Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Звісно -не про ОАЕ, чи Норвегію мова, вони - бабло вклали, знаючи, що найближчим часом - нафта тільки на хімку піде, але ж ніяк не на паливо, а русішь - тупо спіздили, або - проїли бабло.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До війни, ще до 14 року, читав - "десь", на узьких сайтах. що вони - типу не проти в ЄС вступити і не тільки так, а "імєют полноє право і больше чем Україна", тобто - зашквар в їхніх головах вже давно. Ще цих п*д*рів в ЄС не вистачало, хоча, таким деграданам як орбан - ця ідея, може і сподобатись :mdr:
Добре, що "натякнули" - якщо і далі буде така фігня, то буде вирішувати - більшість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, Bliksss said:

якщо все буде добре- років через 15

хуйло стільки не проживе 

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

57 minutes ago, alexvvv said:

хуйло стільки не проживе 

та насрать на хуйла, там - нове наступне покоління п*дорОсів росте

вже ж -"бачиш", до чого допизділись? "Если бы не мы, не было бы Европы, единственная страна, которая осталась нормальной - Венгрия" ... клініка, шиза, рубашка, а краще - зразу... :mdr:

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, alexvvv said:

рано чи пізно, через неадекватну поведінку кацапів, цивілізований світ задумається на якій підставі кацапи володіють такою великою територією 

При наявності ядерної зброї їм буде якось пох на думку цивілізованого світу. І ніхто їм нічого не зробить. 

Будуть жити як у КНДР

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 minutes ago, Electronshik said:

Будуть жити як у КНДР

Не факт, китайців - таки трохи бояться. Я - не про народ, про - пуйло мова, народ на рашці  -не вирішує, від слова - зовсім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 minutes ago, Electronshik said:

Будуть жити як у КНДР

до речі, ці комуняки - з рашкою завжди поряд, хуйло - не наважиться, вот тобі нєвмєняха з північної Кореї. І спробуй - доколупатись, пуйло скаже - "это же не я", і - це ж не він, а - паморок з північної Кореї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Китай це також тоталітарна країна. І не робить усілякі демократичні дурниці. Тому пуйло їх боїться. Особливо якщо китайці перекриють їм свої канали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ватнікі - будуть жити далі, в бараках, та хочаб в "землянках", вата - це хвороба. Покажіть того дибіла, який першим сказав - "вялічіє", це ж просто нонсенс. Самі - нікуя не зробили, в складі ссср - так, ну але ж "присвоїли" все - собі.
Просто - нікуя не розуміють, жити - треба далі, а не існувати за чийсь рахунок.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 minutes ago, Electronshik said:

Тому пуйло їх боїться. Особливо якщо китайці перекриють їм свої канали.

вот пуйло і боїться, чимало "китайських" підприємств в Україні - по жодному не прилетіло, це всім зрозумілий факт.

Якщо Одесу не рахувати, там - будуть трабли в рашки)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 minutes ago, Electronshik said:

Китай це також тоталітарна країна. І не робить усілякі демократичні дурниці.

але, розстрілювати за корупцію - нормальна тема, мова, на жаль не про нас... там ще й родичі - в "трудові табори"... цікавий досвід....в наших реаліях, бабуся 90+ років - власниця гєліка, це маст хев.

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 minutes ago, Electronshik said:

Китай це також тоталітарна країна.

14 minutes ago, Electronshik said:

Тому пуйло їх боїться.

Все - правильно, як кажуть "палка о двух концах", тобто - "китаєць" сам вирішує, вот в чому питання, а пуйло - немає варіантів як підлизнути.:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 hours ago, Bliksss said:

ватнікі - будуть жити далі, в бараках, та хочаб в "землянках", вата - це хвороба. Покажіть того дибіла, який першим сказав - "вялічіє", це ж просто нонсенс. Самі - нікуя не зробили, в складі ссср - так, ну але ж "присвоїли" все - собі.
Просто - нікуя не розуміють, жити - треба далі, а не існувати за чийсь рахунок.

Є така штука: реваншизм. На неї у свій час перехворіли німці, народив на світ нацизм та Гітлера. Тепер на це хворіють росіяни. пуйло це продукт їх реваншизму. Згадати 90-ті. Крах всього, розвал, позор у Ічкерії, п'яничка "цар Боря Єльцин", олігархи, що відкривали ногами двері у кабінет президента. росіяни швидко почали біднішати і у той час в них з'явилась жадоба реваншу. І величезне бажання відновити свою імперію типу срср, бо вони щиро вважали що їх зрадили. І вони дуже ненавидять нас, бо без України неможлива їх нова імперія і при цьому вважають саме нас зрадниками імперії, забувши (або не згадуючи) той факт що рф оголосила про свій суверенітет раніше ніж Україна. 

• Дякую! 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 minutes ago, Electronshik said:

у свій час перехворіли німці

про що і мова, але, усвідомлення прийде - згодом, тобто - потім, і не до всіх. Ватани, як були - так і будуть сидіти на "обісцяному дивані" і волати - "бей хахлов".. Можна на них - йух покласти, але, їхній аналог нашої ВР - такої ж думки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Bliksss сказав:

і волати - "бей хахлов"

Ну, як говориться, "піз..ть не мішки носити". Після того як вони звідси виберуться, залишки їх непереможної совкоармії, їм ще надовго не виникне бажання повторити спробу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Electronshik сказав:

вони дуже ненавидять нас, бо без України неможлива їх нова імперія

IMG_20230721_201320_653.jpg

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

56 minutes ago, SergLutsk said:

Після того як вони звідси виберуться, залишки їх непереможної совкоармії, їм ще надовго не виникне бажання повторити спробу.

Йожиикі кололись і - плакалі, но - тупо лезли на кактус)))

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 хвилин тому, Bliksss сказав:

Йожиикі кололись і - плакалі, но - тупо лезли на кактус)))

IMG_20230721_211013_289.jpg

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 hours ago, Electronshik said:

І величезне бажання відновити свою імперію типу срср, бо вони щиро вважали що їх зрадили.

До речі, рашка - раніше за Україну вийшла зі складу ссср:0144:

18 hours ago, Electronshik said:

І вони дуже ненавидять нас, бо без України неможлива їх нова імперія

за що і "двіж", це - навіть ватану з "трьома класами освіти" - зрозуміло, що без України, вони -  приречені. Приречені на що? А тут вже як "карта ляже", під кого прогнуться, там і будуть ;) Мож, так як і має бути, під монголів - прикольно було б :) Даже путлєр казав - "історічєская справєдлівость - должна быть восстановлена" ну вот, мацквабад в складі Монголії - норм варіант на мій погляд:smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"русские, это - не народ, это - население"

як тут-  не погодитись?

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 7/22/2023 at 6:59 PM, Bliksss said:

"русские, это - не народ, это - население"

як тут-  не погодитись?

Я б сказав що не "русские" а росіяни. Чому так?

Бо зараз я однаково ненавиджу всіх росіян, які несуть смерть моїй Батьківщині. І мені пофіг хто він: рускій, бурят, калмик, чечен, тощо. Для мене вони всі ВОРОГИ. 

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 hours ago, Electronshik said:

Я б сказав що не "русские" а росіяни. Чому так?

Бо зараз я однаково ненавиджу всіх росіян, які несуть смерть моїй Батьківщині. І мені пофіг хто він: рускій, бурят, калмик, чечен, тощо. Для мене вони всі ВОРОГИ. 

такої національності як рускій не існує 

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Госдума намерена запретить Международному уголовному суду в Гааге вести расследование дела, по которому выдан ордер на арест Путина.

:smile-zachot:

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...