Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Щось мене в тих сводках лякає інфа про донецький аеропорт... маю надію що все ж таки то лише політ фантазії Стрєлкова....

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Якщо вбивав - то немає амністії, а якщо катував: ламав кінцівки, нігті висмикував, голодом морив, викрадав - то є. Бабло давав (це про Ахметку) так само амністія. Хлопці, ви чого? Яка амністія? Той, хто скоював такі злочини і підпадає під цю амністію, то ми будемо мати "заморожений" конфлікт. І країну буде лихоманити ще довго.

Опубліковано

Петя правильно робить.

Терористи тепер мають шанс здатися, тобто відсіються ті що не вбивали.

Все по закону і милосердно. Не вбивав?? Значить тебе не вбють.

Тепер можна чистити, без зазорів сумління. Тим паче яскравих представників ЛНР і ДНР вже давно внесли в список. І як Ви знаєте в нас презумція винності!!! Ти ще докажи що не стріляв!

Цей закон направлений, щоб у терів було ще менше підтримки.

в такі ігри гратись не можна !!!!! Навіть при статтях попроще буде купа народу, які захочуть по них проскочити, достатньо самого факту якоїсь там амністії й ВСЕ !! Блін, я не знаю, які слова підібрати, щоб ви усвідомили всю трагічність, нелюдяність, алогічність й недопустимість закону з такими статтями.

Опубліковано

мені чогось здається, що коли ця амністія "вступить в силу" сепари вже всі передохнуть,і більшість хто зараз воює буде в рядах міліції та прокуратури,а далі вже почнуть судити (амністувати можна по 1 статті,а судити повторно по іншій).

Опубліковано

Та перестаньте панікувати, не пройде той закон. Але в даний момент, для сопливої Європи і для дикої Раши, ПП типу намагається по максимуму йти назустріч "апалчєнцам", намагається зробити все можливе (що в ЙОГО силах ;)) для уникнення подальших вбивств...

А як і чи буде воно взагалі - це вже зооовсім інша пісня ;)

Опубліковано

Ми вже про третє перемир'я тут нагадали-надумали. А вже й Славянськ звільнили.

Такий фейк можно наваяти в ворді прям за годинку і в інет залити. Вже пора звикати не довіряти неперевіреній інфі.

Опубліковано

мені чогось здається, що коли ця амністія "вступить в силу" сепари вже всі передохнуть,і більшість хто зараз воює буде в рядах міліції та прокуратури,а далі вже почнуть судити (амністувати можна по 1 статті,а судити повторно по іншій).

Та перестаньте панікувати, не пройде той закон.

Нехай ця подія набуде суспільного резонансу і цей законопроект не вийде за межі АПУ, але уявіть - які настрої панують в команді ПОПа?

Опубліковано

Хлопці не забувайте що Порох то не овоч, і те що він говорить не завжди співпадає з тим що задумав, так що думаю не просто так він цей закон приймає, не думаю шо отак просто відпустять серйозних терористів.

А друге те що цей закон не розповсюджкється на бойовиків із рашкостану, а вони то в основній своїй масі і були тими хто убивав і катував.

Плюс зачиншиків теж найдуть за що взяти, та і сумніваюсь що здадуться вони добровільно, як і місцевий криміналітет.

Тому цілком може виявитись що закон то є а тих хто під нього попав би то вже і нема.

А от психологічного удару по бойовикам може завдати, того як багато хто там воює через психологічний тиск з боку бойовиків, які давлять на те що якщо здатись то посадять до кінця життя, а так на тобі амністія. А зменшуючи кількість місцевого населення серед бойовиків буде зменшуватись і підтримка тих хто прийшов з московії, плюс ті хто складуть зброю, будуть же самі вести контр пропаганду серед своїх знайомих, самі цього не підозрюючи.

Опубліковано

Та перестаньте панікувати, не пройде той закон. Але в даний момент, для сопливої Європи і для дикої Раши, ПП типу намагається по максимуму йти назустріч "апалчєнцам", намагається зробити все можливе (що в ЙОГО силах ;)) для уникнення подальших вбивств...

А як і чи буде воно взагалі - це вже зооовсім інша пісня ;)

Да сам факт наявності такого закону (якщо це не фейк) це вже дика подія. Переклади но статті, по яким амністують, на європейські мови й дай почитати за кордоном. Да після цього ні одна здравомисляча людина не схоче не те що жити, приїхати просто в Україну не схочуть, й дітям своїм накажуть, й правильно зроблять.

Опубліковано
Отправлено Сегодня, 19:03

Чомусь мені це нагадало полювання наших чиновників: пане приїхали, на нього вигнали зайця\козла, піф-паф - і трофей готовий.

Опубліковано

Чомусь мені це нагадало полювання наших чиновників: пане приїхали, на нього вигнали зайця\козла, піф-паф - і трофей готовий.

ну ясен пень, що без розвідки, й без інфи про місцеперебування, ніхто туди не йшов би, це було б не логічно. Цікавий той момент, як начальника міліції Ляшко опустив, з ними так й треба, єдине, що логічно було б, якби того начальника разом з тим уродом в кайданах посунули б в сізо, а так, слабувато, імхо в дупі мав той начальник те, що чесав йому Ляшко

Опубліковано

та подивіться на того хряка, він тільки трюфеля може шукати своїм рилом на столі, хай здасть тест на "профпригодность", поки будуть такі начальники, буде повна клоака в органах

Опубліковано

чергова серія циклу - "танкіст", мабуть найкраща через те що я теж танкіст. ще й служив там де і я колись, от чортяка :_07: ще й на камеру розказує як на танку з пробуксовкою рушати, оце справжній танкіст.

Опубліковано

Ну Ляшко точно буде з Порошенком тягатися.

А поки бали заробляє. Хоча якщо Порох, до того часу, наведе порядок, то в Ляшка ніяких шансів.

В будь-якому випадку він дає приклад! І показує що з "таких" треба "люструвати", поки так по варварськи, а потім по закону.

44975464_ment.jpg

Опубліковано
ну ясен пень, що без розвідки, й без інфи про місцеперебування

Та я не про розвідку, і не про інфу. Добре, якщо з часом оформлю думку - напишу.

Опубліковано

чергова серія циклу

Сидіти в палаючому танку і не відходити тому що не було наказу????... "сусіди", ви ще дійсно хочете перемогти цих хлопців?...

ЗІ. Жора, виживи... просто залишся живим... щоб тобі виповнилось 20, щоб ти створив сім"ю, щоб ордени на свята були на твоїх грудях, а не в коробках в батьківських схованках.... виживи на зло всім: колорадам, москалям, "полковнікам" що кидають своїх на полі бою...

ЗЗІ. Зачепило....

Опубліковано

Сидіти в палаючому танку і не відходити тому що не було наказу????... "сусіди", ви ще дійсно хочете перемогти цих хлопців?... ЗІ. Жора, виживи... просто залишся живим... щоб тобі виповнилось 20, щоб ти створив сім"ю, щоб ордени на свята були на твоїх грудях, а не в коробках в батьківських схованках.... виживи на зло всім: колорадам, москалям, "полковнікам" що кидають своїх на полі бою... ЗЗІ. Зачепило....

по суті те що вони залишились на місці не маючи можливості повноцінно відстрілюватись в палаючому танку, прийняли весь удар на свою броню цим і врятували життя піхотинцям на блокпосту які змогли без втрат відійти.
Опубліковано

Peter Shuklinov

- партия боевиков удобряет донецкий аэропорт. Процесс продолжается. Еще одна группа недальновидных террористов проходит копчение в луганском. Десантура крепко жарит. Вечером гостям снова понадобятся рефрижераторы, чтобы вернуться в Россию в полностью готовом виде. Простите за черный юмор. Путин не пропускает наши продукты? Пусть хоть свои заберет. После термической обработки.

Терористи підривають мости, щоб зупинити поступ Української армії. Ну-ну)))

Недалеко від Слов'янська:

EZyjC.jpg
Опубліковано

Ляшко, ясне діло піариться, і як казав вже MANJAK11, таке дійство не відбулось би без попердньої інформації про час і місце)))) Але, факт залишається фактом - Ляшко не просто трендякає, а й робить те що каже, на відміну від деяких діячів типа Авакова і йому подібних. :_02: ( я не є прихильником Ляшка :_02:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...