Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.


Рекомендовані повідомлення

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №725 - це правда чи фейк? чи я помилився розділом?

я думаю, що якщо вже був указ №724, то наступний точно мав бути 725-м

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соцмережі підірвали інтернет фотожабами на обкладинку The Economist з Порошенком

На президента України Петра Порошенка обрушилася ціла хвиля насмішок у соціальних мереж, після розміщення в інтернеті отфотошопленної обкладинки спецвипуску журналу The Economist World, на якій разом зі світовими лідерами був зображений глава української держави.

Сьогодні президент України Петро Порошенко опублікував фотографію обкладинки спецвипуску журналу The Economist, де він зображений в ряду з світовими лідерами, проте оригінальна обкладинка журналу має зовсім інший вигляд. 
 

14518603466936.jpg
1451860475284.jpg

 

14518603583848.jpg

Пізніше в Адміністрації президента України закликали поставитися з гумором до публікації, і пояснили її появу тим, що хотіли зробити новорічний подарунок президенту таким ось чином. 

14518603723508.jpg

 

14518603877926.jpg

 

14518587543639.jpg

«Враховуючи те, що це був наш подарунок президенту до Нового року, ми б хотіли, щоб подібні святкові ідеї сприймалися з часткою жарти, і обов'язково через призму пошуку Україною свого місця у світі», – говорилося в заяві АП.

14518587792765.jpg

 

14518587914634.jpg

 

14518588042462.jpg

 

14518588182271.jpg

 

14518604592674.jpg
 

 

Змінено користувачем jack74
  • +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Чого український сегмент фейсбуку і взагалі інтернету просто завалений аналітикою, роздумами, прогнозами про життя Путіна і в ньому практично повністю відсутні ті ж речі відностно Порошенка. Про нього прийнято або добре,або нічого. А з доброго виходять короткі інформнарізки: побував там, сказав то, подарував то. Якась повна безликість. Якби не було ще того американського "Пане Президенте", що взагалі б було про Петра Олексійовича? Хто він, що він? Повністю закритий, лицемірний персонаж, без чіткий поглядів, моральних імперативів, без щирості, харизматичності, класичний український чиновник, тільки вищих рангів. Яка тут може бути аналітика, хто буде досліджувати його життя, думки, плани на майбутнє. Ніхто і скажу вам чесно, він й сам від того буде дуже задоволений. Бо маленькому сірому українському чиновнику головне що потрібно, то тишина навколо себе.

  • +1 7
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...
2 годин тому, Tarzanych сказано:

Та це просто ні в які ворота вже не лізе...

 

Ой, ще не вечір)))))))

  • +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергей ГайдайПодписаться

5 ч · Киев · 
 

Жили два друга. Близких друга. Дружили еще с армейских времен. Вместе создавали бизнес. Вместе пошли в политику - чтобы защищать, укреплять и приумножать свои активы. Как и водится в украинской политике - с помощью монопольных схем. Не рыночными, а политическими инструментами, в обход свободной конкуренции и правил одинаковых для всех. А порою и за нас с вами счет - выбивая преференции собственным интересам. Где обкладывая налогами конкурентов, и заставляя нас с вами платить больше за их товар. А где уходя от налогов, в офшоры, когда речь шла о собственном капитале.

Один стал депутатом Верховной Рады, менял один политический проект на другой, обзавелся собственным округом, своей партией, занимал высокие посты при разных властях, стал известным и публичным, и политиком и типичным украинским олигархом стремительно набиравшим вес.

Другой - не был известен широкому кругу украинцев. Он тихо обосновался в Киевраде. Был среди тех, кто в команде Черновецкого и Лесика Довгого активно осваивали активы нашего города.

О крепкой дружбе этих людей говорит характерная деталь. Еще в 2009 году оба "купили" на двоих в центре Киева полтора гектара земли. Купили не на свободной и открытой распродаже, а создали схему, благодаря которой удалось умыкнуть этот участок из городской собственности. Ради этого пришлось снести теплицы "Зеленстроя" и перенести их в другое место.Землю практически украли у киевской громады. Помог общий член их команды Лесь Довгий, тогда секретарь Киеврады и свои люди в киевской власти. Деньги на покупку земли потратили не большие - удалось оформить бесплатную передачу ее от города в частные руки. А когда в финальной цепочке друзья приобретали участок по цене в разы меньшей чем рыночная - то все равно заплатили они деньги сами себе. Платеж ушел подконтрольном им фирме, которая на тот момент владела участком. И конечно бесследно исчез с ее счета. Фирму обанкротили и тихо ликвидировали.

Участок разделили пополам. И начали на нем строить два дома. Ну как и водится друзьям - правильно жить соседями. Кто бы не хотел жить с настоящим другом забор в забор да еще по одному адресу? Улица Радиальная 5.

Это куда ближе, чем Межигорье (тоже когда-то стыренное беглым президентом у украинцев), для экскурсий простых революционно настроенных граждан. Можно просто пешком, минут 15 от метро Арсенальная сторону музея ВОВ. Кстати, дело по факту покупки этой земли - отличная проверка на вшивость для НАБ. И ответ на вопрос: есть ли яйца у антикоррупционного прокурора?

Один из друзей, который лысый, дом построил и живет нынче там. У другого, тот который седой от бремени властных полномочий, строительство заморожено. Недружественная в 2012 году власть открыла уголовное дело. Нет, не по факту махинаций с общественной землей, а по факту уничтожения охраняемого законом исторического памятника - на участке старшего друга оказались фундаменты части киевских старинных крепостных сооружений. А он по ним экскаватором.

Дело нынче закрыли. Ураган политических перемен снова занес друзей на вершину власти
.
Так и стоит этот кусок земли стыренный у киевлян наглядным памятником нашей властной коррупции. У одного на нем полноценный дом за высоким забором. Другой просто владелец соседней земли в центре Киева. Каждый может найти его фамилию в открытом реестре владельцев. Еще год тому журналисты "Радио Свобода" в своем телевизионном проекте "Схемы" показали все подробности этого дела. http://www.radiosvoboda.org/content/article/26847199.html

Да, так про что это я? Я о коррупции, и про то - в чьем кабинете она начинается. Нынче все обсуждают скандал с отставкой министра экономического развития. Антикорупционное Бюро обещает разобраться с Кононенко. Ой ли? Президент обеспокоен и пытается держать хорошую мину при плохой игре. Мол пусть разберутся с Кононенко, Ой ли? А Абрамявичус должен остаться. Правда? Запад всерьез грозит пальцем украинской власти.Эх-эх-эх. Нехорошо.

А в центре Киева дом Игоря Кононенко тихо и мирно соседствует с президентской землей. А в воздухе пахнет новым Днем Гнева...

  • +1 8
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

 

За ширмой

 

 Юлия Мостовая 5 февраля, 22:07


Больше читайте здесь: http://gazeta.zn.ua/internal/za-shirmoy-_.html

 

хороша стаття про події, які відбуваються в даний момент у владі

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

......а як вам новини про те що знайшли, якоби, зброю з якої стріляли у майдан, типу десь близько 30 одиниць у "роздеребаненому" вигляді та зі спиляними номерами. (по ящику сюжет був - дивлюся рідко, випадково натрапив) Шокін там розпинався про це перед порохнявим......типу такі ми ось молодці......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більшості пох на суди і події що пов"язані з майданом. Глянеш онлайн трансляції судів а там ажжжжжжжжжжж 70 переглядають. Зато пости якогось москальського утирка про третій майдан по надцять тисяч перепостів. Знайшли зброю і то не добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головне вчасно витягнути цукерку з рукавички:

Оружие, которое применялось против участников Революции Достоинства было обнаружено в Голосеевском районе Киева в августе 2015 года

Цитувати

«12 августа 2015 года нами была получена информация о том, что на территории Киева в Голосеевском районе относительно огнестрельного оружия»,- сказал г-н Остафийчук. По его словам, фрагменты оружия были обнаружены в водоеме и прибрежной полосе. «14 августа года был назначен комплекс соответствующих экспертиз», – добавил он. 

Тепер потрібно вчасно відволікти увагу від Кононенка.... імхо

  • +1 7
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, la20 сказано:

Більшості пох на суди і події що пов"язані з майданом. Глянеш онлайн трансляції судів а там ажжжжжжжжжжж 70 переглядають. 

Так, більшості пох та ту мишину судову возню... Більшість очікує конткретних результатів. Нагадайно, скільки причетних засуджено за події на майдані?  імхо

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про зброю якою вас шановних відволікають від кононенка https://twitter.com/ServiceSsu. чи може то вас відволікають від того що в насіння забрали звання і відкрито кримінал чи замість того щоб читати бюджет і не казати що ми не знали що там, голова самонемочі продвігав в ті дні екстрасенсів :)

Виявляється зброю знайшли в літку 15 року, просто проводились експертизи бо зброя не була підписана що з цієї було вбито того і вона належала такому....

  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, la20 сказано:

Хлопця, що порвав портрет порошенка, вже випустили на волю?

http://news.meta.ua/archive/28.07.15/cluster:44117194-Sud-Vinnitsy-ne-vypustil-na-svobodu-Khorta-porvavshego-foto-Poroshenko/

  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, la20 сказано:

А ти впевнений що він йде по статті за портрет?

Є така стаття як "за портрет порошенка"  ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, la20 сказано:

ну ти ж сам написав за портрет. то якого ти?

ти подумав, що це назва статті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти



×
×
  • Створити...