Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.

phantom

Рекомендовані повідомлення

Карамби брешуть-Майдан іде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій сусід з вулиці ( з дитинства), вже півроку в АТО.Так от контрактники ,,професіонали,, розбігаються  першими при ворожому наступі.Якщо треба стримати орків-на ту ділянку перекидають добробати.

Ті не відступлять.

А політики завше використовують народ в своїх політтехнологіях ,і ніхто ще нічого взамін не придумав.

Все одно вибір є між найгіршим та гіршим, тому я особливо не розчаровуюсь , ні в кому і ні в чому.

Колись і ти навчишся.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
Цитувати

Анатолій Гриценко

Тваринний страх. І зневага до людей. До Порошенка ТАК Хрещатик не перекривав ніхто й ніколи.

16864263_1190995834354188_39352488915098

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порошенку ще залишилось вернути свого колишнього боса із ростова, для повноти картини

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, halcogen сказано:

Заказуха! Іванющенко вкурсє цієї писанини, чи то власна творчість блогера.

Там нема творчості, просто опис того що реально відбулось

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всу цю справу навіть не допустила до провадження

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитувати

- Петро Олексійович так хотів приховати прямі переговори з Путіним, що допоміг Москві виставити його зрадником. Тепер, коли росіяни злили інформацію про телефонні перемовини, президент мусить виправдовуватись з позиції слабшого. Він думав, що росіяни дотримають свого слова мовчати. Дуже смішно. А треба було просто бути відвертішим зі своєю країною. Самому розповісти, відзвітуватись. Але ж ви все робите під килимом, так, пане президенте? Ви думали, що в підкилимній грі ви краще за Путіна? Він просто скористався ситуацією. І вашими слабкостями. Соромно, що про переговори свого президента країна дізнається зі ЗМІ ворога. Соромно повинно бути вам. Не можна приховувати від громадянського суспільства такі речі. Інакше і наступного разу вони будуть використані проти України в інформаційній війні. Ви маєте вести переговори хоч з чортом лисим. Це ваш обов'язок. Але країна не має дізнаватись про них з Росії.

• +1 4
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 часа назад, zplanetaz12 сказал:

Тепер, коли росіяни злили інформацію про телефонні перемовини

При всіх за і проти але у ЗМІ першими про це повідомили саме в Україні і підкреслили, що розмови були безрезультатними, а вже після того і рашка про це повідомила, бо як інакше, якщо Україна вже говорить... навіть елементарно ввівши у пошук назву "Порошенко провів розмови з Путіним" або "путин говорил с порошенко" буде видно, що саме українські ЗМІ першими оприлюднили цю інформацію, а вже з годом і рашка зашевелилась. Передивіться стрічки новин!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 минуты назад, snouden сказал:

можна ссилку на побудований з нуля завод чи фабрику, про які так претенціозно заявляє порох ? про те, що він пішов захищати Україну, я вже навіть не говорю

• +1 3
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нормально гуглиться по такому заголовку

З 2015 року в Україні було побудовано 56 заводів, 29 сонячних електростанцій і запущено 2 газових родовища

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, la20 сказал:

нормально гуглиться по такому заголовку

З 2015 року в Україні було побудовано 56 заводів, 29 сонячних електростанцій і запущено 2 газових родовища

ти читати не вмієш чи недобачаєш ? мене не цікавить, коли й скільки побудовано заводів взагалі ( хоча й вищенаведена цитата мало смахує на правду, хіба хто цех який відкрив, а його заводом гордо іменували, або хто собі дах сонячними панелями вкрив й електроенергію державі продає помаленьку й це вже стало електростанцією), мене цікавить, які заводи, коли й де, з нуля (тобто виробничі цеха, супутня база, засоби виробництва, а не вкрав приватизував якийсь завод, чуть обновив обладнання й вуаля новий завод), були побудовані ВИКЛЮЧНО ПІД ПАТРОНАТОМ порошенка ? Я не знаю, може таке й дійсноє, й хоч тут порох правду сказав

• +1 3
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ліпєцку хіба не з нуля будували? ))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

ти читати не вмієш чи недобачаєш ? мене не цікавить, коли й скільки побудовано заводів взагалі ( хоча й вищенаведена цитата мало смахує на правду, хіба хто цех який відкрив, а його заводом гордо іменували, або хто собі дах сонячними панелями вкрив й електроенергію державі продає помаленьку й це вже стало електростанцією), мене цікавить, які заводи, коли й де, з нуля (тобто виробничі цеха, супутня база, засоби виробництва, а не вкрав приватизував якийсь завод, чуть обновив обладнання й вуаля новий завод), були побудовані ВИКЛЮЧНО ПІД ПАТРОНАТОМ порошенка ? Я не знаю, може таке й дійсноє, й хоч тут порох правду сказав

я не спец. але мабуть що з нуля побудувати і відкрити новий завод (нормальний завод) то треба більше 3-х років.

і коли при такому стані справ доробляються і відкриваються ті що були раніше розпочаті і зараз добудовані то добре для держави.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 минуту назад, la20 сказал:

я не спец. але мабуть що з нуля побудувати і відкрити новий завод (нормальний завод) то треба більше 3-х років.

ніхто і не спорить, при чому тут це ? ти уважно відео свого патрона дивився ? чи може тобі на українську перекласти ? він говорить, що не збирався ставати президентом, разом з тим будував заводи й фабрики й створював робочі місця, тобто ДО свого президенства, тобто в нього було ЗНАЧНО БІЛЬШЕ ніж три роки, щоб побудувати хоча б один завод з нуля, про які він говорить. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

ніхто і не спорить, при чому тут це ? ти уважно відео свого патрона дивився ? чи може тобі на українську перекласти ? він говорить, що не збирався ставати президентом, разом з тим будував заводи й фабрики й створював робочі місця, тобто ДО свого президенства, тобто в нього було ЗНАЧНО БІЛЬШЕ ніж три роки, щоб побудувати хоча б один завод з нуля, про які він говорить. 

я відео взагалі не дивися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, la20 сказал:

я відео взагалі не дивися.

дивно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, MANJAK11 сказано:

а то функції президента патронувати будівництва? це в Конституції так записано?

Показати прихований контент  

За останні 2 роки в Україні побудували 56 заводів і 29 електростанцій

Промисловий потенціал 17.02.2017
1415639430_slavyanskaya-tes

З 2015 року на території України введено в експлуатацію 56 заводів і 29 сонячних електростанцій.

Про це свідчать дані на сторінці в «Фейсбуці» спільноти «Підприємства України», передає ПромПолітІнформ.

Найбільша кількість заводів було збудовано в західних областях України:
– Завод «Ядзакі Україна»;
– Завод з виробництва асфальту (Закарпатська область);
– Завод з виробництва комплектуючих для Audi і BMW;
– Біогазовий завод, два меблевих заводу (Львівська область);
– Завод «TM Ondo»;
– Завод комплектуючих для автомобілів;
– Станція з виробництва біогазу (Івано-Франківська область);
– Завод «Тернопільський кар’єр»;
– Завод по виробництву кабельно-провідникової продукції, завод по виготовленню змішаних мінеральних добрив (Тернопільська область).

У Київській області введено в експлуатацію такі заводи:
– Завод з виробництва бетону та розчинів;
– Чайна фабрика Unilever;
– Хлібзавод компанії «Хлібні інвестиції»;
– ПрАТ «БІОФАРМА»;
– Фармацевтичний завод фірми «Euro Pharma International»;
– Фармацевтичний завод в Білій Церкві;
– 2 біогазових заводу;
– Завод ФФУ з виробництва штучних футбольних полів.

Також варто відзначити, що було введено експлуатацію 11 зернових елеваторів. У південних областях країни побудовано ряд перевантажувальних і зернових терміналів.
З 2015 року в Україні було побудовано 29 сонячних електростанцій. 9 з них – у Вінницькій області.

А також 5 вітроелектростанцій:
– Вітропарк «Причорноморський» (Миколаївська область);
– Вітроелектростанція «Старий Самбір 1» (Львівська область);
– Ще 2на Херсонщині і одна в Івано-Франківській області.

Крім цього в Україні було запущено 2 газових родовища: Колодницького і Крехівський газові родовища на Львівщині.

Hide  
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 минут назад, rl72 сказал:

а то функції президента патронувати будівництва? це в Конституції так записано?

блін, ну ви ж тіпа розумні пацани, тіпа добре вмієте вслухатись, вдивлятись в те, що говорять політики, особливо нелояльні цьому режиму, то чого ж ви елементарне не чуєте й не бачите ? Ще раз , великими жирними буквами 

8 часов назад, MANJAK11 сказал:

він говорить, що не збирався ставати президентом, разом з тим будував заводи й фабрики й створював робочі місця, тобто ДО свого президенства

• +1 5
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно, будував, а потім обрали президентом, тобото будував ДО а не ПІД ЧАС.
Що не так?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, rl72 сказал:

Правильно, будував, а потім обрали президентом, тобото будував ДО а не ПІД ЧАС.
Що не так?

в мене ж просте питання, шо ж такоє, ЩО І ДЕ він збудував ? Чому по декілька разів одне й те ж саме питати приходится ? 

• +1 3
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене ж просте питання, шо ж такоє, ЩО І ДЕ він збудував ? Чому по декілька разів одне й те ж саме питати приходится ? 

Тобі ж вище написали: липецьку фабрику.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...