Перейти до змісту

"Новий" Крим, нові реалії

jack74

Рекомендовані повідомлення

Ну от мало людям інформації чи дятли повні-не дай Бог що трапиться і куда буде звертатися,поліцію чи "посольство"-не тупіть який на. Крим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю хлопця, який реально збирається їхати відпочивати в Крим та ще й з двома дітьми.... :0148:

Знаю хлопця який нещодавно повернувся з Криму з відпочинку :). Хоча сунути туди зараз 2 дітей все ж таки трохи безвідповідально ...

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от мало людям інформації чи дятли повні-не дай Бог що трапиться і куда буде звертатися,поліцію чи "посольство"-не тупіть який на. Крим.

Інформації достатньо, але обставини сильніші. Сестрі майже 70 років, виїхати( а ми забирали), не може. Лікарі виявили рак шлунку, і мені до лямпеги, пристрелять мене ті козли чи ні, може в останнє в житті її побачу. Розумію чим ризикую але, вибір не великий.
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і мені до лямпеги, пристрелять мене ті козли чи ні

Ну, я не думаю, що потрібно вже аж так ставити питання: вернетеся живим чи ні. Просто, багато побутових питань, поки Крим не був окупований, можна було вирішити набагато простіше ніж зараз ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і мені до лямпеги, пристрелять мене ті козли чи ні

Ну, я не думаю, що потрібно вже аж так ставити питання: вернетеся живим чи ні. Просто, багато побутових питань, поки Крим не був окупований, можна було вирішити набагато простіше ніж зараз ...

Ключова фраза- МОЖНА БУЛО...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, що ж... треба, знач треба... Людина не маленька, сам, певно, зважив всі "за/проти", "може" і "потрібно"...

bublik007, тоді чекаємо на звіт з перших рук. Удачі там! Зайве там не геройствуй, один в полі не воїн!

Змінено користувачем jack74
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, що ж... треба, знач треба... Людина не маленька, сам, певно, зважив всі "за/проти", "може" і "потрібно"...

bublik007, тоді чекаємо на звіт з перших рук. Удачі там! Зайве там не геройствуй, один в полі не воїн!

дякую за побажання , jack74)) Планую поїздку на серпень.Фото звіт, по можливості, ОБІЦЯЮ!))))

bublik007, друзі з Криму кажуть, що там спокійно, спокійно, як на цвинтарі. :)

В Севастополі?))) Змінено користувачем bublik007
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bublik007, в Інкермані, в Євпаторії і на піденному березі - то точно. :)

До речі. в мене десь ще валяється колорадська стрічка, можу дати. :_07:

Та ні, стрічки не тре, буде те , що буде, я фаталіст)))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в нас тут такі страхи й настрої, мабуть як в східняків й кримчан стосовно західної України. Кажу ж, нічим особливо ми не відрізняємся, й кожен може бути на місці оппонента.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от тільки ми насправді не нападаємо на східняків і кримчан, на нашій території їх не грабують і не вбивають. Це ж не значить що самі кримчани до нас погано ставитимуться, там тепер і крім них вистачає "доброзичливців". Хоча й самі кримчани теж не такі вже аж доброзичливі - минулого року як відпочивали то не раз чули про себе - "хохли"

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на щастя географічне розташування Луцька сприяє відпочинку в Болгарії

кілометраж такий самий як і в Крим, можливо навіть і менший

і слова "хохли" ви там не почуєте

позаминулого року відпочивав в Обзорі, там напевно кожен четвертий відпочивальник з України

якщо десь побачите дорогу автівку, то з вірогідністю 70% вона буде з львівськими номерами :)

Змінено користувачем guest
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на щастя географічне розташування Луцька сприяє відпочинку в Болгарії

кілометраж такий самий як і в Крим, можливо навіть і менший

і слова "хохли" ви там не почуєте

позаминулого року відпочивав в Обзорі, там напевно кожен четвертий відпочивальник з України

якщо десь побачите дорогу автівку, то з вірогідністю 70% вона буде з львівськими номерами :)

у Болгарії важко знайти дорогу машину з їхніми номерами, як і поліцейських. але рівень ввічливості і уваги до туристів настільки виокий, що Криму, Одеській області і Світязю - напевно років з 10-15 ще піднімати треба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ахахаха, долбі\бізм, легко подати в суд можна на таке.

і не надоїсть повторити - що хотіли - те і мають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не далекий той час що будуть брати гроші за повітря. Скажуть тут повітря чисте і платіть. 1 вдох 100 рублів. 1 пук штраф 10 тищ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Ялте начали "сшибать деньгу" с туристов за проход на Аю-Даг

- А с какой целью взимается плата?

- С целью капитального ремонта Провала, — чтобы… не слишком… проваливался!

© О.И. Бендер :_08:

Змінено користувачем BkSeo
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2014-06-16_1548.png

Кримчани будуть щасливі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ахахаха... зараз всі хто саме більше кричав "расєя матюшка" будуть найбільше кричати,тільки вже інші вигуки ))

на що боролися ,на те і напоролися

Змінено користувачем -=Mr.BrooX=-
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дні Криму в Чечні кримчани ще якось переживуть. Гірше буде, коли потім вирішать провести Дні Чечні в Криму.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В суд, на кого? )))))) Мають вони таки гемор, як писала сеструнька, що вже виють від "еротичного! захвату)) Нічого, буду в серпні, сам "протестую."
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самый известный коммунист Крыма Леонид Грач писал письма президенту России Владимиру Путину о сложной ситуации в Крыму. Об этом он сообщил в интервью «Главкому».

Он сетует, что после аннексии Крыма Россией на полуострове все подорожало в разы. «Понятно, что адаптация в российскую действительность и не могла пройти легко, но с другой стороны, если бы местечковые правители были озабочены не еженедельным проведением митингов и праздников, а занялись подметанием улиц, было бы куда полезнее. В Симферополе грязь страшная, лягушки в реке Салгир квакают!», - сказал Грач.

«Я писал письма Путину, в которых прямо говорил: ситуация в Крыму очень сложная. Нужен твердый государственный, неангажированный подход», - отметил главный коммунисты Крыма.

Грач признал, что не произошло того, чего он хотел. «Поэтому мы везде получили рост цен и огромные очереди. Вы можете себе представить, чтобы люди в два часа ночи шли к Сберкассе занимать очередь, чтобы оплатить коммунальные услуги? А здесь сейчас так. К очередям, росту цен приплюсуйте еще коррупцию, и станет ясно – в Крыму нарастает бытовое недовольство. Мы надеялись, что уходим от коррумпированной Украины, от того безобразия, которое есть в автономии, но – увы, воз, как говорится, и ныне там», - сказал коммунист.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ярослав Ракицкий о своем отпуске.

– Ярослав, как прошел отпуск?

– Отдыхал в Крыму. Сейчас в Днепропетровске у родителей.

– Сказалась ли как-то политическая ситуация на отдыхе в Крыму?

– Нет, никак. Крым остается Крымом. Все спокойно, хорошо. Там и сейчас отдыхает много людей из Донецка, Днепропетровска и других городов. В основном там украинцы.

• +1 3
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В основном там украинцы.

Ну да,бо Крим - це Україна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В суд, на кого? )))))) Мають вони таки гемор, як писала сеструнька, що вже виють від "еротичного! захвату)) Нічого, буду в серпні, сам "протестую."

думаю, в слідуючому році, в той же день, що і в цьому, можна проводити референдум про приєднання Криму до України . Те, що я думав, москалі розтянуть анальну екзекуцію для Криму на декілька років, то вони за декілька місяців впорались

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...