подарував? Я дуже сумніваюся, що Григоришин зазначив усі свої кримінальні нюанси в міграційній анкеті.

Міграційне питання стосується також пана Новінського, пані Гайдар, пані Сєргацкової, пані Максакової і всієї російської шлоїбені взагалі.

Якщо прибирання, то генеральне.

6 часов назад, rl72 сказал:

якщо всі "патріоти" йдуть проти тебе, то треба в союзники й бойків брати, щоб хоч якісь закони в державі приймались

Найкращий союзник проти патріотів - Путін

• +1 4
Опубліковано

Почитав статистику і тепер розумію переживання Петі

Цитата

Президенту України довіряють лише 22% опитаних, не довіряють – 71,9%, Уряду – відповідно 12,8% і 81,9%, Національному банку – відповідно 11,7% і 81,5%), Верховній Раді – відповідно 9% і 86,6%, прокуратурі – відповідно 9,5% і 83,3%, судам – відповідно 7% і 86,6%. Національному антикорупційному бюро України довіряють 21,3% опитаних, не довіряють – 64,8%. Довіру до державного апарату (чиновників) висловили 7,9% опитаних, не довіряють – 87%. Вкрай низький рівень довіри мають також політичні партії (відповідно 8,6% і 83,5%), комерційні банки (відповідно 10,4% і 83,9%), засоби масової інформації Росії (відповідно 3,4% і 85,2%). Дії Президента України повністю підтримують 4,4% опитаних, підтримують окремі дії – 39,1%, не підтримують – 51,7%. Дії Уряду – відповідно 2,4%, 29%, 61,9%, дії Прем’єр-міністра − відповідно 3,9%, 31,3% і 57,9%, Верховної Ради України − відповідно 1,9%, 25,2%, 67,5%, Голови Верховної Ради України – відповідно 2,7%, 25,1%, 62%, Національного банку України − 2,3%, 17,3%, 67,3%.

http://razumkov.org.ua/uploads/socio/Press0417.pdf

• +1 2
Опубліковано
5 годин тому, nickel сказано:

Найкращий союзник проти патріотів - Путін

найкращий спосіб утилізації патріотів - ато.

• +1 3
  • -1 1
Опубліковано
4 годин тому, romaxa11 сказано:

А в Петруся вже другий день мовчок, тільки обережно з кущиків погляда , чи не розсмокталось)

а він завжди себе так вів. Типу сру не я, я тіко підписую

• +1 7
Опубліковано
3 часа назад, la20 сказал:

чекаємо величезного інтерв"ю на аналі раша24 від міхо.

цікаво, коли вже ти там виступиш

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано

Є підозра що за тими всіма купленими акками десь Толя з Луцька видніється) десь в часі вони з'явились а він зник. Короче щось в тому є.

Опубліковано
2 годин тому, MANJAK11 сказано:

цікаво, коли вже ти там виступиш

тільки після тебе.

А міхо після свого дружбана боровика. боровик вже своє показав чекаємо на цього "борця"

1 година тому, romaxa11 сказано:

Є підозра що за тими всіма купленими акками десь Толя з Луцька видніється) десь в часі вони з'явились а він зник. Короче щось в тому є.

можу тобі продати акк. не хочеш всіх скупити щоб тебе кондратій бідного не хватив?

• +1 1
  • -1 3
Опубліковано
4 годин тому, la20 сказано:

тільки після тебе.

А міхо після свого дружбана боровика. боровик вже своє показав чекаємо на цього "борця"

можу тобі продати акк. не хочеш всіх скупити щоб тебе кондратій бідного не хватив?

Толку з твого ака, в карамби розцінки дешевші, а якість у вас одна)

Опубліковано
4 годин тому, la20 сказано:

тільки після тебе.

Толку з твого ака, в карамби розцінки дешевші, а якість у вас одна)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...