Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

pbstwimgco_3154529_12164757.jpg

и минаев наверно подакивал, он еще тот жополиз,

бридко дивитись

http://youtu.be/cFbAiDSv3rY

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Погляд на ситуацію з Росії

Игорь Эйдман, Радио «Эхо Москвы»

Российский "блицкриг" провалился. Украина не раскололась, ползучий захват «Новороссии» не удался. Не получилось взять под контроль даже Харьков, не говоря уже о Николаеве и Одессе. Стало понятно, что без масштабной российской интервенции отколоть от Украины можно только Донецкую и Луганскую область, и то временно.

Из этих двух областей даже нечто подобное Приднестровью слепить невозможно. Их «независимость» без поддержки российских войск не продержится и полугода. В случае Абхазии, Южной Осетии, Нагорного Карабаха, Приднестровья - существовал реальный межнациональный конфликт. Там население традиционно консолидировалось вокруг местной элиты, защищаясь от давления господствующей нации. Донецкая и Луганская «пиратские республики», представляют собой абсолютно искусственные, навязанные извне образования. Их руководство – частично местные маргиналы, частично российские «добровольцы» (такие же маргиналы), не укорененные на местах и не имеющие серьезного авторитета у жителей. Даже та немалая часть населения, которая поддерживает сепаратистов, делает это, в основном надеясь на присоединение к России, сулящее повышение уровня жизни. Если Россия их не возьмет «на кошт», смысл всей авантюры с провозглашением независимости от Украины для них исчезнет.

С течением времени криминальный беспредел и общий бардак в «республиках» будет вызывать все большее недовольство граждан. Конфликт между местным населением и руководством самопровозглашенных «республик» неизбежен. Да и единство самих сепаратистов под вопросом. Слишком разные среди них политические силы: от крайне правых, до леваков и просто криминала. Такая разношерстная компания долго не просуществует. Вскоре они перегрызутся как пауки в банке.

Единственный шанс сепаратистов – открытая российская интервенция. Они способны только на то, чтобы непродолжительное время «греть место» для прихода российских войск и установления жесткого оккупационного режима, как было в Крыму.

Но Донецкая и Луганская области не нужны Путину. Он заинтересован в стратегически и экономически более важных регионах: Харькове, Днепропетровске, Одессе, в коридоре в Крым. Уже очевидно, что ничего этого без широкомасштабной войны с украинским народом Путин не получит. А к ней он пока не готов. Прямое вторжение в Донецк и Луганск, не давая весомых преимуществ, означает для России резкое ужесточение противостояния с Западом с одной стороны, и необходимость кормить более 6,5 миллионов местных жителей - с другой. Все это может привести к фатальным для российской экономики трудностям. А надо будет еще наводить порядок в захваченных регионах, загонять назад джин «русского бунта», легкомысленно выпущенный из бутылки.

Возможно, Путин попытается обменять отказ от поддержки сепаратистов в Донбассе на признание российской аннексии Крыма. Но прецедент силового пересмотра границ в Европе настолько опасен, что ни Украина, ни тем более Запад, с ним не согласятся и приложат все силы, чтобы не дать ему реализоваться.

В общем, те, кто рыл в Донбассе яму для Украины, сами могут туда попасть. Безболезненно разрулить ситуацию ему уже не удастся. Время будет работать на Украину. Президентские выборы там сорвать уже не получится. Как всегда после революций и потрясений, постепенно обстановка в Украине будет стабилизироваться, государство усиливаться. У него будет все больше возможностей для установления контроля над бунтующими областями. На Донецкую и Луганскую «пиратские республики» будет оказываться нарастающее, как военное, так и экономическое давление. Если прямая массированная военная помощь России не придет, они достаточно быстро падут.

Путин, нравится ему это или нет, ответственен за тех «кого приручил», за всех этих толстопузых бородатых дядек с калашами. Бросить сепаратистов, начавших войну, рассчитывая на его поддержку, без серьезных негативных последствий уже не удастся. После массированной пропагандисткой кампании - это будет воспринято российским населением, как предательство. Вслед за крымской эйфорией может начаться донбасское похмелье. Толпа также быстро свергнет кумира, как и вознесла его на пьедестал. Путин превратится для нее из героя в предателя.

После краха сепаратистских республик масса вооруженных радикалов и уголовников сбежит оттуда в Россию. Эти люди, привыкшие решать любые проблемы с оружием в руках, будут также вести себя и здесь. Они, например, могут пополнить праворадикальное террористическое подполье. При этом разрекламированные в российских СМИ «герои Донбасса» будут пользоваться сочувствием населения. Возможно, они под ура-патриотическими лозунгами возглавят волну недовольства «предательством» Путина. Не удивляюсь, если через какое-то время ветераны войны в Донбассе - станут ядром вооруженной борьбы с правящим режимом уже в самой России. Пожар, раздутый в Донецке и Луганске, способен перекинуться на нашу страну.

В любом случае: отставит ли Путин свои войска стоять на границе или все же попытается захватить восток Украины - проблемы, с которыми ему придется столкнуться, могут стать фатальными для режима.

Якщо Ахмєтову Україна потрібна не лише для вивіски своєї фірми-хай веде себе як Коломойський, хай захищає Україну. На всі його розмови про якусь особливість Донбасу-треба його спитати, що він зробить , коли в його СКМі якийсь підрозділ раптом оголосить себе ,,особливим,, та почне заявляти, що його не чують.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

супер-хіт "Ла-ла-ла

Плюсую, але прошу не перекручувати реальність - хіт називається не "Ла-ла-ла", а "Путін хуй..о", а це дві великі різниці, як кажуть в НАШІЙ Одесі...))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согласно сообщению, на митинге представитель Народного ополчения Донбасса Максим Власов

і прізвище *шо нада*. Чувак опинився в потрібний час в потрібному місці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якби на Донбасі не трапилось те, що трапилося - агресія РФ за підтримки колоборантов та місцевої "еліти" - не зрозуміло , як би складалося життя в країні після майдану . Донбаські барони на чолі з Ахметовим "привітали " б нову владу , а самі б скрутили дулю в кишені і продовжили б гнобити донбаських роботяг , розпилювати дотації з держбюджету і експортувати на печерські пагорби політдерьмо донбаського розливу .

Регіонали продовжували б заповнювати всі місцеві органи влади , а в ВР представляти досить впливову фракцію. Комуняки продовжували б з позицій марксизму -ленінізму лити крокодилячі сльози за народ. Знову прийшла до влади вчорашня "опозиція" прийняла б за описом схеми дерибану від соратників Яника , зображуючи бурхливу діяльність

. І всі, напевно , поступово повернулося б на круги своя. Як у 2004 -му. Або майже як у 2004- му.

А ось у зв'язку з бойовими діями на Донбасі ми маємо наступний позитив ( про негатив скажу іншим разом) :

1 . Чітко засвітилися всі зрадники . Серед силовиків , чиновників і пр. Головне їх не забути і в міру перезавантаження влада не перезавантажити . І ніякого закону про люстрацію не треба . "Звільнений за пособництво терористам " . Коротко , ясно і до білих капців.

2 . Нарешті комуняки своєю зрадою Батьківщині підписали собі вирок про заборону КП в Україні . Я думаю , далі вже справа техніки.

3 . ПР показала , що це - зграя шахраїв. Ні, там , звичайно є пристойні люди. Але їх - одиниці . А в основному це - шахраї , колоборанти і зрадники . Жодна сука з ПР не сказала людям : "Ми - партія , під початком якої 100 % органів самоврядування на Донбасі , все, що відбувається в нашому шахтарському краю називаємо тероризмом і засуджуємо ! " . Не будемо лукавити - вони ж і є співавтори цього тероризму на Донбасі. Тому кердик їм наступить на найближчих парламентських виборах. Принаймні бренду " ПР". А гниди , звичайно, будуть перефарбовуватися і просочуватися . Левченки - Чечетові - Лук'янова та прочий непотріб . Ну , не відразу Москва будувалася . Не все зразу ))

4 . Ахметов , який сумнівним шляхом став володарем підприємств України , що виробляють сьогодні близько 20 % ВВП країни ! , Готує громадську думку до перегляду договорів купівлі- продажу підприємств України . Несе репутаційні втрати як у Донбасі , так і в цілому по Україні та за її межами. У Заходу вже немає сумнівів , хто в Донбасі партнер Путіна в розв'язанні терору .

5 . ДУЖЕ ВАЖЛИВО , В умовах військової агресії нація згуртувалася . Сьогодні народжується та сама національна ідея , яку шукали 23 року: "Україна - єдина и неділіма країна , у якій люди вибороли свое право на гідне життя" . Ця ідея згуртувала , мобілізувала , пробудила в громадянах всієї країни кращі почуття - патріотизм , самопожертву , взаємовиручка , любов до Батьківщини.

6 . Проходить становлення силовиків : патріотичних , з досвідом ведення бойових дій. Це - дуже цінно в умовах реально існуючого противника в особі РФ - ми ж всі розуміємо , що ці хлопці не скоро вгамуються . Тому для нас армія - це не атрибут для потіхи .

Так що рухаємося помаленьку , друзі.

Все буде добре !)))

Слава Україні!!!

Konstantin Kozemyaka

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналізуючи заяву Гіркіна, можна чітко зрозуміти, що він усвідомлює патовість своєї ситуації, тому він намагається вийти з неї з гордим не побитим обличчям Росії.

Здається мені, що це інтерв'ю якийсь " вброс". Сумніваюсь що "тато путлєр" дозволив такий реверанс самостійності :_02: . Швидше за все, сама інформація, яку видав цей "вояка", була узгоджена.

В Чечні, російські командуючі, теж реверанси собі дозволяли.

Він і все керівництво, свято вірили, що весь Донбас візьме в руки зброю, а на ділі, лише кучка: наркоманів, зеків, бандитів. Нема що, на кістяк нарощувати Путіну і це чітко видно. В нас, теж не все гладко, але головне, що ми готові померти за Україну, а схід за Росію - ні.

На сході, відроджується справжня не залежна Україна. Це процес очищення, а політики намагаються знову викривити всю суть речей, заради свого шкурного інтересу. Ми мусимо будувати нову Україну ЛИШЕ НА ПРАВДІ, інакше брехня знову дасть трішину і все розвалиться як в Януковича.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согласно сообщению, на митинге представитель Народного ополчения Донбасса Максим Власов

і прізвище *шо нада*. Чувак опинився в потрібний час в потрібному місці

Щиро надіюсь, що цей чувак , в свій час, також опиниться в "потрібному" місці :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Славфорумі один грамотний чувак виклав постик про можливий вплив санкцій:

Как бы Вам доходчивее объяснить, вот Вы имеете пластиковую карточку в банке, если у Вас на карточке 5000$ она носит статус gold, если 25000$ то это уже платиновая, и это в системе visa или master card, а вот допустим вы президент какой-то страны, вы же не дурак чтобы на свое имя открывать какую-то непонятную платежную систему visa или master card, вы создаете синдикат, а точнее сообщество друзей, у которых через бизнес или прочие активы и рассыпаете свои активы (а проще денюжку), ну и ессно это делается не в visa или master card, для этого существует транснациональная платежная система swift подкрепленная не просто какими обязательствами банка, а достоянием такой государственной федерации как Соединенные Штаты Америки с суммарным ВВП в почти 20 трлн.долларов, которая и гарантирует сохранность и завсегда, подчеркиваю всегда возврат денег по первому требованию клиента, если этот клиент не попадает под общественные или государственные ограничения третьих стран, ну насколько это гарантированная система стоит спросить у ведущих экономистов РФ, рекомендовавших к размещению фонда Национального Благосостояния РФ в афелированном к системе swift банке Bank of NY, на 01.01.2014 года сумма - 574 млрд.долларов (ессно не за просто так а 0,75% годовых). Понятно! Теперь возвращаемся к нашему президенту и петиции, общественность мира через петицию о признании РФ агрессором и страной поддерживающим терроризм обращается к президенту США с всего лишь с воззванием, а вот он уже как главный распорядитель или гарант системы swift имеет право рассмотреть возможность наложения временного (но длительного до 50 лет) ареста, то ли на %%, или на всю сумму, и тут еще интересный момент, арест может быть наложен как на фонд Национального Благосостояния РФ, но по логике это не справедливо по отношению к народу России, а может быть наложен на первого руководителя, или счета его и синдиката счетов его прикрытия, ну вот на 01.05.2014 года финансовой полицией Министерства Финансов США, определено что президент и его команда (так и хотелось написать "Тимур......") по системе swift имеют в сумме 170 млрд. долларов, рассыпанных по счетам всего мира, включая РФ. Т.е. имея на руках эту петицию, президент США имеет законодательное право приостановить обслуживание этих счетов во всем мире. А теперь думаете сами поможет эта петиция или нет, в настоящее время весит меч, если под любым предлогом будет вторжение в Украину, то механизм отключения РФ от системы swift будет включен незамедлительно, если не будет то президент США оставляет за собой право использования механизма петиций.... Вот такой популярный урок действия данного механизма и очень очень упрощенный.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маємо файну новину:

Журналіст ВолиньPost Сергій Шаповал - на волі

Журналіст ВолиньPost Сергій Шаповал у неділю, зумів визволитися з полону донецьких сепаратистів: наразі він – у Києві.

Про це Шаповал повідомив телефоном.

З його слів, усі три тижні свого полону він перебував у Донецьку: його тримали у кімнаті в приміщенні Донецької облдержадміністрації. Сергій Шаповал повідомив також, що був підданий катуванням і допитам.

Тримали його в полоні активісти організації «Народне ополчення Донбасу»

«Мені вдалося визволитися завдяки втручанню деяких політиків. Мене літаком доправили з Донецька до Києва», - повідомив Шаповал.

Деталі своїх донецьких пригод Сергій Шаповал обіцяв розповісти невдовзі, відразу після прибуття до Луцька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо в нас хтось візьме в заручники якогось керівника донецького бізнесу Ахмєтова.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та чувак реально хворий! і не на жарт! Там непочатий край роботи для психіатра! Сумбурно, про все і ні про що, поназгадував колишніх обідчиків (злопам'ятний як маньяк з дитячою травмою психіки)... ще й ведуча "1+1" з каре теж його нижче пояса... а він її любив... (не сказав прямо, але схоже)... замполіт-шизофренік...

...думаю його живим не візьмуть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гідє Маньожка 2014, про яку так гордо волали патріоти Росії???? Мав бути початок 18.05.2014 в 21:00 в ітогє не бачу ні*уя

http://youtu.be/18HyXQ2ur3w

і то всьо ? :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та про шо ти говориш! Там геї і лесбіянки більш організовані і згуртовані були зі своїми парадами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого Ви смієтесь з них. Коли їх припре і вони вийдуть, в них буде мінімум небесна 10000-ка.

І вибороти, те що вдалось нам, буде на порядок важче. Бідне руське.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З БОГОМ, ХЛОПЦІ!

Ще один загін ЧЧ сформований і готовий відбути на Схід. У колорадів не все так добре з цим. Вони втратили більшу частину своїх людей під Слов'янськом. Та й ніхто з місцевих жителів не хоче вступати в їх ряди. Морг Слов'янська ж переповнений трупами терористів. Чисельна перевага явно на нашому боці.

Разом переможемо!

JUFA1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу пробачення, але гадюшник ще той. У них Бог на другому місці після путлєра.

КДБіст Кіріл сепаратистськими діями ризикує позбутися УПЦ МП

Відео

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завчасно прошу вибачення, скоріше всього, що це джинса (проплачена стаття), але, якщо бувший опозиційний канал таке розміщує в себе - це дуже погані справи. Я вже навіть перестаю вірити тому самому Тимчуку. Особливо подивившись, хто в нас зраз "рулить" ЗМІ сайтами. У 95% сайтів крупних є свої політичні власники, які під себе щось роблять. Це дуже печально, а головне - не відомо, що буде далі. Стаття від еспресо.тв

Як Медведчук ділить Україну в Донецьку

Зустріч Медведчука з лідерами сепаратистів – це початок переговорного процесу зі створення нашого Придністров’я. Погодженого з офіційним Києвом

Як стало відомо "ДС" головна тема переговорів - багатосторонні домовленості по утворенню квазідержавного утворення на базі частини Луганської та Донецької областей. Так, сьогодні Медведчук (український громадянин і лідер української партії) має передати сепаратистам, що Росія не збирається приймати ці території до складу РФ. Правда, росіяни готові підтримати їх грішми. При цьому сепаратисти мають перестати займатися відкритим мародерством і почнуть процес переходу з військового стану в мирне русло.

При цьому, як стало відомо "ДС", найближчим часом має відбутися круглий стіл за участю представників української влади та незаплямованих у крові сепаратистів. На ньому почнеться обговорення процесу відділення частини Донбасу.

Наразі незрозуміло, яким чином це відділення буде відбуватися, але поки найвірогідніший варіант - проведення відносно легітимного референдуму, а потім розпочнеться процес "цивілізованого розлучення", як це було між Словаччиною та Чехією. Інший варіант - створення автономної республіки (республік, саме тому досі не відбувається об'єднання Донецької й Луганської областей) з подальшим правом на самовизначення. Правда, треба наголосити, що це поки робочі варіанти і не виключено, що всі ці переговори - окозамилювання.

Як би там не було, але й офіційний Київ і Захід по суті згодні на ці процеси. При цьому,переговори, судячи з усього, відбудуться і без офіційних делегацій країн Заходу, і без офіційних представників Кремля. Головним посередником стане ОБСЄ, а саме рішення, якщо буде досягнуто консенсусу, буде ніби то рішенням Києва і сепаратистів.

Основна загроза - це те, що росіяни не можуть гарантувати, що через місяць вони не почнуть за таким же сценарієм "качати" ситуацію в інших регіонах. І не виключено, що наступними мають стати зовсім не Одеса чи Миколаїв, а Берегівський район Закарпаття (недаремно з Медведчуком в Донецьку був Шуфрич) та Герцаївський і Новоселицький райони Буковини. Якщо Москві вдасться розхитати ситуацію там - значить їй вдасться вбити клин в поки монолітному Євросоюзі.

http://espreso.tv/article/2014/05/18/yak_medvedchuk_dilyt_ukrayinu_v_donecku

При чому dsnews.ua, на який вони посилаються, входить до власності depo.ua, де Учредитель - ЧАО «Картель». Який не продали, а "У издательского дома сменился собственник - как я уже рассказывала, предположительно им стал миллиардер Олег Бахматюк, хотя его пресс-секретарь это категорически отрицает." Ну і про Бахматюка з вікіпедії

В 2006 викупив контрольні пакети облгазів: «Івано-Франківськгаз», «Львівгаз», «Закарпатгаз», «Чернівцігаз» та «Волиньгаз». Які після звільнення були продані структурам Дмитра Фірташа.[3]

Короче, все у всіх між собою завязано( І просто таке враження, що нами, як біомассою, хочуть управляти :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ не захоче відділятись від України і вони моляться, щоб стан справ з дотуванням не змінився, а в ідеалі модернізація і т.п.

Відділення - це фінансова смерть, а тому референдум показав, що тільки і надалі "кормить всю Украину" в складі самої України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під Слов'янськом терористи стріляли з міномета – є поранені й загиблий

Понеділок, 19 травня 2014, 08:57

Під Слов'янськом терористи обстріляли з міномета українських силовиків на горі Карачун, де розташована телевишка, один силовик загинув і є поранені.

Про це повідомляє ініціатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук у Facedook.

"За оперативним даними групи "Інформаційний Спротив", терористи вчинили мінометний обстріл позицій українських силовиків на горі Карачун біля Слов'янська, де розташована телевишка", - написав він.

"У результаті обстрілу один силовик загинув, троє поранені", - повідомив Тимчук.

Под Краматорском украинские военные задержали группу террористов

19 мая в 08:33

В месте огневой позиции террористов украинские военные изъяли переносной зенитный ракетный комплекс иностранного производства.

Украинские военные в результате спецоперации задержали под Краматорском Донецкой области группу террористов с переносным зенитным ракетным комплексом и российских журналистов. Об этом говорится в сообщении пресс-службы Министерства обороны Украины.

"Украинские военнослужащие, которые принимают участие в АТО, по полученной оперативной информации провели специальную операцию против террористов, которые готовились совершить обстрел военного аэродрома в Краматорске из переносного зенитного ракетного комплекса. Вследствие действий военнослужащих Вооруженных Сил Украины выявлен, обезоружен и взят в плен боевой расчет террористов, а неизвестные лица, которые представились журналистами и гражданами Российской Федерации, задержаны и переданы правоохранительным органам для проведения дознания. Примечательно, что эти лица находились в отряде террористов и снимали их действия в режиме онлайн", - отмечается в сообщении.

По итогам операции украинские военные в месте огневой позиции террористов изъяли переносной зенитный ракетный комплекс иностранного производства. "Такие модели ПЗРК не состоят на вооружении Вооруженных Сил Украины", - отмечается в сообщении.

В результате специальной операции украинских военных, как подчеркивается в сообщении, мирные местные жители не пострадали. author_bg.gifПо материалам: ZN.UA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Морг Слов'янська переповнений трупами, бойовиків закопують у лісі

"Морг Слов'янська заповнений трупами убитих терористів. Наразі багатьох бойовиків закопують просто у лісопосадках біля міста. Серед них багато чеченців (кадирівців) й осетинів", - вказується в повідомленні.

Уточнюється, що багато терористів було знищено снайперами УДО за два останні тижні.

Водночас напередодні на півночі міста висадилася десантно-штурмова група, яка увійшла в житловий масив.

Як повідомляють керівники операції, у сепаратистів багато зброї, включаючи ПЗРК, але колосальна нестача людей, оскільки їх загони значно порідшали. Основна частина терористів переховується в житлових кварталах міста і приватному секторі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо морг заповнений - то це не добре. Коли все закінчитьсяприйдуть прокурори і повідкривають справи по кожному наявному тілу. Оскільки кадри в прокуратурі ще старі, то будуть шукати винних для підвищення рівня розкриття. Постраждають сторонні люди. Було б добре їх просто спалювати і на цьому закривати питання, оскільки формулювання: Пропав безвісти не передбачає наявність винного

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...