Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

- Фима, вы знаете разницу между бедой и катастрофой?

- Шо за вопрос, конечно!

- А можете сформулировать?

- Ну вот представьте - заболела тетя Циля. Беда?

- Беда...

- Но ведь не катастрофа?

- Нет...

- А вот, представьте - летели Путин с Лавровым в Женеву, самолёт упал и разбился. Катастрофа?

- Катастрофа.

- Но ведь не беда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

правда?

У Луцьку через замінування евакуйовують усі лікарні

уже вижу,есть отдельная тема... срорри

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПОТРІБНО МАТИ КРИТИЧНУ МАСУ ПЕРЕДАЧ І КОШТІВ НА БРОНЕЖИЛЕТИ

читав в мережі що львів"яни десь знайшли вихід на старі бундесверовські бронежилети, якість ніби непогана. Можна вивозити по одному жилеті на собі. Добровольців для вивозу набирають автобусами. Ціна смішна там була, як за списані.

Не лише броніки, але й каски.

Нажаль, у моєї візи закінчився термін....

Львів’яни «на собі» перевезли бронежилети з Польщі для українських військових на сході

23 травня, близько сотні львів’ян перетнули українсько-польський кордон, щоби перевезти в Україну бронежилети та каски для українських військових, які зараз перебувають на сході України. Про це повідомляє кореспондент Galnet.

Всього вдалося перевезти близько 90 касок та 75 бронежилетів. Чому до транспортування спорядження залучили стільки людей? Тому що польські закони не дозволяють перевозити згадані речі оптом, а лише по 1 одиниці спорядження на особу – для самозахисту.

Кошти на закупівлю спорядження виділила Самооборона Майдану Львівщини та її польські друзі. За словами одного з самооборонців Андріана Кліща, людей для перевезення спорядження шукали суто серед своїх знайомих, перевірених людей.

Так, вчора, о 16.00 львів’яни кількома автобусами та автомобілями вирушили до Шегинь. Там через піший перехід всі успішно перетнули кордон та пішли погуляти у місцевому супермаркеті. Через кілька годин прибув транспорт із касками. Кожен взяв по одній і переніс її на український бік кордону, де вже чекав транспорт із бронежилетами.

За словами А.Кліща, неподалік від кордону на польському боці розташований бокс, куди перевозять спорядження зі складу в Перемишлі, а з боксу – вже в Україну.

«Є великі проблеми з перетином кордону. Люди, які мають карту MRG, дуже бояться цього, тому що людям, які проносили через кордон бронежилети, просто зробили депортацію.

Але ми зараз пішли на таке, тому що відступати нема куди. Наші хлопці гинуть і в них немає ні бронежилетів, ні касок. Тому ми попросили допомогти людей, які мають візи», – розповів у коментарі кореспонденту Galnet А.Кліщ.

За його словами, загалом вдалося закупити близько 500 бронежилетів. Купували їх у Німеччині по 15 євро. Це «списане» спорядження, проте придатне до використання. Перевозити до України вдається по 100 бронежилетів на тиждень.

А.Кліщ додав, що в подальших планах – організувати два великих туристичних автобуси та знову перевезти по одному бронежилету і касці на людину.

«Таким чином ми будемо забезпечувати наші війська, це – ДШБ, внутрішні війська, які перебувають на сході України. Перш за все, ми хочемо забезпечити львівські війська, які є там.

Нам би не хотілось вірити, що вони десь пропадають і не потрапляють за призначенням. В даному випадку ці кілька авто зі спорядженням ми цільово вручимо військовим, які є там на місці, тобто хтось поїде туди», – розповів А.Кліщ.

http://galnet.org/newsticker/147037-lvivyany-na-sobi-perevezly-bronezhylety-z-polschi-dlya-ukrajinskyh-vijskovyh-na-shodi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://top.thepo.st/...odimir-Parasyuk Не знаю було чи ні але підтримую повністю !!!

Сьогодні в країні йде війна за домовленістю, і ніхто докінця не знає, що робиться. Одні області воюють за те, щоб бути українськими, інші - ділять посади. Я багато розмовляю з людьми, намагаюсь зрозуміти в чому біда, де межа, за якою Українці зможуть перемогти ворога? Все, що сталось в нашій державі - це план, який довго і нудно визрівав у чиїйсь голові. Ми бачимо, що певні політичні сили лобіюють війну, бо це їм вигідно. Вигідно, щоб в усіх на вустах була одна і єдина фраза: "Не чіпай владу - в країні війна". Я можу лише уявити, що б було в Україні, якщо б ПТН не приліз сюди. Ми б вже мабуть тричі поміняли все, що можна і не можна. І всі, кого ми змушені зараз терпіти - тікали б як щурі. Це ми дали їм шанс бути при владі, а вони мають нас за ніщо. Від початку революції Юля "висіла" на ялинці і всі кричали: "Вона має вийти на волю", вона вийшла і що далі? А далі театр, театр, театр... Всі кажуть: "хай буде Петро", а що Петро? Де він? Окрім білбордів я не бачу Петра. Чого не скликати ВІЧЕ, не прийти і сказати: "Я тут, що Вас турбує? Чого стоїмо далі по всій Україні? "Чого Ви, "лідери", не йдете до народу? Чого не ходите між нас і не тиснете нам руку, так, як це робили ще недавно на Майдані? Де ви? Олег, Арсеній, Арсен, Олександр та ін. По всій Україні призначають кого завгодно, все продається, купують всіх, кого можна і не можна. Хто сильніший - скаже "НІ", хто слабший, той залюбки за 30 срібняків продасть рідну маму і облиє брудом побратима, з яким кусок хліба у бою ділив. Зараз вилізло стільки наволочі, яка дуже "хоче будувати країну", а простий брат буде сидіти вдома і чекати наступного Майдану. Люди, не бійтись йти вперед, не бійтесь домагатись правди і не продавайтесь. P.S. Враження від вчорашнього ефіру: "так, нам дуже шкода бідних військових, але наш кандидат кращий за вашого кандидата". Залишилось неприємне усвідомлення, що рейтинг кандидатів в президенти для наших політиків набагато цінніший, ніж життя наших хлопців на сході. Дорогі депутати та політики, якщо ці прості люди не відвоюють сьогодні Україну на Сході, то завтра ПТН ПНХ буде в Києві і тоді Ваші кандидати в президенти будуть мірятись рейтингами в таборах для біженців. І ще одна маленька ремарка. Тільки ваші сумки від "луївітонів" могли б вдягти-взути роту солдат. Збираєте по 5 грн. з людей, а самі сидите на мільйонах...(Володимир Парасюк)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ікаво, чи є в скм ахмєтовапроукраїнські топменеджеои.

Можливо і є, але десь далеко в глибині душі, та і то - з дозволу самого Ахмєтова :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Who is who на Донбассе: с кем воюет Украина?

дуже реальний погляд на речі. раджу почитати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Представители савмопровозглашенной «ДНР» обратились к законному руководству Донецка, пока еще контролирующему большую часть городских коммунальных служб, поспособствовать вывозу трупов сепаратистов и наемников, воюющих против Украины. Об этом сообщает «Обозреватель» со ссылкой на источник в руководстве Донецкого горисполкома.

Речь идет о почти четырех сотнях боевиков, погибших во время боев за донецкий аэропорт. Трупы наемников из Чечни, Дагестана, Сербии и даже некоторых африканских стран сепаратисты сложили в одном из ангаров, прилегающих к аэропорту на небольшой части территории, пока еще контролируемой бандформированиями. Остальные объекты заняли украинские войска, и у террористов отсутствует коридор для вывоза тел погибших наемников в направлении Таганрога и Новошахтинска Ростовской области.

Представители «ДНР» сообщили, что в случае, если не удастся осуществить вывоз из города и через границу тел погибших, им придется их сжечь их, поскольку процесс разложения уже сейчас сделал невозможным нахождение боевиков в пятидесятиметровой зоне вокруг ангара.

Напомним, что по разным сведениям численность группировки вооруженных сепаратистов и наемников, действующих на территории Донецкой и Луганской областей составляет около 4,5 тысяч. Данные о убитых украинскими силовиками участников бандформирований лидерами сепаратистов не разглашаются.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Батальон "

" готовится к обороне Донецка.......послухаЕш гебельс ТВ и вже сам думаЕш вот так защитники то... :0152:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от звідки в них такі пушки? ну які ж вони *** , якщо і справді вважають, що це народна самооборона... то вже якийсь ппц

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перша задача, яку повинен вирішити новий президент і уряд - ліквідаця КПУ і ПР!!!!!!! Не вирішивши цю проблему - нічого іншого вирішити Україна НЕ ЗМОЖЕ. Нічого доброго побудувати - не зможе.

А почати треба з пам’ятників Леніна. Ці тотеми сепаратизму цілком може знищити авіація. (Там де немає пам’ятника Леніну - немає сепаратизму).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Harvester,що ти мелиш? авіація буде знищувати пам*ятки у містах?! лягай спати вже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ольга П.

ПРАВДА ИЗ ДОНЕЦКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Из разговора с ФБ другом) Выживаем потихоньку. АТО не видно и не слышно. Между бандитами "разборки" со стрельбой. Ну и т.д. Если есть желание могу поподробней рассказать несколько эпизодов, свидетелем которых являюсь.

Друзья нашей семьи вынуждены были уехать из-за реальной угрозы безопасности. Он - заместитель директора одного из логистических центров "Конти" . Его и еще одного зама похитили вооруженные бандиты прямо на рабочем месте( о напдении было в прессе - неделю назад). Ему удалось спасти директора сказав бандитам что это его водитель. Побывали они и в подвалах ОДА, насмотрелись ужасов. Их выкупили через несколько часов, но угроза сохраняется, так как группировок много и они между собой не согласовывают действия, а порой просто враждуют. После этого у бандитов (группировка Гиркина и "Горловские") был "сходняк" в здании СБУ Донецка на Щерса. Не договорились, труп одного из главарей "горловских" на следующий день выловили из Кальмиуса. Это - вкратце. Есть еще масса "интересных" деталей свидетельствующих о "сростании" МВД с бандитами и "неофициальном" участии донецких властей, УВД и СБУ во всех этих "сепаратистских"(как принято называть) движениях.

Кроме этого , родственники жены живущие в Артемовске пострадали, там дело посерьезней и пострашней. Он - зам начальника УВД Артемовска, человек чести и верный присяге,. Кто-то из сотрудников "сдал" его сепаратистам. Его и еще одного зама схватили бандиты, издевались, пытали, производили фальшивые расстрелы. Жена продала все из дома, отдала машину, все сбережения и выкупила обоих . С множественными травмами сейчас он в больнице, второй сотрудник от пережитого тронулся умом.

Они провели в плену 4 дня. От увиденного при освобождении она не может отойти уже неделю. Вынуждены скрываться так как денег не осталось, да и он в тяжелом состоянии, уехать не могут, а он в больнице и безопасности нет никакой(думаю о донецких ментах вы наслышаны)

Выехать можно. Сейчас многие бегут и билетов на поезд не достать. Пока еще можно выбраться автобусами и личным транспортом, но в этом случае риск велик.

Сами понимаете - для этого необходимо иметь финансовую возможность и место, где приютят. Кроме того уехав сейчас очень легко потерять работу, которую потом не найти(я - 1/2 года без работы, перебиваюсь случайными заработками). У кого есть возможность - отправляют жен с детьми. Кроме того, есть большой риск того, что за время вынужденного отсутствия жилье будет разграблено, "доброжелатели" среди соседей-люмпенов всегда найдутся.

Да сейчас в составе этих "батальонов" состоящих в основном из гостей из "братской державы", вестные уголовники, маргиналы и немного(единицы) "идейных.

Рынки у нас пустеют, небольшие мегазинчики - закрываются. Возродился рекет под вывеской ДНР. Жестче чем в 90-х.

сейчас совсем "поехавших" поубавилось. А Украину особо и не винили. В основном аргументы у них из пропагандистских штампов о "Правом секторе", "услышать Донбасс" и "братский" российский народ, ну и конечно убежденность в том что с воссоединением возродится автоматически "совок".

Выборов в Раду этом году не будет! Готовится и поэтапно осуществляется, полугодичный план проведения АТО (не только в Донбассе) и проект обращения Президента к народу (в августе-сентябре) "О невозможности и несвоевременности досрочных выборов в сложившейся тяжелейшей обстановке" ну, и другие мероприятия сопутствующие непроведению. P.S. Уже минкт 15 -20 где-то не очень далеко идет вялая перестрелка.

: Когда впервые в Донецке состоялось столкновение спецподразделений с террористами (в рамках АТО) по освобождению аэропорта, после боя с применением авиации и вертолетов, наши могли легко и без препятствий, без боя, зайти в город и освободить АТО. Этого сделано не было, хотя "республиканцы" бросая оружие разбегались кто-куда. Вчера бандитский "батальон" численностью 60-70 человек на двух Камазах проехав через весь город, подъехав к ОДА, вышвырнул от туда весь сброд, и те "защитники" ДНР, которые бравировали оружием перед немногочисленными бабульками и которые были в здании, быстренько бросив все, разбежались без стрельбы протестов и прочего, некоторых даже "арестовали". Вот вам и АТО.

Ужасного там много, и в Донецке в ОДА, и в Славянске в здании СБУ, которое местные прозвали "избушкой" и которым пугают.

Много групп, есть "гости" с примесью местной гопоты, есть уголовники смешанные с идейными, есть "коктейли" из ОПГ с гопниками и "криминальными"романтиками (любители тюремного "шансона"). Действия их не согласованны и, подчас - совершенно противоположны, так же имеют место стычки между группами, вплоть до вооруженных, на подобие бандитских "стрелок" образца 90-х.

НО практически во всех этих группах есть "координаторы" направляющие их действия в зависимости от заказчика.

Кавказцы - часть в группировке Гиркина, это те кто приехал раньше и проникавшие небольшими группами, есть еще в ОПГ "горловских" и появилась новая группа, чьи интересы преследуют, какие цели -пока не ясно.

Ахметов возомнил из себя нечто вроде "Крестного отца", он сам за себя. Сейчас пытается добиться от Киева каких-то преференций для своего бизнеса. Ведь с исчезновением "семьи" для него заканчивается много халявных печенюшек"" - это и прямое воровство из бюджета( "возврат" НДС), и различные таможенные и налоговые льготы, и энергетическая "кормушка" и пр. И его ушки торчат отовсюду где есть "сепаратизм" "республики" и прочая лабуда о "воссоединениях". А последние его шаги - всего лишь "операция прикрытия" .

Сейчас держат аэропорт для эвакуации ПРовцев, их семей, и прочих "ценностей". Через 7 - 10 дней уходят. Границу не усиливают, армейские подразделения выводят в поле "к местам дислокации" в глубине (пока еще) территории, в район границы Харьковской- Донецкой областей, части постоянно базирующиеся в Харьковской-Днепропетровской областях, мест дислокации не покидали. Всё донецкое руководство уже "свалило" кто куда.

Воевать если и будут , то "партизаны". Тот же "Донбасс" перешел в подчинение МО и теперь, если и будет воевать то только по приказу МО.

Вранье Штаба АТО и фейкбук-министра -надоело, верить ему не возможно. По их сообщениям "Нону" в Славянске уничтожили уже три раза, сегодня в славянск прибыло подкрепление - из россии -4 машины и боеприпасы(количествоа не знаю - оборвалась связь с человеком)

Группировки в ДНР сотрудничающие с регионалами сейчас не в фаворе, верх взяли "россияне+ОПГ".

Украинские военные в аэропорту Донецка знают, что они не надолго. Уходят через 7 -максимум 10 дней. Пока будут держать, до распоряжения. Борты из аэропорта вылетают, но не рейсовые. С пассажирами взявшимибилеты на вылет в период с 27.05 по 7.05 -непонятки, остальным предлагают вылет из Борисполя или возврат.

Если удастся в ближайшие дни устроить семью и кошек - попробую уйти в партизаны... Надоела эта неопределенность с надеждами на власть которой нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не впевнений, чи було, мені не потраплялось на очі.

перепост с ФБ

Є пропозиція створити батальйон "Рада", який сформувати виключно з народних депутатів. Якщо ми відправимо цих бійців на Донбас, то матимемо очевидні переваги:

- у країні значно зменшиться корупція

- зарплату цим бійцям можна не виплачувати, депутатської вистачить

- гроші людям не треба буде збирати - забезпечать себе і бронежилетами, і їжею/водою, і навіть приватні БТР куплять

- щоб зберегти своє життя - кожен забере з собою особисту охорону (а може і ще найме додатково). таким чином батальйон може перетворитись на повноцінний полк.

- якщо когось приб'ють/поранять - очікувано, що радості буде більше, ніж сліз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По оперативным данным группы "Информационное Сопротивление", в ходе штурма террористами Луганского погранотряда ранены 7 пограничников. О потерях среди боевиков нет данных.

Террористы используют минометы и крупнокалиберные пулеметы. При этом к ним постоянно прибывает подкрепление – на данный момент общая численность боевиков достигает 500 чел

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10373613_773795629327402_6915942592887408812_n.jpg

Богиня войны. Доброволец Нацгвардии на горе Карачун близ Славянска. Фото Артема Шевченко

А в РФ кажуть інше.. Чергова кісельовщина..

Росіянам привиділося, що українська олімпійська чемпіонка з біатлону відстрілює сепаратистів у Слов'янську

У соцмережах і на деяких російських форумах активно поширюється інформація про участь олімпійської чемпіонки Сочі-2014 української біатлоністки Олени Підгрушної в антитерористичній операції

Спортсменку вважають снайпером, який працює в Слов'янську, повідомляєЕспресо.TV з посиланням на соціальні мережі.

"Ця інформація викликала у мене шок і почуття несправедливості. Заспокоїли батьки - сказали, щоб не звертала уваги на цю дурницю, а займалася своєю справою. Це позбавлені сенсу домисли і суцільна маячня. Вчора і сьогодні я брала участь у гала -концертах і спортивних святах в Києві. Ніхто і ніколи не пропонував мені взяти участь в АТО", - заявила Підгрушна "Обозревателю".

За словами біатлоністки, це частина російської пропаганди. Перша інформація пішла з Lifenews, а вони можуть взяти будь-якої людини, представивши його під чужим прізвищем. Спортсменка додала, напевно, ці "журналісти" вирішили згадати давню історію з прибалтійськими біатлоністками, які нібито воювали в Чечні.

Зазначимо, що після Олімпіади в Сочі-2014 Підгрушна взяла тайм-аут у своїй спортивній кар'єрі і нині є заступником міністра молоді та спорту.

http://espreso.tv/news/2014/06/02/rosiyanam_pryvidylos_scho_ukrayinska_olimpiyska_chempionka_z_biatlonu_vidstrilyuye_separatystiv_u_slovyansku

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Семен Семенченко

Вчера были опубликованы материалы журналистского расследования подтвердившего нашу информацию о реальном составе " борцов за свободу Донбасса". Предатели Родины из бывшей крымской Альфы, крымского и Донецкого Беркута, подкрепленные сотруниками ФСБ из Чечни. Во время противостояния на Майдане ходила шутка: " если в России кричат " ОМОН" то народ разбегается, а если кричат " Беркут" в Украине то народ хватает что под руку попадется и сбегается". Сейчас эта поговорка получила новый смысл. В бою под Карловкой легко вооруженное ополчение вчерашних гражданских патриотов, попав в засаду уничтожила в два раза больше солдат потивника, наплевав и на то что они профи и на наличие бронетехники и на превосходство в численности в 5 раз. Но нас не устраивает ситуация когда уничтожение негодяев, ранее являвшихся силовой основой режима Януковича происходит ценой жизни патриотов Украины пусть даже в соотношении 1:2. Люди готовые умереть за Украину должны за нее жить! Именно поэтому мы должны особое внимание уделить тому, чтобы каждый солдат Украины по выучке превосходил врага, чтобы к духу добавился профессионализм. Сегодня пригласили журналистов на базу в Новые Петровцы где проходит подготовку батальон срецназначения нацгвардии Украины. Это эксперимент не только в подготовке структуры нового типа с минимумом бюрократических звеньев, но и структуры которая обеспечивается всем необходимым для боя без воровства, без бесчисленных прокладок и чудесных преврашений народных денег в пустое место. Сегодня- наш промежуточный отчет перед людьми. Окончательный отчет будет на Донбассе

Олег Ляшко

Щойно розмовляв з бійцями Луганського прикордонного загону, які п'яту годину (!) ведуть бій з переважаючими силами противника. Понад 400 терористів здійснили напад на штаб прикордонного загону на кварталі Мирний у Луганську. Нападники використовують міномети, кулемети, автомати, гранати тощо. Снайпери стріляють із 16-поверхового житлового будинку напроти. Серед наших - 7 поранених, із них троє тяжкопоранені.

Найголовніше: ніякої допомоги, крім демонстраційного прольоту одного літака, наші прикордонники упродовж цих годин не отримали, незважаючи на всі звертання. Ганьба! Своїх не можна здавати за жодних умов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони сукі тільки в танчики на компі вміють грати, і водяру пити.Бладскі генерали. Вони продажні курви.Якщо погранці побачать що їхніх когел злили, то де гарантія, що решта буде якось захищати ті кордони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня около 00.30 к управлению Луганского пограничного отряда подъехали около 100 вооруженных лиц, которые рассредоточились по периметру отряда. Первая атака с применением автоматов и подствольных гранатометов началась около 4:00 и длилась около 40 минут. Пограничники ее успешно отбили.

Передислоцировавшись, нападающие возобновили атаки. На этот раз с позиций, оборудованных в окнах многоэтажки, по пограничникам прицельный огонь вели снайпера. Вторая и третья волны атаки также были отбиты. Среди пограничников, по предварительным данным, ранены семь человек.

Боевики подтягивают силы, и сейчас общее количество нападавших составляет 400-500 человек. На помощь пограничникам был выслан истребитель, однако, вести прицельный точечный огонь в городе он не смог.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мережі засвітилась фото з координатами, велике прохання хто має виходи й може повідомити нашим військовим щоб інформація дійшла до потрібних людей для детальної перевірки, не гоже чудакам по лісах з ПЗРК безкарно ходити

https://twitter.com/...5435392/photo/1

https://maps.google....37.8920988&z=15

BpCyZEJIIAAz5B_.jpg

Батальйон "Восток" - осетини, кавказці, Альфа і Беркут - журналіст

Батальйон "Восток" - збройне формування на службі терористичної ДНР - складається з осетинів, кавказців, які пройшли війну 2008 року, а також співробітників української "Альфи", "Беркута", фахівців, тренерів і місцевого населення.

Про це заявив один з журналістів, які побували на навчальній базі батальйону, де бойовики проходять підготовку.

За його словами, командиром батальйону "Восток", або ж його засновником, є осетинець Олег на прізвисько "Мамай". Середйого підлеглих є екс-командир донецької "Альфи", який "працював під час зачистки Майдану".

Також серед бійців батальйону набагато більше місцевого населення, ніж можна було очікувати, зазначає журналіст.

"Місцевих набагато більше, ... тут є українські альфовці, беркутівці, специ і тренера. Осетини, кавказці. Всі пройшли війну 2008 року. Чеченов було 50, але майже всі загинули в аеропорту", - повідомив журналіст.

Також, за його словами, з 34 тіл загиблих, переданих в РФ, більшість - чеченці: "І це не все, кажуть з 50 тільки 7 в живих залишилося".

9376096-terror4-2.jpg

Батальйон "Восток" з важким озброєнням проводить навчання за межами Донецька. Фото

a3ade0f-terror4-1.jpg6727e5d-terror4-3.jpg

wl1WnzyC_normal.jpegMax Avdeev @avdeev

Снимаем осетинских добровольцев батальона Восток, один просит с сигаретой не снимать: "мама не знает, что я курю, старшие дома не одобряют".

6:30 PM - 1 Jun 2014

Також він додав: "Інший додав, що сказав своїм - поїхав працювати у П'ятигорськ".

af9e4f6-terror.jpg

Фото @ysfsymn

b710de6-terror1.jpg

Фото @ysfsymn

bd2e444-terror3.jpg

Фото @ysfsymn

c5b1ea6-terror2.jpg

Осетинські добровольці батальйону "Восток" відпочивають поруч з сепаратистами у тренувальному таборі під Донецьком.

Фото @ysfsymn

da748c4-terror5-1.jpg

Фото @maximdondyuk

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото території Луганського прикордонного загону, де іде бій:

По имеющейся информации, террористы заблокировали жителей дома, находящегося рядом с частью, и ведут огонь из окон квартир мирных жителей, что делает невозможным для пограничников ведения прицельного огня.

К сожалению, помощь от Вооруженных сил и других правоохранительных органов отсутствует.

нічого я вже не розумію, але при таких розкладах валити все на литвина також тупо.

таке враження, що країну системно здають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Донбасі,як на мене,йде подвійна,а може й потрійна гра. Щоб хоч трохи зрозуміти,що відбувається.потрібно знайти кому це вигідно.Судячи з того,як гарно намалювали більше 50% Пєті,то вигідно йому.Судячи з того,як крутили наперстки на виборах в Одесі,Києві й інших,то вигідно тим,кого в результаті пропхали в крісла мерів і в міські ради.Судячи з того,що за 100 днів роботи "нової" влади майже ніхто з старих чиновників не втратив своїх посад і привілей,а хто втратив в одному місці,то знайшов посаду в іншому,то вигідно це чиновникам. Всі депутати ВР розуміють,як тільки закінчиться АТО,народ візьметься за них,тому їм вигідно не закінчувати АТО. ВІйна на Сході України вигідна усім(Росії,США,Європі,олігархам,депутатам),крім народу України.То ж зрозуміло,хто її підтримує.

До речі,такі загони як "Донбас","Азов",наші самооборонівці та інші путають олігархату всі карти.Тому їм ніхто не допомагає і не буде допомагати.Мало того,боюся,що їх ще й будуть пресувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...