Перейти до змісту

Екзит-Пол "Борда голосує" 25.05.2014

Arden

454 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Куча емоцій, бризкання слиною і т.д. І на цьому все закінчувалось ...

На бризкання спермою вона уже "не тяне"

Справа в тому, що я голосую розумом, а не серцем, тим паче іншими частинами тіла :). Тому що б переконати мене що той чи інший кандидат не годиться для посади Президента України потрібно навести якісь докази, логічні міркування тощо, а не емоції типу слів "Йуля". Я не є прихильником Тимошенко і чесно кажучи вона мені останнім часом все менше і менше подобається, але перед тим як відкинути її кандидатуру я повинен переконатися що в ній погано те той те, вона зробила ось те й те поган і т.д. На жаль її противники висловлюють дуже багато емоцій та дуже мало логічних міркувань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 132
  • Створено
  • Остання відповідь

lerov

а який для тебе аргумент,твого кандидата? За що ти віддав голос?

ЗЮ. Звичайна людська цікавість. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі шукають логіку в тому чому голосують наприклад за Ляшка, Гриценка і їм подібний.

А все дуже просто. Ці всі харі типу Порошенко, Юля, Симоненко вони так остобридли, що люди мабуть вже й за чорта лисого голосували б, якби він був серед кандидатів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоча, якщо чесно, я не розумію звідки до неї стільки ненависті. Як я не допитувався на Борді - ніхто мені логічно нічого пояснити не зміг. Куча емоцій, бризкання слиною і т.д. І на цьому все закінчувалось ...

Її за одну "газову угоду" розстріляти треба. Харківські угоди - це наслідки її газових контрактів. Наслідки не єдині і не останні.

Питання дуже суперечливе. Деякі політологи вважають що таким чином вона зняла Україну з газової голки росії. А при нормальному керівництві (якого нажаль останні роки ми не мали) це був дуже хороший момент позбутися політичної залежності України від росії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І це вагомий аргумент, щоб віддати за нього свій голос?

давай я кину все й начну тобі малювати всю політику партії, забью хєр, що я уже все це писав і також забью хєр на те, що ти забив хєр і не удосужився почитати те, що я писав ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання дуже суперечливе. Деякі політологи вважають що таким чином вона зняла Україну з газової голки росії. А при нормальному керівництві (якого нажаль останні роки ми не мали) це був дуже хороший момент позбутися політичної залежності України від росії.

Ти ідіот. Її угоди досі діють. Ці угоди витягують усі гроші з України, що не витягнули іі угоди витягнув Янукович. Навіть наша слабка армія - це також наслідок цих угод, навіть не опосередкований, а прямий.

Проведу аналогію: загнати підприємство до банкрутства - це не найкращий спосіб відмовитись від кредитування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти ідіот.

Дякую :) Але це не найкращий спосіб переконати опонента в своїй правоті. :) Чесно кажучи дальше цього речення не читав. Навіщо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

реально може бути несподіванка на виборах...така що всі політологи за голову візьмуться, бо ж можливо такого ніхто й не очікував....

А що буде на виборах у ВР? Непереедбачувані точно будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не чекав такого від Ляшка. Він умудрився проголосувати в одній кабінці.

Крім того, і волинський керівник штабу Ляшка відзначився...

http://www.volynnews.com/news/society/kerivnyk-shtabu-liashka-na-volyni-porushyv-zakon-/

Це звісно, дрібниці, але все ж таки неприємно.

Взагалі, 24 канал повідомив, що Волинь у трійці, де найбільше порушень....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На моїй дільниці представники правоохоронних органів були відсутні.на вулиці бродив один МНСник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Екзітпол 5 канал

Порошенко 55.9, Тимошенко 12.9, Ляшко 8.0, інші дуууууже далеко...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Екзітпол 5 канал

Порошенко 55.9, Тимошенко 12.9, Ляшко 8.0, інші дуууууже далеко...

Як так що не 99,9 як за часів СРСР.

ЦЕ мінус для каналу, якому довіряють дуже багато народу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так це не 5 канал, це дані національного екзитполу, проводили: "Демініціативи", КМІС, Центр Разумкова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно кажучи не очікував такого відриву Порошенка, і все ж я надіявся що хтось з пари Грценко-Ляшко, все-таки посуне Юльку, тоді був би сенс другого туру. А раз так, то ІМХО хай краще Порох вже виграє в першому турі, так якщо буде другий тур Порох-Юля, то виграє все-одно він, а так хоч час та гроші зекономимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що зробили всі ці разом взяті піз@боли,крім по ТВ піаритися?

ЗЮ. Чоловік Клінчаєва привіз з Луганська.Накарав ублюдків в Торезі.Мені цього достатньо,щоб віддати за нього голос.Він на це заслуговує. А буде другий тур,буду вибирати з меньшого зла.

ЗЗЮ. Діла красять мужа,а не пусте бовтання язиком.

Шкода,що в списках не було Джона МакКлейна.Він врятував заручників Накатомі Плази і знищив терористів Грубера. Не дав звільнити наркобарона Есперанцу,знищив терористичну групу Стюарта.Та й ще багато справ.

Я до того,що як актор,Ляшко трохи відстає від галівудських зірок.Але в Ляшка гарні сценаристи з ПР. Так багато народу щиро повірили в те кіно.Ладно,в кожного свої очі й голова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перед монітором та перед телевізором сидять різні люди :unsure:

І телеманьяків більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кожного своя думка.

Ой,на рахунок сценаристів- я Вас умаляю!!! На любого можна нарити купу компроматів.Повторюся ще раз: він єдиний,хто щось робив. Де були ваші Йулі,Порошенки,Симоненки???Якби Порох вдів бронік і туди поїхав,можливо б і проголосував.Але ж піZдэть,не мышки ворочати.Правда?

ЗЮ. Обома руками був завжди за "Свободу".Тепер категорично ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і все ж я надіявся що хтось з пари Грценко-Ляшко, все-таки посуне Юльку, а ви замітили що там було два Гриценка 1 Анатолій 2 Андрій скоріш за все це так сспеціально зробили щоб скосити голоси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і все ж я надіявся що хтось з пари Грценко-Ляшко, все-таки посуне Юльку, а ви замітили що там було два Гриценка 1 Анатолій 2 Андрій скоріш за все це так сспеціально зробили щоб скосити голоси

гриненко і гриценко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Другий ГриНенко і в нього АЖ 0,42

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

був один Гриценко Анатолій, а у Андрія інше прізвище - Гриненко

на таких неуважних і розраховано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я до того,що як актор,Ляшко трохи відстає від галівудських зірок.Але в Ляшка гарні сценаристи з ПР. Так багато народу щиро повірили в те кіно.Ладно,в кожного свої очі й голова.

бідолаха, йому мабуть важко СТІЛЬКИ РОКІВ грати одну й ту ж роль правда ? Зате порошенку заі*ца, т ам під кучму ліг, потім під юща, потім під яника, тепере під путлєра ляже, а чо, планктон електорат вибрав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бідолаха, йому мабуть важко СТІЛЬКИ РОКІВ грати одну й ту ж роль правда ? Зате порошенку заі*ца, т ам під кучму ліг, потім під юща, потім під яника, тепере під путлєра ляже, а чо, планктон електорат вибрав

Я кількома постами вище писав,що зараз нам знову пропонують вибрати серед купи г_вна,те,яке меньше смердить. А смердять вони всі однаково.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...